Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześć Kasiu :) fajnie, że jesteście już razem, macie ładne mieszkanko i całkiem nowe, pewnie lepsze lub z lepszymi perspektywami życie.......
pozdrawiamy mocno :) pisz więcej.

Posted

[FONT="Tahoma"]Doberek :)

Mam nadzieję, że wreszcie dziś będzie ładnie. Od rana słonko wygląda z niegorźnie wyglądających chmurek, i mam nadzieję, że tak będzie do końca dnia. Wczoraj znów przemokłam kompletnie, jak wracaliśmy w ulewie. Wieczorem coś mnie rozłożyło, i położyłam się wcześniej.

W niedzielę załapaliśmy mandat :angryy: Nie zwróciliśmy uwagi na znak wielkości zeszytu A5 gdzie pisało że parkowanie zabronione, i jak wróciliśmy za wycieraczką czekał mandat, 30 funciaków :angryy:

Mama posłała mi filmiki z Gasiem w roli głównej. Filmy o jakości beznadziejnej, bo z komórki, ale wstawiam :)[/FONT]

Gasiu i jego pomruki na dziadka :)

Gastek z dziadkiem na kanapie

[FONT="Tahoma"]i Gastek z dziadkiem- rodzice dostali wytyczne jak postępować z wnukiem...i sytuacja wygląda następująco: mama wyniosła się do dużego pokoju spać a Gastek śpi z dziadkiem :evil_lol: [/FONT]

Posted

madzia i medor napisał(a):
Witaj siostra:loveu::loveu::loveu::loveu:
Filmik obejrzany - mruczacy Gasio:loveu::loveu::lol:, ale drugi nam się niw yświetla:placz:

Helloł Kasiu:multi: relację przeczytałam, zdjęcia obejrzałam ale drugi filmik też mi się nię otwiera:placz:

Posted

Hello :)

Nie wiem dlaczego filmik się nie wyświetla, mi się pokazuje ok. Postaram się załadować go jeszcze raz.

Dziś korzystając z chwilowo ładnej i słonecznej pogody wybraliśmy się do parku.
Niestety, po raz kolejny przegoniły nas z niego burzowe chmury i paskudny wiatr.

Kasiunia w praku :p

i zwierzątka zamieszkujące prak:

a wiewiórki tu nie są rude, ale szare :roll: kiedyś była populacja rudych, ale została wyparta przez te szare - są większe i bardziej płodne niż rude...

i zgrywanie się Łukasza :stupid:

Posted

Hejo.. ale fajowa wiewióra.. widze ze tam wiewióro sowojone, sie nieboją,.. mama mi kiedys opowiadała ze w dzieciństwie miała wiewiórke rudą, i spała znią.. i pewnego razu ją przygniotła :-o

Posted

Hej Kobitki :)
To ten wcześniejszy filmik z Gastkiem na kanapie, może teraz się załaduje...
Filmik

Jeszcze raz wybaczcie jakość, ale to już i tak sukces, że mama nauczyła się komórkę do tego stopnia obsługiwać i wysyłać mmsy :eviltong:

Tak, nasze rude wiewiórki są znacznie ładniejsze... Ale te z kolei są bardziej oswojone... Pozatym,w UK nie ma wogóle wścieklizny, tak więc bez ryzyka próbowałam pogłaskać wiewiórkę... (z powodu właśnie tego 100% braku wścieklizny musimy teraz czekać jeszcze miesiąc na Gasia, aż wszelkie szczepienia się uaktualnią :-( ).

Dziś od rana świeciło słonko, porobiłam pranie, powiesiłam na sznurach w ogrodzie.. i co? o 17stej przyszła ulewa , i to co od rana wyschło jest na nowo mokre :placz: Dobija mnie już ta pogoda... Co dzownię do domu to mamam mówi, że w PL upały, a tu nic! 20 st max!

Dostałam filmiki od mamy, jak Gasik radzi sobie z ciepłotą :p
Pod kaloryferem
Gasiu na kafelkach

Gastek pada z upału, a Łukasz już panikuje, że pwenie Gaś chory jest, skoro tylko leży i leży... Kazałam więc mamie nakręcić film akcji :)

Posted

Kasiu ...wpadłam cię pocieszyć .Wczoraj u nas były burze i lało lało lało ...aż mnie zalało z dachu:mad:...
Jeszcze troszkę i już będziecie we 3:multi: