Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT="Tahoma"][SIZE="3"]Kochane Wy Moje....

Jesteśmy cali i zdrowi. Całą trójką. Tyle, że komputer rozłożył się całkowicie, i sporadycznie bywam na necie u znajomego, a przez to ani czasu na fotki Gasiowe, ani na nic nie mam.
U nas wszystko dobrze, przed świętami koopa pracy było, i nadgodziny, ale za to teraz zasłużony odpoczynek, i do pracy dopiero 2 stycznia wracamy.
Niw pojechaliśmy na święta do Polski, niestety. Rodzinka tęskni, my tęsknimy, no ale co zrobić.
Gaś zadowolony z naszego wolnego, co rano wylegujemy się w łóżeczku i chodzimy na długie spacerki z biegańskiem.
Tutaj święta upływają pod znakiem doszczo-słońca z temperaturą ok + 5 stopni. Śnieg tej zimy mieliśmy jednego wieczoru, a rano pozostałości po nim już nie było.

Serdecznie Wam dziękuję za pamięć o nas, za życzenia i ciepłe słowa. Wam również życzymy : Zdrowych i pogodnych Świąt , upływających w rodzinnej atmosferze.
Składam od razu życzenia na Nowy Rok, bo nie wiem czy do tego czasu coś w sprawie kompa się u nas zmieni.
Do Siego Roku !!!!![/FONT]

[FONT="Tahoma"]Mam nadzieję, na szybki powrót do dogomaniackiej Rodzinki. Buźka ode mnie i oczywiście od Gastusia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]