e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Kate I Luka napisał(a):[FONT=Tahoma]no tak... jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :diabloti: KCM :loveu:[/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu: JCT:evil_lol: AgusiaTerierka napisał(a):Coście przyczepiły się do sylwetki Gasia? :angryy: To szczupły, pięknie wybiegany Boksio, Ma być miękką kluchą, wredoty jedne... Kiri przesyła buziaki przystojnemu Kuzynkowi:loveu:. :evil_lol: bo tak i juz:eviltong: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Kate I Luka napisał(a): [FONT=Tahoma]a ja Dinka i Medka w banerku :loveu:[/FONT] Na 552 stronie były zdjęcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj:loveu: Quote
gosikf & dogs Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Czesc śliczne, niezaszczupłe(:diabloti:) Gastki:wink: Quote
drzalka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Witamy Gastonowo :multi::loveu::multi: Quote
Agnieszka PPP Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Witamy się:multi::multi:Nadrabiamy zaległości razem z Almą bo mi tu własnie jęzorkiem po ręce jeżdzi:eviltong::eviltong:Buziaczki dla Gastka:p Quote
a_ga.isk Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Cześć Kasiu... tak sobie teraz myślę że nie złożyłam wam życzeń urodzinowych :ups: Quote
zuzolandia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 witanko i pozdrawianko kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
Imbirka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 witajcie:multi::multi::multi::multi: kurcze, Gastkowi tak samo widać żeberka jak mojemu:roll:, tylko ta moja cholera odstawia teraz fochy jeśli chodzi o jedzenie:cool3: Co ja się nad morzem namordowałam zeby zjadł:angryy: Justyna się już nabijała:cool3::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Imbir1 napisał(a):witajcie:multi::multi::multi::multi: kurcze, Gastkowi tak samo widać żeberka jak mojemu:roll:, tylko ta moja cholera odstawia teraz fochy jeśli chodzi o jedzenie:cool3: Co ja się nad morzem namordowałam zeby zjadł:angryy: Justyna się już nabijała:cool3::evil_lol: leci samolocik..... za mamysie... za tatusia... :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko KAsienko:multi: Quote
Iza i Fidel Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Imbir1 napisał(a):witajcie:multi::multi::multi::multi: kurcze, Gastkowi tak samo widać żeberka jak mojemu:roll:, tylko ta moja cholera odstawia teraz fochy jeśli chodzi o jedzenie:cool3: Co ja się nad morzem namordowałam zeby zjadł:angryy: Justyna się już nabijała:cool3::evil_lol: Czesc Kasienko i Gastku !! Nasze psiaki - Imbir,Gastek i Fidel maja podobna budowe.Sa smukli i przystojni. A ponoc pies upodabnia sie do swojego pana:evil_lol: A moze pan do psa i mam jeszcze szanse bycia laska?:evil_lol: Julka,widzialas zdjecie Fidzia "Za mamusie,za tatusia"? Chyba tak,bo glosowalas bodajze na nie. Poszukam i Ci pokaze jeszcze raz,bo chyba zapomnialas jak nalezy psa karmic:evil_lol::cool3: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [FONT=Arial]:hand: doberek Kasieńko :p[/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 witankoooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!! Quote
Imbirka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Iza i Fidel napisał(a):Czesc Kasienko i Gastku !! Nasze psiaki - Imbir,Gastek i Fidel maja podobna budowe.Sa smukli i przystojni. A ponoc pies upodabnia sie do swojego pana:evil_lol: A moze pan do psa i mam jeszcze szanse bycia laska?:evil_lol: Julka,widzialas zdjecie Fidzia "Za mamusie,za tatusia"? Chyba tak,bo glosowalas bodajze na nie. Poszukam i Ci pokaze jeszcze raz,bo chyba zapomnialas jak nalezy psa karmic:evil_lol::cool3: A żebyś wiedziała, ze prawie było za mamusię, za tatusia:cool3::evil_lol:... jeśli pies się upodabnia do właściciela to niezły oszołom musi być ze mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Iza i Fidel Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Imbir1 napisał(a): jeśli pies się upodabnia do właściciela to niezły oszołom musi być ze mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Ja tam nie wiem....ale czy nikt ci jeszcze nie powiedzial ?:evil_lol:;) Quote
Imbirka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Iza i Fidel napisał(a):Ja tam nie wiem....ale czy nikt ci jeszcze nie powiedzial ?:evil_lol:;) może wszyscy chcą być delikatni:cool3::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 [FONT="Tahoma"]Cześć Kobitki Wpadam i wypadam w biegu, bo mam mało czasu a obowiązków kupa. Ale po kolei. Przede wszystkim - od poniedziałku chodzę do pracy :multi::multi::multi::multi: Swoją drogą nieźle mnie pokręciło by cieszyć się do tego stopnia z pracy, a jednak się cieszę :cool3: Pracuję w branży chemiczno kosmetycznej - aktualnie realizujemy zamówienie od formy COTY i od poniedziałku przez moje ręce przewinęło się tysiące szminek i cieni do powiek RIMMELa. Pracuję z kilkoma polakami (:angryy: pewnej parki od pierwszego dnia nienawidzę - pracują już tam ponad rok i wszystkich nowych traktują z góry) 2 Litwinkami, a reszta to Anglicy. Póki co od poniedziałku jestem w grupie z 3 angielkami w wieku koło 50 lat, i miło mi się z nimi współpracuje. Praca nie jest zła, lekka można by wręcz powiedzieć, a w dodatku jak dla kobiety wymarzona. Pracuję do 16stej, przed 17sta jestem w domku, no i standard - obiad, sprzątanie i pranie no i pies, który domga się czułości po całym dniu niewidzenia, dlatego czasu brakuje... Już myśłałam, że będzie to szczęśliwy dla nas tydzień - dostałam wreszcie pracę, ale licho nie śpi. W zeszły tygodniu nieszczęsna opona w samochodzie, a wczoraj TZ jadąc do pracy stanął na środku drogi - rozrząd diabli wzięli, i jeszcze coś ze sprzęgłem, na 2 dni auto do mechanika, i 200 funtów nie nasze :mad::mad::mad: Do soboty mieliśmy pogodę, od niedzieli się zaczęło ochładzać, no i dziś juz cały dzień pada. Babki w pracy mówią, że to już początek jesieni :-( Szkoda.... W przyszłym tygodniu będiemy mieć malowanie w domku - kuchnia, salon i przedpokój wymagają odnowy, i już mam dośc na samą myśl o bałaganie. No ale cóż - chcemy mieć ładnie to trzeba przeboleć. W weekend będę miała troszkę czasu, bo TZcik do pracy, więc pobuszuję troszkę u Was. Dzięki Wam za odwiedzinki, Agusi za życzonka urodzinowe, życzę miłego końca tygodnia ;) Buziaki :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 No to gratuluję nowej pracy:multi::multi: Współczuję samochodziku:roll: A co dopogody - u nas też strasznie zimno:roll: Quote
e.v.a Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 :multi:gratulacjeee:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 evaxon napisał(a)::multi:gratulacjeee:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Musisz za mną łazić ??:diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 madzia i medor napisał(a):Musisz za mną łazić ??:diabloti::diabloti: yhyyyyy:grins: Quote
Recommended Posts