Kate I Luka Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Kilka fotek CIĄGNĄCEGO GASTONA z dzisiejszego spacerku: ooo... Pan tam stoi ciągnę do niego jeszcze mocniej ciągne, a co tam najwyżej przewrócę Panią... i już dociągnąłem do celu - ukochanego Pana ;) Quote
Kate I Luka Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 DORRAG napisał(a):I co masz już wszystko zrobione:cool3: eee, ja tam za dużo nawet robić nie musiałam, bo wszystkie święta jesteśmy u kogoś... Tak więc gotowanie i pieczenie mi odpadło.. Dziś tylko ostatnie prezenty kupowaliśmy, no i właśnie ustroiłam naszą mega "dużą" 30 cm choinkę :lol: :lol: :lol: Quote
DORRAG Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='Kate I Luka'] Moja kochana boksiowa mordeczka:loveu: :loveu: Quote
Kitka20 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ty go utrzymujesz jak tak ciągnie:-O:crazyeye: :crazyeye: dobrze że ma szelki a nie zwykłą obroże. Razem z Tequilą życzymy WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!:tree1: :tree1: Quote
DORRAG Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Kate I Luka napisał(a):eee, ja tam za dużo nawet robić nie musiałam, bo wszystkie święta jesteśmy u kogoś... Tak więc gotowanie i pieczenie mi odpadło.. Dziś tylko ostatnie prezenty kupowaliśmy, no i właśnie ustroiłam naszą mega "dużą" 30 cm choinkę :lol: :lol: :lol: No proszę ale masz dobrze:evil_lol: a My już wszystko zrobiliśmy tylko teraz mamy taki bałagan w kuchni że aż szok:razz: Quote
Kate I Luka Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [SIZE="1"]Nie wiem, czy jeszcze jutro zajrzę na dogo, więc już dziś dla wszystkich odwiedzających: [SIZE="5"]Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Quote
Dobermania Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Dziękujemy pięknie za życzenia! Również składamy serdeczne! :tree1: Quote
DORRAG Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Niech przy żywicznym zapachu strojonej choinki, upłyną piękne chwile polskiej Wigilii: we wspólnie śpiewaną kolędą, z upragnionym gościem przy stole i w rodzinnym, pełnym radości gronie. Quote
Iza i Fidel Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia ! Niech światłość,którą przynosi Chrystus pomoże pokonać wszelkie trudności i da siłę dla tworzenia dobra ! życzy Iza z rodzinką,Fidelkiem i Kicią Quote
zuzolandia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 ...ZDROWYCH POGODNYCH WESOłYCH SWIAT..... .....ORAZ WSPANIAłYCH PREZENTóW POD CHOINKA ..... .........zyczy CAłA ZUZOLANDIA ..... Quote
Magda-Amir Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 wesolych rodzinnych i wspanialych swiat Bożego Narodzenia zyczy Magda z Amirkiem :tree1: :santagri: :x-mas: :laola: i dziekujemy za zyczonka :buzi: Quote
Kate I Luka Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Imbir1, Dobermania, DORRAG, Iza i Fidel, zuzolandia, Magda-Amir wszystkim dziękujemy za pamięć i życzenia :Cool!: Quote
Kate I Luka Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 A to nasza mini choineczka: Quote
Medorowa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Staropolskim obyczajem,gdy w Wigilię gwiazdka wstaje,Nowy Rok zaś cyfrę zmienia wszyscy wszystkim ślą życzenia.Przy tej wdzięcznej sposobności życzę Tobie moc radości,dużo śniegu,smacznej rybki,lekkiej i niegroźnej chrypki,uśmiechu od ucha do ucha,zdrowia i pogody ducha.I żeby Ci się darzyło,z roku na rok lepiej było. Quote
keleris Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzenia szczęścia zdrowia , wszelkiej pomyślności , wytrwałosci i radosci oraz spelnienia marzen z okazji nadchodzacego Nowego Roku 2007... Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, POWODZENIA W DNIU BOŻEGO NARODZENIA. BECZKĘ PIWA, WIADRA WÓDKI BY ODGONIĆ WSZYSTKIE SMUTKI. 100 CAŁUSÓW NA DODATEK BY SMACZNIEJSZY BYŁ OPŁATEK! ]:-> ]:->. Quote
izka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 W dniu Bożego Narodzenia, pragne złożyć Ci życzenia, szczęscia ,zdrowia,powodzenia oby troski znikly w mroku, podczas nadchodzącego Nowego Roku. Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='Kate I Luka']A to nasza mini choineczka: :loveu::loveu::loveu:śliczna choineczka Wesolutkich Świąt :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
KarolaBox Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Życzę, aby wszyscy bliscy mogli spotkać sie w ten wieczór śpiewu kolęd, miłych wspomnień, blasku świeczek i uśmiechu. Życzę wielkiej, aż po sufit, lasem pachnącej choinki, którą skryją, aż po czubek wymarzone upominki. Quote
KarolaBox Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Kate i Luka, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :))))))))))))))))) Quote
Agniest Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 DZIĘKUJEMY ZA ŚLICZNĄ KARTECZKĘ, I JESZCZE RAZ WESOŁYCH ŚWIĄT :tree1: Quote
zuzolandia Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Dziendoberek kochani ;-).....wpadlim sie przywitac swiatecznie ;-) Quote
Kate I Luka Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 madzia i medor, keleris, Kamcia_14, izka, Alicjarydzewska, KarolaBox, Agniest, leemonca dziękujemy za życzenia świąteczne :multi: KarolaBox Łukasz dziękuje za życzenia urodzinowe :) :) :) Quote
Recommended Posts