Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, widzę że nie tylko ja sie gifowo wyżyłam :)
Dzięki jeszcze raz....

A teraz prawie smutna wiadomość: niewiele brakowało, a musiałabym napisać, że Gastusia już nie ma...
Czubek (oj tak, nie tylko Leemoncea ma czubka :roll: ) mi nawiał za kotem... Wchodziliśmy już do klatki, odpiełam smycz a Gaston zrobił unik mi między nogami i wyrwał w kierunku drzewa z kotem, gdzie jak przechodzilismy go widział. Tylko, że wtedy był na smyczy i go odciągnełam.... A teraz zanim dobiegłam już go nie było :placz: :placz: :placz:
Łaziłam 45 minut po osiedlu drąc się w niebogłosy i płacząc, potem po parku (strasznym i ciemnym, po którym wracając z pracy prawie że biegnę, bo jest tak okropnie w nim...) Nikt z napotkanych go nie widział :placz: :placz: :placz:
Ale całe szczęście, że w pewnym momencie się pojawił, chyba bardziej przerażony niż ja... Kulił się i cieszył w jednym... A jak go zapiełam, to prawie nie nadążałam za nim, tak ciągnął do domu...

Oj Gaston Gaston, o zawał mnie o mało nie przyprawiłeś :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='tygra']Wszystkiego najlepszego i dalszych wspólnych szczęśliwych wielu lat :)
merci :)

[quote name='tygra']
a co do urwisa Twojego to całe szczęscie ze wrócił
oj.... to jest tak jak Leemoncea powiedziała: te nasze psy nie doceniają tego co mają w domu...

Posted

Kate I Luka napisał(a):
:)

A teraz prawie smutna wiadomość: niewiele brakowało, a musiałabym napisać, że Gastusia już nie ma...
Czubek (oj tak, nie tylko Leemoncea ma czubka :roll: ) mi nawiał za kotem... Wchodziliśmy już do klatki, odpiełam smycz a Gaston zrobił unik mi między nogami i wyrwał w kierunku drzewa z kotem, gdzie jak przechodzilismy go widział. Tylko, że wtedy był na smyczy i go odciągnełam.... A teraz zanim dobiegłam już go nie było :placz: :placz: :placz:
Łaziłam 45 minut po osiedlu drąc się w niebogłosy i płacząc, potem po parku (strasznym i ciemnym, po którym wracając z pracy prawie że biegnę, bo jest tak okropnie w nim...) Nikt z napotkanych go nie widział :placz: :placz: :placz:
Ale całe szczęście, że w pewnym momencie się pojawił, chyba bardziej przerażony niż ja... Kulił się i cieszył w jednym... A jak go zapiełam, to prawie nie nadążałam za nim, tak ciągnął do domu...

Oj Gaston Gaston, o zawał mnie o mało nie przyprawiłeś :angryy: :angryy: :angryy:

Nawet nie chce sobie wyobrażać co Ty musiałaś przeżyć, ale najważniejsze że sie znalazł.

Posted

hej ;)

Oj tulił się wczoraj Gaston do nas obojga jak szalony... Całusów co niemiara było...

Dziś w Katowicach sypie od czasu do czasu śnieżek... Pod domem ulica i trawa były prztkryte może 1 centymetrowym śniegiem... Ale jak dojechałam do centrum Katowic do pracy, to już tylko chlapa i okropność... Coś mi się zdaje, że nie doczekamy się na święta ładnej bieli :-( :-( :-(

Posted

witam i zyczonka skladam :)
Tradycyjnie jak co roku
sypią się życzenia wokół,
większość życzy świąt obfitych
i prezentów znakomitych,
a ja życzę, moi mili,
byście święta te spędzili
tak jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu
idąc na spacer gdzieś do lasu,
może w gronie swoich bliskich