Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hello ;-)...normalnie zazdraszczam tych rysuneczków .Podajcie jakies namiary cobym tez mogła se poszalec giftowo heeh......
Buziolki dla faflunka .;-)

POZDRAWIAM WSZYSTKIE PRZEDSWIATECZNE BRZUCHY .eheheh....;-)

Posted

Kate I Luka napisał(a):
jaka śliczna Tigrulka mi się z jajka wykluła... to taki bożonarodzeniowy kurczaczek?

No co Ty to bombka tyle,że taka jakaś jajeczna :evil_lol: :eviltong:.

Posted

[quote name='Imbir1']dzieńdobry/wieczór:multi::multi::multi:

dzieńdobry poranek :D
[quote name='zuzolandia']Hello ;-)...normalnie zazdraszczam tych rysuneczków .Podajcie jakies namiary cobym tez mogła se poszalec giftowo heeh......
Buziolki dla faflunka .;-)
POZDRAWIAM WSZYSTKIE PRZEDSWIATECZNE BRZUCHY .eheheh....;-)

... no to specjalnie dla Zuzanki:

[quote name='Cimi']No co Ty to bombka tyle,że taka jakaś jajeczna :evil_lol: :eviltong:.
no tak, bombka przecież, gapa jestem :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

DORRAG napisał(a):
Cześć Kasiu zapracowana dziewczyno:p

Cześć Kochaniutka :multi: :multi: :multi:

.... a ja dziś też teoretycznie do 17stej :wallbash: :wallbash: :wallbash: mam nadzieję, że prezes się zlituje, i nas wcześniej puści...

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Cześć Kochaniutka :multi: :multi: :multi:

.... a ja dziś też teoretycznie do 17stej :wallbash: :wallbash: :wallbash: mam nadzieję, że prezes się zlituje, i nas wcześniej puści...

A mnie już do domu puścili:multi: , bo to przed świętami i dużo roboty w domu:razz:

Posted

DORRAG napisał(a):
A mnie już do domu puścili:multi: , bo to przed świętami i dużo roboty w domu:razz:

no widzisz, a nasi wychodzą z założenia, że smolić rodzinę i dom, firma najważniejsza...

W zeszłym roku proponowano mi awans, przejście na kierowniczkę oddziału, ale w Gliwicach.
Myślałam , i kalkulowałam wszystkie za i przeciw. No i tak wydedukowałam, że pracując od 9 - 17stej , by dojechać z mojej dzielnicy do centrum Katowic, a potem jeszcze pociągiem do Gliwic, to będe musiała wychodzić z domu dokładnie 7.10 rano, a wracać będę 19.20.
12 godzin poza domem, a 8 godzin pracy. Stawka niewiele większa, a dodatkowe koszty prócz miesięcznego na autobusy, jeszcze na pociąg - kolo 300 zł miesięcznie w sumie.
Poszłam do prezesa na rozmowę, i mu tłumaczę, że niestety, ale nie mogę sobie pozwolić na to by mnie po 12 godzin w domu nie było, tym bardziej, że praca zajmuje 8 godzin, a wogóle finansowo to też nie jest rewelacyjnie, wręcz przeciwnie... a gdzie czas na życie rodzinne, prywatne?
To mi odpowiedział: co tam życie rodzinne, zobacz jak bujne będzie twoje życie biurowe....
:eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
no widzisz, a nasi wychodzą z założenia, że smolić rodzinę i dom, firma najważniejsza...

W zeszłym roku proponowano mi awans, przejście na kierowniczkę oddziału, ale w Gliwicach.
Myślałam , i kalkulowałam wszystkie za i przeciw. No i tak wydedukowałam, że pracując od 9 - 17stej , by dojechać z mojej dzielnicy do centrum Katowic, a potem jeszcze pociągiem do Gliwic, to będe musiała wychodzić z domu dokładnie 7.10 rano, a wracać będę 19.20.
12 godzin poza domem, a 8 godzin pracy. Stawka niewiele większa, a dodatkowe koszty prócz miesięcznego na autobusy, jeszcze na pociąg - kolo 300 zł miesięcznie w sumie.
Poszłam do prezesa na rozmowę, i mu tłumaczę, że niestety, ale nie mogę sobie pozwolić na to by mnie po 12 godzin w domu nie było, tym bardziej, że praca zajmuje 8 godzin, a wogóle finansowo to też nie jest rewelacyjnie, wręcz przeciwnie... a gdzie czas na życie rodzinne, prywatne?
To mi odpowiedział: co tam życie rodzinne, zobacz jak bujne będzie twoje życie biurowe....
:eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2:

hehe fajnego masz szefa nie ma co hihi może ma chrapkę na Ciebie??:diabloti: :diabloti:

Posted

Kate I Luka napisał(a):

No niezłych masz tych szefów:shake:
moi jacy są to są ale zawsze przed świętami idę wcześniej do domu.

Posted

madzia i medor napisał(a):
Doberek barrrrddzo:loveu: :loveu: :multi:
Mnie dzisiaj z pracy puścili o 12:razz:

DORRAG napisał(a):
No niezłych masz tych szefów:shake:
moi jacy są to są ale zawsze przed świętami idę wcześniej do domu.

A my ich wszystkie smolimy... i o 16stej robimy nawiewkę :cool3: :cool3: :cool3: Ciekawe co będzie na nas czekało w środę po świętach :)

Ps. Doberek Medorek i Madziulek

Posted

[quote name='Kitka20']hehe fajnego masz szefa nie ma co hihi może ma chrapkę na Ciebie??:diabloti: :diabloti:
oj mój prezes jest totalnie aseksualny :razz:
[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Witam przedświątecznie .
Teraz całe 4 dni wolnosci:multi:, a w środę na 7-12 do pracy:razz:

no, ja też się mam zamiar byczyć 4 dni, a od środy powrót 9-17 sta :-(
[quote name='Behemot']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Długo to sprzątałaś? :evil_lol:
oj trochę sprzątania było... zresztą dziś mieszkanie wyglądało podobnie :shake: :shake: :shake:
[quote name='evaxon']czesc:cool3:
hej Ewcia
[quote name='Imbir1']hello, zapracowani:multi:, jak tam nawialiście wcześniej czy nie?:cool3::evil_lol:
nawialismy :cool3: :cool3: :cool3: ciekawe czy jacys klienci się dobijali między 16 sta a 17stą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Lśni dokoła choinkowy blask,
niebo pełne śniegu, niebo pełne gwiazd.
Niech Święta radością wypełnią Wasz dom.
A Nowy 2007 Rok blasku doda Waszym dniom

Posted

[quote name='tygra']Lśni dokoła choinkowy blask,
niebo pełne śniegu, niebo pełne gwiazd.
Niech Święta radością wypełnią Wasz dom.
A Nowy 2007 Rok blasku doda Waszym dniom

dziękujemy za życzenia :)
[quote name='leemonca']dzieńdoberek :multi:
cześć Lemoncea :multi:
[quote name='DORRAG']Cześć Kasiu:p
Cześć Mała :cool3: :cool3: :cool3: