Kate I Luka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Imbir1 napisał(a):uuuuuuuu, widze, że u Was taki sam zachrzan jak u mnie, wrrrry:angryy: oj niestety... koniec miesiąca, koniec roku, i rozliczenia się kumulują... a w dodatku koleżanka na L4 dziś wylądowała... dealer napisał(a):Witajcie kochani:) przyciagnął mnie boksiowy tytuł:) dlaczego ja tu wczesniej nie trafiłam??:cool3: sie normalnie usmiałam jak norka i sie zakochałam w Gastonku:) na pewno macie kolejnego wiernego odwiedzacza:):loveu: Witaj u nas... zapraszamy do odwiedzin jak Tylko często Ci się podoba :cool3: :cool3: :cool3: Alicjarydzewska napisał(a)::multi:a ja już po pracy ....bosz jak miło było do domciu wrócić;) oj zazdroszczę... ja nadal siedzę, a już od 1.5 godziny coś mnie brzuch rozbilał okropnie, 2 nospy wziełam, i nic nie pomaga.... DORRAG napisał(a):cześć Kasiu:multi: Ja dzisiaj w pracy byłam tylko na chwilę, załatwiłam pare rzeczy i od 2 stycznia do nowej pracki :-? ciekawe co mnie tam czeka:look3: No to wpadnę jeszcze wieczorkiem pooglądać foteczki Gastonkowe:loveu: Czyli już wszystko podopinane, i zmiana pracy pewna na 100 % ? No to superancko! Napewno wszytsko będzie dobrze, choć pewnie, jak to przy zmianie pracy, otoczenia i nowych obowiązkach - bez zdenerwowania się nie obędzie :roll: Quote
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ooooo bidne pracusie ;-).a ja mam dzisiaj wolneeeeeeee!!!!!! Dopiero jutro ide haahhaah .......choc wcale mi sie nie chce ;-) Quote
DORRAG Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Kate I Luka napisał(a): Czyli już wszystko podopinane, i zmiana pracy pewna na 100 % ? No to superancko! Napewno wszytsko będzie dobrze, choć pewnie, jak to przy zmianie pracy, otoczenia i nowych obowiązkach - bez zdenerwowania się nie obędzie :roll: Ja już teraz się stresuję a co dopiero będzie jak zaczne:razz: Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Kate I Luka napisał(a):Cześć dziewczyny... Oj urwanie głowy mam dziś w pracy, dopiero południe a ja już mam dość... SERDECZNIE DOŚĆ.... a miałam mieć jeszcze siły na poćwiczenie na steperze...oj ciężko będzie. Wieczorem postaram sie coś wstawić z choinkowym Gastusiem. Nie ma za duzo fotek, ale coś się znajdzie. hahah ja tak się na fitness wybieram godzina 17 dochodzi a ja po obiedzie i poćwiczyc nie mogę ;) czekam na foty :multi: Quote
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Wracaj juz Kochaniutka do domku i Gastusiowe foteczki wklejaj ;-) Quote
Kate I Luka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 No już wklejam, nerwowe kobity... Zjeść obiadu mi nie dacie...[SIZE="1"]a może to i lepiej, jak dieta to dieta;) Zabawy z Panem podgryzam dziadka po uchu :cool3: :cool3: :cool3: spacerek z dziadkiem a tu Gastek chyba pierwszy raz widział sztuczne ognie :eviltong: Quote
Kate I Luka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 a taka, też mini choinka stoi u moich rodziców :) przyłapana na gorącym uczynku - zamiast pomagać mamie robić obiad - siedzę na DOGO i przyłapana na wpieprzaniu sernika :oops: :oops: :oops: Quote
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 .jakie tam podgryzanie ;-).pewnie kabluje dziadkowi co robicie heeheh;-) taaaaaaaa po takim serniku to nic ino szybkie odchudzanie eheh.... Quote
Imbirka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 koffam cię, koffam bardzo mocno:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ale ma zadowoloną minkę:loveu: ... a nie chciał tego sztucznego ognia przypadkiem chapnąć :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 DORRAG napisał(a): Ale ma zadowoloną minkę:loveu: ... a nie chciał tego sztucznego ognia przypadkiem chapnąć :evil_lol: oj chciał, chciał... Imbir1 napisał(a): koffam cię, koffam bardzo mocno:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol: tak... Gaston + Pan = MIŁOŚĆ NA MAXA zuzolandia napisał(a): taaaaaaaa po takim serniku to nic ino szybkie odchudzanie eheh.... tak... zważywszy , że właśnie zjadłam kolejny kawałek... ale to już ostatni, więcej nie ma :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
zuzolandia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 no tak zezarła wszystko i jeszcze sie tym chwali ;-). hmmmmmm wyglada apetycznie na tym talerzu eheh.....jakos tak mam smaka na sernik ....ale zostały sie tylko makówki .... Quote
dbsst Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 nie słyszałaś jak mówili w Wiadomościach że świąteczny sernik nie ma KALORII i jest bardzo dietetyczny :cool1: :p Quote
Alicja Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 dealer napisał(a):szybko jakos z tej pracy?:):pbyłam od 7 do 12 , jutro tysz tak a w piątek na 9.30 do 12;) dbsst napisał(a):nie słyszałaś jak mówili w Wiadomościach że świąteczny sernik nie ma KALORII i jest bardzo dietetyczny :cool1: :ptak tak to najprawdziwsza prawda:p Ale Gastonek ma kolorkowe szeleczki:loveu: Quote
agbar Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pbyłam od 7 do 12 , jutro tysz tak a w piątek na 9.30 do 12;) ta to sie narobi:eviltong: :loveu: zagladam ponownie i niespodziewana niespodziewanka mnie spotyka:) takie fajne Gastofotki:) Quote
Medorowa Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ale Gastonek ma fajowe szeleczki:multi: :multi: :loveu: Ja też się (zamierzam) zacząć odchudzać;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: Quote
e.v.a Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 dbsst napisał(a):nie słyszałaś jak mówili w Wiadomościach że świąteczny sernik nie ma KALORII i jest bardzo dietetyczny :cool1: :p dzieki ci boze ze zrobilam duza bleche i moge jesc go cidziennie przez tydzien nie tyjac :modla: :sweetCyb: :evil_lol: focie super:multi: Quote
Agniest Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Hej :lol: już jesteśmy zdrowi, więc będziemy częściej zaglądać ;) Świąteczne fotki Gastonkowe są super, a częstowaliście go opłatkiem ? Moje sunie memlały go pół godziny po tym jak przykleił się im do fafelków i robiły przy tym takie śmieszne miny :evil_lol: . Dobra, pozdrawiam i wracam do pracy, bo szef nadchodzi... Quote
tygra Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 cześć chciaąłm poinformować że żyję jeszcze :) Quote
Imbirka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ja się też z Imbirkiem opłatkiem "dzieliłam";) dzieńdoberek zapracowani:diabloti: Quote
bonita Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cześc! Mam komp zepsuty więc już z życzonkami:cool3: Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku i Udanego Silvestra Pozdrowionka:loveu: Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Ale Gastonek ma kolorkowe szeleczki:loveu: sama wybierałam :) dealer napisał(a): zagladam ponownie i niespodziewana niespodziewanka mnie spotyka takie fajne Gastofotki a widzisz jaka gratka dla Ciebie :) madzia i medor napisał(a):Ale Gastonek ma fajowe szeleczki:multi: :loveu: Ja też się (zamierzam) zacząć odchudzać :evil_lol: witaj w klubie :) już niedługo będziemy tak wyglądać: evaxon napisał(a):dzieki ci boze ze zrobilam duza bleche i moge jesc go cidziennie przez tydzien nie tyjac focie super:multi: cześć Ewciu, smacznego serniczka :evil_lol: DORRAG napisał(a):Cześć kasiu:p witajcie Fionule :multi: Agniest napisał(a):Hej :lol: już jesteśmy zdrowi, więc będziemy częściej zaglądać ;) Świąteczne fotki Gastonkowe są super, a częstowaliście go opłatkiem ? Moje sunie memlały go pół godziny po tym jak przykleił się im do fafelków i robiły przy tym takie śmieszne miny :evil_lol: . Dobra, pozdrawiam i wracam do pracy, bo szef nadchodzi... To dobrze, że już odchorowaliście się.... Opłatka nasz też mamlał... A potem zjadł... A przy wigilii leżał ładnie na kanapie i nawet nie przeszkadzał :lol: tygra napisał(a):cześć chciaąłm poinformować że żyję jeszcze Witaj:multi: dobrze, że dałaś znak życia :cool3: Imbir1 napisał(a):ja się też z Imbirkiem opłatkiem "dzieliłam" dzieńdoberek zapracowani:diabloti: Doberek Imbirki... Jeszcze jeden dzień koszmaru, rozliczenia i podliczenia, zestawienia, ostatnie faktury i koniec roboty... AŻ DO NASTĘPNEGO ROKU :grin: :grin: bonita napisał(a):Cześc! Mam komp zepsuty więc już z życzonkami:cool3: Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku i Udanego Silvestra Pozdrowionka:loveu: Cześć Kasiu, witaj, dziękujemy za życzonka :):) :) Ja już powoli nawiewam do domu... Dziś miałam koszmarny dzień... Zalatany i zabiegany.... 3 godziny w banku spędziłam, potem goodzinę w sądzie... Mam dość. A jeszcze wrócę do domu i pewnie sprzątanie po Gastku mnie czeka :wallbash: :wallbash: :wallbash: Quote
Recommended Posts