Kate I Luka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Agniest napisał(a)::bye: hello ! A my w Nowy Rok do was przychodzimy i samych pomyślności wam życzymy :lol: Już odespałam sylwestrową noc - ale sunie chrapią jakby rok nie spały..... Hejka dziweczyny w Nowym Roczku... evaxon napisał(a):najlepszego w nowym roku Merci Ewciu tygra napisał(a):witam w Nowym Roczku :) Witaj Beatko w Nowym Roku :) Quote
agbar Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 czesć kochani:) wszystkiego naj najlepszego w nowym roczku:) pytanko mam nieśmiałe:) skad z Katowic dokładnie jesteście??:) Quote
Kate I Luka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 dealer napisał(a):czesć kochani:) wszystkiego naj najlepszego w nowym roczku:) pytanko mam nieśmiałe:) skad z Katowic dokładnie jesteście??:) Dziękujemy :) W dzielnicy Piotrowice mieszkamy ;) Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 :multi:a my po wieczornym spacerku ....Ozzy gonił balony ...komuś nawiały po imprezce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kate I Luka napisał(a):Dziękujemy :) W dzielnicy Piotrowice mieszkamy ;) taaa?? to dlaczego ja nie widziałam na żywo takiego ślicznego Gastona????:mad: Quote
Kate I Luka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 dealer napisał(a):taaa?? to dlaczego ja nie widziałam na żywo takiego ślicznego Gastona????:mad: To my sąsiadkami jesteśmy? Skąd dokładnie jesteś? Quote
Medorowa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kate i Luka, a może jakieś foteczki :cool3: :cool3: Quote
agbar Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kate I Luka napisał(a):To my sąsiadkami jesteśmy? Skąd dokładnie jesteś? to skomplikowana historia:) jestem z Piekar Śląskich ale wyszłam za mąz za chłopaka z Piotrowic. mieszkamy w Niemczech ale przyjezdzamy tu do rodziny:) teraz akurat do soboty bedziemy w Piotrowicach a dokładnie ?-wiesz gdzie jest szkoła policji??? Quote
Kate I Luka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:a my po wieczornym spacerku ....Ozzy gonił balony ...komuś nawiały po imprezce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: eee, my takie ekspresowe spacerki dzis, bo praktycznie cały dzień pada... A mieliśmy nadzieję na jakis noworoczny udany spacerek z fotkami :( [quote name='madzia i medor']Kate i Luka, a może jakieś foteczki :cool3: :cool3: A proszę Cię bardzo, zaraz będą... Same domowo - fotelowe, bo pogoda do bani :roll: [quote name='dealer']to skomplikowana historia:) jestem z Piekar Śląskich ale wyszłam za mąz za chłopaka z Piotrowic. mieszkamy w Niemczech ale przyjezdzamy tu do rodziny:) teraz akurat do soboty bedziemy w Piotrowicach a dokładnie ?-wiesz gdzie jest szkoła policji??? No ładnie, toż to tylko przejść przez ulicę od nas, i już jest Żurawia, bo pewnie tam przebywacie :) My mieszkamy przy boisku Kolejarz :cool3: i przy parku Zadole. No nie, tak blisko jesteście, że musimy poznać Gastka z Dilusiem :multi: :multi: :multi: Quote
Kate I Luka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 I foteczki dla Cioci Madzi, co to dziś nadrabia obecność na dogo :cool3: Quote
Medorowa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='Kate I Luka']I foteczki dla Cioci Madzi, co to dziś nadrabia obecność na dogo :cool3: Czuję się zaszcczycona:p To fakt:lol: A trochę tego było:razz: Ale on ma nadzwyczaj piękną mordunię :loveu: Quote
agbar Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kate I Luka napisał(a):eee, my takie ekspresowe spacerki dzis, bo praktycznie cały dzień pada... A mieliśmy nadzieję na jakis noworoczny udany spacerek z fotkami :( A proszę Cię bardzo, zaraz będą... Same domowo - fotelowe, bo pogoda do bani :roll: No ładnie, toż to tylko przejść przez ulicę od nas, i już jest Żurawia, bo pewnie tam przebywacie :) My mieszkamy przy boisku Kolejarz :cool3: i przy parku Zadole. No nie, tak blisko jesteście, że musimy poznać Gastka z Dilusiem :multi: :multi: :multi: my mieszkamy na Wspólnej:) a jesli chodzi o poznanie naszych piesków to ja chetnie tylko nie wiem czy mój Dilus tez:) nie wiem czy troche czytałas na temat problemów ktore mam z dilim i innymi psami... po prostu on zawsze zaczyna jatke bo musi byc panem i władca. jesli nie nalezysz do tchorzliwych to chetnie sie spotkam:) zaznaczam ze ma sporo kolegów psich i jest ok a jego najlepsi kumple to dwa szczeniaki:) Quote
Kate I Luka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 dealer napisał(a):my mieszkamy na Wspólnej:) a jesli chodzi o poznanie naszych piesków to ja chetnie tylko nie wiem czy mój Dilus tez:) nie wiem czy troche czytałas na temat problemów ktore mam z dilim i innymi psami... po prostu on zawsze zaczyna jatke bo musi byc panem i władca. jesli nie nalezysz do tchorzliwych to chetnie sie spotkam:) zaznaczam ze ma sporo kolegów psich i jest ok a jego najlepsi kumple to dwa szczeniaki:) No , nasz też lubi dominować... Ale z rzeszą psów, które są w podobnym do niego wieku, i które chcą brykać jak on dogaduje się świetnie.... Quote
agbar Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kate I Luka napisał(a):No , nasz też lubi dominować... Ale z rzeszą psów, które są w podobnym do niego wieku, i które chcą brykać jak on dogaduje się świetnie.... mmój Dilik robi mi czasem niespodzianki tzn. np. ja mysle ze on na pewno bedzie chciał zjesc jakiegos psa a tu szok i Dilik szaleje , bawi sie i ani mu w głowie jakies ataki a kiedy indziej ..spotyka starego kumpla i najpierw musi mu spuscic manto a potem jest ok...to chyba ten głupi wiek teraz :) Dili ma 20 miesiecy czyli prawie dwa lata i chyba sie sprawdza:) Quote
Jagoda1 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Kate I Luka napisał(a):No , nasz też lubi dominować... Ale z rzeszą psów, które są w podobnym do niego wieku, i które chcą brykać jak on dogaduje się świetnie.... To rodzinne:evil_lol: Quote
KarolaBox Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Hehe, Gastonek leczy kaca po Sylwestrze :) Quote
Imbirka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 no poprostu mniodzio:loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Witajcie kochani w NOWYM ROKU !!!!! DUZOOOO ZDROWKA I MIłOSCI !!! Quote
Kate I Luka Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Cześć Kochaniutkie :) I znów work niestety... U nas dziś ślicznie świeci słońce, az mnie nerwy biorą, że wczoraj jak mieliśmy wolne, to było okropnie i lał deszcz, a dziś jak w pracy, to ładna pogoda.... Quote
Medorowa Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Dzień dobry Chojraczki:loveu: Ja mam urlop, ale za to pogoda jest beznadziejna:shake: Quote
a_ga.isk Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Witam:multi: Dorwalam sie na chwilke do kompa wujka :D Chcialam wam pozyczyc dosiego roku :lol: Pozdrawiam :cool3: Quote
Agniest Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 ja też tęsknie spoglądam za okno, bo słoneczko rzeczywiście świeci, choć zanim dotrę do domku pewnie już go nie będzie .... Quote
DORRAG Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Cześć Kasiu:multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts