Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kate I Luka napisał(a):
hhahhah, wyszedl... ciemny, i chyba dobry :D

A propos ciemnych:
Ostatnio TZowi mówiłam mu jakie te murzyńskie dzieciaczki są śliczne, dziewczyneczki takie ładniutkie na ulicach widze, te włoski takie pokręcone, i wogóle, i mówię mu, że chciałabym takie małe murzyniątko, ale oczywiściście bez ingerencji jakiegoś czarnego fagasa :eviltong: Potem była wymiana zdań troszkę nerwowa, TZ się wkurzył co mu za bzdety gadam, na co ja ze wszystkich sił próbowałam mu wytłumaczyć, że czasem takie wybryki natury istnieją, i że genetyka nie zna granic :diabloti: Szliśmy spać skłóceni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

buahahaha jak bym siebie i swojego widziała:grin: tez mu kiedys mowilam ze male murzyniatka sa slodkie.. :evil_lol:

ale ostatnio pobił rekordy :cool1: jestesmy na zakupach i widzimy pare biala dziewczyna i murzyn ( gadał po angielsku) i nagle TZ jak by w polsce facetow bylo mało .. to jedzie taka za granice i se murzyna sprowadza...
:lol: jakos rasistowsko mi to zabrzmialo i oczywiscie polowa zakupow uplynela w milczeniu :evil_lol:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evaxon napisał(a):
buahahaha jak bym siebie i swojego widziała:grin: tez mu kiedys mowilam ze male murzyniatka sa slodkie.. :evil_lol:

ale ostatnio pobił rekordy :cool1: jestesmy na zakupach i widzimy pare biala dziewczyna i murzyn ( gadał po angielsku) i nagle TZ jak by w polsce facetow bylo mało .. to jedzie taka za granice i se murzyna sprowadza...
:lol: jakos rasistowsko mi to zabrzmialo i oczywiscie polowa zakupow uplynela w milczeniu :evil_lol:

:evil_lol: wiesz... tu w Anglii , z kim się nie rozmawia, to z biegiem czasu każdy się deklaruje jako rasista. Nie mówię, że bym takich biła czy zabijała, ale to co czasem widze na ulicach - to aż mi się w brzuchu przewraca. Potrafią oficjalnie na ulicach białe dziewczyny zaczepiać, nawet jak się idzie w towarzystwie faceta, gwiżdżą, krzyczą, na ulicach się gibają, ich mp3 to na całą ulicę, czy autobus słychać, klną , drą się na ulicach... Pominę fakt, że maaaaasa czarnych tu w Anglii tylko na zasiłkach jedzie, i ani myśli pracować, a w sklepach to wychodza z lepiej zapełnionymi koszykami niż my. Do tego tych pakistańców tu ogrom, pieprzona Alkaida... Za dużo tych ras i kultur w Anglii. Potem zamachy i ataki terrorystyczne są na porządku dziennym. To mi się bardzo tu nie podoba.

Posted

[quote name='Kate I Luka']hhahhah, wyszedl... ciemny, i chyba dobry :D
:multi::multi::multi:no i chyba taki miał być....;)

A propos ciemnych:
Ostatnio TZowi mówiłam mu jakie te murzyńskie dzieciaczki są śliczne, dziewczyneczki takie ładniutkie na ulicach widze, te włoski takie pokręcone, i wogóle, i mówię mu, że chciałabym takie małe murzyniątko, ale oczywiściście bez ingerencji jakiegoś czarnego fagasa :eviltong: Potem była wymiana zdań troszkę nerwowa, TZ się wkurzył co mu za bzdety gadam, na co ja ze wszystkich sił próbowałam mu wytłumaczyć, że czasem takie wybryki natury istnieją, i że genetyka nie zna granic :diabloti: Szliśmy spać skłóceni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='evaxon']buahahaha jak bym siebie i swojego widziała:grin: tez mu kiedys mowilam ze male murzyniatka sa slodkie.. :evil_lol:

:lol: jakos rasistowsko mi to zabrzmialo i oczywiscie polowa zakupow uplynela w milczeniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jacy drażliwi CI TZci.........;)

Posted

[quote name='Kate I Luka']:evil_lol: wiesz... tu w Anglii , z kim się nie rozmawia, to z biegiem czasu każdy się deklaruje jako rasista. Nie mówię, że bym takich biła czy zabijała, ale to co czasem widze na ulicach - to aż mi się w brzuchu przewraca. Potrafią oficjalnie na ulicach białe dziewczyny zaczepiać, nawet jak się idzie w towarzystwie faceta, gwiżdżą, krzyczą, na ulicach się gibają, ich mp3 to na całą ulicę, czy autobus słychać, klną , drą się na ulicach... Pominę fakt, że maaaaasa czarnych tu w Anglii tylko na zasiłkach jedzie, i ani myśli pracować, a w sklepach to wychodza z lepiej zapełnionymi koszykami niż my. Do tego tych pakistańców tu ogrom, pieprzona Alkaida... Za dużo tych ras i kultur w Anglii. Potem zamachy i ataki terrorystyczne są na porządku dziennym. To mi się bardzo tu nie podoba.
:grin: hahaha
no u nas to jednak murzyni raczej nie za czesto sa spotykani... co innego koreanczycy:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
:grin: hahaha
no u nas to jednak murzyni raczej nie za czesto sa spotykani... co innego koreanczycy:evil_lol:

a wiesz, tu nie ma dużo skośnookich i koreańców... Polskę obsiedli :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jacy drażliwi CI TZci.........;)
:evil_lol:chyba az za bardzo...

[quote name='Kate I Luka']a wiesz, tu nie ma dużo skośnookich i koreańców... Polskę obsiedli :p
:lol:spodobalo im sie tutaj :evil_lol:

Posted

Kochana Kasieńko, w tym naszym dniu (kolejny roczek za nami), wszystkiego naj, naj, naj. Spełnienia najskrytszych marzeń, wiele miłości, słońca, przyjaźni. Oby każdy Twój dzień był piękny i wyjątkowy....no i żebyśmy się kiedyś wreszcie spotkały przy wspólnym torcie:evil_lol:

Posted

[quote name='Klaudia :-)']wszystkiego najlepszego
dziękuję Klaudiu :multi:
[quote name='a_ga.isk']Ooo ja też życzę wszystkiego naaaaaj ;)
dank je wel
[quote name='majoka']Kochana Kasieńko, w tym naszym dniu (kolejny roczek za nami), wszystkiego naj, naj, naj. Spełnienia najskrytszych marzeń, wiele miłości, słońca, przyjaźni. Oby każdy Twój dzień był piękny i wyjątkowy....no i żebyśmy się kiedyś wreszcie spotkały przy wspólnym torcie:evil_lol:

Solenizantko wspólna - dziękuję bardzo :loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']No coz kolorowi siem podzielili ;-) trochu tu troche tam;-) heheheh
witanko w ten piekny wieczór ;-) choc za oknem pada deszcz ...ehehh
Witanko w południe, troszkę pochmurne :roll:
[quote name='Werka']Witaj Kate;) i wszystkiego naj naj naj naaaaaaaaaaaj!!
dzięki :multi:
[quote name='evaxon']dziendoberek :multi:
Cześć Ewcik :multi: :multi:

Pourodzinowe dzieńdobry dla wszystkich odwiedzających. Wstawiam kilka fotek, nudzącego się w pochmurny dzień Gasiuliny ;)

Posted

[quote name='Kate I Luka']hhahhah, wyszedl... ciemny, i chyba dobry :D

A propos ciemnych:
Buhahahaaaaa:evil_lol: :evil_lol: Dziwny TZ, ciekawe co go zdenerwowało:hmmmm::diabloti:

Kasieńko, spóźnione, ale jak najbardziej szczere z całego serducha
WSZYSTKIEGO CO TYLKO NAJLEPSZE :p :p