Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']czarowalam czarowalam i wyczarowalam:diabloti: u nas od soboty piekna pogoda...bardzo Ci Kasienko dziekuje za zwrot mojego slonca:loveu:
kradziejka :placz: :placz: :placz:
[quote name='bonita']Miam, dobroci na griliku były :loveu:

Witaj moja córciu, która śledziki lubi :multi:
Buziaki dla Gasia-wnusia :loveu:
cześć Mamcia :multi:
[quote name='evaxon']:evil_lol: dziewczyny co wy slonkiem si ewymieniacie?? raz jedna przez 2 tygodnie raz druga:evil_lol:??

witaneczko:multi:
odebrano mi, przemocą prawie słoneczko moje ukochane
[quote name='AgusiaTerierka']Co tak pachnie?
http://images28.fotosik.pl/57/0feba7762a8f8e28.jpg
o właśnie - pachniało a nie chcieli dać :p
[quote name='Alicjarydzewska']Witanko:multi::multi::multi:
U nas dziś pogoda typowo letnia.Dziś robimy ognisko ...prawdziwe z gałęziami:evil_lol:...i z polska kielbaską;)

zazdroszczę... u nas leje :shake: o rety jak dawno na takim prawdziwym ognisku nie byłam...
[quote name='dealer']juhuuuu...oznajmiam ze mam slonce u siebie...chcesz pozyczyc??:diabloti:
oddawaj, w tej chwili:mad: :mad: 3 dzień leje :placz:
[quote name='Wyjątek']Ja tyz mam :multi:
oznajmiam że zaraz wyjeżdząm wiec to warszawskie moge oddać ;)
chcę, chcę, plosiem

Dziś w pełnym rynsztunku poszliśmy z Gastoliną na spacer. Ja w gumiakach i ortalionowym płaszczyku przeciwdeszczowym, wreszcie po raz pierwszy mogło padać a mi to wisiało :evil_lol:

Posted

Cześć Kasiu, dawno mnie tu nie było ale tyle spraw na głowie że nie mam już nawet siły rozglądać się po galeriach, nie martw się u nas też pogody nie ma i już raczej nie będzie do przyszłego lata...
Pozdrawiam.

Posted

Ja Cie krece .....z tego co widze to ja i Zuzola nie nadajemy sie na mieszkanie w Angli eheheh .ten deszcz toz to katasztrofffa......ja bym chyba nie wyrobiła z kupowaniem suszarek do kudłów ......Gastolinek to co innego golasek i zmoczyc sie moze .....wystarczy rezcnikiem przejechac i spoko ;-) eheheheh ......
pozdrawiamy i buziaki z słonecznej rudy przesyłamy !!!!

Posted

Ja przyszłam poinformować, że moja córcia ma jutro urodzinki :multi:( chyba się nie mylę:oops::roll:)
Z tej okazji Życzę Ci Wszystkiego Dobrego Kasiu :loveu:, pociechy z TZ-ta i Gasia :loveu: spełnienia marzeń i czego tam jeszcze sobie życzysz :loveu:

I zdrówka( bo najważniejsze :) )
:BIG::laola::tort::bday::new-bday::drink1::beerchug::drinka:

Posted

[SIZE="3"]ojej...... nie sądziłam, że sekret się wyda, ale wiadomo - mamcia czuwa :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Dziękuję serdecznie Koffane Kobitki za życzenia :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Właśnie robię pierwszą próbę pieczeniowo-ciastową piekarnika, i wstawiłam murzynka. Zobaczymy co wyjdzie :p :p :p;)...z Murzynkiem to jest 1 plus ...jakby nie było ......zawsze wyjdzie.......................... ...........................................................................................................................
.................................................................................................ciemny :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)...z Murzynkiem to jest 1 plus ...jakby nie było ......zawsze wyjdzie.......................... .........................................................
..................................................................
.................................................................................................ciemny :p

hhahhah, wyszedl... ciemny, i chyba dobry :D

A propos ciemnych:
Ostatnio TZowi mówiłam mu jakie te murzyńskie dzieciaczki są śliczne, dziewczyneczki takie ładniutkie na ulicach widze, te włoski takie pokręcone, i wogóle, i mówię mu, że chciałabym takie małe murzyniątko, ale oczywiściście bez ingerencji jakiegoś czarnego fagasa :eviltong: Potem była wymiana zdań troszkę nerwowa, TZ się wkurzył co mu za bzdety gadam, na co ja ze wszystkich sił próbowałam mu wytłumaczyć, że czasem takie wybryki natury istnieją, i że genetyka nie zna granic :diabloti: Szliśmy spać skłóceni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: