Medorowa Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Trzymamy kciuki za inną, jeszcze lepszą pracę ... Quote
agbar Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 czesc Kasienko..najwazniejsze ze pokonalas strach i poszlas tam w ogole, zawsze to jedno doswiadczenie wiecej:) Quote
zuzolandia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 CO TAM........ nie ta praca to inna sie znajdzie a przynajmniej wiesz jak obslugiwac laptopa ...nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlooo !!!!! buziaczki kochaniutka !!!!! Quote
drzalka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Witamy, i pozdrawiamy GAstonka :loveu: Quote
furciaczek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Oj kochana nie przejmuj sie tak bardzo, nastepnym razem bedzie lepiej:loveu: ja raz poszlam na rozmowe, praca recepcjonistki... ale nikt nie wspomnial przez tel ze chodzi o burdel:roll: Quote
bonita Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 furciaczek napisał(a):Oj kochana nie przejmuj sie tak bardzo, nastepnym razem bedzie lepiej:loveu: ja raz poszlam na rozmowe, praca recepcjonistki... ale nikt nie wspomnial przez tel ze chodzi o burdel:roll: :grin::grin::grin: bosko:loveu::diabloti: Witaj Kasia:) Nie przejmuj się tak:loveu:, wiesz najgorzej to się podłamać, wtedy to pech qurcze nie chce człowieka opuścić:angryy:, więc szybko zapomnij o nieprzyjemnościach i myśl pozytywnie :). Nie tak łatwo znalezc dobrą pracę, tak jest wszędzie. Trzymam mocno kciukaski za Ciebie:loveu:, jak już sobie znajdziesz coś extra, to potem mamci załatwisz:diabloti::evil_lol: Pozdrowionka dla wnusia Gastusia:loveu: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [FONT=Arial]Kasieńko , głowa do góry ..teraz juz wiesz czego możesz się spodziewać , więc następnym razem bedzie łatwiej ;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 furciaczek napisał(a):Oj kochana nie przejmuj sie tak bardzo, nastepnym razem bedzie lepiej:loveu: ja raz poszlam na rozmowe, praca recepcjonistki... ale nikt nie wspomnial przez tel ze chodzi o burdel:roll: Buhahhahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Mały szczegół pominięto:diabloti: Witaj:multi::multi: Quote
Agniest Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Kasiu nic się nie martw - ja też nigdy nie miałam laptopa w rękach :) Pozdrawiamy :) Quote
e.v.a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 furciaczek napisał(a): ja raz poszlam na rozmowe, praca recepcjonistki... ale nikt nie wspomnial przez tel ze chodzi o burdel:roll: buahahhahahahah :grin: dobre hahaha hejka:multi: Quote
furciaczek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 No tak latwo sie smiac z cudzego nieszczescia:evil_lol: Ale w tym kraju takie niedomowienia to podobno norma:roll: Quote
e.v.a Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 furciaczek napisał(a):No tak latwo sie smiac z cudzego nieszczescia:evil_lol: Ale w tym kraju takie niedomowienia to podobno norma:roll: przyjełas prace??:grin: Quote
furciaczek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 evaxon napisał(a):przyjełas prace??:grin: Jak mi powiedzieli o jaka prace konkretnie chodzi to spalilam buraka i wyszlam:roll: TZ do tej pory sie ze mnie nabija:diabloti: Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']Jak mi powiedzieli o jaka prace konkretnie chodzi to spalilam buraka i wyszlam:roll: TZ do tej pory sie ze mnie nabija:diabloti::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:ciekawe jakby zachował się TZ jakby to na niego trafiło ;) Witanko Kasieńko :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:ciekawe jakby zachował się TZ jakby to na niego trafiło ;)[/FONT] przyjalby propozycje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dziendobry:loveu: Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='furciaczek']przyjalby propozycje:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [FONT=Arial];)jak na faceta przystało ...;)[/FONT] Dziendobry:loveu: [FONT=Arial]Kasieńko ....wstawaj ;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 furciaczek napisał(a):Jak mi powiedzieli o jaka prace konkretnie chodzi to spalilam buraka i wyszlam:roll: TZ do tej pory sie ze mnie nabija:diabloti: :grin: buhahahaha Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 evaxon napisał(a)::grin: buhahahaha no co wstydliwa jestem:oops: ja chce zdiecia!!:mad: Quote
Imbirka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Dzieńdoberek:multi::multi::multi::multi: Kasiu, głowa do góry, będzie lepiej, musisz się przyzwyczaić do ichnich realiów no i się nie smutaj, pamiętaj, co nas nie zabije to nas wzmocni:cool3: furciaczek :cool2:, popłakałam się ze śmiechu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [FONT="Tahoma"] [SIZE="4"]Z tej okazji jego Pańcia i Pan życzy mu samych dobrych chwil spędzonych wspólnie, zadowolenia, i zdrówka jak najdłużej. Kochamy Cię nasz słodki łobuziaku najmocniej na świecie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Imbirka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [FONT=Fixedsys][FONT=Comic Sans MS]STO LATEK, STO LATEK, STO LATEK, [/FONT][/FONT][FONT=Fixedsys][FONT=Comic Sans MS]:multi::multi::multi::multi:GASTONKU:multi::multi::multi::multi:[/FONT][/FONT] [FONT=Fixedsys][/FONT] Quote
Jagoda1 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Kochany Gasiulku, życzę Ci tylko zdrówka, bo masz wszystko, co ma szczęśliwy pies...:loveu::loveu::loveu: Od kuzynki Kirusi buziaki, szkoda, że sama nie może tego przekazać, to by była frajda!:razz:. Korcia też całuje Twój nochalek... Quote
Agniest Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 STO LAT, STO LAT !!! I URODZINOWE MIZIANKO DLA GASTUSIA :) do całusków przyłączają się Beta i Żaba :) Quote
Kate I Luka Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [FONT="Tahoma"]Serdecznie dziękujemy za życzonka :loveu::loveu::loveu: Nie było nas kilka dni, bo komp padł. Nie działało praktycznie nic, Łukasz wczoraj formatował dysk, i wgrywał od nowa system. Teraz jest ok, więc nadrabiamy. W sobotę mielismy duuuuużą imprezkę suto zakrapianą alkoholem, wczoraj cały dzień wszyscy dogorywali :shake: Masakra. Potem będą fotki Gastulki urodzinowego, teraz kilka z szaleństw Gastona z gośćmi :p[/FONT] [FONT="Tahoma"]tatar królował na stole :)[/FONT] [FONT="Tahoma"] imprezka trwa [/FONT] Quote
Recommended Posts