Jagoda1 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Kasiu, trzymam kciuki za dobry nastrój , pozytywne myślenie:loveu: . Quote
izka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witaj Kasiu :lol: , uszy do góry , wszystko sie dobrze poukłada ,trzeba troszkę czasu . Quote
ferraribox Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 :lol: Wiaj rodzinko:lol: Może jakieś nowe fotki???????????????????:razz: Quote
Jagoda1 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Hej, Kasiu, Gastusiu, macie słonko? Podeślemy Wam, poprawi nastrój... Quote
Kate I Luka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Hej Dziewczyny :) Mamy słonko, od razu lepiej i przyjemniej. Z pracą nadal nic, rozsyłam CV gdzie tylko się da. Zobaczymy. Wczoraj na długim spacerku w parku byliśmy, ale że ja antytalent do robienia fotek jestem, więc mało jest. Wstawię zaraz te kilka co się nadają do pokazania. Quote
teqquila Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Witaneczko Kasia bede miala sprawe do Ciebie kobieto kochana mam nadzieje ze mnie poratujesz :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Justyna : forsy do pożyczenia nie mam:diabloti: wszystko inne no problem :p Quote
teqquila Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Kasia fore mam :) chodzi o cos innego :) Quote
Kate I Luka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 teqquila napisał(a):Kasia fore mam :) chodzi o cos innego :) to dawaj : co Ci potrzeba :sg168: Quote
Jagoda1 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Na czyj widok tak się oblizuje Przystojniaczek?:razz: http://img513.imageshack.us/img513/6312/aaaaaaaacu5.jpg Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='teqquila']Kasia fore mam :) chodzi o cos innego :) podziel sie:cool3: http://img170.imageshack.us/img170/1406/55662590pd3.jpg bosze.. Kasiu..jak mi sie twoja bluzeczka podoba:loveu: juz na kolejnej foce ja masz:loveu: aa no i Gasio tez mi sie podoba:loveu: Quote
Kate I Luka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Na czyj widok tak się oblizuje Przystojniaczek?:razz: http://img513.imageshack.us/img513/6312/aaaaaaaacu5.jpg Gasiu tak sie oblizuje, podskakuje i ma dziwne nieskoordynowane ruchy na widok każdego psa w zasięgu wzroku. Najchętniej do każdego psa by pobiegł i z każdym się witał. A potem w zależności od przyjacielskości tego psa - albo się bawił, albo po pierwszym warknięciu tamtego - gryzł się... [quote name='evaxon'] http://img170.imageshack.us/img170/1406/55662590pd3.jpg bosze.. Kasiu..jak mi sie twoja bluzeczka podoba:loveu: juz na kolejnej foce ja masz:loveu: bluzeczkę dostałam jak byłam w Poslce od teściowej na urodzinki. A dzięki krojowi tej bluzeczki w 5 minut po wysłaniu do mamy fotek z nad oceanu - mama na widok tej fotki zadzowniła i mówi: Kasiu czy Ty w ciąży jesteś??? [quote name='evaxon'] aa no i Gasio tez mi sie podoba:loveu: no ma się rozumieć :p Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Kate I Luka napisał(a): bluzeczkę dostałam jak byłam w Poslce od teściowej na urodzinki. A dzięki krojowi tej bluzeczki w 5 minut po wysłaniu do mamy fotek z nad oceanu - mama na widok tej fotki zadzowniła i mówi: Kasiu czy Ty w ciąży jesteś??? :lol: Kasiu a jestes:cool3:???:diabloti::evil_lol: bedzie mała dzidzia bedzie mała dzidzia:multi: Quote
Kate I Luka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 evaxon napisał(a)::lol: Kasiu a jestes:cool3:???:diabloti::evil_lol: bedzie mała dzidzia bedzie mała dzidzia:multi: jeszcze nie Ewcia... jeszcze nie. Choć w ciągu ostatniego miesiąca 4 razy wymiotowałam, ale to wieczorne a nie ranne mdłości. Coś znów cholerka za dużo stresu wokół mnie :shake: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Kate I Luka napisał(a):jeszcze nie Ewcia... jeszcze nie. Choć w ciągu ostatniego miesiąca 4 razy wymiotowałam, ale to wieczorne a nie ranne mdłości. Coś znów cholerka za dużo stresu wokół mnie :shake: :lol: a kto powiedzial ze wieczorne mdłosci nie sa zwiastunem :lol::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Kate I Luka Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 evaxon napisał(a)::lol: a kto powiedzial ze wieczorne mdłosci nie sa zwiastunem :lol::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: ja Ci zaraz pozwiastuje :diabloti: Quote
gosikf & dogs Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Kate I Luka napisał(a):jeszcze nie Ewcia... jeszcze nie. Choć w ciągu ostatniego miesiąca 4 razy wymiotowałam, ale to wieczorne a nie ranne mdłości. Coś znów cholerka za dużo stresu wokół mnie :shake: Kasiu, skądś to znam... Piękne foteczki, po prostu super! On ci chyba pozuje, je żebym fotke zrobiła Zeusowi to muszę biegac za nim i namawiac go żeby pokazał pychol:eviltong: No i jedna mała różnica ja nidysponuję aparatem:placz: Ale mimo wszystko zapraszam do nas, bo jak zobaczysz w podpisie mam galerię! W końcu znalazłam chwilkę na zrobienie już takiej prawdziwej, porządnej:) Zapraszam! Quote
tygra Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Kate I Luka napisał(a):ja Ci zaraz pozwiastuje :diabloti: cześć Kasiu - ja miałam mdłości o różnych porach :) najczęściej jak weszłam do supermarketu - wiesz nigdy nie mów nigdy ;) Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Kate I Luka napisał(a):ja Ci zaraz pozwiastuje :diabloti: tygra napisał(a):cześć Kasiu - ja miałam mdłości o różnych porach :) najczęściej jak weszłam do supermarketu - wiesz nigdy nie mów nigdy ;) :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Jagoda1 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Pod wpływem tego gadulstwa to jeszcze trochę, a urodzisz...:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 witaneczko!!!!!!!!!! kochana praca w koncu nadejdzie ;-) bluzeczka faktycznie ladna i faktycznie dajaca do myslenia heee ........ a co Gastus tak sie rozjechał???? ehheeh kurde musze w koncu nauczyc sie cytowac te foty w linkach ;-)buzioleeee Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 evaxon napisał(a)::lol: Kasiu a jestes:cool3:???:diabloti::evil_lol: bedzie mała dzidzia bedzie mała dzidzia:multi: Buhahahha, ewcia litości, bo popuszczę kiedyś przez Ciebie:loveu::evil_lol:Wszystkim dzidzię wróży:evil_lol: Cześć śliczna siostrzyczko:loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Buhahahha, ewcia litości, bo popuszczę kiedyś przez Ciebie:loveu::evil_lol:Wszystkim dzidzię wróży:evil_lol: :evil_lol: a to pieluszke zalozymy Madzi :loveu::loveu::loveu:kuci kuci Quote
Recommended Posts