Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kate I Luka napisał(a):
[FONT=Tahoma]no tak... jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :diabloti:

KCM :loveu:[/FONT]

:loveu::loveu::loveu::loveu:
JCT:evil_lol:
AgusiaTerierka napisał(a):
Coście przyczepiły się do sylwetki Gasia? :angryy:
To szczupły, pięknie wybiegany Boksio,
Ma być miękką kluchą, wredoty jedne...
Kiri przesyła buziaki przystojnemu Kuzynkowi:loveu:.

:evil_lol:
bo tak i juz:eviltong:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witajcie:multi::multi::multi::multi:
kurcze, Gastkowi tak samo widać żeberka jak mojemu:roll:, tylko ta moja cholera odstawia teraz fochy jeśli chodzi o jedzenie:cool3:
Co ja się nad morzem namordowałam zeby zjadł:angryy: Justyna się już nabijała:cool3::evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
kurcze, Gastkowi tak samo widać żeberka jak mojemu:roll:, tylko ta moja cholera odstawia teraz fochy jeśli chodzi o jedzenie:cool3:
Co ja się nad morzem namordowałam zeby zjadł:angryy: Justyna się już nabijała:cool3::evil_lol:

leci samolocik..... za mamysie... za tatusia... :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witanko KAsienko:multi:

Posted

Imbir1 napisał(a):

Czesc Kasienko i Gastku !!

Nasze psiaki - Imbir,Gastek i Fidel maja podobna budowe.Sa smukli i przystojni.
A ponoc pies upodabnia sie do swojego pana:evil_lol:

A moze pan do psa i mam jeszcze szanse bycia laska?:evil_lol:

Julka,widzialas zdjecie Fidzia "Za mamusie,za tatusia"? Chyba tak,bo glosowalas bodajze na nie.
Poszukam i Ci pokaze jeszcze raz,bo chyba zapomnialas jak nalezy psa karmic:evil_lol::cool3:

Posted

Iza i Fidel napisał(a):
Czesc Kasienko i Gastku !!

Nasze psiaki - Imbir,Gastek i Fidel maja podobna budowe.Sa smukli i przystojni.
A ponoc pies upodabnia sie do swojego pana:evil_lol:

A moze pan do psa i mam jeszcze szanse bycia laska?:evil_lol:

Julka,widzialas zdjecie Fidzia "Za mamusie,za tatusia"? Chyba tak,bo glosowalas bodajze na nie.
Poszukam i Ci pokaze jeszcze raz,bo chyba zapomnialas jak nalezy psa karmic:evil_lol::cool3:

A żebyś wiedziała, ze prawie było za mamusię, za tatusia:cool3::evil_lol:...
jeśli pies się upodabnia do właściciela to niezły oszołom musi być ze mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Posted

Imbir1 napisał(a):

jeśli pies się upodabnia do właściciela to niezły oszołom musi być ze mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Ja tam nie wiem....ale czy nikt ci jeszcze nie powiedzial ?:evil_lol:;)

Posted

[FONT="Tahoma"]Cześć Kobitki

Wpadam i wypadam w biegu, bo mam mało czasu a obowiązków kupa. Ale po kolei. Przede wszystkim - od poniedziałku chodzę do pracy :multi::multi::multi::multi:
Swoją drogą nieźle mnie pokręciło by cieszyć się do tego stopnia z pracy, a jednak się cieszę :cool3:
Pracuję w branży chemiczno kosmetycznej - aktualnie realizujemy zamówienie od formy COTY i od poniedziałku przez moje ręce przewinęło się tysiące szminek i cieni do powiek RIMMELa.
Pracuję z kilkoma polakami (:angryy: pewnej parki od pierwszego dnia nienawidzę - pracują już tam ponad rok i wszystkich nowych traktują z góry) 2 Litwinkami, a reszta to Anglicy. Póki co od poniedziałku jestem w grupie z 3 angielkami w wieku koło 50 lat, i miło mi się z nimi współpracuje.
Praca nie jest zła, lekka można by wręcz powiedzieć, a w dodatku jak dla kobiety wymarzona.
Pracuję do 16stej, przed 17sta jestem w domku, no i standard - obiad, sprzątanie i pranie no i pies, który domga się czułości po całym dniu niewidzenia, dlatego czasu brakuje...
Już myśłałam, że będzie to szczęśliwy dla nas tydzień - dostałam wreszcie pracę, ale licho nie śpi. W zeszły tygodniu nieszczęsna opona w samochodzie, a wczoraj TZ jadąc do pracy stanął na środku drogi - rozrząd diabli wzięli, i jeszcze coś ze sprzęgłem, na 2 dni auto do mechanika, i 200 funtów nie nasze :mad::mad::mad:
Do soboty mieliśmy pogodę, od niedzieli się zaczęło ochładzać, no i dziś juz cały dzień pada. Babki w pracy mówią, że to już początek jesieni :-( Szkoda....
W przyszłym tygodniu będiemy mieć malowanie w domku - kuchnia, salon i przedpokój wymagają odnowy, i już mam dośc na samą myśl o bałaganie. No ale cóż - chcemy mieć ładnie to trzeba przeboleć.
W weekend będę miała troszkę czasu, bo TZcik do pracy, więc pobuszuję troszkę u Was.
Dzięki Wam za odwiedzinki, Agusi za życzonka urodzinowe, życzę miłego końca tygodnia ;)

Buziaki :loveu::loveu::loveu:[/FONT]