Alicja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Witanko:multi::multi::multi: U nas dziś pogoda typowo letnia.Dziś robimy ognisko ...prawdziwe z gałęziami:evil_lol:...i z polska kielbaską;) Quote
agbar Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 juhuuuu...oznajmiam ze mam slonce u siebie...chcesz pozyczyc??:diabloti: Quote
Wyjątek Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ja tyz mam :multi: oznajmiam że zaraz wyjeżdząm wiec to warszawskie moge oddać ;) Quote
Kate I Luka Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 [quote name='dealer']czarowalam czarowalam i wyczarowalam:diabloti: u nas od soboty piekna pogoda...bardzo Ci Kasienko dziekuje za zwrot mojego slonca:loveu: kradziejka :placz: :placz: :placz: [quote name='bonita']Miam, dobroci na griliku były :loveu: Witaj moja córciu, która śledziki lubi :multi: Buziaki dla Gasia-wnusia :loveu: cześć Mamcia :multi: [quote name='evaxon']:evil_lol: dziewczyny co wy slonkiem si ewymieniacie?? raz jedna przez 2 tygodnie raz druga:evil_lol:?? witaneczko:multi: odebrano mi, przemocą prawie słoneczko moje ukochane [quote name='AgusiaTerierka']Co tak pachnie? http://images28.fotosik.pl/57/0feba7762a8f8e28.jpg o właśnie - pachniało a nie chcieli dać :p [quote name='Alicjarydzewska']Witanko:multi::multi::multi: U nas dziś pogoda typowo letnia.Dziś robimy ognisko ...prawdziwe z gałęziami:evil_lol:...i z polska kielbaską;) zazdroszczę... u nas leje :shake: o rety jak dawno na takim prawdziwym ognisku nie byłam... [quote name='dealer']juhuuuu...oznajmiam ze mam slonce u siebie...chcesz pozyczyc??:diabloti: oddawaj, w tej chwili:mad: :mad: 3 dzień leje :placz: [quote name='Wyjątek']Ja tyz mam :multi: oznajmiam że zaraz wyjeżdząm wiec to warszawskie moge oddać ;) chcę, chcę, plosiem Dziś w pełnym rynsztunku poszliśmy z Gastoliną na spacer. Ja w gumiakach i ortalionowym płaszczyku przeciwdeszczowym, wreszcie po raz pierwszy mogło padać a mi to wisiało :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Posłałam trochę słonka, dotarło? Bo u nas już prawie go nie ma...:razz: Quote
a_ga.isk Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Cześć Kasiu, dawno mnie tu nie było ale tyle spraw na głowie że nie mam już nawet siły rozglądać się po galeriach, nie martw się u nas też pogody nie ma i już raczej nie będzie do przyszłego lata... Pozdrawiam. Quote
zuzolandia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ja Cie krece .....z tego co widze to ja i Zuzola nie nadajemy sie na mieszkanie w Angli eheheh .ten deszcz toz to katasztrofffa......ja bym chyba nie wyrobiła z kupowaniem suszarek do kudłów ......Gastolinek to co innego golasek i zmoczyc sie moze .....wystarczy rezcnikiem przejechac i spoko ;-) eheheheh ...... pozdrawiamy i buziaki z słonecznej rudy przesyłamy !!!! Quote
Iza i Fidel Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 och slicznosci :loveu::loveu: Dawno go nie widzialam... Niesamowity ma ten usmiech.Fidel tez sie usmiecha,ale inaczej. Quote
bonita Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ja przyszłam poinformować, że moja córcia ma jutro urodzinki :multi:( chyba się nie mylę:oops::roll:) Z tej okazji Życzę Ci Wszystkiego Dobrego Kasiu :loveu:, pociechy z TZ-ta i Gasia :loveu: spełnienia marzeń i czego tam jeszcze sobie życzysz :loveu: I zdrówka( bo najważniejsze :) ) :BIG::laola::tort::bday::new-bday::drink1::beerchug::drinka: Quote
e.v.a Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 oo dzis jest jutro jesli to prawda to :BIG::tort::BIG: 100 lat 100 lat niech zyje zyje nammm :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Quote
zuzolandia Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 no to 100000000 latek kochaniutka !!!!!!!!! duzo zdrowka radosci i spełnienia wszystkich marzen !!!!!!!!!!! ...........WSZYSTKIEGO NAJ ......... LEPSIEJSZEGO ......!!!!! Quote
Agniest Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 my też biegniemy z życzeniami STO LAT I DUŻO ZDRÓWKA I SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI oczywiście :BIG: :popcorn: HAPPY BIRTHDAY Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :loveu::loveu:Kasieńko:loveu::loveu: WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSIEJSZEGO Quote
Kate I Luka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [SIZE="3"]ojej...... nie sądziłam, że sekret się wyda, ale wiadomo - mamcia czuwa :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Dziękuję serdecznie Koffane Kobitki za życzenia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ferraribox Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Kasiu spełnienia wszystkich marzeń:loveu: Quote
Jagoda1 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Przyszłam na urodzinową kawusię...:tort: Kasiu, niech Cię spotyka wszystko co najlepsze w życiu, omijają troski i kłopoty:buzi: [CENTER] [/CENTER] Quote
Kate I Luka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [SIZE="4"]Dla wszystkich odwiedzających po kawałeczku urodzinowego torta: [SIZE="4"]i kawusia: Quote
e.v.a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 iiiiiiiiiiiiiiii jeszcze po kropelce jeszcze po kropelce poki wódka jest w butelce :drink1: Quote
Kate I Luka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [SIZE="4"]no to niech będzie ;) - jeszcze po lampce szampana dla wszystkich: Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 :p...mniam , ale wpadłam na ucztę ....:multi::multi::multi: Quote
Kate I Luka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Właśnie robię pierwszą próbę pieczeniowo-ciastową piekarnika, i wstawiłam murzynka. Zobaczymy co wyjdzie :p :p :p Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Kate I Luka']Właśnie robię pierwszą próbę pieczeniowo-ciastową piekarnika, i wstawiłam murzynka. Zobaczymy co wyjdzie :p :p :p;)...z Murzynkiem to jest 1 plus ...jakby nie było ......zawsze wyjdzie.......................... ........................................................................................................................... .................................................................................................ciemny :p Quote
Kate I Luka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)...z Murzynkiem to jest 1 plus ...jakby nie było ......zawsze wyjdzie.......................... ......................................................... .................................................................. .................................................................................................ciemny :p hhahhah, wyszedl... ciemny, i chyba dobry :D A propos ciemnych: Ostatnio TZowi mówiłam mu jakie te murzyńskie dzieciaczki są śliczne, dziewczyneczki takie ładniutkie na ulicach widze, te włoski takie pokręcone, i wogóle, i mówię mu, że chciałabym takie małe murzyniątko, ale oczywiściście bez ingerencji jakiegoś czarnego fagasa :eviltong: Potem była wymiana zdań troszkę nerwowa, TZ się wkurzył co mu za bzdety gadam, na co ja ze wszystkich sił próbowałam mu wytłumaczyć, że czasem takie wybryki natury istnieją, i że genetyka nie zna granic :diabloti: Szliśmy spać skłóceni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts