Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kate I Luka napisał(a):

:oops: :oops: :oops:

Nie ma co sie czerwienić i zawstydzać skoro prawde mówię :) Dbajcie o fafluńca, rozpiszczajcie ile wlezie i nie pozwólcie na sytuacje, ze i Wy bedziecie "musieli" go oddać! Tego Wam zycze z całego serca z okazji świąt i tak po prostu;)

I wytarmoście za faflaki Gastona i usałujcie w nochalca :D

Posted

[quote name='Kate I Luka']Wytarmoszony, akurat leży za mną w fotelu i się rozpycha, że ledwie siedzę :D

:multi::multi::multi:

[quote name='Kate I Luka'] A My go nigdy nie oddamy, choćby nie wiadomo jak broił ;)

I tak trzymać!! :D

[quote name='Kate I Luka']to specjalnie dla Ciebie :)

Pierwsza minka przesłodka! Taki dostojny pan;)
A te zabki na drugiej focie...:roll:
I dziekuję za "specjalnie dla Ciebie" :oops:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowski

Chyba tez sprawie Geruście taka kiełbaske bo piłeczka juz popsuta, jamnior tez i tylko kurczak jej został ale on tez spisany juz na straty:evil_lol:

Posted

Wyjątek napisał(a):
Czyli miałam rację!! :D

Kitka, a co to za cudeńko w Twoim avatarku??

to cudo to moja Tequila jak ją do domu przywieźliśmy z chłopakiem miała wtedy 12 tygodni zdjęcie nie wyraźne bo z komórki ale wkrótce powinnam mieć aparat więc i galeria będzie

Posted

CZeść dziweczyny :)

Dziękuje za pochwały mojego cudeńka :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Pamiętam jak zobaczyłam zdjęcie Gastonka w ogłoszeniu, że poszukuje nowego domku... Bylo po 7mej rano, piłam kawe poranną siedąc w domu przed kompem, i szukałam psiaka do adopcji. Od razu zadzwoniłam do Łukasza, który był w pracy, opowiedziłam mu, że jest taki roczny pies, który szuka nowego domu, potem posłałam mms jego zdjęcia z netu :) Od razu podjelismy decyzję, że go bierzemy. Totalnie w ciemno.
Nawet jego poprzedni właściciel się dziwił, że szybka decyzja. Wieczorem Gastek już był u nas :multi: :multi: :multi:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
CZeść dziweczyny :)

Dziękuje za pochwały mojego cudeńka :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Pamiętam jak zobaczyłam zdjęcie Gastonka w ogłoszeniu, że poszukuje nowego domku... Bylo po 7mej rano, piłam kawe poranną siedąc w domu przed kompem, i szukałam psiaka do adopcji. Od razu zadzwoniłam do Łukasza, który był w pracy, opowiedziłam mu, że jest taki roczny pies, który szuka nowego domu, potem posłałam mms jego zdjęcia z netu :) Od razu podjelismy decyzję, że go bierzemy. Totalnie w ciemno.
Nawet jego poprzedni właściciel się dziwił, że szybka decyzja. Wieczorem Gastek już był u nas :multi: :multi: :multi:
:ptu nie było się nad czym zastanawiać;)

Witajcie !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='a_ga.isk']Ten pyszczek jest cudny ;) A z ciekawosci czy na takie pyszczki sa kagance ? Bo nigdy nie widzialam ani bokserka ani buldoga w kagancu ;)
a tak, są kagańce dla boksi

śmiesznie, nie ?

Dołożę jeszcze zdjęcie Fiony od Cimi, w takim normalnym kagańcu:

i taki skórzany:

[quote name='zuzolandia']Witanko ;-)...to pewnie jedna w lepszych decyzji w WASZYM zyciu ;-) heeh.......macie teraz wesoło ;-) hehe
Buziaczki

No tak... co prawda Łukasz po każdej demolce odgraża się Gastonowi, że wyrzuci go przez okno jak jeszcze raz tak narozrabia, ale w 5 minut później już się tulą jest :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Są kagańce choćby z Gappaya czy Chopo :lol:. Co podanego zdjęcia to dla mnie żaden kaganiec :lol:. Jednak kaganiec powinien zakrywać cały pychol :lol:.

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Ja też Go widziałam na stronie hodowli jak szukał domu i strasznie się cieszę że trafił do Was:cool3: No i teraz nasz Gastuś ma jak w raju:multi: :eviltong:

Posted

[quote name='Kate I Luka']A tak Gastuś wygląda z drugiej strony - my na dworze , on w domku :)

a moze by zamiane zrobic .. wy w domu on na dworze:diabloti:
dziendoberek :)