Kate I Luka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Imbir1 napisał(a):Kasia, to wy w 3 spędzacie sylwka? no tak wyszło... Łukasz przed 21 sza z pracy dopiero będzie... Możliwe , że wpadną znajomi, ale to tak na 50%... A jedzenia narobiłam na 10 osób :roll: :roll: :roll: Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Kate I Luka']Oj już sobie wyobrażam podskakującego Ozulka dopraszającego się uścisków i zainteresowania :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:komicznie to wygląda [quote name='Kate I Luka']no tak wyszło... Łukasz przed 21 sza z pracy dopiero będzie... Możliwe , że wpadną znajomi, ale to tak na 50%... A jedzenia narobiłam na 10 osób :roll: :roll: :roll:a my w 4 kę Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:komicznie to wygląda a my w 4 kę ale jest też + takiej imprezy kameralnej: nie ma sprzątania po totalnej demolce, nie ma zmywania aż tyle, można iść spać kiedy się chce, a nie czekać kiedy goście się zbiorą, a co gorsze - układać kilkanaście osób na 36m2 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kate I Luka napisał(a):no tak wyszło... Łukasz przed 21 sza z pracy dopiero będzie... Możliwe , że wpadną znajomi, ale to tak na 50%... A jedzenia narobiłam na 10 osób :roll: :roll: :roll: A nas w tym roku na Sylwestra jest troje ,jedzenia też mamy trochę ale do nas w tym roku nikt nie wpadnie:razz: Quote
Imbirka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ja pewnie też szybko wrócę do mojego Bimberka, zaraz wychodzę, miłej zabawy życzę:lol: Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Imbir1 napisał(a):ja pewnie też szybko wrócę do mojego Bimberka, zaraz wychodzę, miłej zabawy życzę:lol: Dzięki Julciu, Tobie też...a potem potańcz z Bimbrusiem, coby nie był zaniedbany w ten Nowy Roczek :) Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 DORRAG napisał(a):A nas w tym roku na Sylwestra jest troje ,jedzenia też mamy trochę ale do nas w tym roku nikt nie wpadnie:razz: No widzisz, trzeba było sie zgadać :cool3: :cool3: :cool3: i bysmy się spotkali... Gaston byłby wielce zadowolony z pary z Fionką :loveu: :loveu: :loveu: A tak wogóle, to Wy chyba nie daleko mieszkacie, co? Małopolska, a gdzie dokładnie? Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kate I Luka napisał(a):No widzisz, trzeba było sie zgadać :cool3: :cool3: :cool3: i bysmy się spotkali... Gaston byłby wielce zadowolony z pary z Fionką :loveu: :loveu: :loveu: No napewno byłby zadowolony:evil_lol: Kate I Luka napisał(a): A tak wogóle, to Wy chyba nie daleko mieszkacie, co? Małopolska, a gdzie dokładnie? No niedaleko... w takiej małej miejscowości co się Trzebinią nazywa:evil_lol: Nie wiem czy wiesz gdzie to jest? Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 A to ta Trzebinia koło Chrzanowa?To wiem gdzie to jest:) Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kate I Luka napisał(a):A to ta Trzebinia koło Chrzanowa?To wiem gdzie to jest:) tak to ta:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 My się juz bawimy.....:eviltong: Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Kate I Luka']My się juz bawimy.....:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to napewno walc angielski Quote
Jagoda1 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszelkiej pomyślności od nas:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 :laola: :laola: :laola: [SIZE="7"]Do Siego Roku 2007 !!! :laola: :laola: :laola: Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [SIZE="6"]Za ten Nowy 2007 Rok :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :drinka: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Mi. Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku!!! :multi: Quote
Imbirka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witajcie w nowym roku :multi::multi::multi::multi: Quote
Kate I Luka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to napewno walc angielski Tak, tak, a potem były jeszcze polski, polonezy i tanga :cool3: :cool3: :cool3: [quote name='AgusiaTerierka']Wszelkiej pomyślności od nas:loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy Kochani :) [quote name='*luthien*']Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku!!! :multi: Wzajemnie :) [quote name='g_o_n_i_a']Hej! Szczęsliwego Nowego Roku :multi: Do siego :) [quote name='madzia i medor']Dzień Dobry w Nowym Roku:lol: :lol: Witaj Madziu :multi: :multi: [quote name='DORRAG']Witajcie w Nowym Roczku:multi: Cześć prawie sąsiadeczki :multi: :multi: :multi: [quote name='Imbir1']Witajcie w nowym roku :multi::multi::multi::multi: Hej Julia :multi: :multi: Wszystkich serdecznie witamy i Noworocznie pozdrawiamy :) Właśnie pozdejmowałam stare kalendarze, zastępując je aktualnymi, a w kuchni na honorowym miejscu zawisł kalendarz Metamorfozy Srec z którego dochód przeznaczony jest na psie sierotki http://img301.imageshack.us/img301/1564/00okladkaro5.jpg Quote
Imbirka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 hehe, my też mamy ten kalendarz, tylko, że nie wiem jeszcze gdzie go powieszę:roll: Quote
Agniest Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 :bye: hello ! A my w Nowy Rok do was przychodzimy i samych pomyślności wam życzymy :lol: Już odespałam sylwestrową noc - ale sunie chrapią jakby rok nie spały..... Quote
Recommended Posts