Kate I Luka Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 zuzolandia napisał(a):Witanko i pozdrawianko.......... oj te boksie to takie pokarmowe mieczaki moja Tosia tez na kulkach jechala bo nawet troche zupki powodowalo ze srackeee miala wielgachna !!! Za to Zuzoli to nic nie szkodzi ;-) odpukac ... buzioleeeeeeeeeeeeee Witaj Ineczko :) Zuzol zuch dziewczyna, wszystko wcina :p madzia i medor napisał(a):Ale się naczekaliście:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zastanawiam się również nad RC dla Boxsiów - jak Gasiowi smakuje, to może Medek też polubi:hmmmm: A Acane jadł chętnie ?:razz::razz: Hej Madzia :) Gaś Acanę jadł bardzo chętnie, potem kiedyś zmieniliśmy na Bosha, ale ta karma wogóle mu nie podeszła. Wrócilismy do Acany, a teraz Royal. Na Acanie Gatek ładnie wyglądał, lśniąca sierść, i odpowieni dobór pod względem energetycznym. Zobaczymy jak Royal się sprawdzi, ale myślę, że nie powinno być problemów. Agniest napisał(a):a moje suczydła jedzą tylko gotowane ;) ale też nie tolerują kaszy, więc gotuje im zwykle makaron z mięskiem. Gasinka ślicznie wygląda :loveu: Ojoj, to takie gotowanie dla dwóch panien musi cię ładnie kosztować ;) czasowo również :) AgusiaTerierka napisał(a):Moje bokserki (teraz mam trzecią) miały biegunki po wywarach, nawet z kurczaka, za wyjątkiem piersi, ale ile musiałabym dać tych piersi...:razz: . Gotowałam mięso (głównie dziczyzna, z wyjątkiem dzika), osobno ryż z warzywami i po ugotowaniu mieszałam z witaminami, wówczas nie bylo problemu. Teraz głównie daję royala, czasami gotuję, (j.w.) daję również twaróg z miodem i żółtkiem, surowe porcje rosołowe. Częstuję jogurtem "bałkańskim".:razz: Kiri nie ma żadnych sensacji, załatwia się bez problemu, sierść również w porządku. W miarę upływu lat dietę trzeba pewnie będzie modyfikować. Jadziu, ale dziewczyny u Ciebie mają dobrze :cool3: :cool3: :cool3: Gastek tez dostaje serek biały - choć tutaj troszke mniej bo ciężko dostać, kupuję tylko jak zajedziemy do polskiego sklepu. Pozatym Gaś bardzo lubi tuńczyka :niewiem: każda moja potrawa z tuńczykiem okupiona jest potwornym ślinotokiem Gastona :evil_lol: Uspokajam wszystkie spekulacje dotyczące moich nudności - nie są na tle ciążowym :eviltong: :eviltong: :eviltong: Choć wczoraj wieczorem znów mi niedobrze było. Kurcze już sama nie wiem co o tym myśleć, w każdym bądź razie ciąża została wykluczona. Quote
Jagoda1 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Kate I Luka napisał(a): Uspokajam wszystkie spekulacje dotyczące moich nudności - nie są na tle ciążowym :eviltong: :eviltong: :eviltong: Choć wczoraj wieczorem znów mi niedobrze było. Kurcze już sama nie wiem co o tym myśleć, w każdym bądź razie ciąża została wykluczona. Pozostaje zmienić "karmę"...:evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Kate I Luka napisał(a): Uspokajam wszystkie spekulacje dotyczące moich nudności - nie są na tle ciążowym :eviltong: :eviltong: :eviltong: Choć wczoraj wieczorem znów mi niedobrze było. Kurcze już sama nie wiem co o tym myśleć, w każdym bądź razie ciąża została wykluczona. hahaha a byłas sprawdzic :diabloti::diabloti::diabloti: AgusiaTerierka napisał(a):Pozostaje zmienić "karmę"...:evil_lol: buahahahahaha Quote
Kate I Luka Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Pozostaje zmienić "karmę"...:evil_lol: tylko na jaką??? :niewiem: jakieś rady? :cool3: evaxon napisał(a):hahaha a byłas sprawdzic :diabloti::diabloti::diabloti: a byłam u lekarza :eviltong: Przy okazji się okazało, że w Uk cała antykoncepcja jest za darmo. Idzie się do lekarza, dostaje recepte, a w aptece realizują ją za darmo. A ja głupia naprzywoziłam 7 opakowań tabletek na zapas 8-) 8-) 8-) Wczoraj zaopatrzyłam się w plasterki - w sumie w Polsce szkoda mi było 70 zł na miesiąć wydawać - a tutaj dostałam 9 sztuk na 3 miesiące od razu. Dziś pierwszy dzień z nim chodzę, i póki co stale sprawdzam czy się trzyma bo wygląda niepozornie, a taaaaki efekt daje :p :p :p Quote
e.v.a Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Kate I Luka napisał(a): Przy okazji się okazało, że w Uk cała antykoncepcja jest za darmo. Idzie się do lekarza, dostaje recepte, a w aptece realizują ją za darmo. A ja głupia naprzywoziłam 7 opakowań tabletek na zapas 8-) 8-) 8-) Wczoraj zaopatrzyłam się w plasterki - w sumie w Polsce szkoda mi było 70 zł na miesiąć wydawać - a tutaj dostałam 9 sztuk na 3 miesiące od razu. Dziś pierwszy dzień z nim chodzę, i póki co stale sprawdzam czy się trzyma bo wygląda niepozornie, a taaaaki efekt daje :p :p :p :grin: przeslij mi no ze 4 opakowania to sprzedam u nas po promocyjnych cenach :grin: a swoja droga to bardzo fajny pomysl :cool1: u nas by mogla byc za darmo moze mniej dzieci w bidulach by bylo:cool1: Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Kate I Luka'] a byłam u lekarza :eviltong: Przy okazji się okazało, że w Uk cała antykoncepcja jest za darmo. Idzie się do lekarza, dostaje recepte, a w aptece realizują ją za darmo. A ja głupia naprzywoziłam 7 opakowań tabletek na zapas 8-) 8-) 8-) Wczoraj zaopatrzyłam się w plasterki - w sumie w Polsce szkoda mi było 70 zł na miesiąć wydawać - a tutaj dostałam 9 sztuk na 3 miesiące od razu. Dziś pierwszy dzień z nim chodzę, i póki co stale sprawdzam czy się trzyma bo wygląda niepozornie, a taaaaki efekt daje :p :p :p no i super ...tak powinno być w cywilizowanym swiecie .... witanko Kasieńko :multi::multi::multi: Quote
Iza i Fidel Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 evaxon napisał(a)::grin: przeslij mi no ze 4 opakowania to sprzedam u nas po promocyjnych cenach :grin: a swoja droga to bardzo fajny pomysl :cool1: u nas by mogla byc za darmo moze mniej dzieci w bidulach by bylo:cool1: dawaj na Bazarek-bedzie na boksie w potrzebie :) Niby niedaleko do UK,ale dzieli nas przepasc... A wiesz,ze moj brat w UK mieszka juz 5 lat i jego dawna dziewczyna,jak jeszcze byli razem to tez tabletki z Polski wozila ? :D Quote
zuzolandia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 witanko kochaniutkaaaaaaaa !!!!!!! eeeeeeeee dzidzi niet? szkoda ;-)eheheh...a z antykoncepcja superowa sprawa.....u nas nie liczcie na darmochy heheh a jak jeszcze lpr dostanie monopol na calkowite rzadzenie to paczka tabletow bedzie kosztowala kosmiczną kwote heeheheheheh buziaczki............a wklej no jeszcze jakies foty z tego AVALONU;-) MIZIANKO DLA GASTUSIA !!!! Quote
agbar Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 noooooo ladne rzeczy...ty Kasia nie pisz takich rzeczy na forum bo wiesz powszechna inwigilacja ,lustracja i bele co.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: rzuc no pare plasterkow:diabloti: Quote
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a czy to też będzie dilowanie jak Kasia bedzie rozprowadzać antykoncepcyjne środki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko Gastuśkowe :loveu: Quote
Imbirka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 cześć Gastonki:multi::multi::multi::multi: o tej antykoncepcji to się czyta jak o jakiejś bajce:cool3: u nas to chyba nigdy nie nastąpi:shake: Quote
Medorowa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Cześć siostro:hand:Zaczynam nadrabiać, ale najpierw chciałam się przywitać:loveu::razz::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Kate I Luka napisał(a): Hej Madzia :) Gaś Acanę jadł bardzo chętnie, potem kiedyś zmieniliśmy na Bosha, ale ta karma wogóle mu nie podeszła. Wrócilismy do Acany, a teraz Royal. Na Acanie Gatek ładnie wyglądał, lśniąca sierść, i odpowieni dobór pod względem energetycznym. Zobaczymy j To tak jak Medor - Acane jadł, hmmmmm, w miarę chętnie, teraz zakupiłam Bosha, ale tak karma definitywnie mu nie podchodzi:shake: Więc myślę o Royalu:roll: Medor też bardzo lubi tuńczyka i dodaję chłopakom do karmy zawsze troszeczkę, czasami zamiast tuńczyka serek wiejski lub mleko, które tolerują. Quote
Wyjątek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Hej Gastonki! Niezła sprawa z ta antykoncepcją.. moja koleżanka teraz poleciała do USA i wzięła tez na zapas- to się zdziwi jak sie dowie :D Quote
Iza i Fidel Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 madzia i medor napisał(a): Medor też bardzo lubi tuńczyka i dodaję chłopakom do karmy zawsze troszeczkę, . A on czegos nie lubi?? :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Iza i Fidel napisał(a):A on czegos nie lubi?? :evil_lol: Buhahahaaaaa:evil_lol::evil_lol: O dziwo, u siebie w domu mało co lubi:diabloti: Co innego, gdy zawita do Fidzia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Fidel Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 madzia i medor napisał(a):Buhahahaaaaa:evil_lol::evil_lol: O dziwo, u siebie w domu mało co lubi:diabloti: Co innego, gdy zawita do Fidzia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mnie tez u kogos smakuje lepiej :evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 zeus wtrynia dosłownie wszystko, od kiszonej kapusty, ogórków, bananów, przez pomidory, jabłka...do koców i mydła, wszelkich środków higienicznych i pachnących balsamów...Gustuje także w podkładach do twarzy ale nie zaciemnych co by sobie mordzie rozjaśnic jak Majkel:diabloti: Z mydłem miał nieprzyjemne przygody... Z kocami też, pochłania je jak anemik... W ogóla ja biedna z nim, nieszczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kate I Luka Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Hello Kobitki :) Z tą antykoncepcją byłam tak zaskoczona, że szok. Człowiek jest nie przywyczajony, że w Polsce dostaje cos za free, a tu taki bonus. Podejrzewam, że w PL przy rządach PiS, LPR i Ojca Rydzyka z geriatrią na czele, która swoją drogą miała najwięcej do powiedzenia na temat całkowitego zakazu aborcji - jedyne na co można liczyć to OBOWIĄZKOWE darmowe szkolenia z zasad metody kalendarzykowej, bo przecież cała pozostała antykoncepcja pewnie pochodzi od diabła :diabloti: W PL podobno ochłodzenie, a u nas nadal średnia pogoda. Jeszcze w rybaczkach i t-shircie chodze, ale już cieplutko nie jest. Mam nadzieję, że jak najdłużej taka pogoda się choć utrzyma, bo jak pomyślę, że jesień nadchodzi i deszcze, to mam dość :mad: Dziś dzień wolny od Łukasza pracy, czyli standardowe zakupy na cały tydzień, i załatwianie spraw bierzących. Dziś w Birmingham - 80 km od nas- jest wystawa psów, mieliśmy dziś jechać bo dzis boksie wystawiają, ale dzwoniłam i okazało się, że z niewystawianymi psami nie można wejść, a skoro tak - Gaś by na długo musiał zostać sam w domu, i zrezygnowaliśmy :shake: Szkoda, chcielismy go zabrać, by się chłopak pokazał choć poza ringiem jak Polskie boksie się prezentują :cool3: Może na jakąś inną wystawę chłopaka kiedys zgłosimy :cool1: Quote
zuzolandia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 A JA MOWIE DZIENDOBEREK;-) za oknem wieje mrozem ;-) brrrrrrrr Gastusia koniecznie trza zglosic na wystawe tak piknie sie prezentujeeeee !! Quote
Iza i Fidel Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Kate I Luka napisał(a): Może na jakąś inną wystawę chłopaka kiedys zgłosimy :cool1: no ba,koniecznie !!! Alee bedzie wymiatal ! czesc Kasienko ! Quote
ferraribox Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Dziś w Birmingham - 80 km od nas- jest wystawa psów, mieliśmy dziś jechać bo dzis boksie wystawiają, ale dzwoniłam i okazało się, że z niewystawianymi psami nie można wejść, a skoro tak - Gaś by na długo musiał zostać sam w domu, i zrezygnowaliśmy :shake: Szkoda, chcielismy go zabrać, by się chłopak pokazał choć poza ringiem jak Polskie boksie się prezentują :cool3: Może na jakąś inną wystawę chłopaka kiedys zgłosimy :cool1: No to szkoda:-( Pozdrawiam rodzinkę cieplutko!!! Czy Gasio jest zarejestrowany w związku kynologicznym? Quote
Medorowa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Iza i Fidel napisał(a):no ba,koniecznie !!! Alee bedzie wymiatal ! czesc Kasienko ! Popieram:cool1::cool1::cool1: Cześć kasiu:loveu: Quote
Recommended Posts