Dobermania Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Boskie! Lubię takie złudzonka. A... galeria ładna;) Quote
bonita Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cześć !:) Świetne te łobrazeczki, mój wzrok jest już pomęczony ;). Pozdrowionka dla faflusia :) Quote
Alicja Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ;)a ja myślałam ze to na okoliczność rocznicy:evil_lol: Quote
Agniest Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 :bye: hello, wpadamy z rewizytą, tak tylko na chwileczkę, żeby was ospą nie zarazić - bo mamy niestety święta w "kropeczki". Sunie całują przystojniaka, a ja życzę WESOŁYCH, SPOKOJNYCH, PEŁNYCH SPEŁNIAJĄCYCH SIĘ ŻYCZEŃ ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ! Quote
Imbirka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ja też lubię takie złudzenia:lol:, na studiach też nam takie pokazywali, jedno było kapitalne każdy z nas widział co innego:cool3::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 .złudzenia w kolorze blueee .....podoba mnie sie ;-) Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];)a ja myślałam ze to na okoliczność rocznicy:evil_lol: oj Alu... oby dożyć w zdrowiu takiego wieku.... [quote name='Agniest']:bye: hello, wpadamy z rewizytą, tak tylko na chwileczkę, żeby was ospą nie zarazić - bo mamy niestety święta w "kropeczki". Sunie całują przystojniaka, a ja życzę WESOŁYCH, SPOKOJNYCH, PEŁNYCH SPEŁNIAJĄCYCH SIĘ ŻYCZEŃ ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ! hej, właśnie słyszałam, że zaospieni jesteście :shake: dzięki za życzonka [quote name='zuzolandia'] .złudzenia w kolorze blueee .....podoba mnie sie ;-) No tak, wy tak jak Imbirki w blue gustujecie :eviltong: [SIZE="3"]Witajcie wszystkie :multi: :multi: :multi: Quote
a_ga.isk Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Witam ;) I juz tak za wczasu Wesolych Swiat :):tree1: Quote
Kate I Luka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='DORRAG']cześć :multi: hejka [quote name='a_ga.isk']Witam ;) I juz tak za wczasu Wesolych Swiat :):tree1: dziękujemy, dziękujemy, zrewanżujemy się wkrótce :) [quote name='tygra']dzień dobry :) cześć Beatko Quote
e.v.a Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 czesc:multi: a czy ja tez takiego ładnego obrazka dostane:loveu: Quote
bonita Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='tygra']jakie słodziutkie :) Ale pniękne:loveu: . Quote
zuzolandia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Witanko kochani ;-)...jakie rozkoszne gifciki ..jeeee...Kasienko gdzie Ty je znajdujesz ??? Miziu miziu dla GASTUSIA ;-) Quote
Kate I Luka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Oj... gifów to ja mam w pracy cały wieeeelki katalog :p , ściągam systematycznie z netu co się da :cool3: :cool3: :cool3: , i wysyłam wszystkim przy każdej okazji :eviltong: Właśnie wróciliśmy z Gastonem od wetki. Jednak kaszelek nie ustąpił całkowicie, katarek trochę jakby też wrócił. Ale nasza gapa nie dała sobie nawet temperatury zmierzyc... Wetka trochę go przebadała, sprawdziła węzły chłonne. Wszystko ok, tylko lekkie przeziębienie, ale przynajmniej jestem spokojniejsza... Dostał 2 zastrzyki,kropelki do oczu, ale to takie redukujące katar i wpływające dobrze na zatoki, pozatym nadal mamy brać rutinoscorbin. W sobotę kontrola. Quote
e.v.a Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Kate I Luka napisał(a): Właśnie wróciliśmy z Gastonem od wetki. Jednak kaszelek nie ustąpił całkowicie, katarek trochę jakby też wrócił. Ale nasza gapa nie dała sobie nawet temperatury zmierzyc... Wetka trochę go przebadała, sprawdziła węzły chłonne. Wszystko ok, tylko lekkie przeziębienie, ale przynajmniej jestem spokojniejsza... Dostał 2 zastrzyki,kropelki do oczu, ale to takie redukujące katar i wpływające dobrze na zatoki, pozatym nadal mamy brać rutinoscorbin. W sobotę kontrola. :evil_lol: Tigrze nawet nie próbują mierzyc temperatury bo termometr by w dupce złamała :evil_lol: tez kiedys mialysmy takie katarkowe kropelki do oczu :cool3: Quote
Kate I Luka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: Tigrze nawet nie próbują mierzyc temperatury bo termometr by w dupce złamała :evil_lol: tez kiedys mialysmy takie katarkowe kropelki do oczu :cool3: Ewcia... już myślałam, żeś się obraziła czy cóś za ten wielki brzuch :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Kate I Luka napisał(a):Ewcia... już myślałam, żeś się obraziła czy cóś za ten wielki brzuch :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wielki to zobaczycie po swietach :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: wielki to zobaczycie po swietach :evil_lol: ale to chyba nie tylko u Ciebie :cool3: :razz: :razz: Quote
e.v.a Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Kate I Luka napisał(a):ale to chyba nie tylko u Ciebie :cool3: :razz: :razz: :lol: naszczescie....:evil_lol: nie bedzie mi smutno :eviltong: wokół mnie bedzie pelno wielkich poswiatecznych brzuchow:diabloti: Quote
DORRAG Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 evaxon napisał(a)::lol: naszczescie....:evil_lol: nie bedzie mi smutno :eviltong: wokół mnie bedzie pelno wielkich poswiatecznych brzuchow:diabloti: Mój już jest duży:evil_lol: a co dopiero będzie po świętach to aż boje sie myśleć:evil_lol: Quote
Recommended Posts