Medorowa Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='Kate I Luka'] Ja już chcę do Polski... Jeszcze tydzień :multi: :loveu::loveu::multi: Z tą pogodą to rzeczywiście klapa, ja bym nie dała rady... jestem bardzo ciepłolubna;) Quote
ferraribox Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :loveu: Cieplutko pozdrawiamy:lol: :lol: :lol: Quote
e.v.a Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Kasiusia nie łam sie:cool3: unas narazie upaly ale ponoc od srody ma byc chłodniej znowu :roll: ja chce na karaiby :placz: Quote
Imbirka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Witaj Kasiu:multi::multi::multi::multi: no to już chyba zaczynasz odliczać godziny i minuty do spotkania z Gastkiem:cool3: Quote
Kate I Luka Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 evaxon napisał(a):Kasiusia nie łam sie:cool3: unas narazie upaly ale ponoc od srody ma byc chłodniej znowu :roll: ja chce na karaiby :placz: Ewcia, Ty mnie nie dołuj bardziej... No już myślałam, że lata choć posmakuję jak do Polski przyjadę, wreszcie klapki ubiorę, a tu co, znów pogorszenie pogody? Nie ma to jak mieć szczęście... Odliczam dziewczyny, odliczam. W niedzielę wyjeżdżam, w poniedziałek będę już w domku. Wczoraj rodzice wybrali się z Gastusiem na pół dnia nad wodę, leżeli w cieniu, Gastek buszował w jeziorku :loveu: A potem była kąpiel w wannie brudasa i śmierdziucha :evil_lol: Dziś u nas nie pada (odpukać: puk puk), oby tak do końca dnia. Quote
Agniest Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Hej :) nie ma co zazdrościć tych upałów - oddychać się nie da..... co się porobiło z tą pogodą ? ze skrajności w skrajność - jeszcze niedawno było tak zimno, że kurtkę zakładałam, a teraz na dworze 35 st. ! Quote
Medorowa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ale upał:diabloti::diabloti: Aż za bardzo;) Witaj niebawem powracająca;) Quote
e.v.a Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Kasiusia Kasiusia ponoc maja byc do czwartku upały :evil_lol: ostatnio mowili ze do srody teraz do czwartku .. pewnie cos kręca:evil_lol: jak przyjedziesz to bedzie ładniusio:multi: aaa witaj :multi::loveu: Quote
bonita Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Witaj Kasiu, zobaczysz będzie ładnie jak przyjedziesz :multi:, z pewnością ładniej niż w Anglii:evil_lol: Pozdrowionka Quote
ferraribox Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Cześć Kasiu!!! Zamówimy dla Ciebie słoneczko:loveu: :loveu: :loveu: Quote
izka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Witaj Kasiu :lol: Bedzie upał :cool3: jeszcze będziesz marudzić :lol: Quote
Jagoda1 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Co tam pogoda, przecież będziesz miała swoje Słoneczko - Gastusia:razz: ... Rozumiem Twoja tęsknotę.:lol: Quote
zuzolandia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 hej hej KOCHANIUTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WROCIŁAM ;-) URLOP SKONCZONY ;-(Niestety komp tez skonczony i czekam az sie naprawi coby mnostwo fotecek wrzucic !!!! BUZIACZKI SŁODKIE PRZESYŁAM !!!!!! och ilez ja mam do nadrobienia heheeh Quote
Kate I Luka Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Agniest napisał(a):Hej :) nie ma co zazdrościć tych upałów - oddychać się nie da..... co się porobiło z tą pogodą ? ze skrajności w skrajność - jeszcze niedawno było tak zimno, że kurtkę zakładałam, a teraz na dworze 35 st. ! Posmolona ta pogoda wszędzie... Tu temperatura w nocy spada do 9 st :crazyeye: madzia i medor napisał(a):Ale upał:diabloti::diabloti: Aż za bardzo;) Witaj niebawem powracająca;) Madziulka, a nie wiesz , że czarne dodatkowo słońce przyciąga? Zdejmij no ten habit :diabloti: DORRAG napisał(a):Cześć Kasieńko:multi: Cześć Fionulki :loveu: evaxon napisał(a):Kasiusia Kasiusia ponoc maja byc do czwartku upały :evil_lol: ostatnio mowili ze do srody teraz do czwartku .. pewnie cos kręca:evil_lol: jak przyjedziesz to bedzie ładniusio:multi: aaa witaj :multi::loveu: trzymam za słowo, jak coś to na skargę do Pabianic przyjadę :cool3: bonita napisał(a):Witaj Kasiu, zobaczysz będzie ładnie jak przyjedziesz :multi:, z pewnością ładniej niż w Anglii:evil_lol: Pozdrowionka nie narzekam... dzis nieśmiało słonko wychodzi od rana :cool3: Quote
Kate I Luka Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 ferraribox napisał(a):Cześć Kasiu!!! Zamówimy dla Ciebie słoneczko:loveu: :loveu: :loveu: o tak, plosiem, plosiem :) izka napisał(a):Witaj Kasiu :lol: Bedzie upał :cool3: jeszcze będziesz marudzić :lol: całkiem możliwe, zwłaszcza, że u rodziców ciepłej wody nie ma :angryy: zawsze na lato w związku z jakimiś remontami zakręcają na 2-3 tygodnie ciepłą wodę na osiedlu i trzeba zimna podgrzewać do kąpieli... i jak zwykle trafia, że jak ja przyjadę, to będę latała z garnkami z zagrzaną wodą :shake: madzia i medor napisał(a):Witaj Kasieńko:multi::multi: sister :loveu: AgusiaTerierka napisał(a):Co tam pogoda, przecież będziesz miała swoje Słoneczko - Gastusia:razz: ... Rozumiem Twoja tęsknotę.:lol: oj za tym słoneczkiem to najbardziej tęsknię :roll: zuzolandia napisał(a):hej hej KOCHANIUTKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WROCIŁAM ;-) URLOP SKONCZONY ;-(Niestety komp tez skonczony i czekam az sie naprawi coby mnostwo fotecek wrzucic !!!! BUZIACZKI SŁODKIE PRZESYŁAM !!!!!! och ilez ja mam do nadrobienia heheeh wreszcie wróciły... juz się martwiłam, że osiedliście na amen w Grecji ;) Imbir1 napisał(a):Witaj Kasiu, co tam u Was słychać? Hej Julciu :multi: Nic nowego u nas. Powoli zaczynam się denerwować drogą, a jeszcze bardziej powrotem z Gastkiem przez Niemcy, Belgię, morze i pół Anglii. Ze strachu już nawet kombinuję czy Gastkowi na droge nie ubiorę podwójnych smyczy - jednej do obroży a drugiej do szelek :huh: Jakby mi się zerwał z jednej gdzieś po drodze w przerwie na siq co by to było :shake: Robię powoli zakupy na drogę, kilka pierdołek dla dzieciaków siostry. Jak przyjadę mam troszkę załatwiania, bo w tym tyg wynajęliśmy już mieszkanie i nowi lokatorzy już remontują, musze pozałatwiać np przepisanie tpsa na nich itd... No i poodwiedzać stare kąty, rodzinkę i znajomych :multi: Quote
olekg89 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Kate I Luka']Znalezione w sieci: Ja miałem taką jedną ciekawą sytuację... To było zaraz na początku mojej "kariery" w tej dziedzinie. Otóż ja i moja dziewczyna, dostaliśmy nagle ogromnej ochoty "pobroić", mieliśmy jedną gumkę, więc ją założyłem i ...i nic! Po prostu nic!!! Założyłem ją... odwrotnie... na "Lewą stronę" Gumkę trzeba było wyrzucić... ale ochota nie przeszła... wtedy zrobiłem najgłupszą rzecz, jaka może się komuś zdarzyć. Doszliśmy do wniosku, że jeśli gumka nie przepuszcza spermy, i w ten sposób chroni przed ciążą, to tę samą rolę może spełniać... opakowanie po Snickersie (które leżało prawie na biurku obok). Mogę zaręczyć, że spełniło... Nie wliczając skutków ubocznych: moja laska nie mogła ze mną nic robić przez najbliższy miesiąc, bo miała obtartą całą pochwę... !!!NIE POLECAM!!! Ale ktoś musiał spróbować... :wallbash: :wallbash: :wallbash: Hahaha popuściłem mocz :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Musiał mieć jakiegoś niewydarzonego :shake:Że się do snikersa zmieścił:cool3: Quote
e.v.a Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 doberek :multi: kasius nie martw sie na zapas:shake: Quote
Alicja Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 :multi:witaj upalnie Kasieńko będzie dobrze ...dacie rade a naj naj ...że będziecie z Gastusiem:loveu::loveu::loveu: Quote
Imbirka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 zobaczysz, że Gastek będzie tak zmęczony podróżą, że nie będzie miał siły na rozrabianie:cool3::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Kate I Luka napisał(a): Madziulka, a nie wiesz , że czarne dodatkowo słońce przyciąga? Zdejmij no ten habit :diabloti: Ściągnęłam:multi: Ale dlaczego wszyscy wołali "ekscybicjonistka" :niewiem::evil_lol: Podróż będzie ok, zobaczysz;) Quote
bonita Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Witaj Kasiu, jeszcze 5 dni zostało Będzie dobrze :) Pozdrawiamy bardzo gorąco :multi: Quote
Recommended Posts