Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kate I Luka']:) przyjeżdżajcie wszystkie :)
pracy nie brakuje, a i miejsce do spania się znajdzie :)
:multi: Znajdzie się miejsce i dla mnie:multi:
Ja poczekam córciu aż się tam troszkę zadomowicie:loveu:
Wtedy Was nawiedzę:diabloti: :evil_lol:

Właśnie wróciliśmy z zakupów, zapisałam się do biblioteki i wypożyczyłam sobie 5 książek polskich. Wreszcie będę miała co robić wieczorami :multi: bo uwielbiam czytać książki,teraz przygotowuję obiadek.
Słońca znów dziś brak, ale przynajmniej nie pada...
U nas słonca full:diabloti: słońce jest i nic więcej:p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dear Kate :loveu:
Pozdrowiomka dla ciebie i Luka i powodzenia w nowej pracy :)
oglądałam Gasia - super ! moje suczydła też tylko leżą, choć upałów już nie ma - dzisiaj strasznie pada, ale dla nich to też powód żeby nie wychodzić na dwór :evil_lol:

Posted

Witamy się:loveu: :loveu: U nas dzis cały dzień lało i moja sucz jak mnie tylko wracajaca z pracy ujrzała była gotttowa na głupawki :evil_lol: :evil_lol: a ja padnięta taka ze hej-no ale jej się nie odmawia:lol: Pozdrawiam

Posted

[quote name='Kate I Luka']:) przyjeżdżajcie wszystkie :)
pracy nie brakuje, a i miejsce do spania się znajdzie :)
[quote]

Czesc Kasiu ! Ciesze sie ,ze jestes zadowolona:) Z checia bym do was dolaczyla,bo mam juz powoli dosc tego kraju...
Kto wie gdzie mnie rzuci w przyszlosci....:p

Posted

Jestem :)

Wybaczcie nieobecność, ale w weekend się poprawię:oops: Tymczasem - padam na pysk po pracy. Niestety - kilka lat pracy biurowej i plaszczenia tyłka przed komputerem zrobiło swoje - po pracy jestem wymęczona totalnie. Pracujemy po 9 godź dziennie, wracamy kolo 17,30 i mamy oboje dosyć. Praca w sumie fajna, mamy grupę 25 osobową, i wszysycy to Anglicy z wyjątkiem nas oczywiście. Początkowo brano nas za Niemców, i niemałe zdziwienie mieli wszyscy na twarzach, jak się okazało, że jesteśmy Polakami :Poland:

Idę do łóżka:sleep2: :sleep2: jutro o 6tej znów pobódka. Do usłyszenia/zobaczenia i pogadania w weekend:hand: :hand: :hand: :hand: :hand:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Jestem :)

Wybaczcie nieobecność, ale w weekend się poprawię:oops: Tymczasem - padam na pysk po pracy. Niestety - kilka lat pracy biurowej i plaszczenia tyłka przed komputerem zrobiło swoje - po pracy jestem wymęczona totalnie. Pracujemy po 9 godź dziennie, wracamy kolo 17,30 i mamy oboje dosyć. Praca w sumie fajna, mamy grupę 25 osobową, i wszysycy to Anglicy z wyjątkiem nas oczywiście. Początkowo brano nas za Niemców, i niemałe zdziwienie mieli wszyscy na twarzach, jak się okazało, że jesteśmy Polakami :Poland:

Idę do łóżka:sleep2: :sleep2: jutro o 6tej znów pobódka. Do usłyszenia/zobaczenia i pogadania w weekend:hand: :hand: :hand: :hand: :hand:

Dobranoc Kasiu:hand:

Do zobaczenia( poczytania:evil_lol: ) w weekend:loveu:

Posted

Siemanko :multi:

No i mamy weekend...ale my jeszcze dziś byliśmy w pracy. Naz boss dostał ogromne zlecenie z TESCO, i poproszono nas bysmy jeszcze dziś przyszli do pracy.
Po całym tygodniu pracy mam dość... Choć mobilizujący jest fakt, że tu przez tydzień zarobiłam więcej niż w Pl przez cały miesiąc :multi:

U nas pogoda bez zmian, dalej pada, ale 2 dni pracowaliśmy na zewnątrz przy segregacji warzyw, i w przebłyskach słońca między chmurami tak twarze opalilimy, że z uszu chyba skóra będzie mi schodzić, tak mnie pieką :-o

Kurcze, już się nie mogę doczekać jazdy do Polski po Gastka... Tyle razy śniliśmy na zmnianę z Łukaszem o nim, że to już chyba jakaś mania prześladowcza jest :placz:

Lecę migiem poodwiedzać Wasze galeryjki, i pooglądać mam nadzieję masę fotek :cool3: :cool3: :cool3: