Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gosikf & dogs napisał(a):

Piękne foteczki, po prostu super! On ci chyba pozuje, je żebym fotke zrobiła Zeusowi to muszę biegac za nim i namawiac go żeby pokazał pychol:eviltong: No i jedna mała różnica ja nidysponuję aparatem:placz:

a skąd... Gastek 2 sekund w miejscu nie ustoi... fotek masa, tylko wszystkie zamazane bo się rusza jak owsik :evil_lol:
tygra napisał(a):
cześć Kasiu - ja miałam mdłości o różnych porach :)
najczęściej jak weszłam do supermarketu - wiesz nigdy nie mów nigdy ;)

następna mnie tu straszy ;)
evaxon napisał(a):
:lol::lol::lol::lol::lol:

:mad: :mad: :mad: :mad:
AgusiaTerierka napisał(a):
Pod wpływem tego gadulstwa to jeszcze trochę, a urodzisz...:evil_lol:

tak tak, która to już ciąża w brzuch mi wsadzona???
zuzolandia napisał(a):
witaneczko!!!!!!!!!! kochana praca w koncu nadejdzie ;-) bluzeczka faktycznie ladna i faktycznie dajaca do myslenia heee ........
a co Gastus tak sie rozjechał???? ehheeh kurde musze w koncu nauczyc sie cytowac te foty w linkach ;-)buzioleeee

Cześć Ineczko :multi: Gastuś zawsze przybiera najróżniejsze pozy :p
madzia i medor napisał(a):

Cześć śliczna siostrzyczko:loveu::loveu:

Cześc mła druga połóweczko po mamci taka ćliczna :loveu:

Właśnie wróciliśmy z długiego spacerku, Gastek leży i dochodzi do siebie... Zadyszka na maxa...

Posted

Brywieczór :)

Byłam!, byłam i widziałam wszystko :loveu:

Z wnusia bym się cieszyła :loveu: no a jak by mogło być inaczej :loveu:

pozdrowionka dla całej rodzinki :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a Ewcia znów dzieciaczka w brzuś chce wsadzić ...tym razem Kasi ;)
cześć słodziaki :loveu:

ehehehe kasi to juz nie pierwszy raz:diabloti::evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Posted

witaj Kasiu :multi:
widzę, że znowu ci dzidzię dorabiają :evil_lol: ( a swoją drogą to moglibyście już pomyśleć :cool3: )

o brak pracy się nie martw, myślę, że nawet bardzo dobrze się złożyło, że jesteś teraz z Gastkiem w domu, przy tobie bez stresu się zaaklimatyzuje w nowym miejscu, a ty sobie odpoczniesz, bo pewnie jak już znajdziesz pracę, to najwcześniej urlopować się będziesz w przyszłym roku - więc wykorzystaj ten czas na odpoczynek ;)

Posted

:loveu: Byłam,wszystko przeczytałam no i się troszke uśmiałam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A wnusio na wszystkich fotkach mi się podobuje:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wymiziaj go ode mnie bardzo,bardzo mocno:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Witajcie :multi:

Wreszcie dogo odmuliło i można w miarę normalnie się poruszać po nim.
W weekend mieliśmy ładną pogodę, wczoraj bylismy u kuzynki w odwiedzinach. Gasiu wykąpany i mięciusi pojechał w odwiedziny do kuzyna yorka, ale niestety tamten na widok Gastka spanikował, i chciał siedzieć tylko na rękach u swojej Pani, a Gaś musiał być przypięty na ogródku :-( Może z czasem się do Gastka przyzwyczai :roll:

Mnie coś dziś gardło boli, pół nocy się męczyłam, bo śliny przełykać nie mogę :shake:

Dziś w Angli jest tzw Bank holiday - czyli Święto bankowe. Święta bankowe zawdzięczają swoją nazwę temu, że wtedy banki są nieczynne i dlatego nie mogą działać inne firmy. Tak więc mamy długi wolny weekend :multi:

Trochę Gastka z wczoraj :

Posted

A teraz fotki z domku:

moje ulubione miejsce

moja ukochana Pani :loveu: na tle nowopowieszonych obrazków :cool3:

inna ściana w salonie w moim nowym domku [SIZE="1"](obraz stojący na TV malowała kuzynka mojej Pańci, i wisi na 4tej ścianie już )

i moja Pańcia robi kolacyjkę a ja sępię

Posted

dealer napisał(a):
a ja to bym chciala wiedziec kto naciaga Gasiowi jezor:cool3: :diabloti:

ferraribox napisał(a):
Długaśny jęzorek:evil_lol: :crazyeye: Mój Gasio takiego nie ma;)

No właśnie dziewczyny Gastek ma ogromny język, wystawia go jak jest upał i się męczy a wtedy wszyscy zwracaja na niego uwagę. Aż się zastanawiam, czy to jakaś nie "wada" genetyczna - tak długi ozorek :evil_lol: Ale skoro po tacie nie, to może po mamusi :diabloti:

gosikf & dogs napisał(a):
slicny, slicny, slicny:grins:

dzięki :loveu: