Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Dziewczyny :multi:

Tak, jeszcze tylko troszeczkę, i rodzinka bedzie w kompelcie :loveu:
Dziś drugi dzień pięknej pogody. Wczoraj był jeden z ładniejszych dni jakie tu zastałam - 21 stopni, i cały dzień słonko z kilkoma chmurami. Dzis też świeci[SIZE="1"](ale na wieczór zapowiadają już początek deszczy, piątek i sobota ma lać non stop :angryy: ), a w związku z tym, lecę biegiem do centrum, na małe zakupy a potem pędzę do ogródka. Jakiś miesiąc temu plewiliśmy w ogrodzie, ale znów pozarastało. Nawet tego nie widziałam, a wczoraj jak wyszłam po 3 tygodniach deszczu na ogród by powiesić pranie, to aż się przeraziłam.
Muszę dziś troszkę to ogarnąć, bo przecież w przyszłym tygodniu już Gastek będzie w nim buszował :loveu:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Cześć Dziewczyny :multi:

Dziś drugi dzień pięknej pogody. Wczoraj był jeden z ładniejszych dni jakie tu zastałam - 21 stopni, i cały dzień słonko z kilkoma chmurami. Dzis też świeci(ale na wieczór zapowiadają już początek deszczy, piątek i sobota ma lać non stop :angryy: ), a w związku z tym, lecę biegiem do centrum, na małe zakupy a potem pędzę do ogródka. Jakiś miesiąc temu plewiliśmy w ogrodzie, ale znów pozarastało. Nawet tego nie widziałam, a wczoraj jak wyszłam po 3 tygodniach deszczu na ogród by powiesić pranie, to aż się przeraziłam.
Muszę dziś troszkę to ogarnąć, bo przecież w przyszłym tygodniu już Gastek będzie w nim buszował :loveu:

Kasiu, "nie ogarniaj", Gastuś przyjeżdża ...:evil_lol:
Cieszę się z Wami, że Faflusiński będzie Angolem;) . To fajnie mieć zagraniczą Rodzinę.:razz:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Kasiu, "nie ogarniaj", Gastuś przyjeżdża ...:evil_lol:

w sumie racja :) 2 przeloty Gastka i wszystko będzie wdeptane w ziemię :evil_lol:
AgusiaTerierka napisał(a):

Cieszę się z Wami, że Faflusiński będzie Angolem;) . To fajnie mieć zagraniczą Rodzinę.:razz:

Wiesz, z tym będzie największy kłopot by się tu zaaklimatyzował ... Angole mają jakieś dziwne te psy ;) słuchają się ich, na spacerkach przy nodze idą, nie ciągną... A nasz wariat? Postrach okolicy będzie... Zaśliniony i opluty od ciągnięcia będzie wyglądał jak jakiś morderca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
... Angole mają jakieś dziwne te psy ;) słuchają się ich, na spacerkach przy nodze idą, nie ciągną... A nasz wariat? Postrach okolicy będzie... Zaśliniony i opluty od ciągnięcia będzie wyglądał jak jakiś morderca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no i popsujecie dobrą opinię Polaków w Anglii :diabloti: - żartuję :evil_lol:

Pozdrowionka :multi:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Cześć Dziewczyny :multi:

Dziś drugi dzień pięknej pogody. Wczoraj był jeden z ładniejszych dni jakie tu zastałam - 21 stopni, i cały dzień słonko z kilkoma chmurami. Dzis też świeci(ale na wieczór zapowiadają już początek deszczy, piątek i sobota ma lać non stop :angryy: ), a w związku z tym, lecę biegiem do centrum, na małe zakupy a potem pędzę do ogródka. Jakiś miesiąc temu plewiliśmy w ogrodzie, ale znów pozarastało. Nawet tego nie widziałam, a wczoraj jak wyszłam po 3 tygodniach deszczu na ogród by powiesić pranie, to aż się przeraziłam.

Siuper:multi::multi::multi:
[quote name='AgusiaTerierka']Kasiu, "nie ogarniaj", Gastuś przyjeżdża ...:evil_lol:
Świętne słowa:evil_lol:

Posted

No i mamy powrót do rzeczywistości... 2 dni było ładnie a dziś od rana leje i jest 12 stopni.
Nic mi się nie chce. Po wczorajszej robocie w ogródku ręce mnie bolą na maxa. Myślałam, że dziś dokończę, ale trzeba będzie to odłożyć na kiedy indziej.

Posted

Cześć Kasieńko:p

U Ciebie leje deszcz a tutaj takie upały że Ja ledwie żyje... ale Jak by za długo padało to pewnie też bym narzekała:cool3:

I widzę ze jeszcze tylko 3 dni i będziesz u Gastonka, ale się chłopak ucieszy na Twój widok:p

Posted

Kasiu ja nie wiem, gdzie Ty jesteś, ale u nas jest ciepło. Padało dzisiaj, przez moment wręc lało ale mamy tak 20-25 stopni. Chyba musicie sie przeprowadzić :)

Posted

Gaśnik- niesamowite, że u Ciebie taka pogoda :crazyeye: Wczoraj lało cały dzień, nie padało, ale lało, przez co pozalewało wszystko, Łukasz do domu dojechać nie mógł. Dziś wyjechał w trasę, i właśnie utknął znów na autostradzie A5, w BBC mówią o tym, że zapowiada się na kilkugodzinne stanie i będą dowozić jedzenie i wodę dla "korkowiczów" :crazyeye:

Travellers stranded after floods
Hundreds of travellers were stranded overnight after Friday's heavy rain and flash floods lashed England and Wales.

Nasz region wygląda tak - fotki z BBC

A dziś pada nadal....

Posted

Obejrzałam... coś strasznego:mdleje::mdleje: Rzeka płynie ulicami:lying:
Kasiu podziwiam Cię, bo ja bym już popadła w depresje:shake:
Trzymam kciuki, co by korek jak najszybciej się "skończył" i Łukasz wracał do domku:multi::multi::multi:

Czy to już jutro:razz::razz::razz::loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Obejrzałam... coś strasznego:mdleje::mdleje: Rzeka płynie ulicami:lying:
Kasiu podziwiam Cię, bo ja bym już popadła w depresje:shake:
Trzymam kciuki, co by korek jak najszybciej się "skończył" i Łukasz wracał do domku:multi::multi::multi:

już powoli wpadam w depresję... mama mi pisze , że w cieniu na termometrze ma 43 stopnie :crazyeye: a u nas znów 14, i deszcz. Kurde wiedziałam, że tu deszcze są przez 200 dni w roku, ale to co tu zastałam powoli już mnie przeraża. Fakt, że w tym roku jest podobno znacznie gorzej niż w zeszłym - rok temu czerwiec i lipiec były gorące, no ale mi się trafiło na poczatek niezłe zahartowanie :shake:

madzia i medor napisał(a):

Czy to już jutro:razz::razz::razz::loveu:

jutro, jutro choć zaczynam się denerwować jak pojadę skoro takie droigi są :roll: