Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agniest napisał(a):
:bye: hello ! A my w Nowy Rok do was przychodzimy i samych pomyślności wam życzymy :lol: Już odespałam sylwestrową noc - ale sunie chrapią jakby rok nie spały.....

Hejka dziweczyny w Nowym Roczku...
evaxon napisał(a):
najlepszego w nowym roku

Merci Ewciu
tygra napisał(a):
witam w Nowym Roczku :)

Witaj Beatko w Nowym Roku :)

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dealer napisał(a):
czesć kochani:) wszystkiego naj najlepszego w nowym roczku:)
pytanko mam nieśmiałe:) skad z Katowic dokładnie jesteście??:)

Dziękujemy :)

W dzielnicy Piotrowice mieszkamy ;)

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Dziękujemy :)

W dzielnicy Piotrowice mieszkamy ;)

taaa?? to dlaczego ja nie widziałam na żywo takiego ślicznego Gastona????:mad:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
To my sąsiadkami jesteśmy? Skąd dokładnie jesteś?

to skomplikowana historia:)
jestem z Piekar Śląskich ale wyszłam za mąz za chłopaka z Piotrowic. mieszkamy w Niemczech ale przyjezdzamy tu do rodziny:) teraz akurat do soboty bedziemy w Piotrowicach a dokładnie ?-wiesz gdzie jest szkoła policji???

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:a my po wieczornym spacerku ....Ozzy gonił balony ...komuś nawiały po imprezce:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
eee, my takie ekspresowe spacerki dzis, bo praktycznie cały dzień pada... A mieliśmy nadzieję na jakis noworoczny udany spacerek z fotkami :(
[quote name='madzia i medor']Kate i Luka, a może jakieś foteczki :cool3: :cool3:
A proszę Cię bardzo, zaraz będą... Same domowo - fotelowe, bo pogoda do bani :roll:
[quote name='dealer']to skomplikowana historia:)
jestem z Piekar Śląskich ale wyszłam za mąz za chłopaka z Piotrowic. mieszkamy w Niemczech ale przyjezdzamy tu do rodziny:) teraz akurat do soboty bedziemy w Piotrowicach a dokładnie ?-wiesz gdzie jest szkoła policji???
No ładnie, toż to tylko przejść przez ulicę od nas, i już jest Żurawia, bo pewnie tam przebywacie :)
My mieszkamy przy boisku Kolejarz :cool3: i przy parku Zadole.

No nie, tak blisko jesteście, że musimy poznać Gastka z Dilusiem :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Kate I Luka']I foteczki dla Cioci Madzi, co to dziś nadrabia obecność na dogo :cool3:

Czuję się zaszcczycona:p
To fakt:lol: A trochę tego było:razz:
Ale on ma nadzwyczaj piękną mordunię :loveu:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
eee, my takie ekspresowe spacerki dzis, bo praktycznie cały dzień pada... A mieliśmy nadzieję na jakis noworoczny udany spacerek z fotkami :(

A proszę Cię bardzo, zaraz będą... Same domowo - fotelowe, bo pogoda do bani :roll:

No ładnie, toż to tylko przejść przez ulicę od nas, i już jest Żurawia, bo pewnie tam przebywacie :)
My mieszkamy przy boisku Kolejarz :cool3: i przy parku Zadole.

No nie, tak blisko jesteście, że musimy poznać Gastka z Dilusiem :multi: :multi: :multi:

my mieszkamy na Wspólnej:)

a jesli chodzi o poznanie naszych piesków to ja chetnie tylko nie wiem czy mój Dilus tez:)
nie wiem czy troche czytałas na temat problemów ktore mam z dilim i innymi psami...
po prostu on zawsze zaczyna jatke bo musi byc panem i władca. jesli nie nalezysz do tchorzliwych to chetnie sie spotkam:)
zaznaczam ze ma sporo kolegów psich i jest ok a jego najlepsi kumple to dwa szczeniaki:)

Posted

dealer napisał(a):
my mieszkamy na Wspólnej:)

a jesli chodzi o poznanie naszych piesków to ja chetnie tylko nie wiem czy mój Dilus tez:)
nie wiem czy troche czytałas na temat problemów ktore mam z dilim i innymi psami...
po prostu on zawsze zaczyna jatke bo musi byc panem i władca. jesli nie nalezysz do tchorzliwych to chetnie sie spotkam:)
zaznaczam ze ma sporo kolegów psich i jest ok a jego najlepsi kumple to dwa szczeniaki:)

No , nasz też lubi dominować... Ale z rzeszą psów, które są w podobnym do niego wieku, i które chcą brykać jak on dogaduje się świetnie....

Posted

Kate I Luka napisał(a):
No , nasz też lubi dominować... Ale z rzeszą psów, które są w podobnym do niego wieku, i które chcą brykać jak on dogaduje się świetnie....

mmój Dilik robi mi czasem niespodzianki tzn. np. ja mysle ze on na pewno bedzie chciał zjesc jakiegos psa a tu szok i Dilik szaleje , bawi sie i ani mu w głowie jakies ataki a kiedy indziej ..spotyka starego kumpla i najpierw musi mu spuscic manto a potem jest ok...to chyba ten głupi wiek teraz :) Dili ma 20 miesiecy czyli prawie dwa lata i chyba sie sprawdza:)

Posted

Kate I Luka napisał(a):

To rodzinne:evil_lol:

Posted

Cześć Kochaniutkie :)

I znów work niestety... U nas dziś ślicznie świeci słońce, az mnie nerwy biorą, że wczoraj jak mieliśmy wolne, to było okropnie i lał deszcz, a dziś jak w pracy, to ładna pogoda....