Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niki_ill napisał(a):
Hejka
Oj dawno. Mialam klopoty ze zdrowkiem i jakos malo ochoty do siedzenia przy kompie. No, ale juz jest w miare oki :multi:

No tak, przecież nawet w szpitalu byłaś. Dobrze, że już lepiej...

Agniest napisał(a):
hej ! oglądam i oczom swoim nie wierzę .... przecież to Beta moja kochana na tych fotkach ....... wykradliście moje zdjęcia czy co ? :evil_lol:
A tak poważnie, Beta jak była szczeniakiem była identyczna !
Śliczny ten wasz Gastonek ! ;)
Ps: mam nadzieję, że z tym pogryzieniem to nic poważnego

Hihi, buziaki dla starszej "siostrzyczki"...

AgusiaTerierka napisał(a):
Cóż, CHOJRAK, to CHOJRAK:evil_lol: ...

No tak... chojrak na maxa...

Anecioreczek napisał(a):
co jak co ale chopak ma temperament:):)
jak coś to :mad: zawsze i wszedzie :P
Napewno nic mu nic jest ;)

Leży biedak, chyba obolały, bo nawet mne nie witał tak jak zawsze po powrocie z pracy. No i odkryliśmy, oprócz 2 dziur w szyji dziurę w faflu i w policzku pod okiem... Oj było starcie na maxa :shake:
evaxon napisał(a):
czesc:multi:

Hej Ewka ;)

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:shake:o rany przykre takie psie starcia ...co do leków to chyba lepiej zapobiec ewent. zakażeniu i podawać co trzeba , a Lakcit przy antybiotyku koniecznie
mizianko dla Gastonka

Posted

Trzymaj się biedny, obolały Gastusiu :calus:.Wyobrażam sobie, co przezyliście:shake: .
Lakcid podawałam swojej, polewając np. mięsko:cool3:.

Pozdrawiam, a od Kiri 'lizki" dla Kuzynka:lol: .

Posted

Keflex to antybiotyk dość silny- Tygra też go brała, Metronidazol to też ludzki lek, ale nie pamiętam na co, lakcid przy tej ilości leków niezbędny na pewno. Życze szybkiego powrotu do zdrowia psiulowi
a tu jest słodziutki

Posted

witajcie:multi::multi::multi::multi:, oj, nie dobrze, nie dobrze:shake: widze, że Gastonek stara się sprawdzać swoje siły, to samo mam z Imbirem, wczoraj dał popis na przejściu dla pieszych:cool3: tyle, że u mojego jednak nie jest to takie groźne starcia.
Gastonku ale narozrabiałeś:shake: kuruj się teraz kochanie.
Kasia, napisz co z Gastonkiem

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Trzymaj się biedny, obolały Gastusiu :calus:.Wyobrażam sobie, co przezyliście:shake: .
Lakcid podawałam swojej, polewając np. mięsko:cool3:.
Pozdrawiam, a od Kiri 'lizki" dla Kuzynka:lol: .

[quote name='DORRAG']Cześć Kasiu:p
Co tam u mojego kochanego Gastonka- jak sie czuję?
Ucałuj Go od Ciotki:cool3: i niech szybko sie wszystkie rany goją.

[quote name='evaxon']czesc jak sie czujemy :razz:

[quote name='AgusiaTerierka']Jak się czuje Gaston?

[quote name='Imbir1']witajcie:multi::multi::multi::multi:, oj, nie dobrze, nie dobrze:shake: widze, że Gastonek stara się sprawdzać swoje siły, to samo mam z Imbirem, wczoraj dał popis na przejściu dla pieszych:cool3: tyle, że u mojego jednak nie jest to takie groźne starcia.
Gastonku ale narozrabiałeś:shake: kuruj się teraz kochanie.
Kasia, napisz co z Gastonkiem

[quote name='tygra']jak się czuje nasz zawadiaka

Witajcie wszystkie :)
Przepraszam, że wczoraj nie zajrzałam, ale niestety nie miałam wczoraj wogóle czasu. Tata miał urodzinki, i imprezowaliśmy od rana (miałam wolne od pracy :multi: ) , a wieczorkiem szliśmy na super imprezkę w stylu lat 70-tych, 80-tych. Było ekstra, wróciliśmy w środnu nocy, i przysypiam aktualnie w pracy.

Gastuś- wczoraj odzyskał trochę sił, na spacerku na jaki poszliśmy z Łukaszem będąc u rodziców o mało nam rąk nie powyrywał z zawiasów - tak szalał na nowym terenie :painting:
A na imprezie dostało mu się nawet trochę rarytasów jedzeniowych :eating: :sabber:

Tyle tylko, że ma już ukróconą wolność.... Juz nie bedzie biegal bez smyczy, nawet jesli w poblizu nie ma nikogo... No niestety... Nie mozemy sie wzajemnie narazac na takie akcje, bo az strach pomyslec co moglo sie wydarzyc:shake: :shake: :shake:

Cały czas myślimy o szkoleniu dla Gastona, ale niestety, czasowo nie ma jak i kiedy, już wspominałam, ze Lukasz pracuje w soboty i niedziele, ja w soboty tez, no i nie ma za bardzo kiedy. Ale jutro Łukasz jedzie z naszym nadpobudliwcem na indywidualne zajecia do profesjonalnego tresera... Zobaczymy co powie, i jaki to bedzie mialo wplyw na Gastona.

Posted

Gastuś to żaden "napobudliwowiec" - Kiri to dopiero wulkan, gejzer, tornado. Szkolę ją i efekty są - mam b. mądrego szkoleniowca, który rozumie boksery i nie tłamsi temperamentu. Dzięki jego wskazówkom jest już całkiem nieźle. To moja trzecia bokereczka, ale temperament Kiri ma za wszystkie trzy:evil_lol:, takie "trzy w jednej".
Cieszę sie, że skończyło się dobrze.

Posted

Cześc Kasiu , ja tylko na chwilę wpadłam i zaraz lecę.
Widze że wczoraj imprezowałaś:cool3:( a jak tam główka- boli:cool3: :evil_lol: .)

No i najważniejsze że z Gastonkiem lepiej:multi: .

Posted

No proszę Gaston już w formie;)
Miejmy nadzieję,że wizyta u szkoleniowca pomoże , bo dla boxia uwięź to tragedia , trzeba będzie szukać jakiegoś odludzia do biegania;)

Posted

Cześć Ewa, zaraz lece do Ciebie zobaczyć co z Tigrulą po zabiegu :D

Witaj Alu, no tak, boksiu nie wybiegany to tragedia. Ale w razie czego , jak przez miesiąc po przyjściu do nas gdy się wzajemnie poznawaliśmy - będzie biegał na 10 metrowej lince .... bezpieczniej, i pobiegać się da.

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Cały czas myślimy o szkoleniu dla Gastona, ale niestety, czasowo nie ma jak i kiedy, już wspominałam, ze Lukasz pracuje w soboty i niedziele, ja w soboty tez, no i nie ma za bardzo kiedy. Ale jutro Łukasz jedzie z naszym nadpobudliwcem na indywidualne zajecia do profesjonalnego tresera... Zobaczymy co powie, i jaki to bedzie mialo wplyw na Gastona.

Do jakiego szkoleniowca się wybieracie :cool3: ?