Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ;)Hey Kasiu ...dobre piffko nie jest złe na stresik Quote
DORRAG Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Kate I Luka napisał(a):Cześć kobitki :) Oj ciężki dzień, całe szczęście, że się już skonćzył. Jeszcze na dodatek pod koniec dnia potwornie ściełam się z kierowniczką... Żałuję że jej porządnie nie odpyskowałam, nawet kosztem jakiś większych problemów... małpa czyjąś wpadkę widzi a swoich milionów pomyłek nie dostrzega, ani tego, że stale robote po niej musze poprawiać... No wyobrażam sobie ile miałaś roboty pod koniec roku...i nie zazdroszczę;) a kierowniczką sie nie przejmuj-zołzą jedną:diabloti: . Kate I Luka napisał(a): Muszę się dziś odstresować zapierdzielem ostatnich dni... Zaraz idziemy do klubu na dużo piwek :cool3: :cool3: :cool3: I to jest bardzo dobry pomysł na odstersowanie:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Hejka :multi: Wrócilismy przed pierwszą, Gastek oczywiście znów narozrabiał, i trzeba było sprzątać.... A dziś śliczna pogoda , więc zaraz z rana poszliśmy na spacerek, i dotlenić głowy skacowane :D Quote
Kitka20 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Jeju jaki on śliczny:loveu: a jak ładnie pozuje słodkości naprawdę piesek do pozazdroszczenia:p wyściskaj i wymiziaj go odemnie i Tequilki:loveu: Quote
DORRAG Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Kate I Luka']Hejka :multi: Widzę że Gastuś na jednej nodze potrafi biegać:evil_lol: [quote name='Kate I Luka'] śliczny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Kate I Luka'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 jaaaaaaaaaaaaaaaaak z kalendarza śliczne :loveu: a o temacie zdjęcia już nie wspomne :loveu: :loveu: :loveu: przesyłam buziaki w tego płaskodzioba :lol: :lol: :lol: Quote
Imbirka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 hejka, pijusy:evil_lol:;):eviltong: wow, ale wystartował:crazyeye:, świetne fotki i macie śnieg, a u nas dzisiaj była cuuudna... wiosna:cool3: Quote
KarolaBox Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Hehe, uszka kopiowane naturalnie :) Piękny pycholek :):):)::):)) Quote
zuzolandia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Czołem imprezowicze ;-)...widze ze odstresowywacz zadziałal ,piekne fotencje wyszly hehe;-)... ..cudny portrecik .;-).mojej Zuzi takiego nie da rady zrobic ehhe .alez platanina heeh;-)...skacze w gume ??? ;-) Pozdrawiamy Quote
Kate I Luka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [SIZE="3"]Wszystkim odwiedzającym składamy serdeczne życzenia: Do Siego Roku !!! Gaston, Kasia i Łukasz Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 DZIĘKUJEMY :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Kate I Luka'] witaj w klubie :) już niedługo będziemy tak wyglądać: Taa, pomarzyć zawsze można;) :razz: :razz: Ale szaleństwo:multi: Quote
DORRAG Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Kate I Luka']Wszystkim odwiedzającym składamy serdeczne życzenia: Do Siego Roku !!! Gaston, Kasia i Łukasz Dziękujemy za życzonka:p My również życzymy Wam udanego Sylwestra oraz Szczęśliwego Nowego Roku Quote
zuzolandia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Kochani Sylwstrowy dzien nadszedł.......;-) .wiec zyczymy WAM ...... .........SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 !!!!!! Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='dbsst'] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:cudeńko Dziękujemy za życzonka :pi życzymy z wzajemnością nasze życzenia dla Wszystkich są w Dogomaniackiej Galerii Zyczeń Quote
Mada&Teodor Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ślicznie dziękujemy za życzenia i również życzymy Szczęśliwego Nowego Roku !!! Magda z Teodorem Quote
leemonca Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pragnę złożyć WAM życzenia: szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia, oby troski życia zaginęły w mroku podczas nadchodzącego Nowego Roku! Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Dziękujemy Dziewczyny za śliczne życzenia i gifki Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Hej, Nowy Roku, by Cię witać zawsze w tanecznym kroku! Dużo zdrówka i radości oraz niezapowiedzianych gości!! Tobie-Ja Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Jeszcze raz wszystkim serdeczne dzięki za życzenia... My właśnie z Gastusiem odtańczyliśmy taniec noworoczny :) Leci: Boney M, muza max głośno, a że póki co sama jestem, to już sącze trzeciego drinka z samotności, i sobie tańcze... Na co Gastek obojętny niepozostał, i dołączył :) Oj byście to widziały kochaniutkie, to byście przez tydzień miały powód do śmiechu:lol: :lol: :lol: A teraz zajęłam się kompem, a ten stoi i szczeka, chyba mu się wariactwa spodobały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Kate I Luka']Jeszcze raz wszystkim serdeczne dzięki za życzenia... My właśnie z Gastusiem odtańczyliśmy taniec noworoczny :) Leci: Boney M, muza max głośno, a że póki co sama jestem, to już sącze trzeciego drinka z samotności, i sobie tańcze... Na co Gastek obojętny niepozostał, i dołączył :) Oj byście to widziały kochaniutkie, to byście przez tydzień miały powód do śmiechu:lol: :lol: :lol: A teraz zajęłam się kompem, a ten stoi i szczeka, chyba mu się wariactwa spodobały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój TZ chciał ze mną zawalcować ale w trójkę się nie dało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój TZ chciał ze mną zawalcować ale w trójkę się nie dało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj już sobie wyobrażam podskakującego Ozulka dopraszającego się uścisków i zainteresowania :cool3: Quote
Recommended Posts