Kate I Luka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 sto lat... tylko czy ja dam rade? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzięki dziewczyny ;) Quote
Imbirka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 oooooo, widzę, że macie rocznicę:multi::multi::multi::multi: życzymy Wam z Imbirkiem wielu wspólnie spędzonych wspaniałych latek:multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Wszystkiego Najlepszego i kolejnych wielu wielu latek razem [SIZE=1]...ja już przeszło 20 Quote
Kate I Luka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 No, widzę że nie tylko ja sie gifowo wyżyłam :) Dzięki jeszcze raz.... A teraz prawie smutna wiadomość: niewiele brakowało, a musiałabym napisać, że Gastusia już nie ma... Czubek (oj tak, nie tylko Leemoncea ma czubka :roll: ) mi nawiał za kotem... Wchodziliśmy już do klatki, odpiełam smycz a Gaston zrobił unik mi między nogami i wyrwał w kierunku drzewa z kotem, gdzie jak przechodzilismy go widział. Tylko, że wtedy był na smyczy i go odciągnełam.... A teraz zanim dobiegłam już go nie było :placz: :placz: :placz: Łaziłam 45 minut po osiedlu drąc się w niebogłosy i płacząc, potem po parku (strasznym i ciemnym, po którym wracając z pracy prawie że biegnę, bo jest tak okropnie w nim...) Nikt z napotkanych go nie widział :placz: :placz: :placz: Ale całe szczęście, że w pewnym momencie się pojawił, chyba bardziej przerażony niż ja... Kulił się i cieszył w jednym... A jak go zapiełam, to prawie nie nadążałam za nim, tak ciągnął do domu... Oj Gaston Gaston, o zawał mnie o mało nie przyprawiłeś :angryy: :angryy: :angryy: Quote
tygra Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Wszystkiego najlepszego i dalszych wspólnych szczęśliwych wielu lat :) a co do urwisa Twojego to całe szczęscie ze wrócił Quote
Kate I Luka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='tygra']Wszystkiego najlepszego i dalszych wspólnych szczęśliwych wielu lat :) merci :) [quote name='tygra'] a co do urwisa Twojego to całe szczęscie ze wrócił oj.... to jest tak jak Leemoncea powiedziała: te nasze psy nie doceniają tego co mają w domu... Quote
DORRAG Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Kate I Luka napisał(a)::) A teraz prawie smutna wiadomość: niewiele brakowało, a musiałabym napisać, że Gastusia już nie ma... Czubek (oj tak, nie tylko Leemoncea ma czubka :roll: ) mi nawiał za kotem... Wchodziliśmy już do klatki, odpiełam smycz a Gaston zrobił unik mi między nogami i wyrwał w kierunku drzewa z kotem, gdzie jak przechodzilismy go widział. Tylko, że wtedy był na smyczy i go odciągnełam.... A teraz zanim dobiegłam już go nie było :placz: :placz: :placz: Łaziłam 45 minut po osiedlu drąc się w niebogłosy i płacząc, potem po parku (strasznym i ciemnym, po którym wracając z pracy prawie że biegnę, bo jest tak okropnie w nim...) Nikt z napotkanych go nie widział :placz: :placz: :placz: Ale całe szczęście, że w pewnym momencie się pojawił, chyba bardziej przerażony niż ja... Kulił się i cieszył w jednym... A jak go zapiełam, to prawie nie nadążałam za nim, tak ciągnął do domu... Oj Gaston Gaston, o zawał mnie o mało nie przyprawiłeś :angryy: :angryy: :angryy: Nawet nie chce sobie wyobrażać co Ty musiałaś przeżyć, ale najważniejsze że sie znalazł. Quote
Imbirka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 oj Gaston, tak wystraszyć pańcię:cool3::mad::shake: Wiem co przeżyłaś, bo mi Imbir pognał za zającem na wsi, też myslałam, że gardło zedre:cool3: Quote
zuzolandia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 KASIU I łUKASZU .... STO LATEK W ZDROWIU SZCZESCIU I MIłOSCI zyczy ;cała ZUZOLANDIA !!! :laola::laola: ...No i buzioczki dla GASTONKA :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 oj Gastus Gastus :shake: nie ladnie tak uciekac Quote
Kate I Luka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 No i pora na zdjęcia sprawcy dzisiejszego zamieszania: Quote
e.v.a Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Kate I Luka'] no daj buzi i sie na mnie juz mamusiu nie gniewaj :placz: Quote
tygra Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 bo zakochani są wśród nas... jaki rozkoszny (i gniewaj się na takiego..) Quote
Imbirka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 cześć kochani:multi: , rozumiem, że przeprosiny zostały przyjęte:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 hej ;) Oj tulił się wczoraj Gaston do nas obojga jak szalony... Całusów co niemiara było... Dziś w Katowicach sypie od czasu do czasu śnieżek... Pod domem ulica i trawa były prztkryte może 1 centymetrowym śniegiem... Ale jak dojechałam do centrum Katowic do pracy, to już tylko chlapa i okropność... Coś mi się zdaje, że nie doczekamy się na święta ładnej bieli :-( :-( :-( Quote
Alicja Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 :razz:oj Gastonku urwisie .... Jak on ślicznie przeprasza... Quote
zuzolandia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Witanko;-)..u nas tez sypneło i bylo bialo ;-)..niestety teraz to juz tylko wspomnienie ....... Pozdrawiamy poznym rankiem ;-) Quote
DORRAG Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 cześć kasiu:p [quote name='Kate I Luka'] Widzę że Gastonek ślicznie Pańcie przepraszał:loveu: Quote
teqquila Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 witam i zyczonka skladam :) Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli dużo śniegu napada. Quote
Kate I Luka Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 A ja Wam dam coś na pomęcznie wzroku Quote
DORRAG Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Kate I Luka']A ja Wam dam coś na pomęcznie wzroku To jest fajne;) Quote
Recommended Posts