Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Dziewczyny :)

Mamy słonko, od razu lepiej i przyjemniej. Z pracą nadal nic, rozsyłam CV gdzie tylko się da. Zobaczymy.
Wczoraj na długim spacerku w parku byliśmy, ale że ja antytalent do robienia fotek jestem, więc mało jest. Wstawię zaraz te kilka co się nadają do pokazania.

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Na czyj widok tak się oblizuje Przystojniaczek?:razz:

http://img513.imageshack.us/img513/6312/aaaaaaaacu5.jpg
Gasiu tak sie oblizuje, podskakuje i ma dziwne nieskoordynowane ruchy na widok każdego psa w zasięgu wzroku. Najchętniej do każdego psa by pobiegł i z każdym się witał. A potem w zależności od przyjacielskości tego psa - albo się bawił, albo po pierwszym warknięciu tamtego - gryzł się...
[quote name='evaxon']
http://img170.imageshack.us/img170/1406/55662590pd3.jpg
bosze.. Kasiu..jak mi sie twoja bluzeczka podoba:loveu: juz na kolejnej foce ja masz:loveu:
bluzeczkę dostałam jak byłam w Poslce od teściowej na urodzinki. A dzięki krojowi tej bluzeczki w 5 minut po wysłaniu do mamy fotek z nad oceanu - mama na widok tej fotki zadzowniła i mówi: Kasiu czy Ty w ciąży jesteś???

[quote name='evaxon']
aa no i Gasio tez mi sie podoba:loveu:
no ma się rozumieć :p

Posted

Kate I Luka napisał(a):

bluzeczkę dostałam jak byłam w Poslce od teściowej na urodzinki. A dzięki krojowi tej bluzeczki w 5 minut po wysłaniu do mamy fotek z nad oceanu - mama na widok tej fotki zadzowniła i mówi: Kasiu czy Ty w ciąży jesteś???

:lol:
Kasiu a jestes:cool3:???:diabloti::evil_lol:

bedzie mała dzidzia bedzie mała dzidzia:multi:

Posted

evaxon napisał(a):

jeszcze nie Ewcia... jeszcze nie. Choć w ciągu ostatniego miesiąca 4 razy wymiotowałam, ale to wieczorne a nie ranne mdłości. Coś znów cholerka za dużo stresu wokół mnie :shake:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
jeszcze nie Ewcia... jeszcze nie. Choć w ciągu ostatniego miesiąca 4 razy wymiotowałam, ale to wieczorne a nie ranne mdłości. Coś znów cholerka za dużo stresu wokół mnie :shake:

:lol: a kto powiedzial ze wieczorne mdłosci nie sa zwiastunem :lol::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Kasiu, skądś to znam...

Piękne foteczki, po prostu super! On ci chyba pozuje, je żebym fotke zrobiła Zeusowi to muszę biegac za nim i namawiac go żeby pokazał pychol:eviltong: No i jedna mała różnica ja nidysponuję aparatem:placz:

Ale mimo wszystko zapraszam do nas, bo jak zobaczysz w podpisie mam galerię! W końcu znalazłam chwilkę na zrobienie już takiej prawdziwej, porządnej:)

Zapraszam!

Posted

Kate I Luka napisał(a):
ja Ci zaraz pozwiastuje :diabloti:

cześć Kasiu - ja miałam mdłości o różnych porach :)
najczęściej jak weszłam do supermarketu - wiesz nigdy nie mów nigdy ;)

Posted

Kate I Luka napisał(a):
ja Ci zaraz pozwiastuje :diabloti:

tygra napisał(a):
cześć Kasiu - ja miałam mdłości o różnych porach :)
najczęściej jak weszłam do supermarketu - wiesz nigdy nie mów nigdy ;)

:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

witaneczko!!!!!!!!!! kochana praca w koncu nadejdzie ;-) bluzeczka faktycznie ladna i faktycznie dajaca do myslenia heee ........
a co Gastus tak sie rozjechał???? ehheeh kurde musze w koncu nauczyc sie cytowac te foty w linkach ;-)buzioleeee

Posted

evaxon napisał(a):

Buhahahha, ewcia litości, bo popuszczę kiedyś przez Ciebie:loveu::evil_lol:Wszystkim dzidzię wróży:evil_lol:

Cześć śliczna siostrzyczko:loveu::loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Buhahahha, ewcia litości, bo popuszczę kiedyś przez Ciebie:loveu::evil_lol:Wszystkim dzidzię wróży:evil_lol:

:evil_lol:
a to pieluszke zalozymy Madzi :loveu::loveu::loveu:kuci kuci