Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tygra napisał(a):
Kto adoptował Kwaziego? Bardzo mi się podoba i dobrze że już w schronie nie jest :)

Kwazuś aktualnie jest u Oli w Katowicach. Od tygodnia, a już przybiera na wadze, zaleczają mu się strupki... Dobrzeje chłopak :multi: :multi: :multi:

Posted

Kwazi ma czadowe uchole, Tygra też czasem dziwnie układa ale on ją przebija. Na fotkach przy Gastonku to drobniutki, ale jak sie go podtuczy to super będzie chłopak :)

Posted

[quote name='Imbir1']
no tak, pańcia ewidentnie kupiła zamały pontonik:mad::evil_lol:;)

dajcie spokój, pół pokoju zajmuje... a na dodatek musi był na razie w dużym pokoju, bo jak wstawiliśmy do małego, gdzie poprzedni Fredek miał swoje leżajsko, to Gastek nawet tam nie spojrzał... chciał stale być przy nas i tak mu zostało :p

Posted

To się ciesz, że wogóle chce na nim spać :diabloti:, Haker ma fajne legowisko i nawet nie chce popatrzeć w jego stronę :diabloti:, kładzie się tylko jak się na nas obrazi :diabloti:

Posted

Dzieńdoberek wszystkim odwiedzającym

Muszę pochwalić naszego fafluna za wczoraj...

Został w domu sam na 4 godzinki, i jak wróciłam, to jedyne co było nabrojone to 1 gazeta w strzępach :p A jak na Gastka to już mały sukces.
Nie wiem czy spowodowane to było tym, że Łukasz przed wyjsciem dlugo go głaskał i mówił jaki grzeczny ma być jak nas nie będzie :cool3: , czy też może tym, że zostawiliśmy mu duuuużą kość do obgryzania. Aczkowlwiek kość była tylko częściowo ponadgryzana, więc nie było to jego jedyne zajęcie.

W każdym badź miałam wczoraj milusią niespodziankę po powrocie z pracy, i dużo zbierać nie musiałam.

Cudny piesio :)

Posted

Widzisz bo Gastonek to bardzo mądry chłopak wystarczyło mu tylko powiedzieć żeby był grzeczny i prosze jakie rezultaty, tylko jedna stargana gazeta i to na pewno przez przypadek:lol:

Pozdrawiamy :p

Posted

dobrywieczor !!
i od nas prosze wymiziac:) teraz my tez bedziemy wpadac :) do Was !!
Gastonek chcial sobie troche poczytac :) sparwdzic co w swiecie slychac:)
superowe zdjecia a model jeszcze bardziej superasny

Posted

Wiatmy

Gastonek wymiziany... a przyda mu się to teraz, bo mamy kalekę w domku :-(
Gastek gdzieś zrobił sobie krzywdę, i palec u nogi, ten osobny co jest u góry ma obolały... Ma pęknięcie i zaczerwienienie, dziś był u wetki, niestety boli go potwornie, więc podczas badań o mało jej nie ugryzł :shake:
Piszczy jak tylko próbuje się go dotknąć w to miejsce, a musimy robić okłady z rivanolu...

Mam nadzieję, że szybko da się to zaleczyć, bo przy robieniu okładów to prawdziwa bitwa wprost jest, nawet we dwójkę nie dajemy rady z wyrywającym się psem.

Biedactwo nasze Kochane

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:o bidulek ...
a nie ma złamanego paluszka albo co...
wycałuj i wymiziaj chłopaka :loveu:

A foty z Kwazikiem fajne ...tylko trochę niewyraźne ;)

nie, to nie złamanie, tylko tak między paluszkiem, a resztą łapki, tak w tym zgięciu ma jakieś pęknięcie... tak mu skóra pękła, jest cała czerwona i obolała :placz: :placz: :placz:

Mizianki przekazane... teraz śpi na fotelu i trawi kolacyjkę :p

Posted

[quote name='Imbir1']Buziaczki dla Gastonka:loveu:, malutki kochany zrobił sobie kuku:shake:, pewnie jeszcze do tego panikuje, znając naturę bokserków:roll: biedulek:loveu:
:razz:otóż to....właśnie teraz o tym pomyślałam
Ja sobie chwaliłam Alumspray , dzieła super na wszelkie rany

Posted

Oj kiepsko nadal... pół nocy nieprzespałam, bo Gaston piszczal...
Chodzić mu ciężko, cały czas łapke unosi.

Martwię się, bo nie daje sobie robić okładów, a wetka powiedziała, że jak mu do tegodnia nie przejdzie, to trzeba będzie mu wyrywać paznokieć, bez znieczulenia oczywiście
:nerwy: :nerwy: :nerwy: :nerwy: :nerwy:

Wczoraj kolację zjadł ładnie, ale dziś już coś nie chce. Mam nadzieję, że nic poważnego z tego nie wyniknie:sadCyber: