e.v.a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Kate I Luka napisał(a):hhahhah, wyszedl... ciemny, i chyba dobry :D A propos ciemnych: Ostatnio TZowi mówiłam mu jakie te murzyńskie dzieciaczki są śliczne, dziewczyneczki takie ładniutkie na ulicach widze, te włoski takie pokręcone, i wogóle, i mówię mu, że chciałabym takie małe murzyniątko, ale oczywiściście bez ingerencji jakiegoś czarnego fagasa :eviltong: Potem była wymiana zdań troszkę nerwowa, TZ się wkurzył co mu za bzdety gadam, na co ja ze wszystkich sił próbowałam mu wytłumaczyć, że czasem takie wybryki natury istnieją, i że genetyka nie zna granic :diabloti: Szliśmy spać skłóceni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buahahaha jak bym siebie i swojego widziała:grin: tez mu kiedys mowilam ze male murzyniatka sa slodkie.. :evil_lol: ale ostatnio pobił rekordy :cool1: jestesmy na zakupach i widzimy pare biala dziewczyna i murzyn ( gadał po angielsku) i nagle TZ jak by w polsce facetow bylo mało .. to jedzie taka za granice i se murzyna sprowadza... :lol: jakos rasistowsko mi to zabrzmialo i oczywiscie polowa zakupow uplynela w milczeniu :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 evaxon napisał(a):buahahaha jak bym siebie i swojego widziała:grin: tez mu kiedys mowilam ze male murzyniatka sa slodkie.. :evil_lol: ale ostatnio pobił rekordy :cool1: jestesmy na zakupach i widzimy pare biala dziewczyna i murzyn ( gadał po angielsku) i nagle TZ jak by w polsce facetow bylo mało .. to jedzie taka za granice i se murzyna sprowadza... :lol: jakos rasistowsko mi to zabrzmialo i oczywiscie polowa zakupow uplynela w milczeniu :evil_lol: :evil_lol: wiesz... tu w Anglii , z kim się nie rozmawia, to z biegiem czasu każdy się deklaruje jako rasista. Nie mówię, że bym takich biła czy zabijała, ale to co czasem widze na ulicach - to aż mi się w brzuchu przewraca. Potrafią oficjalnie na ulicach białe dziewczyny zaczepiać, nawet jak się idzie w towarzystwie faceta, gwiżdżą, krzyczą, na ulicach się gibają, ich mp3 to na całą ulicę, czy autobus słychać, klną , drą się na ulicach... Pominę fakt, że maaaaasa czarnych tu w Anglii tylko na zasiłkach jedzie, i ani myśli pracować, a w sklepach to wychodza z lepiej zapełnionymi koszykami niż my. Do tego tych pakistańców tu ogrom, pieprzona Alkaida... Za dużo tych ras i kultur w Anglii. Potem zamachy i ataki terrorystyczne są na porządku dziennym. To mi się bardzo tu nie podoba. Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Kate I Luka']hhahhah, wyszedl... ciemny, i chyba dobry :D :multi::multi::multi:no i chyba taki miał być....;) A propos ciemnych: Ostatnio TZowi mówiłam mu jakie te murzyńskie dzieciaczki są śliczne, dziewczyneczki takie ładniutkie na ulicach widze, te włoski takie pokręcone, i wogóle, i mówię mu, że chciałabym takie małe murzyniątko, ale oczywiściście bez ingerencji jakiegoś czarnego fagasa :eviltong: Potem była wymiana zdań troszkę nerwowa, TZ się wkurzył co mu za bzdety gadam, na co ja ze wszystkich sił próbowałam mu wytłumaczyć, że czasem takie wybryki natury istnieją, i że genetyka nie zna granic :diabloti: Szliśmy spać skłóceni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='evaxon']buahahaha jak bym siebie i swojego widziała:grin: tez mu kiedys mowilam ze male murzyniatka sa slodkie.. :evil_lol: ale ostatnio pobił rekordy :cool1: jestesmy na zakupach i widzimy pare biala dziewczyna i murzyn ( gadał po angielsku) i nagle TZ jak by w polsce facetow bylo mało .. to jedzie taka za granice i se murzyna sprowadza... :lol: jakos rasistowsko mi to zabrzmialo i oczywiscie polowa zakupow uplynela w milczeniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jacy drażliwi CI TZci.........;) Quote
e.v.a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Kate I Luka']:evil_lol: wiesz... tu w Anglii , z kim się nie rozmawia, to z biegiem czasu każdy się deklaruje jako rasista. Nie mówię, że bym takich biła czy zabijała, ale to co czasem widze na ulicach - to aż mi się w brzuchu przewraca. Potrafią oficjalnie na ulicach białe dziewczyny zaczepiać, nawet jak się idzie w towarzystwie faceta, gwiżdżą, krzyczą, na ulicach się gibają, ich mp3 to na całą ulicę, czy autobus słychać, klną , drą się na ulicach... Pominę fakt, że maaaaasa czarnych tu w Anglii tylko na zasiłkach jedzie, i ani myśli pracować, a w sklepach to wychodza z lepiej zapełnionymi koszykami niż my. Do tego tych pakistańców tu ogrom, pieprzona Alkaida... Za dużo tych ras i kultur w Anglii. Potem zamachy i ataki terrorystyczne są na porządku dziennym. To mi się bardzo tu nie podoba. :grin: hahaha no u nas to jednak murzyni raczej nie za czesto sa spotykani... co innego koreanczycy:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 evaxon napisał(a)::grin: hahaha no u nas to jednak murzyni raczej nie za czesto sa spotykani... co innego koreanczycy:evil_lol: a wiesz, tu nie ma dużo skośnookich i koreańców... Polskę obsiedli :p Quote
Kate I Luka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='DORRAG']Kasiu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :new-bday: dziękujem, dziękujem :multi: Quote
e.v.a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jacy drażliwi CI TZci.........;) :evil_lol:chyba az za bardzo... [quote name='Kate I Luka']a wiesz, tu nie ma dużo skośnookich i koreańców... Polskę obsiedli :p :lol:spodobalo im sie tutaj :evil_lol: Quote
mar....ka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Kochana Kasieńko, w tym naszym dniu (kolejny roczek za nami), wszystkiego naj, naj, naj. Spełnienia najskrytszych marzeń, wiele miłości, słońca, przyjaźni. Oby każdy Twój dzień był piękny i wyjątkowy....no i żebyśmy się kiedyś wreszcie spotkały przy wspólnym torcie:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Klaudia :-)']wszystkiego najlepszego dziękuję Klaudiu :multi: [quote name='a_ga.isk']Ooo ja też życzę wszystkiego naaaaaj ;) dank je wel [quote name='majoka']Kochana Kasieńko, w tym naszym dniu (kolejny roczek za nami), wszystkiego naj, naj, naj. Spełnienia najskrytszych marzeń, wiele miłości, słońca, przyjaźni. Oby każdy Twój dzień był piękny i wyjątkowy....no i żebyśmy się kiedyś wreszcie spotkały przy wspólnym torcie:evil_lol: Solenizantko wspólna - dziękuję bardzo :loveu: Quote
zuzolandia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No coz kolorowi siem podzielili ;-) trochu tu troche tam;-) heheheh witanko w ten piekny wieczór ;-) choc za oknem pada deszcz ...ehehh Quote
Akadna Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Witaj Kate;) i wszystkiego naj naj naj naaaaaaaaaaaj!! Quote
Kate I Luka Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='zuzolandia']No coz kolorowi siem podzielili ;-) trochu tu troche tam;-) heheheh witanko w ten piekny wieczór ;-) choc za oknem pada deszcz ...ehehh Witanko w południe, troszkę pochmurne :roll: [quote name='Werka']Witaj Kate;) i wszystkiego naj naj naj naaaaaaaaaaaj!! dzięki :multi: [quote name='evaxon']dziendoberek :multi: Cześć Ewcik :multi: :multi: Pourodzinowe dzieńdobry dla wszystkich odwiedzających. Wstawiam kilka fotek, nudzącego się w pochmurny dzień Gasiuliny ;) Quote
Kate I Luka Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Gaś w klateczce :) wychodzący i uwolniony :p Quote
Alicja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 :razz:no klateczka rewelacja , fajna duża... a tu koffam :loveu:koffam :loveu:koffam:loveu: http://img45.imageshack.us/img45/7109/11246955oa0.jpg Quote
e.v.a Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 http://img45.imageshack.us/img45/7492/38554621ke5.jpg aaa cooo tammm ja mammm:hmmmm::evil_lol: Quote
ferraribox Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Kate I Luka']Witanko w południe, troszkę pochmurne :roll: [FONT=Tahoma]Pourodzinowe dzieńdobry dla wszystkich odwiedzających. Wstawiam kilka fotek, nudzącego się w pochmurny dzień Gasiuliny ;) http://img45.imageshack.us/img45/3059/70449495zw1.jpg Doberek Kasieńko i śmutaśny Gasiku:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 :multi::multi::multi: dobry dzień :p....u nas pogoda w krateczkę ....ale cóż wkrótce pożegnamy lato..... Quote
Medorowa Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='Kate I Luka']hhahhah, wyszedl... ciemny, i chyba dobry :D A propos ciemnych: Ostatnio TZowi mówiłam mu jakie te murzyńskie dzieciaczki są śliczne, dziewczyneczki takie ładniutkie na ulicach widze, te włoski takie pokręcone, i wogóle, i mówię mu, że chciałabym takie małe murzyniątko, ale oczywiściście bez ingerencji jakiegoś czarnego fagasa :eviltong: Potem była wymiana zdań troszkę nerwowa, TZ się wkurzył co mu za bzdety gadam, na co ja ze wszystkich sił próbowałam mu wytłumaczyć, że czasem takie wybryki natury istnieją, i że genetyka nie zna granic :diabloti: Szliśmy spać skłóceni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buhahahaaaaa:evil_lol: :evil_lol: Dziwny TZ, ciekawe co go zdenerwowało:hmmmm::diabloti: Kasieńko, spóźnione, ale jak najbardziej szczere z całego serducha WSZYSTKIEGO CO TYLKO NAJLEPSZE :p :p Quote
Recommended Posts