zuzolandia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witanko ;-).....alez tu gwarno heh;-).....az mnie łepetyna rozbolała ;-)......nieeee tak naprawde to juz mnie boli z godzine ...bleee.... Pozdrawiamy i buzioki przesyłamy ;-) Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 zuzolandia napisał(a):Witanko ;-).....alez tu gwarno heh;-).....az mnie łepetyna rozbolała ;-)......nieeee tak naprawde to juz mnie boli z godzine ...bleee.... Pozdrawiamy i buzioki przesyłamy ;-) Helo Zuzole :) A widzisz, nie trzeba było iść do pracy, to by głowa nie bolała :eviltong: Quote
zuzolandia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Pewnie masz racje ;-)......cosik mi sie zatoczki odzywaja bleee ;-) A foteczki Przystojniaczka gdzie ????? siem pytam ;-) Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 zuzolandia napisał(a):Pewnie masz racje ;-)......cosik mi sie zatoczki odzywaja bleee ;-) A foteczki Przystojniaczka gdzie ????? siem pytam ;-) :niewiem: :niewiem: :niewiem: :niewiem: ni ma.... Jutro Łukasz ma free to pewnie coś porobi... Quote
zuzolandia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 No to bedziem czekac do jutra .....nic nam innego nie pozostało heeh;-) Quote
leemonca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 my sobie też poczekamy do jutra :jumpie: dziendoberek!!! Quote
mar....ka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ja Łukasz mam free, to niech robi:evil_lol: Nie każdy w piatek ma free, a my na dodatek inwenteryzację....Dzięki Bogu, że w Bankach przede wszystkim liczy sie kase i druki typu: znaki skarbowe, weksle, czeki- więc w maire szybko. Ale i tak buuu, bo nie free:( Quote
Iza i Fidel Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ale super fotki swiateczne !! Wlasnie mojemu mezowi pokazywalam Gastonka,bo mu sie w avatarku Kate spodobal. My tez troche chorujemy.Niestety jutro do pracy,buuuu:( A snieg spadl i slisko jest,a ja autem pracuje. Zaraz pojde z Fidziem,niech sniegu poje :) A co to za szelki ma Gastonek? Ja dzis musialam zamowic nowe,bo nasze dzis sie rozwalily:( Fajne byly,ale mielismy je tylko niecale 6 m-cy :( Teraz zamowilam z Rogza w Krakvecie.Chyba Imbir takie ma-musze pojsc do nich i zobaczyc. Pozdrowki !! Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 majoka napisał(a):Ja Łukasz mam free, to niech robi:evil_lol: Nie każdy w piatek ma free, a my na dodatek inwenteryzację....Dzięki Bogu, że w Bankach przede wszystkim liczy sie kase i druki typu: znaki skarbowe, weksle, czeki- więc w maire szybko. Ale i tak buuu, bo nie free:( Ty mnie dziewczyno nawet nie denerwuj mówiąc o banku... 3 godziny się dziś nalatałam... Bierzemy z Łukaszem kredyt, i ile sie dziś nazaławtiałam... ile papierów napodpisywałam, weksle, poręczenia, ubezpieczenia.... Matko kochana.... A nie wspomne, że kredyt już od 3 tygodni załatwiamy, i co dzień to nowe formalności trzeba było załatwiać... Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 W Katowicach : PADA ŚNIEG a w związku z tym trzeba to uczcić - zaległe foty Gastka: a przy okazji tej fotki odkryłam, że po jednej z akcji Gaston+ kosz na śmieci pod szafką zawieruszyło się pudełko z ramy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Iza i Fidel napisał(a):ale super fotki swiateczne !! Wlasnie mojemu mezowi pokazywalam Gastonka,bo mu sie w avatarku Kate spodobal. My tez troche chorujemy.Niestety jutro do pracy,buuuu:( A snieg spadl i slisko jest,a ja autem pracuje. Zaraz pojde z Fidziem,niech sniegu poje :) A co to za szelki ma Gastonek? Ja dzis musialam zamowic nowe,bo nasze dzis sie rozwalily:( Fajne byly,ale mielismy je tylko niecale 6 m-cy :( Teraz zamowilam z Rogza w Krakvecie.Chyba Imbir takie ma-musze pojsc do nich i zobaczyc. Pozdrowki !! Izuś, aleśmy się rozmineły, ja właśnie u Ciebie pisałam, że coś znaku życia nie dajecie :) A szelki - zwykłe, żadne firmówki. Prawdę mówiąc chciałam Gastonowi troche inne kupić - takie co tak na plecki nie zachodzą - coś takiego jak ma Hacker Lemonki, ale te kolorki mi się spodobały, i kupiłam właśnie te :) A Łukasz też dziś autem na letnich oponach pojechał, a mróz jest i śnieg pada, więc chyba w drodze do domu z pracy - przed 23cią będzie się ślizgał :( Quote
a_ga.isk Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witam ^^ Sliczne fotki :D Uwielbiam ogladac pyszczek Gastonka ^^ Mam jakas slabosc do bullowatych :D Aaa przyszlam sie pozegnac :D Pozdrawiam ^^ PeeS: W Pl snieg? ^^ Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 :loveu::loveu::loveu:ta fotka jest cudowna Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='a_ga.isk']Witam ^^ Sliczne fotki :D Uwielbiam ogladac pyszczek Gastonka ^^ Mam jakas slabosc do bullowatych :D Aaa przyszlam sie pozegnac :D Pozdrawiam ^^ PeeS: W Pl snieg? ^^ Witaj Pada, i pada... Ciekawe jak długo, bo jeśli z taką intensywnością będzie padało przez całą noc, to rano będzie paraliż komunikacyjny na pewno.... Pakuj więc grube ciuchy i zimowe butki :) ...i papa :) Quote
a_ga.isk Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ooo dzieki ^^ Jak w Kat. pada to w TG pewnie tez ^^ Okej a ja lece sie pakowac :D Pa :* Quote
zuzolandia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ......NO MIODZIOOOO ;-).....szczegolnie to to rózowe eheheh;-) Quote
Dobermania Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 A dzieńdobrywieczór:) Mnie akurat wtedy nie było... Ale dobek tylko jeden:-( (bo napisałaś "dobermanki" - mały tymczasowicz to mieszaniec a na niewidomego nie zgadza się mama:/) Zdjęcia piękne jak zawsze, pomysłowe to z Gastonkiem wyglądającym pierwszej gwiazdki:cool3: a_ga.isk - boksery to nie bullowate! Tylko molosy, tak jak berneńczyk w Twoim avatarze:lol: Quote
Agniest Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 dzień doberek ! U nas też biało, pewnie dużo więcej śniegu niż w Katowicach - bo u nas tak zawsze, śmieję się, że to taki biegun zimna .... ale samochód nie zawiódł, dotarłam do pracy i właśnie poranną kawę popijam :) Pozdrowionka. Quote
Kate I Luka Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Dobermania napisał(a):A dzieńdobrywieczór:) Mnie akurat wtedy nie było... Ale dobek tylko jeden:-( (bo napisałaś "dobermanki" - mały tymczasowicz to mieszaniec a na niewidomego nie zgadza się mama:/) Tak wiem, że masz Hrabiego, z tym Dobermanki nie miałam nic złego na myśli, a tylko to, że często tak zdrabniam nicki, tak jak u Imbira pisze Imbirki, u Fiony - Fionki, u Tigry - Tigerki, itd.... Dobermania napisał(a): Zdjęcia piękne jak zawsze, pomysłowe to z Gastonkiem wyglądającym pierwszej gwiazdki:cool3: cieszę się że nasza mordeczka mała się podoba :) Agniest napisał(a):dzień doberek ! U nas też biało, pewnie dużo więcej śniegu niż w Katowicach - bo u nas tak zawsze, śmieję się, że to taki biegun zimna .... ale samochód nie zawiódł, dotarłam do pracy i właśnie poranną kawę popijam :) Pozdrowionka. No tak , śnieg jest, ale chyba dzis cieplej niż wczoraj i coś mi się zdaje że długo niepoleży, bo już nie pada :( A kaffke też popijam właśnie... Mała chwila relaksu, i zaraz hard work - ostatni dzień na zamkniecie roku.... Quote
Imbirka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 cześć zapracowani, ja się dziś trochę już obijam, ale ostatnie 2 dni to koszmar:razz: Quote
DORRAG Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 cześć:multi: zapracowana dziewczyno:p U nas też jest śnieżek:multi: ale pewnie zaraz stopnieje:shake: A kogo Gastuś tak wypatruje. Quote
zuzolandia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dobry wieczorek kochana babeczko;-) Miziu miziu dla Gastusia Quote
Kate I Luka Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Cześć kobitki :) Oj ciężki dzień, całe szczęście, że się już skonćzył. Jeszcze na dodatek pod koniec dnia potwornie ściełam się z kierowniczką... Żałuję że jej porządnie nie odpyskowałam, nawet kosztem jakiś większych problemów... małpa czyjąś wpadkę widzi a swoich milionów pomyłek nie dostrzega, ani tego, że stale robote po niej musze poprawiać... Muszę się dziś odstresować zapierdzielem ostatnich dni... Zaraz idziemy do klubu na dużo piwek :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts