Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HO HO HO

[quote name='AgusiaTerierka']Gasio to rozpieszczony, wspaniały "uczłowieczony" psiak, wesoły, mądry, kocha boksie (sunie, oczywiście:evil_lol: ), jest bardzo gościnny:loveu:.
Gasio w towarzystwie "lasek"...

Śliczny tatus naszego Gastka. A te 2 panny z jednej strony to wykapane tatusie :D Tylko ta jedna mordka czarna, pewnie po mamusi.
A Ty masz psiurke po jakiej mamie?

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dwie dziewczyny na zdjęciu to jego "harem" Casablanka Nostrum i Zoretta Optima Grata, trzecia (za Gasiem) to moja Walkiria Dla Ciebie (ur. 12.02.2005rr.), jego siostrzenica.
Gaston to naprawde przemiły boksio, dżentelman w stosunku do dziewczyn, szarmancki, b.b.b. chętnie daje buzi:loveu: . Jest moim ulubieńcem. Pewnie Gaston Junior też jest taki.:lol:

Posted

No tak, przecież to Kirusia nas witała jak przybyliśmy na boxer forum :D

Ślicznotka.

A Gastek - tak, przylepa i całuśnik totalny jak tatuś. Ale na palcach 1 reki w sumie mozna policzyć boksie, które nie lubią miziania :)
Tylko, że nasz na razie za dzentelmena nie robi. Przechodzi okres dojrzewania, i każda sunia jest potencjalną zdobyczą... więc zabawy dosyć tendencyjne ma.

No i łobuziak z niego nieziemski :shake:

Ale najukochańszy na świecie:loveu: :loveu: :loveu: [SIZE="1"]Jak dla każdego swój pies

Posted

[quote name='Kate I Luka']A dostałam od mojego Mikołaja piękną brązową koronkową bieliznę :cool3: :cool3: :cool3:

A możemy liczyć na fotki:oops: :evil_lol:

Posted

[quote name='Kate I Luka']a swoją drogą, to ten Mikołaj w Katowicach bardzo mądry był... bo rozmiar idealny kupił :lol: :lol: :lol:

O śliczny komplecik:loveu:
A żeby mój mikołaj przyniósł mi coś takiego, mam nadzieję ze się postara:evil_lol:

Posted

Hej Aga, dawno Cie na dogo nie było....

A Łukasz z Gastonem właśnie pojechał do weta... Na spacerze jakis pies się na niego rzucił, Gaston nie dał sobie w kasze dmuchać , no i ma 2 dziury w szyji ... a tamten nie wiem nawet jakie szkody odniósł....
:???: :???: :???:

Posted

Hej Aga, dawno Cie na dogo nie było....

Hejka
Oj dawno. Mialam klopoty ze zdrowkiem i jakos malo ochoty do siedzenia przy kompie. No, ale juz jest w miare oki :multi:

A Łukasz z Gastonem właśnie pojechał do weta... Na spacerze jakis pies się na niego rzucił, Gaston nie dał sobie w kasze dmuchać , no i ma 2 dziury w szyji ... a tamten nie wiem nawet jakie szkody odniósł....

Kasia to chyba taki wiek. Moj Aygo tez ostatnio szuka zaczepek u psow i musze miec oczy do okola glowy. W dodatku Nerze sie zbliza cieczka i Malolat jej pilnuje przed innymi psami:mad:
Zdrowka dla Gastonka. Boksery chyba nigdy nie daja se w kasze dmuchac :roll:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Kolejna prezentacja:

pobaw się ze mną

zbliżenie

hej ! oglądam i oczom swoim nie wierzę .... przecież to Beta moja kochana na tych fotkach ....... wykradliście moje zdjęcia czy co ? :evil_lol:
A tak poważnie, Beta jak była szczeniakiem była identyczna !
Śliczny ten wasz Gastonek ! ;)

Ps: mam nadzieję, że z tym pogryzieniem to nic poważnego

Posted

Kate I Luka napisał(a):

:???: :???: :???:

Jak tylko twój Tz zwóci od weta to napisz co z Gastonkiem.

Posted

Kasia pewnie zajęta pracą...
Ja już wróciłem,lekarz dał dwa zatrzyki: Dexafort i Caporex(?-nie jestem pewien co do nazwy drugiego)
Oraz tabletki:Keflex kapsułki 500mg, Metronidazol 250mg.Do tego zalecił Lakcid na osłonke.-Nie za dużo tych lekarstw?

Czytałem Kasi koment i było troche inaczej (dzwoniłem,szybko mówiłem mogła nie zrozumiec)
A więc: Tamten rottweiler był na smyczy Gaston bez,ale byliśmy sami na boisku aż tu nagle....
Gaston podbiegł ,juz sam nie wiem który pierwszy warknął i Gaston zaatakował...odciagając go za tylne łapy odwróciłem uwage naszego od tamtego i kły sie wbiły...
Tak jak pisałem wczesniej martwia mnie te ilosci leków,oraz kurde to że nie zapytałem czy szczepiony był jego pies.

Posted

Może na wszelki wypadek odszukać właściciela i zapytać o szczepienia? Na ogół szczepią, ale...Psie pogryzienia goją się gorzej, może dlatego tak go wet. "osłonił"?

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Kasia pewnie zajęta pracą...
Ja już wróciłem,lekarz dał dwa zatrzyki: Dexafort i Caporex(?-nie jestem pewien co do nazwy drugiego)
Oraz tabletki:Keflex kapsułki 500mg, Metronidazol 250mg.Do tego zalecił Lakcid na osłonke.-Nie za dużo tych lekarstw?

Z tych wszystkich leków to znam tylko keflex.
My go dostaliśmy jak Fiona miała ostre zapalenie uszu, tylko u nas dawka wynosiła 250 mg, i kupowaliśmy go w aptece.