Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kate I Luka napisał(a):
I co? Mamy dziś:

Strzeżcie się kobitki :cool3: :cool3: :cool3::evil_lol:

czesc Kasienko:multi: a ja tam lubie 13...urodzilam sie w ten szczesliwy dzien:evil_lol:

Posted

Znalezione w sieci:

Ja miałem taką jedną ciekawą sytuację... To było zaraz na początku mojej "kariery" w tej dziedzinie. Otóż ja i moja dziewczyna, dostaliśmy nagle ogromnej ochoty "pobroić", mieliśmy jedną gumkę, więc ją założyłem i ...i nic! Po prostu nic!!! Założyłem ją... odwrotnie... na "Lewą stronę" Gumkę trzeba było wyrzucić... ale ochota nie przeszła... wtedy zrobiłem najgłupszą rzecz, jaka może się komuś zdarzyć.
Doszliśmy do wniosku, że jeśli gumka nie przepuszcza spermy, i w ten sposób chroni przed ciążą, to tę samą rolę może spełniać... opakowanie po Snickersie (które leżało prawie na biurku obok). Mogę zaręczyć, że spełniło...
Nie wliczając skutków ubocznych: moja laska nie mogła ze mną nic robić przez najbliższy miesiąc, bo miała obtartą całą pochwę...
!!!NIE POLECAM!!!
Ale ktoś musiał spróbować...

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

Posted

Poczuwam się do obowiązku wklejenia tutaj tego linku

www.bokserywpotrzebie.pl

Ludzie trzeba im pomóc! Wciąż ratują boksery, które odchodzą w schroniskach, umieralniach...Teraz brakuje pieniędzy i nie mogą ratowac żadnego zanim nie wyleczą tych, którymi się opiekują! Niestety pieniądze znikają, a bokserów w potrzebie przybywa!!!

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Znalezione w sieci:

Ja miałem taką jedną ciekawą sytuację... To było zaraz na początku mojej "kariery" w tej dziedzinie. Otóż ja i moja dziewczyna, dostaliśmy nagle ogromnej ochoty "pobroić", mieliśmy jedną gumkę, więc ją założyłem i ...i nic! Po prostu nic!!! Założyłem ją... odwrotnie... na "Lewą stronę" Gumkę trzeba było wyrzucić... ale ochota nie przeszła... wtedy zrobiłem najgłupszą rzecz, jaka może się komuś zdarzyć.
Doszliśmy do wniosku, że jeśli gumka nie przepuszcza spermy, i w ten sposób chroni przed ciążą, to tę samą rolę może spełniać... opakowanie po Snickersie (które leżało prawie na biurku obok). Mogę zaręczyć, że spełniło...
Nie wliczając skutków ubocznych: moja laska nie mogła ze mną nic robić przez najbliższy miesiąc, bo miała obtartą całą pochwę...
!!!NIE POLECAM!!!
Ale ktoś musiał spróbować...

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

:grin:buahahahahahhahahaha :roflt::roflt::roflt:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:hey Kasiu ..
Też dodam ze dla mnie 13 nie jest Pechowy...akurat wczoraj np spędziłam go bardzo miło:p

to tak jak ja :multi:to tak jak ja:multi:

doberek:multi:

Posted

Hejka :)

Mi też ogólnie 13 w piątek pecha nie przynióśł, poza tym, że przejeżdżające auto ochlapało mi błotem spodnie jasne, dopiero co wyprane :angryy:

Weekend zapowiada się ładnie, pogoda na razie dopisuje. Upału nie ma - 18stopni, ale przynajmniej nie pada. Szkoda, że TZcik dziś w pracy , można było by się gdzies wybrać...

Posted

a ja miałam trochę pecha, musoiałam pokryc facetowi 240 zyla:crazyeye: , bo nie odwołałam mu zlecenia stałego i 2 miechy mu wychodziło z konta, teraz muszę wystąpic o zwrot środków do banku, do którego to szło:/

Posted

:( :( :( od rana leje... akurat dzis jak TZ ma wolne i mieliśmy plany :placz: Mieliśmy mieć dziś wycieczkę do miasteczka Shakespeare`a. Podobno piękne... I nici. Nie dość że chłodno się zrobiło, to jeszcze leje i leje i leje bez żadnych oznak na to by przestało :angryy:

Ja już chcę do Polski... Jeszcze tydzień :multi:

Posted

[quote name='Kate I Luka']:( :( :( od rana leje... akurat dzis jak TZ ma wolne i mieliśmy plany :placz: Mieliśmy mieć dziś wycieczkę do miasteczka Shakespeare`a. Podobno piękne... I nici. Nie dość że chłodno się zrobiło, to jeszcze leje i leje i leje bez żadnych oznak na to by przestało :angryy:

:multi:To już tylko tydzień został, ale ten czas przeleciał:crazyeye:

Witaj Kasiu:loveu:

Posted

[quote name='Kate I Luka']:( :( :( od rana leje... akurat dzis jak TZ ma wolne i mieliśmy plany :placz: Mieliśmy mieć dziś wycieczkę do miasteczka Shakespeare`a. Podobno piękne... I nici. Nie dość że chłodno się zrobiło, to jeszcze leje i leje i leje bez żadnych oznak na to by przestało :angryy:

:angryy:buuuuu to jednak Anglia nie dla mła.....deszcz mnie dołuje....
Cieszkam ze jeszcze kilka dni i jedziesz po Gastusia:loveu: