Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']az mi slinka pociekła jak zobaczyłam kanapeczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:p hello Ewcik :)
[quote name='niki_ill']Czesc

A kiedy to gastek tak przypakowal?????:crazyeye:
Wyglada swietnie!!:loveu:
Gastek codzień trenuje bicepsy i tricepsy na spacerkach ciągnąc jak zaprzęg :eviltong:
[quote name='Agniest']Kasiu :crazyeye: i wy we dwójkę te wszystkie kanapki na kolację zjadacie ?????? :evil_lol: (no chyba, że te bez pomidorka są dla Gastka :p )
nie, to porcja również dla 2 kumpli którzy wpadli pomóc w pracy na ogródku :evil_lol: A pomidorka Gastek bardzo lubi, więc nie dał by się oszukać tymi bez - one dla kumpla co szynki nie jada, pomidorów też, o ogórku już nie wspominając. Wybredna bestyja :)
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale gapciuszek:loveu::loveu::loveu:
http://img248.imageshack.us/img248/5959/80040550xi9.jpg

wodził wzrokiem za yorkiem jak szalony :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']
Kasiu ...aż zgłodniałam :oops:
http://img511.imageshack.us/img511/1589/aaaaks5.jpg

wpadnij na kolacyjkę :p
[quote name='izka']Witaj Kasiu :lol:

Gastek faktycznie ma długi jezorek :-o gdzie on mu sie w pysiu mieści :roll: , ładnie wygląda chłopaczysko :loveu:
Witaj Iza :multi:

Do bólu gardła doszedł katar, ogólne osłabienie i ból mięśni. No i mam 37.3. Chyba coś mnie dopadło :-(

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Do bólu gardła doszedł katar, ogólne osłabienie i ból mięśni. No i mam 37.3. Chyba coś mnie dopadło :-(

:shake: bidula znowu chora:shake:
czas pojechac nad morze ( oczywiscie polskie) i nawdychac sie jodu:diabloti::diabloti:
zdroweczka Kasienko

Posted

Witajcie

My tak przelotem, zabiegana jestem koopa spraw na głowie i jeszcze trochę. Przeziębienie poszło precz, męczyłam się z osłabieniem 2 dni, ale już ok.

Wstawiam resztkę zdjęć Gasiowych z wizyty u ziomka :cool3: wkrótce obiecuję fotki z biegańska Gasiowego - odkryłam fajny teren ogrodzony, na którym Gastek może biegać i brykać bez smyczy do woli :multi:

Posted

Zapomniałabym się pochwalić : wreszcie po 13stu dniach czekania :mad: i 7miu codziennych moich telefonach - dotarła do nas paczka zamówiona przez neta z jedzonkiem dla Gasiulki.
Zmieniliśmy Acanę Spotr na Royal Canin Boxer, i Gastek z chęcią pałaszuje aż mu się uszy trzęsą.
Czekaliśmy tak długo, w między czasie skończyła się Acana, a Gaś nie toleruje gotowanego - po ryżu czy makaronie z kurczaczkiem wymiotuje, i biedak przez te kilka dni czekania na sucha karmę i jedzenia puszek schudł że aż mu żeberka wychodzą :shake: Musimy się teraz wziąść za niego i doprowadzić do normalnego wyglądu.

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Zapomniałabym się pochwalić : wreszcie po 13stu dniach czekania :mad: i 7miu codziennych moich telefonach - dotarła do nas paczka zamówiona przez neta z jedzonkiem dla Gasiulki.
Zmieniliśmy Acanę Spotr na Royal Canin Boxer, i Gastek z chęcią pałaszuje aż mu się uszy trzęsą.
Czekaliśmy tak długo, w między czasie skończyła się Acana, a Gaś nie toleruje gotowanego - po ryżu czy makaronie z kurczaczkiem wymiotuje, i biedak przez te kilka dni czekania na sucha karmę i jedzenia puszek schudł że aż mu żeberka wychodzą :shake: Musimy się teraz wziąść za niego i doprowadzić do normalnego wyglądu.

oj kurcze, ale się naczekaliście:cool3::cool3::cool3::cool3:
Imbir też był wcześniej na Acanie Sport a teraz też pałaszuje Royala dla Boxerów i niestety tak jak Gastek, po gotowanym jedzeniu ma rozwolnienie i wymiotuje:cool3::cool3:

Posted

Dziewczyny,Julka i Kasia,to mnie zadzwilyscie tym,ze wasze psiaki po gotowanym wymiotuja ! Dlaczego??? Pytam,bo Fidel tez po gotowanym wymiotuje....Myslalam,ze sasiad dal mi jakies trefne mieso,choc na takie nie wygladalo...

Posted

Witanko i pozdrawianko.......... oj te boksie to takie pokarmowe mieczaki moja Tosia tez na kulkach jechala bo nawet troche zupki powodowalo ze srackeee miala wielgachna !!! Za to Zuzoli to nic nie szkodzi ;-) odpukac ...
buzioleeeeeeeeeeeeee

Posted

Ale się naczekaliście:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Zastanawiam się również nad RC dla Boxsiów - jak Gasiowi smakuje, to może Medek też polubi:hmmmm:

A Acane jadł chętnie ?:razz::razz:

Posted

Moje bokserki (teraz mam trzecią) miały biegunki po wywarach, nawet z kurczaka, za wyjątkiem piersi, ale ile musiałabym dać tych piersi...:razz: .
Gotowałam mięso (głównie dziczyzna, z wyjątkiem dzika), osobno ryż z warzywami i po ugotowaniu mieszałam z witaminami, wówczas nie bylo problemu.
Teraz głównie daję royala, czasami gotuję, (j.w.) daję również twaróg z miodem i żółtkiem, surowe porcje rosołowe. Częstuję jogurtem "bałkańskim".:razz:
Kiri nie ma żadnych sensacji, załatwia się bez problemu, sierść również w porządku. W miarę upływu lat dietę trzeba pewnie będzie modyfikować.

Posted

[quote name='gosikf & dogs']Czesc. Ładny domek, ładne obrazki, ładny Gastek, ładne kanapki:diabloti: I Pańcia Gastka ładna. Ładnie tu u Was nawet:diabloti:
ładnie dziękujemy :p
[quote name='evaxon']http://img254.imageshack.us/img254/8476/11ju3.jpg
:evil_lol: Gasio jakis śledz sie przyczepił do ciebie :evil_lol:
witanko:multi:
to chyba śledziowa była, skoro tak do Gastka ciągła :lol:
[quote name='Wyjątek']Boksik :loveu: Gastek mój kochany :loveu:
A u mnie Gery brak i tak jakos smutnawo...
:roll: Ale jest Gamulcia, i Gercia raz na jakiś czas, nie smutaj się ;)
[quote name='Iza i Fidel']Witaj Kasiu i Gastonku !!Widze ,ze Gastkowi dobrze na obczyznie :)My tez zmienilismy karme z RC maxi adult na Hills.
coraz lepiej mu... zaczyna się czuć już naprawdę jak u siebie, domu broni jak szalony, a na ogrodzie sieje wśród gołębi popłoch :p
[quote name='AgusiaTerierka']Witamy, Gasiowi życzymy smacznego, my też "jedziemy" od początku na royalu.
Piękny wystrój macie w domku...
dziękujemy, dziękujemy ;)
[quote name='Imbir1']oj kurcze, ale się naczekaliście:cool3::cool3::cool3::cool3:
Imbir też był wcześniej na Acanie Sport a teraz też pałaszuje Royala dla Boxerów i niestety tak jak Gastek, po gotowanym jedzeniu ma rozwolnienie i wymiotuje:cool3::cool3:
dostawa miała być do 7 dni, a jak się nie pojawiła, to codzień dzwoniłam. I dzień w dzień słyszałam inne wymówki. Ostatniego dnia puściłam już wiązankę, że nigdy więcej nie zamówie, że rozgłoszę wśród znajomych... no i nast epnego dnia rano już byli :evil_lol:
[quote name='Iza i Fidel']Dziewczyny,Julka i Kasia,to mnie zadzwilyscie tym,ze wasze psiaki po gotowanym wymiotuja ! Dlaczego??? Pytam,bo Fidel tez po gotowanym wymiotuje....Myslalam,ze sasiad dal mi jakies trefne mieso,choc na takie nie wygladalo...
No właśnie nie wiem dlaczego Gastek gotowanego nie przyswaja. Samo mięsko owszem, ale jak tylko wymieszam z ryżem czy makaronem - od razu rewolucje jelitowe... :hmmmm: :hmmmm: :niewiem: :niewiem: