Medorowa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: a to pieluszke zalozymy Madzi :loveu::loveu::loveu:kuci kuci Taś taś:loveu::loveu::loveu: :diabloti: Quote
Kate I Luka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 gosikf & dogs napisał(a): Piękne foteczki, po prostu super! On ci chyba pozuje, je żebym fotke zrobiła Zeusowi to muszę biegac za nim i namawiac go żeby pokazał pychol:eviltong: No i jedna mała różnica ja nidysponuję aparatem:placz: a skąd... Gastek 2 sekund w miejscu nie ustoi... fotek masa, tylko wszystkie zamazane bo się rusza jak owsik :evil_lol: tygra napisał(a):cześć Kasiu - ja miałam mdłości o różnych porach :) najczęściej jak weszłam do supermarketu - wiesz nigdy nie mów nigdy ;) następna mnie tu straszy ;) evaxon napisał(a)::lol::lol::lol::lol::lol: :mad: :mad: :mad: :mad: AgusiaTerierka napisał(a):Pod wpływem tego gadulstwa to jeszcze trochę, a urodzisz...:evil_lol: tak tak, która to już ciąża w brzuch mi wsadzona??? zuzolandia napisał(a):witaneczko!!!!!!!!!! kochana praca w koncu nadejdzie ;-) bluzeczka faktycznie ladna i faktycznie dajaca do myslenia heee ........ a co Gastus tak sie rozjechał???? ehheeh kurde musze w koncu nauczyc sie cytowac te foty w linkach ;-)buzioleeee Cześć Ineczko :multi: Gastuś zawsze przybiera najróżniejsze pozy :p madzia i medor napisał(a): Cześć śliczna siostrzyczko:loveu::loveu: Cześc mła druga połóweczko po mamci taka ćliczna :loveu: Właśnie wróciliśmy z długiego spacerku, Gastek leży i dochodzi do siebie... Zadyszka na maxa... Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Ewcia znów dzieciaczka w brzuś chce wsadzić ...tym razem Kasi ;) cześć słodziaki :loveu: Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ale na tej fotce faktycznie wyglądasz jakbyś była w ciązy:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:;) Quote
bonita Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Brywieczór :) Byłam!, byłam i widziałam wszystko :loveu: Z wnusia bym się cieszyła :loveu: no a jak by mogło być inaczej :loveu: pozdrowionka dla całej rodzinki :) Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Ewcia znów dzieciaczka w brzuś chce wsadzić ...tym razem Kasi ;) cześć słodziaki :loveu: ehehehe kasi to juz nie pierwszy raz:diabloti::evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Agniest Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 witaj Kasiu :multi: widzę, że znowu ci dzidzię dorabiają :evil_lol: ( a swoją drogą to moglibyście już pomyśleć :cool3: ) o brak pracy się nie martw, myślę, że nawet bardzo dobrze się złożyło, że jesteś teraz z Gastkiem w domu, przy tobie bez stresu się zaaklimatyzuje w nowym miejscu, a ty sobie odpoczniesz, bo pewnie jak już znajdziesz pracę, to najwcześniej urlopować się będziesz w przyszłym roku - więc wykorzystaj ten czas na odpoczynek ;) Quote
teqquila Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Witanko Gastek przesliczny i taki szczesliwy :) Quote
ferraribox Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 :loveu: Byłam,wszystko przeczytałam no i się troszke uśmiałam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A wnusio na wszystkich fotkach mi się podobuje:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wymiziaj go ode mnie bardzo,bardzo mocno:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Witam się z Wami:hand::multi::multi::multi: Quote
gosikf & dogs Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Czesc:) Aaaale praży we Wrocku:crazyeye: Quote
Kate I Luka Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Witajcie :multi: Wreszcie dogo odmuliło i można w miarę normalnie się poruszać po nim. W weekend mieliśmy ładną pogodę, wczoraj bylismy u kuzynki w odwiedzinach. Gasiu wykąpany i mięciusi pojechał w odwiedziny do kuzyna yorka, ale niestety tamten na widok Gastka spanikował, i chciał siedzieć tylko na rękach u swojej Pani, a Gaś musiał być przypięty na ogródku :-( Może z czasem się do Gastka przyzwyczai :roll: Mnie coś dziś gardło boli, pół nocy się męczyłam, bo śliny przełykać nie mogę :shake: Dziś w Angli jest tzw Bank holiday - czyli Święto bankowe. Święta bankowe zawdzięczają swoją nazwę temu, że wtedy banki są nieczynne i dlatego nie mogą działać inne firmy. Tak więc mamy długi wolny weekend :multi: Trochę Gastka z wczoraj : Quote
agbar Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 a ja to bym chciala wiedziec kto naciaga Gasiowi jezor:cool3: :diabloti: Quote
ferraribox Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Długaśny jęzorek:evil_lol: :crazyeye: Mój Gasio takiego nie ma;) Quote
Kate I Luka Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 A teraz fotki z domku: moje ulubione miejsce moja ukochana Pani :loveu: na tle nowopowieszonych obrazków :cool3: inna ściana w salonie w moim nowym domku [SIZE="1"](obraz stojący na TV malowała kuzynka mojej Pańci, i wisi na 4tej ścianie już ) i moja Pańcia robi kolacyjkę a ja sępię Quote
Kate I Luka Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 dealer napisał(a):a ja to bym chciala wiedziec kto naciaga Gasiowi jezor:cool3: :diabloti: ferraribox napisał(a):Długaśny jęzorek:evil_lol: :crazyeye: Mój Gasio takiego nie ma;) No właśnie dziewczyny Gastek ma ogromny język, wystawia go jak jest upał i się męczy a wtedy wszyscy zwracaja na niego uwagę. Aż się zastanawiam, czy to jakaś nie "wada" genetyczna - tak długi ozorek :evil_lol: Ale skoro po tacie nie, to może po mamusi :diabloti: gosikf & dogs napisał(a):slicny, slicny, slicny:grins: dzięki :loveu: Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 az mi slinka pociekła jak zobaczyłam kanapeczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
niki_ill Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Czesc A kiedy to gastek tak przypakowal?????:crazyeye: Wyglada swietnie!!:loveu: Quote
Agniest Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Kasiu :crazyeye: i wy we dwójkę te wszystkie kanapki na kolację zjadacie ?????? :evil_lol: (no chyba, że te bez pomidorka są dla Gastka :p ) Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale gapciuszek:loveu::loveu::loveu: http://img248.imageshack.us/img248/5959/80040550xi9.jpg Kasiu ...aż zgłodniałam :oops: http://img511.imageshack.us/img511/1589/aaaaks5.jpg Quote
izka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witaj Kasiu :lol: Gastek faktycznie ma długi jezorek :-o gdzie on mu sie w pysiu mieści :roll: , ładnie wygląda chłopaczysko :loveu: Quote
Recommended Posts