Cimi Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Skoro już nie muli to kiedy będą zdjęcia :eviltong: ? Quote
agbar Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 helol Kasienko:multi: zajrzalam bo sie odmulilo dogo a tu fotek brak!!:cool3: Quote
Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 :multi:witam Kasieńko....... Gastuś bądź grzeczny;) Quote
Kate I Luka Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='dbsst']no kurczę Gastuś rasista czy ni erasista podoba mnie sie przeogromnie........... bardzo bardzo sie cieszę, że wszystko tak cudownie się układa. Siskam Was szczęśliwa rodzino co czasem moknie w Angli i przesyłam prawdziwe polskie soczyste buziaki ;) :buzi: Witaj NarzoDebe :p Gastuś też posyła mokre buuuuuuuuzi :loveu: [quote name='AgusiaTerierka']Pozdrawiamy serdecznie, gorąco, Kiri śle buziaki przystojnemu Kuzynkowi, Cioci i Wujkowi również.;) faflunkowe buzi to to co lubimy najbardziej :multi: [quote name='Cimi']Skoro już nie muli to kiedy będą zdjęcia :eviltong: ? wczoraj byłam tak zaaferowana niemulącym dogo, że biegałam jak szalona po waszych galeriach nie mając czasu na swoją :evil_lol: [quote name='dealer']helol Kasienko:multi: zajrzalam bo sie odmulilo dogo a tu fotek brak!!:cool3: zaraz idziemy na ogródek bo pogoda śliczna to porobie foteczki [quote name='Alicjarydzewska']:multi:witam Kasieńko....... Gastuś bądź grzeczny;) hej Aluś :) Gastek już doszedł do siebie, i Anglia zaczyna być jego :p Stale chodzi do okna, i na nieprzyjaciół [SIZE="1"](czyt. murzynów) chodzących pod domem szczeka zawzięcie :diabloti: Na spacerkach robi mi chyba na złość i koopalony robi po 5-6 szt za każdym razem. A ja jak wariatka :oops: :oops: ładuję to do woreczków i sumiennie wyrzucam, by mandatu nie zarobić ;) Lecę teraz się poopalać na ogródek, wrócę potem z fotkami :multi: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajne ma Gastuś pomysły;) witaj opalająca się Kasieńko:multi: Quote
DORRAG Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Cześć Kasieńko:p No to czekam na te foty:cool3: :loveu: Quote
Jagoda1 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Gastonku, nie rób Kasi wstydu... Czekamy na nowe fotki. Quote
agbar Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Kate I Luka']Witaj NarzoDebe :p Gastuś też posyła mokre buuuuuuuuzi :loveu: faflunkowe buzi to to co lubimy najbardziej :multi: wczoraj byłam tak zaaferowana niemulącym dogo, że biegałam jak szalona po waszych galeriach nie mając czasu na swoją :evil_lol: zaraz idziemy na ogródek bo pogoda śliczna to porobie foteczki hej Aluś :) Gastek już doszedł do siebie, i Anglia zaczyna być jego :p Stale chodzi do okna, i na nieprzyjaciół (czyt. murzynów) chodzących pod domem szczeka zawzięcie :diabloti: Na spacerkach robi mi chyba na złość i koopalony robi po 5-6 szt za każdym razem. A ja jak wariatka :oops: :oops: ładuję to do woreczków i sumiennie wyrzucam, by mandatu nie zarobić ;) Lecę teraz się poopalać na ogródek, wrócę potem z fotkami :multi: oddaj mi moja pogode:mad: :diabloti: do ciebie poszlo moje slonce a ty mi przyslalas deczowa angielska pogode:placz: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajne ma Gastuś pomysły;) witaj opalająca się Kasieńko:multi: [quote name='DORRAG']Cześć Kasieńko:p No to czekam na te foty:cool3: :loveu: [quote name='AgusiaTerierka']Gastonku, nie rób Kasi wstydu... Czekamy na nowe fotki. Witajcie Kobitki :multi: :multi: :multi: [quote name='dealer']oddaj mi moja pogode:mad: :diabloti: do ciebie poszlo moje slonce a ty mi przyslalas deczowa angielska pogode:placz: :evil_lol: Kochana, poczatkiem sierpnia wreszcie kilka dni slonecznych do nas dotarlo, ciesz sie razem ze mna, a nie zaluj :evil_lol: :evil_lol: :loveu: No i foteczki, co prawda pokojowe, bo na ogrodku Gastek ulokowal sie w cieni i nie chcial wyjsc :) Za to ja korzystalam z ciepelka i przybrazowilam cialko :p odpoczynku czas cos bym pokombinowal Quote
Kate I Luka Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 pora na zabawe kto lazi pod oknem? znow black people? :angryy: :angryy: :mad: Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witam:multi: Bozie jaki on jest paszkudny:loveu:( przestrasznie słodki) Quote
zuzolandia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 He heeheh a Gastus to teraz tak po angelsku szczeko ??? Sliczniutki jest ale to zapewne wiesz bo powtarzałąm wielokrotnie ;-) zreszta inni tez eheheheh;-) a odpoczywajacy jest po prostu rozbrajający;-) buziaczki !!!!! Quote
Medorowa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witaj opalająco-sprzątająco siostro:loveu::loveu:Gastuś jak zawsze :loveu::p Quote
a_ga.isk Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Łaaaa http://img441.imageshack.us/img441/3138/46179837eh3.jpg aż strach się bać :lol: Cune zdjęcia :loveu: Quote
DORRAG Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Cześć Kasiu:p http://img441.imageshack.us/img441/2446/58841750xn7.jpg Słodki pycholek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kate I Luka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Cześć dziewczyny :multi: :multi: :multi: My dziś mieliśmy pracowity dzień - dotarła dziś paczka zamówiona 2 dni temu, a w niej........ klatka dla Gastoliny :eviltong: Cały dzień poświęciłam na oswajanie Gastona z nią, włożyłam jego kocyk, zabawki, i systematycznie do środka podrzucałam kiełbaski. Gastek się jej nie boi, ładnie wchodzi, nawet 2 razy na chwilkę się sam położył. No ale na razie drzwiczki są stale otwarte. Zobaczymy co będzie jak trzeba będzie je zamknąć, a on zostanie w środku... Ale to dopiero za kilka dni, póki co musi się do niej dostatecznie przyzwyczaić. U nas nadal prawdziwie letnia pogoda, słonko grzeje i nie pada (puk puk w niemalowane) :cool3: Podobno 3 tygodnie mamy mieć lato :p A potem co? Nawet nie myślę. Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 no prosze rasiste zamkna w klatce i ooooooooooooooooo :klacz: za klatkową odwage Gastuś Quote
Kitka20 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Hej Kasieńko oj mi dogo też muli używam opere i 17 minut czekałam by sobie Twoje fotki oglądnąć i jeszcze wszystkie się nie pootwierały. Gastuś śliczny u was widzę fajna pogoda. A co do sztuczek nie wszystkie mi wyszły:oops: Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 :multi::multi::multi: hey Kasik .... dacie rade z klateczką ....będzie miał gastuś swój Azyl a wy spokojne głowy;) :kciuki: za pogodę ;) Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 halloooooo:multi: nie bede trzymac za pogode...podla taka jestem i samolubna i zadam abys mi zwrocila moje slonce:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='dbsst']no prosze rasiste zamkna w klatce i ooooooooooooooooo :klacz: za klatkową odwage Gastuś rasista do celi pójdzie :p [quote name='Kitka20']Hej Kasieńko oj mi dogo też muli używam opere i 17 minut czekałam by sobie Twoje fotki oglądnąć i jeszcze wszystkie się nie pootwierały. Gastuś śliczny u was widzę fajna pogoda. A co do sztuczek nie wszystkie mi wyszły:oops: ja też mam operę, ale już jest ok :) [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi: hey Kasik .... dacie rade z klateczką ....będzie miał gastuś swój Azyl a wy spokojne głowy;) :kciuki: za pogodę ;) oj tak, nie ma to jak stres - ile zdąży poniszczyć podczas naszej nieobecności :shake: [quote name='dealer']halloooooo:multi: nie bede trzymac za pogode...podla taka jestem i samolubna i zadam abys mi zwrocila moje slonce:diabloti: nie oddam, napawam się upałem :eviltong: No i zaliczylismy chrzest bojowy. Przed chwilą leciałam na zakupy,a Gaś siedzial w klatce. Wszedł sam bez problemu, dostał kiełbaskę na zajęcie, a ja biegiem. Pędziłam jak szalona, by pierwszy raz na długo go nie zostawić, ale jak się okazało - Gastuś zuch chłopak - jak wróciłam grzecznie sobie spał :loveu: :loveu: :loveu: Jutro zostawię go na dłużej, potem jeszcze dłużej, i od poniedziałku biegam za pracą, wystarczy socjalizacji piesowej :) Quote
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Gastostworze uciekaj uciekaj chcą cie zamknąć ja cie ukryje ;) czesc Kasiu to wredna ja co Ci synka burze ;) :eviltong: Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Kate I Luka'] No i zaliczylismy chrzest bojowy. Przed chwilą leciałam na zakupy,a Gaś siedzial w klatce. Wszedł sam bez problemu, dostał kiełbaskę na zajęcie, a ja biegiem. Pędziłam jak szalona, by pierwszy raz na długo go nie zostawić, ale jak się okazało - Gastuś zuch chłopak - jak wróciłam grzecznie sobie spał :loveu: :loveu: :loveu: Jutro zostawię go na dłużej, potem jeszcze dłużej, i od poniedziałku biegam za pracą, wystarczy socjalizacji piesowej :):multi:no super ....teraz już pójdzie z góreczki;) Quote
Recommended Posts