Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tygra']czekamy wieści o szkoleniu
Cześć Beata, jeszcze nic do końca nie wiem, dam znac jak wrócę do domu i pogadam na spokojnie z moimi chłopcami

[quote name='DORRAG']Cześc kasiu:p ,
no nie a ty znowu w pracy:shake: .

No i widze u Ciebie 3 łapunię:cool3:
Witaj Mira, się dorobiłam łapek... już niedługo tyyyyyle będę miała :D

Posted

Hej Ewa, Julia

Chłopaki wrócili.... i się okazuje, że Gaston to taki kozak jest, ale tylko na swoim podrórku.... Tam, nawet towarzystwo owczarków, labradorów, i dogów mu nie straszne. Wąchał się i był przyjaźnie nastawiony. Wogóle nie ten pies. Tak samo ze słuchaniem. Chodząć ze szkoleniowcem owocowały uczone przez pańcie komendy do mnie, i noga, i nawet aż tak nie ciągnął. Ogólnie szkoleniowiec stwierdził, że nie ma aż takiego problemu jakby się zdawało... Łukasz dostał kilka rad, jak uczyć go posłuszeństwa, przede wszystkim trzeba wyrobić w nim bezwzględną reakcję na komendę do mnie. U Gastona o ile bezproblemowo idzie to wyegzekwować jak nie ma nikogo w pobliżu, tak jak tylko się ktoś pojawia, to psu słoń depcze po uszach, i zero reakcji :shake:
Musimy wziąść się "za siebie"

Posted

Poza wystawowa-ekstra-do tego nawet mina odpowiednia:))
A zdjęcie z Panią- ramkowe:loveu:

Kana ma podobny problem co Gaston, czasem tez zachowuje sie tak jakby miała 100% głuchotę. Musimy to do wakacji "wyleczyć":evil_lol: , bo zabieramy ja pierwszy raz nad morze i obowiamy się małych problemów.

Posted

[quote name='Kate I Luka']

ślicznie razem wyglądacie:loveu: :cool3:

A co czasowej głuchoty to mojej też się zdarza, chociaż muszę przyznać że teraz częścej niż kiedyś:roll: .

Posted

Dziś w Katowicach został otwarty budowany już od kilku lat tunel mający rozładować korki tworzące się przy wjeździe do centrum. Łukasz przejeżdżał akuart jak otwierali, i specjalnie dla Was to uwiecznił :D

Tu sam moment otwarcia i eskorta pierwszych przejeżdżających przez policję

a tu widok na największe w Katowicach rondo, pod którym biegnie dziś otworzony tunel (nie widać go oczywiście, ale jest dokładnie równoległy do drogi widocznej na zdjęciu, tyle, że pod nią)

Posted

No tak, okazję trzeba było uwiecznić, bo tak jak już pisałam - budowa tego to kilka lat... a ile koszmarnych korków i objazdów przy tym było, to już tylko Ci co stojąc w nich klneli wiedzą:angryy:
Szkoda tylko, że ten tunel wybudowali od drugiej strony wjazdu do Katowic niż ja wjeżdżam.... czyli ja nadal wyjeżdżając z Katowic po pracy będę pokonywać 1 przystanek w zawrotnym tempem 10-15 minut:shake: :shake: :shake: Dodam, że w weekend, gdy ruchu nie ma - czas przejazdu to 3 minuty.

Posted

[quote name='Kate I Luka']A tu jak byłem jeszcze malutki:

Witam milutko :loveu:.....
wpadłam z rewizyta ....milutku u WAS .... mam jeszcze do przejrzenia troszku stron ale zatrzymalam sie przy tych foteczkach ....boschhhhhhh
jakiz On byl sliczniutki jako szczeniorek :loveu::loveu:.... i w dodatku szczesciarz z niego .trafil na tak kochajacych ludzikow ....kto wie gdzie by wyladowal ....dobrze ze tak szybciutko zaaklimatyzowal sie u WAS .... JESTEM POD WRAZENIEM ..:loveu::loveu::loveu:
No lece dalej ogladac .....

Posted

[quote name='Kate I Luka']A teraz się wszystko wydało! Już wiem po kim Gaston tak uwielbia siadać na fotelu właśnie w takiej pozycji:

Rodzinka jak marzenie ;-)..... Gaston ma te geny :loveu::loveu:
Pozycja bardzooo twarzowa i boksiowa ..moja Tosia tez uwielbiała tak siadac :loveu::loveu:

Posted

Hello ;-)...widze ze Gastonek nie proznuje i wciaz dostarcza Wam niezwyklych emocji ;-)..... przejrzalam galeryjke ..fajnista ;-)...zreszta tak jak juz wspomnialam boksie to moje niejako małe .<zboczenie .>...i c niezwykla przyjemnoscia ogldałam fafluniaste foteczki ;-)
Pozdrawiamy milutko z Zuzolandii.... mizianko dla łobuza ;-)

Posted

Witajcie Zuzolandie :)

My idziemy na spacerek. Aparat już sprawny, więc można robić duuużo fotek, ale jak na złość pogoda do bani dziś u nas. Pochmurno i od czasu do czasu kriop. Zobaczymy jakie foty będą, może coś się nada do pokazania.