Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nio to superrrrrrrr ze wyszlo z praca !!!!!!!!! przykre jest to ze my polacy zamiast sie wspierac na obczyznie jeszcze podkladamy sobie swinie .......co czesto podkreslaja obcokrajowcy ;-) i maja racje .......
u nas tez zimnooooo .......i jakas taka smutna ta jesien........w zeszlym roku byla pieknie kolorowa a teraz taka bura..........
jak zrobicie odnowe to koniecznie wstaw fotki ;-)
buziaczki przesylam i mizianko dla Gastusia !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Kate I Luka'][FONT="Tahoma"]Cześć Kobitki

Wpadam i wypadam w biegu, bo mam mało czasu a obowiązków kupa. Ale po kolei. Przede wszystkim - od poniedziałku chodzę do pracy :multi::multi::multi::multi:
Swoją drogą nieźle mnie pokręciło by cieszyć się do tego stopnia z pracy, a jednak się cieszę :cool3:
Pracuję w branży chemiczno kosmetycznej - aktualnie realizujemy zamówienie od formy COTY i od poniedziałku przez moje ręce przewinęło się tysiące szminek i cieni do powiek RIMMELa.
Pracuję z kilkoma polakami (:angryy: pewnej parki od pierwszego dnia nienawidzę - pracują już tam ponad rok i wszystkich nowych traktują z góry) 2 Litwinkami, a reszta to Anglicy. Póki co od poniedziałku jestem w grupie z 3 angielkami w wieku koło 50 lat, i miło mi się z nimi współpracuje.
Praca nie jest zła, lekka można by wręcz powiedzieć, a w dodatku jak dla kobiety wymarzona.
Pracuję do 16stej, przed 17sta jestem w domku, no i standard - obiad, sprzątanie i pranie no i pies, który domga się czułości po całym dniu niewidzenia, dlatego czasu brakuje...
Już myśłałam, że będzie to szczęśliwy dla nas tydzień - dostałam wreszcie pracę, ale licho nie śpi. W zeszły tygodniu nieszczęsna opona w samochodzie, a wczoraj TZ jadąc do pracy stanął na środku drogi - rozrząd diabli wzięli, i jeszcze coś ze sprzęgłem, na 2 dni auto do mechanika, i 200 funtów nie nasze :mad::mad::mad:
Do soboty mieliśmy pogodę, od niedzieli się zaczęło ochładzać, no i dziś juz cały dzień pada. Babki w pracy mówią, że to już początek jesieni :-( Szkoda....
W przyszłym tygodniu będiemy mieć malowanie w domku - kuchnia, salon i przedpokój wymagają odnowy, i już mam dośc na samą myśl o bałaganie. No ale cóż - chcemy mieć ładnie to trzeba przeboleć.
W weekend będę miała troszkę czasu, bo TZcik do pracy, więc pobuszuję troszkę u Was.
Dzięki Wam za odwiedzinki, Agusi za życzonka urodzinowe, życzę miłego końca tygodnia ;)

Buziaki :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

GRATULUJĘ pracy i całuski dla Gasia przekazuję od moich Dziewczyn :)

Posted

[FONT="Tahoma"]Witamy serdecznie zaglądających :multi::multi::multi:

Z planów by w weekend pobuszować na dogo nie wyszło nic - net nam padł nie wiedząc czemu i dopero dziś TZ naprawił.
U nas bez zmian, praca, dom, a w weekend odpoczynek. Wczoraj kupilismy znów kilka bibelotów do domku by go "udomowić", min rolety do pokoi. Namęczyliśmy się przy tym cholernie, bo w sklepach standardowe wymiary rolet to 60 lub 90 cm, a my mamy okna na 80 cm... Trzeba było przycinać materiał i piłować metalowe rurki. Ale wieczorem szczęśliwie wszystko zawisło na swoim miejscu:multi:
Kupilismy też naklejkę na szybę, że naszego domu strzeże pies :cool3: bo angole mają schizę na tym punkcie, i gdyby kiedykolwiek coś się wydarzyło - jak wtargnięcie kogoś do domu, a Gastek zrobił temu komuś krzywdę, to bez tabliczki ostrzegawczej była by nasza wina.
Jeśli chodzi o Gastka i jego zostawanie w domku - siedzi grzecznie w klatce zamykany przeze mnie rano po spacerku, i czeka na powrót Łukasza.
U nas pogoda w kratkę - rano mieliśmy oberwanie chmury, ulewę nieziemską, a teraz słonko świeci.

Lecę na mały przegląd do Was Kobitki :p jeśli dam radę to wieczorkiem dam jakiegoś Gastka sfoconego.[/FONT]

Posted

Kate I Luka napisał(a):
[FONT="Tahoma"]Witamy serdecznie zaglądających :multi::multi::multi:

Z planów by w weekend pobuszować na dogo nie wyszło nic - net nam padł nie wiedząc czemu i dopero dziś TZ naprawił.
U nas bez zmian, praca, dom, a w weekend odpoczynek. Wczoraj kupilismy znów kilka bibelotów do domku by go "udomowić", min rolety do pokoi. Namęczyliśmy się przy tym cholernie, bo w sklepach standardowe wymiary rolet to 60 lub 90 cm, a my mamy okna na 80 cm... Trzeba było przycinać materiał i piłować metalowe rurki. Ale wieczorem szczęśliwie wszystko zawisło na swoim miejscu:multi:
Kupilismy też naklejkę na szybę, że naszego domu strzeże pies :cool3: bo angole mają schizę na tym punkcie, i gdyby kiedykolwiek coś się wydarzyło - jak wtargnięcie kogoś do domu, a Gastek zrobił temu komuś krzywdę, to bez tabliczki ostrzegawczej była by nasza wina.
Jeśli chodzi o Gastka i jego zostawanie w domku - siedzi grzecznie w klatce zamykany przeze mnie rano po spacerku, i czeka na powrót Łukasza.
U nas pogoda w kratkę - rano mieliśmy oberwanie chmury, ulewę nieziemską, a teraz słonko świeci.

Lecę na mały przegląd do Was Kobitki :p jeśli dam radę to wieczorkiem dam jakiegoś Gastka sfoconego.[/FONT]

A jak jest naklejka i kogoś użre to ok?
jak tak to mi się podoba.
Kasiu foteczki proszę