Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Faktycznie :

Nie wiem jak fotki wyjdą. Pewnie koszmarnie.
Na dniach ma to być w gazecie.

a w jakiej gazecie? jak w waszej lokalnej to kup i zeskanuj :cool3:

Posted

leemonca napisał(a):
a w jakiej gazecie? jak w waszej lokalnej to kup i zeskanuj :cool3:

Dziennik Zachodni. On jest chyba ogólnopolski. Ale nie wiem czy to czasem w jakimś dodatku katowickim nie będzie.
Jak cos to dam znać :)

Posted

madzia i medor napisał(a):
My z Medorkiem też bylismy kiedyś w gazecie:razz: :razz:
Była wystawa zwierząt domowych, taka zabawa w czasie wakacji:lol: Dostaliśmy pierwsze wyróżnienie:cool3:

:klacz: :klacz: :klacz:
A ja bym chciała tego Medorka wreszcie pooglądać w galeryjce jakiejś....

Posted

Cześć kasiu
Nie załapałam sie na 100 stronkę ale i tak sie napiję:evil_lol:

:beerchug: :beerchug: :popcorn: :popcorn:

Kate I Luka napisał(a):

Oj nalataliśmy się wczoraj po parku w poszukiwaniu dzików, a one nas wykiwały... Padał deszcz, i dziki się nie pojawiły....
Reporter porobił tylko zdjęcia zrytych miejsc przez dziki, mieliśmy pozować z psem, jako Ci, których dziki zaatakowały. To znaczy staraliśmy się pozować, bo Gaston całkowicie na to ochoty nie miał. Kręcił się na wszystkie strony. Głowa rozmazana na każdym zdjęciu mu wychodziła. Staliśmy tak w tym deszczu , najpierw Łukasz z Gastonem, a ja za fotografem cmokałam, klaskałam, gwizdałam, by pies popatrzył wreszcie w kierunku aparatu, a potem zmiana - ja pozowałam, a Łukasz dwoił się i troił by wywołać reakcję zaciekawienia Gastona ale zdjęciem, a nie wszystkim dookoła.
Nie wiem jak fotki wyjdą. Pewnie koszmarnie.
Na dniach ma to być w gazecie.

O widzę że będziesz sławna ...a właściwie to już jesteś:cool3:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Dziennik Zachodni. On jest chyba ogólnopolski. Ale nie wiem czy to czasem w jakimś dodatku katowickim nie będzie.
Jak cos to dam znać :)
witajta sławne ludzieńki:multi::multi::multi:

Oj Alu, ale się uśmiałam:evil_lol: :evil_lol: To ja tu, kurde, od jutra zaczynam ostrą walkę z moim tłuszczykiem, a tu takie cosik się szykuje;)
Jutro też poczytam o dzikach:cool3:
no nie ma sie co śmiać ...trzeba się jakoś godnie pożegnać ze światem a nie szczyrkając kośćmi:razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

no nie ma sie co śmiać ...trzeba się jakoś godnie pożegnać ze światem a nie szczyrkając kośćmi:razz:

No i wzięłam sobie Twoje słowa do serca i przed chwilą wcięłam wafelki waniliowe:cool3: :cool3: :cool3: :placz:

Posted

Witanko ;-)... kobity wiosna idzie a Wy jedzenie i jedzenie ;-) potem bedzie placz i zgrzytanie zebami ze wszystko ciasne eheheheh ;-)
Jeeee Nasza GASTONKOWA RODZINKA w media poszla no no .....
Kasienko Ty w biurze podrozy pracujesz tak ?
Buzioki

Posted

DORRAG napisał(a):
Cześć kasiu
Nie załapałam sie na 100 stronkę ale i tak sie napiję:evil_lol:
:beerchug: :beerchug: :popcorn: :popcorn:

Witanko :)
dbsst napisał(a):
AMEN :cool1:

cześć Dominiczko :)
Ja też;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Madziulka :mad: :mad: :mad:

popieram :)
No i wzięłam sobie Twoje słowa do serca i przed chwilą wcięłam wafelki waniliowe:cool3: :cool3: :cool3: :placz:

:evil_lol: :evil_lol:
zuzolandia napisał(a):
Witanko ;-)... kobity wiosna idzie a Wy jedzenie i jedzenie ;-) potem bedzie placz i zgrzytanie zebami ze wszystko ciasne eheheheh ;-)
Jeeee Nasza GASTONKOWA RODZINKA w media poszla no no .....
Kasienko Ty w biurze podrozy pracujesz tak ?
Buzioki

Cześć Ineczko :)
Tak Maluszku, planuje wakacje bogatym ludzikom co się opalać chcą...

Posted

Kate I Luka napisał(a):

:evil_lol: :evil_lol:

...

Kasiu tu się nie ma z czego śmiać:shake: :shake: ;) Ja się wkońcu muszę wziąść za odchudzanie, bo jak tak dalej pójdzie, to do wiosny się w żadne swoje ciuchy nie zmieszczę:evil_lol:

Posted

Kasiu tu się nie ma z czego śmiać:shake: :shake: ;) Ja się wkońcu muszę wziąść za odchudzanie, bo jak tak dalej pójdzie, to do wiosny się w żadne swoje ciuchy nie zmieszczę:evil_lol:

skąd ja to znam.... :placz: :placz: :placz:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
skąd ja to znam.... :placz: :placz: :placz:

Czyli nie jestem osamotniona w swoim cierpieniu:cool3: :cool3:
Damy radę, ja od jutra zaczynam już na poważnie odchudzanie,( od kiedy ja już tak mówię:siara: ):evil_lol: Nawet zamierzałam dzisaj iść na aerobik, ale chyba jednak mi to nie wypali:placz:

Posted

:cool1:ja tak mam co roku....i za każdym razem powtarzam sobie ze trzeba zacząć się oszczędzać:evil_lol:......ale jak dziś weszłam spokojnie w spodnie sprzed 5 lat/ robiłam wykopaliska:evil_lol:/to się uspokoiłam:cool3:aczkolwiek nie powiem ...do sex bomby mi trochę brakuje .....właściwie to mam nadwyżkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Czyli nie jestem osamotniona w swoim cierpieniu:cool3: :cool3:
Damy radę, ja od jutra zaczynam już na poważnie odchudzanie,( od kiedy ja już tak mówię:siara: ):evil_lol: Nawet zamierzałam dzisaj iść na aerobik, ale chyba jednak mi to nie wypali:placz:

ja to już nawet wyciągłam sobie steper na środek pokoju... tylko na razie się łudzę, że od samego patrzenia na niego kilogramów mi ubędzie :lol: :lol: :lol:
Imbir1 napisał(a):
ja też coś muszę, bo ostatnio bardzo lubie chipsy i piffko:razz:

a to wprost morderstwo kaloryczne jest... a ja też tak lubię...
:cool1:ja tak mam co roku....i za każdym razem powtarzam sobie ze trzeba zacząć się oszczędzać:evil_lol:......ale jak dziś weszłam spokojnie w spodnie sprzed 5 lat/ robiłam wykopaliska:evil_lol:/to się uspokoiłam:cool3:aczkolwiek nie powiem ...do sex bomby mi trochę brakuje .....właściwie to mam nadwyżkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No ja niby tez wg wszytskich wskaźników mieszczę się w normie wagowej, ale jednak widzę, że fałdki na brzuchu się ostatnio powiększyły :shake:

Posted

Kate I Luka napisał(a):

No ja niby tez wg wszytskich wskaźników mieszczę się w normie wagowej, ale jednak widzę, że fałdki na brzuchu się ostatnio powiększyły :shake:

To tak samo jak u mnie:cool3:

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Swieta nie daja o sobie zapomniec... :lol:

Posted

No ja niby tez wg wszytskich wskaźników mieszczę się w normie wagowej, ale jednak widzę, że fałdki na brzuchu się ostatnio powiększyły

wiecie co dziewczyny a ja uważam że troche przesadzacie ja marze o troszeczce tłuszczyku a wy go chcecie zrzucać. Co byście zrobili na moim miejscu 162 cm i ok 42 góra 45 kg to porażka ja chcę być grubsza:-(

a póki co mogę prosić o zdjęcia mojego słodziaka Gastonka??:lol: