Imbirka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 no, to wygląda tak jakby mój Imbir zaszalał u was:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Kate I Luka']Tak dzis Gaston poszalał bedąc sam 50 minut I tu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:widać prańko niedokładnie miałaś wyprane;)a kwiatuszki trzeba było rozplantować:p Quote
niki_ill Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Oj nie raz mialam takie widoki:diabloti: . No coz, taki urok posiadania boksera :razz: Quote
Kate I Luka Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Jak na 50 minut to miał wenę....:diabloti: Potem było lanie oczywiscie..... A po laniu wspólne wyjscie do zaprzyjaznionego Clubu....:drinka: Następnie zabawy w domu w jego stylu czyli : Quote
Imbirka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: no niezły jest chłopak:evil_lol::cool3: Quote
tygra Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 fajny baąłganik zrobił - zdolniacha a tu latawiec Quote
zuzolandia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Ulalalalal ....niezły czad ;-).....ale na pocieszenie Ci powiem ze ja taki sajgon mialam przez 3 !!!! lata .....potem jej przeszło ..samo ..i mogła siedziec sama nawet 10 godzin ;-)....A takie wirachy po całym mieszkaniu to tez urzadzała ;-) jak ją łapła glupawka to niemal skakała i biegała pod sufitem ehheeh..... bokserska jazda .;-) Quote
Alicja Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 :loveu::loveu::loveu:mój Harley też takie głupawki łapał :loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Fidel Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Nie jest tak zle-gazet nie ruszyl ;) Tak na powaznie to hmmm,nic nie powiem.... Przynajmniej Ci sie nie nudzilo,nie? :) Quote
niki_ill Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Oj moje takie glupawki maja srednio 1 dziennie :D:evil_lol: Cale bokserstwo:diabloti: :razz: Quote
tygra Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 ostatnio spotkała dziewczynę z śliczną 6 miesięczną bokserką - dziewczyna powiedzaiła że szuka dla niej domu, bo rodzice jej nie chcą gdyż niszczy w domu. mówie jej żeby klatkę kupiła a ona że nie ma miejsca, wiec proponuję żeby dobrze wybiegała ją przed wyjsciem a potem kaganiec założyłą i pozamykała drzwi od pomieszczeń szczególnie narażonych - a ona że nie ma czasu na długie spacery, wiec pytam po co brała psa jak czasu nie ma?Byłą zdziwiona i stwierdziła ze się czepiam. A ta psina była tka zapatrzona w nią, nawet ze smyczy jej nie puściła - bo błoto na dworzu było...powiedziałam żeby kupiła sobie następnym razem interaktywnego pieska, bo żywy się dla niej nie nadaje i poszłam - ale szlak mnie trafił. pomyślałam sobie że dlatego tyle bokserków jest w schroniskach- ludzie kupują je nic o rasie nie wiedząc a potem oddają - porażka Quote
DORRAG Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 witaj [quote name='Kate I Luka'] I jak tu nie kochać boksi:loveu: :loveu: Moja Fiona też ma takie głupawki, tylko jak ona zaczyna szaleć to trzeba uciekać z drogi bo nie patrzy gdzie leci:evil_lol: . Quote
Kate I Luka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Witam.... Gastus tak dzisiaj witał poranek (dobrze że nie wył do księżyca): Oczywiście w swojej ulubionej pozycji: Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:co On tam takiego ciekawego widział;) Quote
Wyjątek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='Kate I Luka']Witam.... Gastus tak dzisiaj witał poranek (dobrze że nie wył do księżyca): Oczywiście w swojej ulubionej pozycji: Normalnie jak mój Ś.P. Otisiasty... :roll: Zawsze jak zostawał sam to zwalał wszystkie kwiatki z parapetu,m siadał na nim i wypatrywał...:roll: Quote
mar....ka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Jak czesto wycierasz szyby????:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='tygra'] pomyślałam sobie że dlatego tyle bokserków jest w schroniskach- ludzie kupują je nic o rasie nie wiedząc a potem oddają - porażka No niestety... Nasz poprzedni boskiu jak był mały tez rozrabiał. Ale z biegiem czasu się nauczył.... Oby Gastkowi jak najszybiej przeszło :cool3: :cool3: [quote name='Alicjarydzewska']Hey bąkersikowa rodzinko:p Hej ASTonkowa Pańciu [quote name='DORRAG']witaj I jak tu nie kochać boksi:loveu: :loveu: Moja Fiona też ma takie głupawki, tylko jak ona zaczyna szaleć to trzeba uciekać z drogi bo nie patrzy gdzie leci:evil_lol: . Witajcie Fioneczki :) [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:co On tam takiego ciekawego widział;) Dla Gastona wszystko za oknem jest baaaardzo ciekawe. Niesamowita z niego panienka z okienka. [quote name='Wyjątek']Normalnie jak mój Ś.P. Otisiasty... :roll: Zawsze jak zostawał sam to zwalał wszystkie kwiatki z parapetu,m siadał na nim i wypatrywał...:roll: Witaj u nas. Bylismy w Twojej galerii. Śliczne boksiowe rodzeństwo. Bardzo nam przykro z powodu Otiska. [quote name='majoka']Jak czesto wycierasz szyby????:evil_lol: Weź nawet mnie nie denerwuj... co kilka dni musze przecierać od środka, bo Gaston chucha i dmucha, i nos wyciera non stop o te szyby... Dobrze, że mamy rolety, więc jak wpadaja niezapowiedziani goście, a szyby brudne, to tylko rolety spuszczam na dół :p :p :p Quote
Cimi Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Kate I Luka napisał(a):Weź nawet mnie nie denerwuj... co kilka dni musze przecierać od środka, bo Gaston chucha i dmucha, i nos wyciera non stop o te szyby... Dobrze, że mamy rolety, więc jak wpadaja niezapowiedziani goście, a szyby brudne, to tylko rolety spuszczam na dół :p :p :p To ja tak mam tyle,że w samochodzie :lol:. Bajecznie wygląda szyba po lewej stronie :evil_lol:. Quote
mar....ka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Pytałam tylko dlatego, że tez mi sie przypomniały szyby w samochodzie- dokładnie tylnia po prawej- po lewej fotelik Łukasza:p Quote
Imbirka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 dzieńdoberek Gastonki:multi::multi::multi::multi: Imbir też tak siadał na parapecie i wszystko zrzucał a do tego mam ślady zębów na klamkach od okien:cool3:, całe szczęście, że nie udał się mu otworzyć:cool3: Quote
Kate I Luka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 A nas dziś wizytowali goście, którzy bardzo ładnie z Gastusiem sie bawili, i nie trzeba było psa zamykać w łazience :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Kate I Luka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 a teraz Gastuś odpoczywa gryząc kiełbaskę i piszcząc na całe mieszkanie :roll: :roll: :roll: Quote
e.v.a Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 czesc:multi: :multi: :multi: [quote name='Kate I Luka']a teraz Gastuś odpoczywa gryząc kiełbaskę i piszcząc na całe mieszkanie :roll: :roll: :roll: :loveu: jaki slodziak:loveu: Quote
Wyjątek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 On jest po prostu przecudowny!!! Można się zakochać! Naprawdę! :loveu: Więcej fotek, wciąż mi mało!! I dziekuje za odwiedziny u mnie! A także cieszę sie razem z Wami, ze Gastuś jest teraz z Wami :) I niech juz tak będzie do końca! :):multi: Quote
Recommended Posts