Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj córcia :)
Strasznie się cieszkam że juz niedługo będziescie mieszkać razem z Gastusiem:multi: :multi: :multi:
Cieszę się również że jesteście zadowoleni z pracy ( szczególnie z wynagrodzenia:) ). Kedy u nas tak będzie:p

Posted

Witanko :)

Wiecie co.... powoli zaczynam się irytować. Cały weekend padało, dziś pada znów. Kiedy limity deszczu się tu wyczerpią???!!! :angryy:

Po Gastka jedziemy na 95% w ostatnim tygodniu lipca. Teoretycznie moglibyśmy go wwieźć już 23go lipca, ale niestety podróż plus mała wymiana kilku rzeczy w aucie wyniesie nas w granicach 800 funtów :roll: więc potrzeba troszkę czasu byśmy taką kwotę uzbierali.

W pracy coraz lepiej, mięśnie już się przyzwyczaiły do całodniowego ruchu :) Nasi kierownicy zmiany są z nas zadowoleni, cały czas powtarzają, że Polish people - good hard workers :p

Teraz zjedliśmy obiadokolację, zaraz prysznic i powoli do spania. Dni biegną nawet nie wiedząc kiedy, ale to dobrze, jeszcze trochę i będziemy zajadać się pierożkamy, gołąbkami, śledzikami i innymi pysznościami, których tutaj nam brakuje ;)

Wczoraj pierwszy raz tutaj widziałam żółtego boksia :loveu: ale tylko z auta jak przejeżdżaliśmy przez miasto, więc nawet nie wiem skąd jest i czy Gastek miałby kolegę :)

Posted

cześć :)
no właśnie, czy wasi sąsiedzi mają pieski, z którymi Gastek bawiłby się na spacerkach ?
deszcz też u nas pokrapuje, na zmianę ze słoneczkiem.
A pamiętam, kiedy ja byłam w Anglii, to przez miesiąc świeciło słońce non-stop i zaczynałam wątpić w te wszystkie legendy o "krainie deszczowców".....
Pozdrawiamy.

Posted

[quote name='Agniest']cześć :)
no właśnie, czy wasi sąsiedzi mają pieski, z którymi Gastek bawiłby się na spacerkach ?
deszcz też u nas pokrapuje, na zmianę ze słoneczkiem.
A pamiętam, kiedy ja byłam w Anglii, to przez miesiąc świeciło słońce non-stop i zaczynałam wątpić w te wszystkie legendy o "krainie deszczowców".....
Pozdrawiamy.
Witam :)
Ogólnie tu tendencja jest posiadać KOTA... Psów mało, jeśli już to rasowe. I właściwie wśród sąsiadów nie ma ani jednego psa :( Ale mamy bardzo blisko do parku, w którym spaceruje się z psiakami. Z tym, że wybierając się tam trzeba się zaopatrzyć w woreczki i zbierać po piesku - w przeciwnym bądź razie - mandaty są ogromne :evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Witaj siostro:multi::multi::multi:
Niebawem mister Gastuś dołączy do Was:p
Cześć Medorkowa i Dinusiowa Siostro :)
[quote name='evaxon']witanko:multi:
to moze jakas podwyzka:evil_lol: skoro Polish people - good hard workers :evil_lol:
Podwyżka to może nie, ale "fory" mamy - jutro do pracy przychodzi tylko połowa załogi bo jest mniej pracy, i wybrali tylko tych co dobrze pracują, i Katarzynka i Lukas idą :multi:

Dziś na zmianę słonko i deszcz. Opaliliśmy buźki znów troszkę. Ale dziś właśnie stwierdziliśmy, że już daaaawno w lipcu nie chodziliśmy w kurtkach :shake:
Łukasz chrapie, ja biegiem na dogo. Właśnie dostałam filmik od mamy z Gastkiem "pokazującym", że już czas iść na spacerek wieczorny :evil_lol: :evil_lol:

Szczekający Gastek

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Podwyżka to może nie, ale "fory" mamy - jutro do pracy przychodzi tylko połowa załogi bo jest mniej pracy, i wybrali tylko tych co dobrze pracują, i Katarzynka i Lukas idą :multi:

o masz wariatke:evil_lol: cieszy sie ze do pracy musi isc:evil_lol:

Posted

Hej ;)
Szybko wam zleci do tego ostatniego tyg lipca ;)

W pracy coraz lepiej, mięśnie już się przyzwyczaiły do całodniowego ruchu :smile:

Heh skąd ja to znam? 1-szego dnia myślałam że mi ręcę odpadną :P
Ja pracuje głównie przy cytrynach tam mnie na stałe przydzielili, chociarz na początku tak sobie chodziłam z pomidorów na paprykę, z papryki na gruszki :lol: