Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']no kurczę Gastuś rasista czy ni erasista podoba mnie sie przeogromnie...........

bardzo bardzo sie cieszę, że wszystko tak cudownie się układa. Siskam Was szczęśliwa rodzino co czasem moknie w Angli i przesyłam prawdziwe polskie soczyste buziaki ;) :buzi:
Witaj NarzoDebe :p Gastuś też posyła mokre buuuuuuuuzi :loveu:
[quote name='AgusiaTerierka']Pozdrawiamy serdecznie, gorąco, Kiri śle buziaki przystojnemu Kuzynkowi, Cioci i Wujkowi również.;)
faflunkowe buzi to to co lubimy najbardziej :multi:
[quote name='Cimi']Skoro już nie muli to kiedy będą zdjęcia :eviltong: ?
wczoraj byłam tak zaaferowana niemulącym dogo, że biegałam jak szalona po waszych galeriach nie mając czasu na swoją :evil_lol:
[quote name='dealer']helol Kasienko:multi: zajrzalam bo sie odmulilo dogo a tu fotek brak!!:cool3:
zaraz idziemy na ogródek bo pogoda śliczna to porobie foteczki
[quote name='Alicjarydzewska']:multi:witam Kasieńko.......
Gastuś bądź grzeczny;)

hej Aluś :)
Gastek już doszedł do siebie, i Anglia zaczyna być jego :p Stale chodzi do okna, i na nieprzyjaciół [SIZE="1"](czyt. murzynów) chodzących pod domem szczeka zawzięcie :diabloti: Na spacerkach robi mi chyba na złość i koopalony robi po 5-6 szt za każdym razem. A ja jak wariatka :oops: :oops: ładuję to do woreczków i sumiennie wyrzucam, by mandatu nie zarobić ;)

Lecę teraz się poopalać na ogródek, wrócę potem z fotkami :multi:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Witaj NarzoDebe :p Gastuś też posyła mokre buuuuuuuuzi :loveu:

faflunkowe buzi to to co lubimy najbardziej :multi:

wczoraj byłam tak zaaferowana niemulącym dogo, że biegałam jak szalona po waszych galeriach nie mając czasu na swoją :evil_lol:

zaraz idziemy na ogródek bo pogoda śliczna to porobie foteczki

hej Aluś :)
Gastek już doszedł do siebie, i Anglia zaczyna być jego :p Stale chodzi do okna, i na nieprzyjaciół (czyt. murzynów) chodzących pod domem szczeka zawzięcie :diabloti: Na spacerkach robi mi chyba na złość i koopalony robi po 5-6 szt za każdym razem. A ja jak wariatka :oops: :oops: ładuję to do woreczków i sumiennie wyrzucam, by mandatu nie zarobić ;)

Lecę teraz się poopalać na ogródek, wrócę potem z fotkami :multi:

oddaj mi moja pogode:mad: :diabloti: do ciebie poszlo moje slonce a ty mi przyslalas deczowa angielska pogode:placz: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajne ma Gastuś pomysły;)

witaj opalająca się Kasieńko:multi:

[quote name='DORRAG']Cześć Kasieńko:p

No to czekam na te foty:cool3: :loveu:

[quote name='AgusiaTerierka']Gastonku, nie rób Kasi wstydu...
Czekamy na nowe fotki.

Witajcie Kobitki :multi: :multi: :multi:

[quote name='dealer']oddaj mi moja pogode:mad: :diabloti: do ciebie poszlo moje slonce a ty mi przyslalas deczowa angielska pogode:placz: :evil_lol:
Kochana, poczatkiem sierpnia wreszcie kilka dni slonecznych do nas dotarlo, ciesz sie razem ze mna, a nie zaluj :evil_lol: :evil_lol: :loveu:

No i foteczki, co prawda pokojowe, bo na ogrodku Gastek ulokowal sie w cieni i nie chcial wyjsc :) Za to ja korzystalam z ciepelka i przybrazowilam cialko :p

odpoczynku czas

cos bym pokombinowal

Posted

He heeheh a Gastus to teraz tak po angelsku szczeko ???
Sliczniutki jest ale to zapewne wiesz bo powtarzałąm wielokrotnie ;-) zreszta inni tez eheheheh;-) a odpoczywajacy jest po prostu rozbrajający;-)
buziaczki !!!!!

Posted

Cześć dziewczyny :multi: :multi: :multi:

My dziś mieliśmy pracowity dzień - dotarła dziś paczka zamówiona 2 dni temu, a w niej........ klatka dla Gastoliny :eviltong:
Cały dzień poświęciłam na oswajanie Gastona z nią, włożyłam jego kocyk, zabawki, i systematycznie do środka podrzucałam kiełbaski. Gastek się jej nie boi, ładnie wchodzi, nawet 2 razy na chwilkę się sam położył. No ale na razie drzwiczki są stale otwarte. Zobaczymy co będzie jak trzeba będzie je zamknąć, a on zostanie w środku... Ale to dopiero za kilka dni, póki co musi się do niej dostatecznie przyzwyczaić.

U nas nadal prawdziwie letnia pogoda, słonko grzeje i nie pada (puk puk w niemalowane) :cool3: Podobno 3 tygodnie mamy mieć lato :p A potem co? Nawet nie myślę.

Posted

Hej Kasieńko oj mi dogo też muli używam opere i 17 minut czekałam by sobie Twoje fotki oglądnąć i jeszcze wszystkie się nie pootwierały.
Gastuś śliczny u was widzę fajna pogoda. A co do sztuczek nie wszystkie mi wyszły:oops:

Posted

[quote name='dbsst']no prosze rasiste zamkna w klatce i ooooooooooooooooo

:klacz: za klatkową odwage Gastuś
rasista do celi pójdzie :p
[quote name='Kitka20']Hej Kasieńko oj mi dogo też muli używam opere i 17 minut czekałam by sobie Twoje fotki oglądnąć i jeszcze wszystkie się nie pootwierały.
Gastuś śliczny u was widzę fajna pogoda. A co do sztuczek nie wszystkie mi wyszły:oops:
ja też mam operę, ale już jest ok :)
[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:
hey Kasik ....
dacie rade z klateczką ....będzie miał gastuś swój Azyl a wy spokojne głowy;)
:kciuki: za pogodę ;)

oj tak, nie ma to jak stres - ile zdąży poniszczyć podczas naszej nieobecności :shake:
[quote name='dealer']halloooooo:multi: nie bede trzymac za pogode...podla taka jestem i samolubna i zadam abys mi zwrocila moje slonce:diabloti:
nie oddam, napawam się upałem :eviltong:

No i zaliczylismy chrzest bojowy. Przed chwilą leciałam na zakupy,a Gaś siedzial w klatce. Wszedł sam bez problemu, dostał kiełbaskę na zajęcie, a ja biegiem. Pędziłam jak szalona, by pierwszy raz na długo go nie zostawić, ale jak się okazało - Gastuś zuch chłopak - jak wróciłam grzecznie sobie spał :loveu: :loveu: :loveu: Jutro zostawię go na dłużej, potem jeszcze dłużej, i od poniedziałku biegam za pracą, wystarczy socjalizacji piesowej :)

Posted

[quote name='Kate I Luka']
No i zaliczylismy chrzest bojowy. Przed chwilą leciałam na zakupy,a Gaś siedzial w klatce. Wszedł sam bez problemu, dostał kiełbaskę na zajęcie, a ja biegiem. Pędziłam jak szalona, by pierwszy raz na długo go nie zostawić, ale jak się okazało - Gastuś zuch chłopak - jak wróciłam grzecznie sobie spał :loveu: :loveu: :loveu: Jutro zostawię go na dłużej, potem jeszcze dłużej, i od poniedziałku biegam za pracą, wystarczy socjalizacji piesowej :):multi:no super ....teraz już pójdzie z góreczki;)