Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Oj kochana nie przejmuj sie tak bardzo, nastepnym razem bedzie lepiej:loveu:

ja raz poszlam na rozmowe, praca recepcjonistki... ale nikt nie wspomnial przez tel ze chodzi o burdel:roll:

:grin::grin::grin: bosko:loveu::diabloti:

Witaj Kasia:)
Nie przejmuj się tak:loveu:, wiesz najgorzej to się podłamać, wtedy to pech qurcze nie chce człowieka opuścić:angryy:, więc szybko zapomnij o nieprzyjemnościach i myśl pozytywnie :). Nie tak łatwo znalezc dobrą pracę, tak jest wszędzie. Trzymam mocno kciukaski za Ciebie:loveu:, jak już sobie znajdziesz coś extra, to potem mamci załatwisz:diabloti::evil_lol:
Pozdrowionka dla wnusia Gastusia:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
Oj kochana nie przejmuj sie tak bardzo, nastepnym razem bedzie lepiej:loveu:

ja raz poszlam na rozmowe, praca recepcjonistki... ale nikt nie wspomnial przez tel ze chodzi o burdel:roll:

Buhahhahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Mały szczegół pominięto:diabloti:

Witaj:multi::multi:

Posted

furciaczek napisał(a):

buahahhahahahah :grin: dobre hahaha

hejka:multi:

Posted

furciaczek napisał(a):
No tak latwo sie smiac z cudzego nieszczescia:evil_lol: Ale w tym kraju takie niedomowienia to podobno norma:roll:

przyjełas prace??:grin:

Posted

[quote name='furciaczek']Jak mi powiedzieli o jaka prace konkretnie chodzi to spalilam buraka i wyszlam:roll: TZ do tej pory sie ze mnie nabija:diabloti::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:ciekawe jakby zachował się TZ jakby to na niego trafiło ;)

Witanko Kasieńko :multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:ciekawe jakby zachował się TZ jakby to na niego trafiło ;)[/FONT]

przyjalby propozycje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dziendobry:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']przyjalby propozycje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[FONT=Arial];)jak na faceta przystało ...;)[/FONT]

Dziendobry:loveu:
[FONT=Arial]Kasieńko ....wstawaj ;)[/FONT]

Posted

furciaczek napisał(a):
Jak mi powiedzieli o jaka prace konkretnie chodzi to spalilam buraka i wyszlam:roll: TZ do tej pory sie ze mnie nabija:diabloti:

:grin: buhahahaha

Posted

Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi:

Kasiu, głowa do góry, będzie lepiej, musisz się przyzwyczaić do ichnich realiów no i się nie smutaj, pamiętaj, co nas nie zabije to nas wzmocni:cool3:

furciaczek :cool2:, popłakałam się ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT="Tahoma"]
[SIZE="4"]Z tej okazji jego Pańcia i Pan życzy mu samych dobrych chwil spędzonych wspólnie, zadowolenia, i zdrówka jak najdłużej.
Kochamy Cię nasz słodki łobuziaku najmocniej na świecie
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[FONT=Fixedsys][FONT=Comic Sans MS]STO LATEK, STO LATEK, STO LATEK,
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Fixedsys][FONT=Comic Sans MS]:multi::multi::multi::multi:GASTONKU:multi::multi::multi::multi:[/FONT][/FONT]

[FONT=Fixedsys][/FONT]

Posted

Kochany Gasiulku, życzę Ci tylko zdrówka, bo masz wszystko, co ma szczęśliwy pies...:loveu::loveu::loveu:
Od kuzynki Kirusi buziaki, szkoda, że sama nie może tego przekazać, to by była frajda!:razz:.

Korcia też całuje Twój nochalek...

Posted

[FONT="Tahoma"]Serdecznie dziękujemy za życzonka :loveu::loveu::loveu:

Nie było nas kilka dni, bo komp padł. Nie działało praktycznie nic, Łukasz wczoraj formatował dysk, i wgrywał od nowa system. Teraz jest ok, więc nadrabiamy. W sobotę mielismy duuuuużą imprezkę suto zakrapianą alkoholem, wczoraj cały dzień wszyscy dogorywali :shake: Masakra.

Potem będą fotki Gastulki urodzinowego, teraz kilka z szaleństw Gastona z gośćmi :p[/FONT]

[FONT="Tahoma"]tatar królował na stole :)[/FONT]

[FONT="Tahoma"]
imprezka trwa [/FONT]