e.v.a Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 witanko Kasienko:multi: juz niedlugo bedzie z wami Gasio:loveu: trzymajcie sie cieplusio :loveu: Quote
Jagoda1 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Cieszę się z Waszych satysfakcji finansowych... Niedługo Gasio będzie z Wami, będzie pełnia szczęścia.:multi: Quote
Agnieszka PPP Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Pozdrowienia serdeczne Kasieńko:p :p chyba Gasiu Was zje....z tęsknoty:eviltong: :eviltong: Quote
Imbirka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Kasia to Ty pewnie już odliczasz dni, godziny i minuty do spotkania z Gastkiem:lol::loveu: Quote
bonita Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Witaj córcia :) Strasznie się cieszkam że juz niedługo będziescie mieszkać razem z Gastusiem:multi: :multi: :multi: Cieszę się również że jesteście zadowoleni z pracy ( szczególnie z wynagrodzenia:) ). Kedy u nas tak będzie:p Quote
Alicja Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Witaj Kasieńko :multi::multi::multi: Super że jest super ...i będzie jeszcze lepiej jak już Gastuś będzie:loveu: Quote
Kate I Luka Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Witanko :) Wiecie co.... powoli zaczynam się irytować. Cały weekend padało, dziś pada znów. Kiedy limity deszczu się tu wyczerpią???!!! :angryy: Po Gastka jedziemy na 95% w ostatnim tygodniu lipca. Teoretycznie moglibyśmy go wwieźć już 23go lipca, ale niestety podróż plus mała wymiana kilku rzeczy w aucie wyniesie nas w granicach 800 funtów :roll: więc potrzeba troszkę czasu byśmy taką kwotę uzbierali. W pracy coraz lepiej, mięśnie już się przyzwyczaiły do całodniowego ruchu :) Nasi kierownicy zmiany są z nas zadowoleni, cały czas powtarzają, że Polish people - good hard workers :p Teraz zjedliśmy obiadokolację, zaraz prysznic i powoli do spania. Dni biegną nawet nie wiedząc kiedy, ale to dobrze, jeszcze trochę i będziemy zajadać się pierożkamy, gołąbkami, śledzikami i innymi pysznościami, których tutaj nam brakuje ;) Wczoraj pierwszy raz tutaj widziałam żółtego boksia :loveu: ale tylko z auta jak przejeżdżaliśmy przez miasto, więc nawet nie wiem skąd jest i czy Gastek miałby kolegę :) Quote
Agniest Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 cześć :) no właśnie, czy wasi sąsiedzi mają pieski, z którymi Gastek bawiłby się na spacerkach ? deszcz też u nas pokrapuje, na zmianę ze słoneczkiem. A pamiętam, kiedy ja byłam w Anglii, to przez miesiąc świeciło słońce non-stop i zaczynałam wątpić w te wszystkie legendy o "krainie deszczowców"..... Pozdrawiamy. Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Witaj siostro:multi::multi::multi: Niebawem mister Gastuś dołączy do Was:p Quote
e.v.a Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 witanko:multi: to moze jakas podwyzka:evil_lol: skoro Polish people - good hard workers :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='Agniest']cześć :) no właśnie, czy wasi sąsiedzi mają pieski, z którymi Gastek bawiłby się na spacerkach ? deszcz też u nas pokrapuje, na zmianę ze słoneczkiem. A pamiętam, kiedy ja byłam w Anglii, to przez miesiąc świeciło słońce non-stop i zaczynałam wątpić w te wszystkie legendy o "krainie deszczowców"..... Pozdrawiamy. Witam :) Ogólnie tu tendencja jest posiadać KOTA... Psów mało, jeśli już to rasowe. I właściwie wśród sąsiadów nie ma ani jednego psa :( Ale mamy bardzo blisko do parku, w którym spaceruje się z psiakami. Z tym, że wybierając się tam trzeba się zaopatrzyć w woreczki i zbierać po piesku - w przeciwnym bądź razie - mandaty są ogromne :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Witaj siostro:multi::multi::multi: Niebawem mister Gastuś dołączy do Was:p Cześć Medorkowa i Dinusiowa Siostro :) [quote name='evaxon']witanko:multi: to moze jakas podwyzka:evil_lol: skoro Polish people - good hard workers :evil_lol: Podwyżka to może nie, ale "fory" mamy - jutro do pracy przychodzi tylko połowa załogi bo jest mniej pracy, i wybrali tylko tych co dobrze pracują, i Katarzynka i Lukas idą :multi: Dziś na zmianę słonko i deszcz. Opaliliśmy buźki znów troszkę. Ale dziś właśnie stwierdziliśmy, że już daaaawno w lipcu nie chodziliśmy w kurtkach :shake: Łukasz chrapie, ja biegiem na dogo. Właśnie dostałam filmik od mamy z Gastkiem "pokazującym", że już czas iść na spacerek wieczorny :evil_lol: :evil_lol: Szczekający Gastek Quote
e.v.a Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Kate I Luka napisał(a): Podwyżka to może nie, ale "fory" mamy - jutro do pracy przychodzi tylko połowa załogi bo jest mniej pracy, i wybrali tylko tych co dobrze pracują, i Katarzynka i Lukas idą :multi: o masz wariatke:evil_lol: cieszy sie ze do pracy musi isc:evil_lol: Quote
teqquila Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Witaj Kasiu :) no ja sie nie moge zdjec Gastka juz doczekac:) Quote
drzalka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Witamy witamy.. fajnie ze o Gasia jzu niedługo jedziecie :multi: Quote
tygra Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 cześć Kasiu :) gratuluję połączenia rodzinki niebawem :) Quote
ferraribox Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Witaj Kasieńko!!!!Będę miałą wnusia za gramanicą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Hej ;) Szybko wam zleci do tego ostatniego tyg lipca ;) W pracy coraz lepiej, mięśnie już się przyzwyczaiły do całodniowego ruchu :smile: Heh skąd ja to znam? 1-szego dnia myślałam że mi ręcę odpadną :P Ja pracuje głównie przy cytrynach tam mnie na stałe przydzielili, chociarz na początku tak sobie chodziłam z pomidorów na paprykę, z papryki na gruszki :lol: Quote
Medorowa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Witajcie moja kochana rodzinko:multi::multi::multi::p Quote
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 :razz:Kasiu ...pocieszę cię ...u nas dziś też angielska pogoda;) Quote
Jagoda1 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ferraribox napisał(a):Witaj Kasieńko!!!!Będę miałą wnusia za gramanicą:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A my z Kirusią, kogo...?:crazyeye: Quote
e.v.a Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 witanko Kasienko:multi: chyba nam wysłałas do Polski kiepska pogoda:evil_lol::mad: Quote
bonita Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Cześć Córciu :) U nas pogoda taka jak mówi sis Ala- angielska przez cały dzień:p jutro też tak ma być:p Quote
Alicja Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 :razz:dziś znów angielska pogoda ....nie masz więc czego nam zazdrościć i za czym tesknić:p....tylko możesz za kimś;) Quote
Recommended Posts