bonita Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Gratki :multi: U nas też jesień, brrrrrrrrrrrr tak zimno... Pozdrowionka Quote
zuzolandia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 nio to superrrrrrrr ze wyszlo z praca !!!!!!!!! przykre jest to ze my polacy zamiast sie wspierac na obczyznie jeszcze podkladamy sobie swinie .......co czesto podkreslaja obcokrajowcy ;-) i maja racje ....... u nas tez zimnooooo .......i jakas taka smutna ta jesien........w zeszlym roku byla pieknie kolorowa a teraz taka bura.......... jak zrobicie odnowe to koniecznie wstaw fotki ;-) buziaczki przesylam i mizianko dla Gastusia !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
furciaczek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Gratuluje nowej pracy:multi::loveu: Mam nadzieje ze nie bedziesz musiala sie czesto widywac z tymi polakami... Quote
Imbirka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Witamy się zapracowana Kasiu:multi: fajnie, ze udało się znaleźć pracę:lol: a jak tam Gasiu sobie radzi jak Was nie ma w domku? Quote
Jagoda1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Gratuluję pracy, teraz będzie już tylko lepiej. Miziu, miziu dla Gastusia. Quote
Iza i Fidel Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Czesc Kasiu, fajna i przyjemna praca ! Szkoda,ze humor zepsul samochod :( U nas tez zimno,brrr. Moze dzis przyjda Fidkowe buciki,to w week-end bedziemy probowac :) Buziaczki dla Gastka !! Quote
tygra Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Kate I Luka'][FONT="Tahoma"]Cześć Kobitki Wpadam i wypadam w biegu, bo mam mało czasu a obowiązków kupa. Ale po kolei. Przede wszystkim - od poniedziałku chodzę do pracy :multi::multi::multi::multi: Swoją drogą nieźle mnie pokręciło by cieszyć się do tego stopnia z pracy, a jednak się cieszę :cool3: Pracuję w branży chemiczno kosmetycznej - aktualnie realizujemy zamówienie od formy COTY i od poniedziałku przez moje ręce przewinęło się tysiące szminek i cieni do powiek RIMMELa. Pracuję z kilkoma polakami (:angryy: pewnej parki od pierwszego dnia nienawidzę - pracują już tam ponad rok i wszystkich nowych traktują z góry) 2 Litwinkami, a reszta to Anglicy. Póki co od poniedziałku jestem w grupie z 3 angielkami w wieku koło 50 lat, i miło mi się z nimi współpracuje. Praca nie jest zła, lekka można by wręcz powiedzieć, a w dodatku jak dla kobiety wymarzona. Pracuję do 16stej, przed 17sta jestem w domku, no i standard - obiad, sprzątanie i pranie no i pies, który domga się czułości po całym dniu niewidzenia, dlatego czasu brakuje... Już myśłałam, że będzie to szczęśliwy dla nas tydzień - dostałam wreszcie pracę, ale licho nie śpi. W zeszły tygodniu nieszczęsna opona w samochodzie, a wczoraj TZ jadąc do pracy stanął na środku drogi - rozrząd diabli wzięli, i jeszcze coś ze sprzęgłem, na 2 dni auto do mechanika, i 200 funtów nie nasze :mad::mad::mad: Do soboty mieliśmy pogodę, od niedzieli się zaczęło ochładzać, no i dziś juz cały dzień pada. Babki w pracy mówią, że to już początek jesieni :-( Szkoda.... W przyszłym tygodniu będiemy mieć malowanie w domku - kuchnia, salon i przedpokój wymagają odnowy, i już mam dośc na samą myśl o bałaganie. No ale cóż - chcemy mieć ładnie to trzeba przeboleć. W weekend będę miała troszkę czasu, bo TZcik do pracy, więc pobuszuję troszkę u Was. Dzięki Wam za odwiedzinki, Agusi za życzonka urodzinowe, życzę miłego końca tygodnia ;) Buziaki :loveu::loveu::loveu:[/FONT] GRATULUJĘ pracy i całuski dla Gasia przekazuję od moich Dziewczyn :) Quote
gosikf & dogs Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Gratki orangutanku!(ciekawe czy pamiętasz o co chodzi z orangutanem:megagrin::lol!:) No samochodziku mi szkoda, biedny samochodzik:roll: Pozdrawiam i buziol dla zagranicznego Gastka:lol: Quote
Jagoda1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Dobrej nocy, pewnie zmęczona jesteś.:sleep2: Quote
Agnieszka PPP Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Almusia ze mną przesyła buziaczki dla Gastka:loveu::loveu::loveu::loveu:Pozdrawiamy Quote
Jagoda1 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Zapracowana, pewnie jutro coś napisze.:razz: Quote
zuzolandia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 witanko Gastusiowa !! nie zapomnij o fotkach ;-) Quote
mar....ka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Na pewno wszystko Kasiu się ułoży, praca jest, a to w sumie najważniejsze. Na pewno po remoncie humor Ci sie poprawi, miło mieszka w pieknym mieszkanku:p Quote
drzalka Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Witamy, i gratulujemu nowej pracy :multi:, my takze przesylamy całuski dla Gastusia :loveu: Quote
DORRAG Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Kasiu Gratuluję nowe pracy:multi::multi::loveu: Quote
Kate I Luka Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 [FONT="Tahoma"]Witamy serdecznie zaglądających :multi::multi::multi: Z planów by w weekend pobuszować na dogo nie wyszło nic - net nam padł nie wiedząc czemu i dopero dziś TZ naprawił. U nas bez zmian, praca, dom, a w weekend odpoczynek. Wczoraj kupilismy znów kilka bibelotów do domku by go "udomowić", min rolety do pokoi. Namęczyliśmy się przy tym cholernie, bo w sklepach standardowe wymiary rolet to 60 lub 90 cm, a my mamy okna na 80 cm... Trzeba było przycinać materiał i piłować metalowe rurki. Ale wieczorem szczęśliwie wszystko zawisło na swoim miejscu:multi: Kupilismy też naklejkę na szybę, że naszego domu strzeże pies :cool3: bo angole mają schizę na tym punkcie, i gdyby kiedykolwiek coś się wydarzyło - jak wtargnięcie kogoś do domu, a Gastek zrobił temu komuś krzywdę, to bez tabliczki ostrzegawczej była by nasza wina. Jeśli chodzi o Gastka i jego zostawanie w domku - siedzi grzecznie w klatce zamykany przeze mnie rano po spacerku, i czeka na powrót Łukasza. U nas pogoda w kratkę - rano mieliśmy oberwanie chmury, ulewę nieziemską, a teraz słonko świeci. Lecę na mały przegląd do Was Kobitki :p jeśli dam radę to wieczorkiem dam jakiegoś Gastka sfoconego.[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Poka naklejke:razz: Czekamy na focie:p:p i witamy:multi: Quote
tygra Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Kate I Luka napisał(a):[FONT="Tahoma"]Witamy serdecznie zaglądających :multi::multi::multi: Z planów by w weekend pobuszować na dogo nie wyszło nic - net nam padł nie wiedząc czemu i dopero dziś TZ naprawił. U nas bez zmian, praca, dom, a w weekend odpoczynek. Wczoraj kupilismy znów kilka bibelotów do domku by go "udomowić", min rolety do pokoi. Namęczyliśmy się przy tym cholernie, bo w sklepach standardowe wymiary rolet to 60 lub 90 cm, a my mamy okna na 80 cm... Trzeba było przycinać materiał i piłować metalowe rurki. Ale wieczorem szczęśliwie wszystko zawisło na swoim miejscu:multi: Kupilismy też naklejkę na szybę, że naszego domu strzeże pies :cool3: bo angole mają schizę na tym punkcie, i gdyby kiedykolwiek coś się wydarzyło - jak wtargnięcie kogoś do domu, a Gastek zrobił temu komuś krzywdę, to bez tabliczki ostrzegawczej była by nasza wina. Jeśli chodzi o Gastka i jego zostawanie w domku - siedzi grzecznie w klatce zamykany przeze mnie rano po spacerku, i czeka na powrót Łukasza. U nas pogoda w kratkę - rano mieliśmy oberwanie chmury, ulewę nieziemską, a teraz słonko świeci. Lecę na mały przegląd do Was Kobitki :p jeśli dam radę to wieczorkiem dam jakiegoś Gastka sfoconego.[/FONT] A jak jest naklejka i kogoś użre to ok? jak tak to mi się podoba. Kasiu foteczki proszę Quote
DORRAG Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 hej Kasiu:p Daj fotki Gastusiowe:cool3::loveu: Quote
bonita Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Witaj zapracowana córciu :) Podobno praca uszlachetnia :loveu:, więc bardzo szlachetne my som :evil_lol: . Buziaki dla Gasia :loveu: Quote
teqquila Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Siemanko :) gratulacje z powodu nowej pracki :) i wlasnie jakies zdjecia tabliczki i oczywiscie Gastka :) Quote
Recommended Posts