Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DORRAG napisał(a):
Cześć Kasiu:p

http://images23.fotosik.pl/79/2009adcedf0c86c5.jpg

Ale pyszczek do słońca wystawia:loveu:....A u NAs nie ma słoneczka tylko chmury i do tego leje deszcz:placz:

[FONT="Tahoma"]Witaj Mircia :)
A tu, naprawdę nie zapeszając - temperatura dochodzi jeszcze do 20st w ciągu dnia, i grzeje sonko :multi::multi::multi:[/FONT]
Werka napisał(a):
Wszytskiego naj naj naj dla Gastonka i spełnienia marzeń (o najwspanialszych zabaweczkach i kosteczkach :razz:)

A jak w ogóle to bry wieczór:lol:

[FONT="Tahoma"]dziękujemy, dziękujemy :loveu:[/FONT]
madzia i medor napisał(a):
Ale Gasiu lśni:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Piękny:mdleje:
http://images23.fotosik.pl/79/2009adcedf0c86c5.jpg

[FONT="Tahoma"]piękny, bo mój :lol!::lol!::lol!:[/FONT]
evaxon napisał(a):
oo nie nie nie.. nie moja droga nie nie nie

czy ja dobrze widze:crazyeye:

http://images24.fotosik.pl/79/8b2c0fd271950cda.jpg
żebra??:crazyeye: Gasiowe żeberka??:shake::shake::shake::shake:

[FONT="Tahoma"]eeee eeee eeeeeeeeeee

Gdzie?????:evil_lol:[/FONT]

Posted

zuzolandia napisał(a):

.alez sobie lisciasty tatuaz Gastolinski sprawil;-) hehe witaneczko z deszczowej miesciny ;-) a jak tam nowo poznany koles z RUDY ? heheheheh

[FONT="Tahoma"]witamy napromieniowani słoneczkiem :cool::cool::cool:
Chłopaka po kilku zdaniach wypowiedzianych od razu zapytałam: ze śląska jesteś? Swój swojego zawsze pozna ;)[/FONT]
furciaczek napisał(a):

[FONT="Tahoma"]:oops: thx

Dziś rano się wqrwiłam.... Łukasz 5.10 wyszedł do pracy, pomachaliśmy mu z Gastolińskim na pożegnanie z okna, ruszył, a po minucie dzwoni, że stoi 10 m od domu bo ma kapcia :angryy: Ktoś mu wbił gwóźdź w opnę :mad::mad::mad: Zmienił na zapasówkę, ale do pracy spóźniony dojechał :mad:
Przeklęte angielskie wule nie miały w nocy co robić :angryy:[/FONT]

Posted

Kate I Luka napisał(a):

[FONT=Tahoma]eeee eeee eeeeeeeeeee

Gdzie?????:evil_lol:[/FONT]

no tammm:cool1:

Kate I Luka napisał(a):
[FONT=Tahoma]

Dziś rano się wqrwiłam.... Łukasz 5.10 wyszedł do pracy, pomachaliśmy mu z Gastolińskim na pożegnanie z okna, ruszył, a po minucie dzwoni, że stoi 10 m od domu bo ma kapcia :angryy: Ktoś mu wbił gwóźdź w opnę :mad::mad::mad: Zmienił na zapasówkę, ale do pracy spóźniony dojechał :mad:

:cool1: to jeszcze nic!!!
brat mi dzis napisal maila ( nie pisal juz chyba z tydzien ) i opowiedzial mi w nim ze pod koniec tamtego tygodnia wracal z dziewczyna z pracy (pracuja w restauracji) zdazyli przejsc przez parking zobaczyli kilku czarnych małolatow biegnacych i nagle padly 3 serie strzałow:crazyeye:
jak by wyszli 3 min pozniej z pracy byli by na lini ognia 2 gangow w biały dzien!:roll:
jak to czytalam az zamarłam:shake: całe szczescie ze nic im sie nie stało:shake:

Posted

teqquila napisał(a):
Witajcie :)
ale macie super ze u was jeszcze slonko !! bo u nas pochmurno !!

Gastek pieknie wyglada :loveu::loveu:

[FONT="Tahoma"]pieknie nadal, właśnie wywiesiłam pranie w ogródku wieczorkiem pewnie bedzie suche :multi:[/FONT]
Alicjarydzewska napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]i fafelki i kikucik ;)
http://images30.fotosik.pl/79/4e68e8677ecd170b.jpg

witaj Kasieńko ...:multi::multi::multi:
[/FONT]

[FONT="Tahoma"]hejcia Alu :multi:[/FONT]
dealer napisał(a):
dzien dobry Kasienko:loveu:

[FONT="Tahoma"]Siemka :p[/FONT]
evaxon napisał(a):

[FONT="Tahoma"]:niewiem: nic nie widzę :niewiem:[/FONT]

evaxon napisał(a):

brat mi dzis napisal maila ( nie pisal juz chyba z tydzien ) i opowiedzial mi w nim ze pod koniec tamtego tygodnia wracal z dziewczyna z pracy (pracuja w restauracji) zdazyli przejsc przez parking zobaczyli kilku czarnych małolatow biegnacych i nagle padly 3 serie strzałow:crazyeye:
jak by wyszli 3 min pozniej z pracy byli by na lini ognia 2 gangow w biały dzien!:roll:
jak to czytalam az zamarłam:shake: całe szczescie ze nic im sie nie stało:shake:

[FONT="Tahoma"]kurde to tylko w Polsce tak pieknie, różowo i kolorowo jest :diabloti: na ulicy wszyscy mówią sobie : dzień dobry, proszę, dziękuję, uśmiechają się od ucha do ucha, w nocy można samemu spacerować, i mieszkań zamykać nie trzeba, a auta z pootwieranymi drzwiami stoją zaparkowane... Kraina mlekiem i miodem płynąca...
Nie to wszędzie indziej - na terrorystycznej ziemi :diabloti: trzeba się stale za siebie oglądać :diabloti:[/FONT]

Posted

Kate I Luka napisał(a):
[FONT=Tahoma]witamy napromieniowani słoneczkiem :cool::cool::cool:
Chłopaka po kilku zdaniach wypowiedzianych od razu zapytałam: ze śląska jesteś? Swój swojego zawsze pozna ;)[/FONT]

[FONT=Tahoma]:oops: thx

evaxon napisał(a):

:mdleje::mdleje::shake:

No i zdjęcia widziałam:razz:

Posted

evaxon napisał(a):
znowu widze żeberka:cool1:
az sie głodna robie:evil_lol:

[FONT="Tahoma"]przeca pisałam że Gastek zmizerniał w oczekiwaniu na karmę i jedzeniu puszek :mad::mad:;)[/FONT]
zuzolandia napisał(a):
doberek;-) az Ci zazdroszcze tego prania w ogrodku .eheheheheheehehe;-)

:p:p:p
Klaudia :-) napisał(a):
oj jaki zagłodzony Gastek,Justyna chyba czeka Was interwencja:-)

[FONT="Tahoma"]następna animalsami straszy :mad:;)[/FONT]
leemonca napisał(a):
chyba nie służą mu angielskie śniadanka :cool3:
cześć!!! Haker na niektórych zdjęciach też wygląda jak zagłodzony :cool3:

[FONT="Tahoma"]Haker już zmężniał chłopak :cool3:[/FONT]
madzia i medor napisał(a):
:mdleje::mdleje::shake:

No i zdjęcia widziałam:razz:

[FONT="Tahoma"]a ja Dinka i Medka w banerku :loveu:[/FONT]
Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:multi::multi::multi:witam porannie i [/FONT][FONT=Arial]słonecznie [/FONT]

[FONT="Tahoma"]hej.... a u nas dziś deszcz... słonko poszło do was :placz:[/FONT]
AgusiaTerierka napisał(a):
Wypracowane mięśnie, areobic, czy siłownia?
Przystojny, elegancki chłopak:lol:!

http://images30.fotosik.pl/80/ac40ed496fffba03.jpg

[FONT="Tahoma"]trenujemy, trenujemy - 3 razy dziennie psie zaprzęgi - Gasiu ciągnie Kasię na spacerkach :evil_lol:[/FONT]

[FONT="Tahoma"]I weekend już prawie :multi: Szkoda, że pogoda się pogorszyła, mieliśmy w planach grill party jutro :cool3: [/FONT]

Posted

Coście przyczepiły się do sylwetki Gasia? :angryy:
To szczupły, pięknie wybiegany Boksio,
Ma być miękką kluchą, wredoty jedne...
Kiri przesyła buziaki przystojnemu Kuzynkowi:loveu:.