Kate I Luka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Imbir1 napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt: wyobraziłam sobie jakiego pajacyka odtańcowywaliści za plecami reportera:evil_lol: Julia, wpisałaś 1000 post na 100 stronce :) Quote
leemonca Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Kate I Luka napisał(a):Faktycznie : Nie wiem jak fotki wyjdą. Pewnie koszmarnie. Na dniach ma to być w gazecie. a w jakiej gazecie? jak w waszej lokalnej to kup i zeskanuj :cool3: Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 WoW :crazyeye: ale fajnie 1000 pościk:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Kate I Luka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 leemonca napisał(a):a w jakiej gazecie? jak w waszej lokalnej to kup i zeskanuj :cool3: Dziennik Zachodni. On jest chyba ogólnopolski. Ale nie wiem czy to czasem w jakimś dodatku katowickim nie będzie. Jak cos to dam znać :) Quote
e.v.a Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 :evil_lol: cholerka ale sie slawni robicie:evil_lol: dziendoberek:) Quote
teqquila Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 witanko :) no prosze Gaston slawny bedzie :P!! Tysik tyz byl w gazecie :) Julia racja napewno komicznie to wygladalo :P szkoda ze nikt tego nie nagral Quote
Medorowa Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 My z Medorkiem też bylismy kiedyś w gazecie:razz: :razz: Była wystawa zwierząt domowych, taka zabawa w czasie wakacji:lol: Dostaliśmy pierwsze wyróżnienie:cool3: Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 licze ze wstawisz gazetowe zdjęcie :cool1: Dzika Katarzyno :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 madzia i medor napisał(a):My z Medorkiem też bylismy kiedyś w gazecie:razz: :razz: Była wystawa zwierząt domowych, taka zabawa w czasie wakacji:lol: Dostaliśmy pierwsze wyróżnienie:cool3: :klacz: :klacz: :klacz: A ja bym chciała tego Medorka wreszcie pooglądać w galeryjce jakiejś.... Quote
DORRAG Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Cześć kasiu Nie załapałam sie na 100 stronkę ale i tak sie napiję:evil_lol: :beerchug: :beerchug: :popcorn: :popcorn: Kate I Luka napisał(a): Oj nalataliśmy się wczoraj po parku w poszukiwaniu dzików, a one nas wykiwały... Padał deszcz, i dziki się nie pojawiły.... Reporter porobił tylko zdjęcia zrytych miejsc przez dziki, mieliśmy pozować z psem, jako Ci, których dziki zaatakowały. To znaczy staraliśmy się pozować, bo Gaston całkowicie na to ochoty nie miał. Kręcił się na wszystkie strony. Głowa rozmazana na każdym zdjęciu mu wychodziła. Staliśmy tak w tym deszczu , najpierw Łukasz z Gastonem, a ja za fotografem cmokałam, klaskałam, gwizdałam, by pies popatrzył wreszcie w kierunku aparatu, a potem zmiana - ja pozowałam, a Łukasz dwoił się i troił by wywołać reakcję zaciekawienia Gastona ale zdjęciem, a nie wszystkim dookoła. Nie wiem jak fotki wyjdą. Pewnie koszmarnie. Na dniach ma to być w gazecie. O widzę że będziesz sławna ...a właściwie to już jesteś:cool3: Quote
dbsst Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Kate I Luka napisał(a)::klacz: :klacz: :klacz: A ja bym chciała tego Medorka wreszcie pooglądać w galeryjce jakiejś.... AMEN :cool1: Quote
Medorowa Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Kate I Luka napisał(a)::klacz: :klacz: :klacz: A ja bym chciała tego Medorka wreszcie pooglądać w galeryjce jakiejś.... Ja też;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Kate I Luka napisał(a):Dziennik Zachodni. On jest chyba ogólnopolski. Ale nie wiem czy to czasem w jakimś dodatku katowickim nie będzie. Jak cos to dam znać :)witajta sławne ludzieńki:multi::multi::multi: madzia i medor napisał(a):Oj Alu, ale się uśmiałam:evil_lol: :evil_lol: To ja tu, kurde, od jutra zaczynam ostrą walkę z moim tłuszczykiem, a tu takie cosik się szykuje;) Jutro też poczytam o dzikach:cool3:no nie ma sie co śmiać ...trzeba się jakoś godnie pożegnać ze światem a nie szczyrkając kośćmi:razz: Quote
Medorowa Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):witajta sławne ludzieńki:multi::multi::multi: no nie ma sie co śmiać ...trzeba się jakoś godnie pożegnać ze światem a nie szczyrkając kośćmi:razz: No i wzięłam sobie Twoje słowa do serca i przed chwilą wcięłam wafelki waniliowe:cool3: :cool3: :cool3: :placz: Quote
zuzolandia Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Witanko ;-)... kobity wiosna idzie a Wy jedzenie i jedzenie ;-) potem bedzie placz i zgrzytanie zebami ze wszystko ciasne eheheheh ;-) Jeeee Nasza GASTONKOWA RODZINKA w media poszla no no ..... Kasienko Ty w biurze podrozy pracujesz tak ? Buzioki Quote
Kate I Luka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 DORRAG napisał(a):Cześć kasiu Nie załapałam sie na 100 stronkę ale i tak sie napiję:evil_lol: :beerchug: :beerchug: :popcorn: :popcorn: Witanko :) dbsst napisał(a):AMEN :cool1: cześć Dominiczko :) madzia i medor napisał(a):Ja też;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Madziulka :mad: :mad: :mad: Alicjarydzewska napisał(a):witajta sławne ludzieńki:multi::multi::multi: no nie ma sie co śmiać ...trzeba się jakoś godnie pożegnać ze światem a nie szczyrkając kośćmi:razz: popieram :) madzia i medor napisał(a):No i wzięłam sobie Twoje słowa do serca i przed chwilą wcięłam wafelki waniliowe:cool3: :cool3: :cool3: :placz: :evil_lol: :evil_lol: zuzolandia napisał(a):Witanko ;-)... kobity wiosna idzie a Wy jedzenie i jedzenie ;-) potem bedzie placz i zgrzytanie zebami ze wszystko ciasne eheheheh ;-) Jeeee Nasza GASTONKOWA RODZINKA w media poszla no no ..... Kasienko Ty w biurze podrozy pracujesz tak ? Buzioki Cześć Ineczko :) Tak Maluszku, planuje wakacje bogatym ludzikom co się opalać chcą... Quote
Medorowa Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Kate I Luka napisał(a): :evil_lol: :evil_lol: ... Kasiu tu się nie ma z czego śmiać:shake: :shake: ;) Ja się wkońcu muszę wziąść za odchudzanie, bo jak tak dalej pójdzie, to do wiosny się w żadne swoje ciuchy nie zmieszczę:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Kasiu tu się nie ma z czego śmiać:shake: :shake: ;) Ja się wkońcu muszę wziąść za odchudzanie, bo jak tak dalej pójdzie, to do wiosny się w żadne swoje ciuchy nie zmieszczę:evil_lol: skąd ja to znam.... :placz: :placz: :placz: Quote
Medorowa Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Kate I Luka napisał(a):skąd ja to znam.... :placz: :placz: :placz: Czyli nie jestem osamotniona w swoim cierpieniu:cool3: :cool3: Damy radę, ja od jutra zaczynam już na poważnie odchudzanie,( od kiedy ja już tak mówię:siara: ):evil_lol: Nawet zamierzałam dzisaj iść na aerobik, ale chyba jednak mi to nie wypali:placz: Quote
Imbirka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 ja też coś muszę, bo ostatnio bardzo lubie chipsy i piffko:razz: Quote
Alicja Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Kasiu tu się nie ma z czego śmiać:shake: :shake: ;) Ja się wkońcu muszę wziąść za odchudzanie, bo jak tak dalej pójdzie, to do wiosny się w żadne swoje ciuchy nie zmieszczę:evil_lol::cool1:ja tak mam co roku....i za każdym razem powtarzam sobie ze trzeba zacząć się oszczędzać:evil_lol:......ale jak dziś weszłam spokojnie w spodnie sprzed 5 lat/ robiłam wykopaliska:evil_lol:/to się uspokoiłam:cool3:aczkolwiek nie powiem ...do sex bomby mi trochę brakuje .....właściwie to mam nadwyżkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Czyli nie jestem osamotniona w swoim cierpieniu:cool3: :cool3: Damy radę, ja od jutra zaczynam już na poważnie odchudzanie,( od kiedy ja już tak mówię:siara: ):evil_lol: Nawet zamierzałam dzisaj iść na aerobik, ale chyba jednak mi to nie wypali:placz: ja to już nawet wyciągłam sobie steper na środek pokoju... tylko na razie się łudzę, że od samego patrzenia na niego kilogramów mi ubędzie :lol: :lol: :lol: Imbir1 napisał(a):ja też coś muszę, bo ostatnio bardzo lubie chipsy i piffko:razz: a to wprost morderstwo kaloryczne jest... a ja też tak lubię... Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:ja tak mam co roku....i za każdym razem powtarzam sobie ze trzeba zacząć się oszczędzać:evil_lol:......ale jak dziś weszłam spokojnie w spodnie sprzed 5 lat/ robiłam wykopaliska:evil_lol:/to się uspokoiłam:cool3:aczkolwiek nie powiem ...do sex bomby mi trochę brakuje .....właściwie to mam nadwyżkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No ja niby tez wg wszytskich wskaźników mieszczę się w normie wagowej, ale jednak widzę, że fałdki na brzuchu się ostatnio powiększyły :shake: Quote
Medorowa Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Kate I Luka napisał(a): No ja niby tez wg wszytskich wskaźników mieszczę się w normie wagowej, ale jednak widzę, że fałdki na brzuchu się ostatnio powiększyły :shake: To tak samo jak u mnie:cool3: Quote
a_ga.isk Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Kate I Luka napisał(a): No ja niby tez wg wszytskich wskaźników mieszczę się w normie wagowej, ale jednak widzę, że fałdki na brzuchu się ostatnio powiększyły :shake: Swieta nie daja o sobie zapomniec... :lol: Quote
Kitka20 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 No ja niby tez wg wszytskich wskaźników mieszczę się w normie wagowej, ale jednak widzę, że fałdki na brzuchu się ostatnio powiększyły wiecie co dziewczyny a ja uważam że troche przesadzacie ja marze o troszeczce tłuszczyku a wy go chcecie zrzucać. Co byście zrobili na moim miejscu 162 cm i ok 42 góra 45 kg to porażka ja chcę być grubsza:-( a póki co mogę prosić o zdjęcia mojego słodziaka Gastonka??:lol: Quote
Recommended Posts