Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kate I Luka']Tak dzis Gaston poszalał bedąc sam 50 minut

I tu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:widać prańko niedokładnie miałaś wyprane;)a kwiatuszki trzeba było rozplantować:p

Posted

Ulalalalal ....niezły czad ;-).....ale na pocieszenie Ci powiem ze ja taki sajgon mialam przez 3 !!!! lata .....potem jej przeszło ..samo ..i mogła siedziec sama nawet 10 godzin ;-)....A takie wirachy po całym mieszkaniu to tez urzadzała ;-) jak ją łapła glupawka to niemal skakała i biegała pod sufitem ehheeh..... bokserska jazda .;-)

Posted

ostatnio spotkała dziewczynę z śliczną 6 miesięczną bokserką - dziewczyna powiedzaiła że szuka dla niej domu, bo rodzice jej nie chcą gdyż niszczy w domu. mówie jej żeby klatkę kupiła a ona że nie ma miejsca, wiec proponuję żeby dobrze wybiegała ją przed wyjsciem a potem kaganiec założyłą i pozamykała drzwi od pomieszczeń szczególnie narażonych - a ona że nie ma czasu na długie spacery, wiec pytam po co brała psa jak czasu nie ma?Byłą zdziwiona i stwierdziła ze się czepiam. A ta psina była tka zapatrzona w nią, nawet ze smyczy jej nie puściła - bo błoto na dworzu było...powiedziałam żeby kupiła sobie następnym razem interaktywnego pieska, bo żywy się dla niej nie nadaje i poszłam - ale szlak mnie trafił.
pomyślałam sobie że dlatego tyle bokserków jest w schroniskach- ludzie kupują je nic o rasie nie wiedząc a potem oddają - porażka

Posted

witaj

[quote name='Kate I Luka']

I jak tu nie kochać boksi:loveu: :loveu:

Moja Fiona też ma takie głupawki, tylko jak ona zaczyna szaleć to trzeba uciekać z drogi bo nie patrzy gdzie leci:evil_lol: .

Posted

[quote name='Kate I Luka']Witam....
Gastus tak dzisiaj witał poranek (dobrze że nie wył do księżyca):

Oczywiście w swojej ulubionej pozycji:

Normalnie jak mój Ś.P. Otisiasty... :roll: Zawsze jak zostawał sam to zwalał wszystkie kwiatki z parapetu,m siadał na nim i wypatrywał...:roll:

Posted

[quote name='tygra']
pomyślałam sobie że dlatego tyle bokserków jest w schroniskach- ludzie kupują je nic o rasie nie wiedząc a potem oddają - porażka
No niestety... Nasz poprzedni boskiu jak był mały tez rozrabiał. Ale z biegiem czasu się nauczył.... Oby Gastkowi jak najszybiej przeszło :cool3: :cool3:

[quote name='Alicjarydzewska']Hey bąkersikowa rodzinko:p
Hej ASTonkowa Pańciu

[quote name='DORRAG']witaj
I jak tu nie kochać boksi:loveu: :loveu:
Moja Fiona też ma takie głupawki, tylko jak ona zaczyna szaleć to trzeba uciekać z drogi bo nie patrzy gdzie leci:evil_lol: .
Witajcie Fioneczki :)

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:co On tam takiego ciekawego widział;)
Dla Gastona wszystko za oknem jest baaaardzo ciekawe. Niesamowita z niego panienka z okienka.

[quote name='Wyjątek']Normalnie jak mój Ś.P. Otisiasty... :roll: Zawsze jak zostawał sam to zwalał wszystkie kwiatki z parapetu,m siadał na nim i wypatrywał...:roll:
Witaj u nas. Bylismy w Twojej galerii. Śliczne boksiowe rodzeństwo. Bardzo nam przykro z powodu Otiska.

[quote name='majoka']Jak czesto wycierasz szyby????:evil_lol:
Weź nawet mnie nie denerwuj... co kilka dni musze przecierać od środka, bo Gaston chucha i dmucha, i nos wyciera non stop o te szyby... Dobrze, że mamy rolety, więc jak wpadaja niezapowiedziani goście, a szyby brudne, to tylko rolety spuszczam na dół :p :p :p

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Weź nawet mnie nie denerwuj... co kilka dni musze przecierać od środka, bo Gaston chucha i dmucha, i nos wyciera non stop o te szyby... Dobrze, że mamy rolety, więc jak wpadaja niezapowiedziani goście, a szyby brudne, to tylko rolety spuszczam na dół :p :p :p

To ja tak mam tyle,że w samochodzie :lol:. Bajecznie wygląda szyba po lewej stronie :evil_lol:.

Posted

dzieńdoberek Gastonki:multi::multi::multi::multi:
Imbir też tak siadał na parapecie i wszystko zrzucał a do tego mam ślady zębów na klamkach od okien:cool3:, całe szczęście, że nie udał się mu otworzyć:cool3:

Posted

czesc:multi: :multi: :multi:
[quote name='Kate I Luka']a teraz Gastuś odpoczywa gryząc kiełbaskę i piszcząc na całe mieszkanie :roll: :roll: :roll:

:loveu: jaki slodziak:loveu:

Posted

On jest po prostu przecudowny!!! Można się zakochać! Naprawdę! :loveu:
Więcej fotek, wciąż mi mało!!
I dziekuje za odwiedziny u mnie!
A także cieszę sie razem z Wami, ze Gastuś jest teraz z Wami :) I niech juz tak będzie do końca! :):multi: