Agniest Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 śliczny Gastuś :loveu: z ozdobami świątecznymi rzeczywiście przesadzają, ale oni traktują święta chyba bardziej komercyjnie niż my. Pozdrowionka ;) Quote
zuzolandia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Witanko ;-) no toscie mieli niezle przezycia ...ale jak tak mozna nie zainteresowac sie nie podejsc ? ewentualnie zaproponowac jakis tam kompromis badz pokrycie kosztow np weta czy lekarza? co za ludzie ??????? dobrze ze skonczylo sie na kilku ranach i strachu bo moglo dojsc do tragedii ..... wymiziaj Gastusiaaaa i pozdrow Lukasza niech wracaja szybciutko do formy!!!!!! ozdoby swiateczne ????? no takkk u mojej siostry w niemzcech tez juz sie pojawiaja hehehehheheh buzioleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
agbar Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 dogo mi zamulilo i zapomnialam co chcialam napisac...wiec witam was tylko cieplutko:multi: Quote
bonita Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Witaj córciu :multi: Widziałam foteczki Gasia :loveu: i powiem Mało! Mało! wchceę więcej :loveu: Quote
Jagoda1 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Berek:evil_lol:... Witam, też upominam się o zdjęcia... Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :placz::placz::placz:zgubiłam was w subskrybcjach :shake:.... witanko :multi::multi: http://images29.fotosik.pl/98/3b33fb094f6df155.jpg extra :multi: Quote
Agniest Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 hej :multi: u was też taka zimnica ? brrrrrrrr :shake: Quote
ferraribox Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :loveu:SZczęśliwa rodzinka wita wnusia i jego pańcię:loveu::loveu::loveu: Quote
Kaśka (Hasta) Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 czeeesc! ufff dobrze ze Twoi chlopcy czuja sie lepiej :p a jak sie zakonczyla sprawa z wlascicielem psa, ktory zaatakowal Gastonka? staraliscie sie o odszkodowanie? Quote
zuzolandia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 co tutaj tak mchem porasta ??????????????? co tam slychowac w mglistym avalonie ???????????? Quote
Kate I Luka Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Jesteśmy i żyjemy... Niestety remont pochłonął mnie ogromnie, praca, po pracy sprzątanie i domowe sprawy i nie było czasu na nic. W dodatku mój Kochany żółtek w któryś dzień wyswobodził się z klatki i mielismy pięknie porozwalane wszystko co się dało w domku... oto dowody działalności Gastka... Quote
Kate I Luka Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Teraz nasz domek przed i po malowaniu.Niestety salon nadal czeka na odnowienie, ale już nie mamy weny się za niego zabrać :( kuchnia przed... i po przedpokój w trakcie... i po oraz jeden pokój na dole Quote
Kate I Luka Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 i wreszcie Gastolinka :loveu: podczas sesji ogrodowej Quote
Kate I Luka Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 nadal Gaś... kręciołek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 mamusia z synusiem :loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Zasypałam fotkami, ale nie wiem kiedy znów znajdę czas wskoczyć na dogo. Mam nadzieję, że w tygodniu dam radę zajrzeć do Was. U nas pogoda złotojesienna - ranki i wieczory mroźne, a w ciągu dnia słońce świeci i liście mienią się czerwienią i żółcią. W któryś dzień Gastek na spacerku pierwszy raz spotkał innego boxera, też żółtka, 7miesięcznego chłopczyka, poszaleli,i poganiali jak 2 wariaty... Rany na łapkach Gasia już praktycznie zagojone, po kontuzji praktycznie ani śladu, ale niestety sprawa nadal stoi w miejscu ze strony policji... Quote
e.v.a Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 hejka Kasiula:multi::multi::multi: widzialam wszystkie foteczki:loveu::loveu::loveu::loveu: wracaj no szybko na dogo:razz: Quote
zuzolandia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 http://images34.fotosik.pl/11/b9f330ad81c6b8c1.jpg taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa najlepiej to na Gastka zwalic ;-) narobili bajzlu i bidnego psioka za winoajce wzieli ;-) z tego co widze to wiekszosc angielskich domow m atakie waziutkie przedpokoje heee pozdrawiamy milusiooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
Recommended Posts