Kate I Luka Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [FONT="Tahoma"]u kuzynki w Birmingham na grillu[/FONT] [FONT="Tahoma"]Yorek kuzynki, i przyszły przyjaciel Gastka - strarszy tylko o 5 dni :)[/FONT] [FONT="Tahoma"]Łukasza przeprawa promowa do UK[/FONT] Quote
Kate I Luka Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 evaxon napisał(a):witanko z rana:multi: [FONT="Tahoma"]Cześć Ewunia :multi:[/FONT] madzia i medor napisał(a):Córcia od kochanego Imbirka mi zrobiła:loveu::loveu::loveu: Czekamy na foteczki:lol: [FONT="Tahoma"]O jaką masz zdolną córcię :loveu:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 ile fotek :loveu: i ile Kaś:crazyeye: :evil_lol: :loveu: Quote
bonita Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 :multi: :multi: :multi: Jesteś, w końcu jesteś, jak ja się cieszkam, :multi: :multi: :multi: Wszystko przeczytałam i wyoglądałam:cool3: i powiem córciu- podoba mi się Twoja nowa okolica:loveu: - możesz tam troszkę zostać:diabloti: :diabloti: :diabloti: Pozdrowionka Kasia! Quote
Medorowa Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Ładnie tam u Was, ale nie ma jak to na polszczyźnie;):evil_lol: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Arial]:multi:wow ile cię i ile fotasków....[/FONT] Quote
zuzolandia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 .cus jak z filmu Titanic ;-) heheehehe tylko bohaterów brak;-) Witaj KASIENKO!!!! nareszcie masz neta ;-) jak teskniłam za Toba ;-) !!! cieszkam sie ogromnie ze układacie sobie life na wyspach ...jak dołaczy Gastus to juz pewnie bedziecie mieli pełnie szczescia ;-) .....buziaczki przesyłam słodziutkie !!!!!!!!!! Quote
DORRAG Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Cześć Kasieńko :multi: :multi: Jak super że już jesteś:multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
Kitka20 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 I ja i ja też się cieszę że już jesteś:multi::multi::multi: A kiedy Gasio u was zawita? Quote
Kate I Luka Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [FONT="Tahoma"]Witajcie wszystkie jeszcze nie witane :multi: U nas dziś znów pada. Deszcz przychodzi totalnie niespodziewanie. Poszłam do sklepu to świeciło słonko, a w drodze powrotnej taki deszcz mnie złapał, że wróciłam kompletnie przemoczona. Teraz mały odpoczynek po robocie - wczoraj i dzis mieliśmy remont łazienki, i właśnie skończyłam mycie wszystkiego :shake: Łukasz zajął się obiadkiem, a ja wskoczyłam znów na necik.[/FONT] [quote name='Kitka20'] A kiedy Gasio u was zawita? [FONT="Tahoma"]Gasiu może wjechać do UK po 23 lipca. Jak na razie jeszcze nie wiemy dokładnie czy pojedziemy po niego tak by zabrać go od razu tego 23 czy może sprawa się troszkę opóźni. Wszystko zależy od sytuacji u Łukasza w pracy - on na 100 % pojedzie po psa, a ja natomiast - jeśli tylko dostanę wolne. Aha - zapomniałam Wam pokazać z jakimi zwierzakami ludzie tu spacerują po parku ;) ;) ;) [/FONT] Quote
Kitka20 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 :loveu: jakbym bardzo chciała tez spacerować z takim ślicznym koniem ach marzenie tylko kupy po nim kto by zbierał:evil_lol: a psisko? zadziwiające Quote
zuzolandia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 oooooooooooo ale zmutowany konik ;-) ehehehheeh fajnie tak se spacerowac bez problemu z kim sie chce;-) Quote
bonita Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Śliczne koniczki :loveu: ten malutki po prawej jest słodki :loveu: to chyba żróbek prawda?:loveu: Quote
Alicja Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Arial];)Kasiu u nas z deszczem jak w Anglii...też zaczyna padać niespodziewanie i zaraz po tym słoneczko;)więc masz jak ...w domu:loveu:[/FONT] Quote
DORRAG Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 cześć Kasiu:p Ale malutkie zwierzaki:evil_lol: Quote
ferraribox Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 CZEŚĆ KASIEŃKO:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Fajnie,że już jesteś z nami!!!!!!!!!!!!!! Quote
Imbirka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Witaj Kasiu:multi: w końcu jestem na dogo:cool3: wszystko nadrobiłam, jak fajnie,że już jesteście i macie okno na świat:lol: Quote
Recommended Posts