Jagoda1 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Witaj, Kasiu, jednym tchem przeczytałam, obejrzałam... Nareszcie razem, potem dojedzie Gastek. Pisz, rób zdjęcia, komentuj, bądź z nami...:loveu: Quote
Agniest Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 cześć Kasiu :) fajnie, że jesteście już razem, macie ładne mieszkanko i całkiem nowe, pewnie lepsze lub z lepszymi perspektywami życie....... pozdrawiamy mocno :) pisz więcej. Quote
Kate I Luka Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [FONT="Tahoma"]Doberek :) Mam nadzieję, że wreszcie dziś będzie ładnie. Od rana słonko wygląda z niegorźnie wyglądających chmurek, i mam nadzieję, że tak będzie do końca dnia. Wczoraj znów przemokłam kompletnie, jak wracaliśmy w ulewie. Wieczorem coś mnie rozłożyło, i położyłam się wcześniej. W niedzielę załapaliśmy mandat :angryy: Nie zwróciliśmy uwagi na znak wielkości zeszytu A5 gdzie pisało że parkowanie zabronione, i jak wróciliśmy za wycieraczką czekał mandat, 30 funciaków :angryy: Mama posłała mi filmiki z Gasiem w roli głównej. Filmy o jakości beznadziejnej, bo z komórki, ale wstawiam :)[/FONT] Gasiu i jego pomruki na dziadka :) Gastek z dziadkiem na kanapie [FONT="Tahoma"]i Gastek z dziadkiem- rodzice dostali wytyczne jak postępować z wnukiem...i sytuacja wygląda następująco: mama wyniosła się do dużego pokoju spać a Gastek śpi z dziadkiem :evil_lol: [/FONT] Quote
agbar Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 ooo jestes:multi: ale fajne porzadki wprowadzil Gastonek:diabloti: Quote
Alicja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:super przeszkoleni dziadkowie ...prawidłowa opieka nad wnusiem:eviltong:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 :multi: witaj kasienko hehe ale ten Gastus ma dobrze:diabloti: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Witaj siostra:loveu::loveu::loveu::loveu: Filmik obejrzany - mruczacy Gasio:loveu::loveu::lol:, ale drugi nam się niw yświetla:placz: Quote
drzalka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Hejo... super filmik - myslalam ze tylko Lena nam tak miętoli pod uchem, czasami niewiadomo zego chce :evil_lol: :multi: Quote
Imbirka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 madzia i medor napisał(a):Witaj siostra:loveu::loveu::loveu::loveu: Filmik obejrzany - mruczacy Gasio:loveu::loveu::lol:, ale drugi nam się niw yświetla:placz: Helloł Kasiu:multi: relację przeczytałam, zdjęcia obejrzałam ale drugi filmik też mi się nię otwiera:placz: Quote
Kate I Luka Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Hello :) Nie wiem dlaczego filmik się nie wyświetla, mi się pokazuje ok. Postaram się załadować go jeszcze raz. Dziś korzystając z chwilowo ładnej i słonecznej pogody wybraliśmy się do parku. Niestety, po raz kolejny przegoniły nas z niego burzowe chmury i paskudny wiatr. Kasiunia w praku :p i zwierzątka zamieszkujące prak: a wiewiórki tu nie są rude, ale szare :roll: kiedyś była populacja rudych, ale została wyparta przez te szare - są większe i bardziej płodne niż rude... i zgrywanie się Łukasza :stupid: Quote
e.v.a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 witanko:multi: :multi: :multi: wiewióra suuper:multi: Quote
zuzolandia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Hello Wpadlam Sie Przywitac I Pozegnac Na Jakies 3 Tygodnie;-) Jadem Sobie Na Wczasyyyyyy !!!!!!!!! Do Zobaczenia Kochana !!!! Quote
Imbirka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witaj Kasiu:multi::multi::multi::multi: ale słodka wiewióreczka:loveu::loveu::loveu::loveu: i faktycznie mogłaby być ruda Quote
drzalka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Hejo.. ale fajowa wiewióra.. widze ze tam wiewióro sowojone, sie nieboją,.. mama mi kiedys opowiadała ze w dzieciństwie miała wiewiórke rudą, i spała znią.. i pewnego razu ją przygniotła :-o Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 wow fotaski zobaczyłam ...ćliczne:loveu:.....fajnie że już razem;) Quote
agbar Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 dzien dobry:multi: kkkurde ...nasze rudasy wiewiorowe ladniejsze....:razz: Quote
bonita Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 córcia ale tam pięknie :loveu: Szykuj się matka przyjeżdża:diabloti: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Kate I Luka'] Witaj moja sliczna siostrzyczko:loveu::loveu::loveu: U nas za oknem deszcz:multi: Quote
Kate I Luka Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Hej Kobitki :) To ten wcześniejszy filmik z Gastkiem na kanapie, może teraz się załaduje... Filmik Jeszcze raz wybaczcie jakość, ale to już i tak sukces, że mama nauczyła się komórkę do tego stopnia obsługiwać i wysyłać mmsy :eviltong: Tak, nasze rude wiewiórki są znacznie ładniejsze... Ale te z kolei są bardziej oswojone... Pozatym,w UK nie ma wogóle wścieklizny, tak więc bez ryzyka próbowałam pogłaskać wiewiórkę... (z powodu właśnie tego 100% braku wścieklizny musimy teraz czekać jeszcze miesiąc na Gasia, aż wszelkie szczepienia się uaktualnią :-( ). Dziś od rana świeciło słonko, porobiłam pranie, powiesiłam na sznurach w ogrodzie.. i co? o 17stej przyszła ulewa , i to co od rana wyschło jest na nowo mokre :placz: Dobija mnie już ta pogoda... Co dzownię do domu to mamam mówi, że w PL upały, a tu nic! 20 st max! Dostałam filmiki od mamy, jak Gasik radzi sobie z ciepłotą :p Pod kaloryferem Gasiu na kafelkach Gastek pada z upału, a Łukasz już panikuje, że pwenie Gaś chory jest, skoro tylko leży i leży... Kazałam więc mamie nakręcić film akcji :) Quote
Jagoda1 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Fajnie, że masz te filmiki z Gasiem...:loveu: Trochę nam to Królestwo przybliżasz, i dzięki ci za to!:razz: Quote
Alicja Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Kasiu ...wpadłam cię pocieszyć .Wczoraj u nas były burze i lało lało lało ...aż mnie zalało z dachu:mad:... Jeszcze troszkę i już będziecie we 3:multi: Quote
Recommended Posts