Kate I Luka Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 HO HO HO [quote name='AgusiaTerierka']Gasio to rozpieszczony, wspaniały "uczłowieczony" psiak, wesoły, mądry, kocha boksie (sunie, oczywiście:evil_lol: ), jest bardzo gościnny:loveu:. Gasio w towarzystwie "lasek"... Śliczny tatus naszego Gastka. A te 2 panny z jednej strony to wykapane tatusie :D Tylko ta jedna mordka czarna, pewnie po mamusi. A Ty masz psiurke po jakiej mamie? Quote
Jagoda1 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Dwie dziewczyny na zdjęciu to jego "harem" Casablanka Nostrum i Zoretta Optima Grata, trzecia (za Gasiem) to moja Walkiria Dla Ciebie (ur. 12.02.2005rr.), jego siostrzenica. Gaston to naprawde przemiły boksio, dżentelman w stosunku do dziewczyn, szarmancki, b.b.b. chętnie daje buzi:loveu: . Jest moim ulubieńcem. Pewnie Gaston Junior też jest taki.:lol: Quote
Kate I Luka Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 No tak, przecież to Kirusia nas witała jak przybyliśmy na boxer forum :D Ślicznotka. A Gastek - tak, przylepa i całuśnik totalny jak tatuś. Ale na palcach 1 reki w sumie mozna policzyć boksie, które nie lubią miziania :) Tylko, że nasz na razie za dzentelmena nie robi. Przechodzi okres dojrzewania, i każda sunia jest potencjalną zdobyczą... więc zabawy dosyć tendencyjne ma. No i łobuziak z niego nieziemski :shake: Ale najukochańszy na świecie:loveu: :loveu: :loveu: [SIZE="1"]Jak dla każdego swój pies Quote
leemonca Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 z Mikołajkowymi pozdeowieniami :calus: Quote
Kate I Luka Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Dziękujemy , dziękujemy... A ja byłam grzeczna i do mnie mikołaj z prezentem dziś przyszedł :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
DORRAG Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Witajcie:p A Ja jeszcze nic nie dostałam, a taka ze mnie grzeczna dziewczyna:cool3: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 A dostałam od mojego Mikołaja piękną brązową koronkową bieliznę :cool3: :cool3: :cool3: Quote
DORRAG Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Kate I Luka']A dostałam od mojego Mikołaja piękną brązową koronkową bieliznę :cool3: :cool3: :cool3: A możemy liczyć na fotki:oops: :evil_lol: Quote
leemonca Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Kate I Luka']A dostałam od mojego Mikołaja piękną brązową koronkową bieliznę :cool3: :cool3: :cool3: :eviltong:,:eviltong:,:eviltong: pokażesz :cool3: ? Quote
Kate I Luka Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 nie... no nie chcialybyście oglądać tak pieknej bielizny ozdobionej faldkami :shake: :shake: :shake: no chyba, że sama bielizna:p Quote
Kate I Luka Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 a swoją drogą, to ten Mikołaj w Katowicach bardzo mądry był... bo rozmiar idealny kupił :lol: :lol: :lol: Quote
DORRAG Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Kate I Luka']a swoją drogą, to ten Mikołaj w Katowicach bardzo mądry był... bo rozmiar idealny kupił :lol: :lol: :lol: O śliczny komplecik:loveu: A żeby mój mikołaj przyniósł mi coś takiego, mam nadzieję ze się postara:evil_lol: Quote
niki_ill Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Witam Kawal psa juz z Gastonka. Pamietam jeszcze jego fotki z boxer forum jak byl szczeniorem. A taki kawal byka to napewno po tacie, pieknym bokserze :) Pozdrawiamy serdecznie Quote
Kate I Luka Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Hej Aga, dawno Cie na dogo nie było.... A Łukasz z Gastonem właśnie pojechał do weta... Na spacerze jakis pies się na niego rzucił, Gaston nie dał sobie w kasze dmuchać , no i ma 2 dziury w szyji ... a tamten nie wiem nawet jakie szkody odniósł.... :???: :???: :???: Quote
niki_ill Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Hej Aga, dawno Cie na dogo nie było.... Hejka Oj dawno. Mialam klopoty ze zdrowkiem i jakos malo ochoty do siedzenia przy kompie. No, ale juz jest w miare oki :multi: A Łukasz z Gastonem właśnie pojechał do weta... Na spacerze jakis pies się na niego rzucił, Gaston nie dał sobie w kasze dmuchać , no i ma 2 dziury w szyji ... a tamten nie wiem nawet jakie szkody odniósł.... Kasia to chyba taki wiek. Moj Aygo tez ostatnio szuka zaczepek u psow i musze miec oczy do okola glowy. W dodatku Nerze sie zbliza cieczka i Malolat jej pilnuje przed innymi psami:mad: Zdrowka dla Gastonka. Boksery chyba nigdy nie daja se w kasze dmuchac :roll: Quote
Agniest Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Kate I Luka']Kolejna prezentacja: pobaw się ze mną zbliżenie hej ! oglądam i oczom swoim nie wierzę .... przecież to Beta moja kochana na tych fotkach ....... wykradliście moje zdjęcia czy co ? :evil_lol: A tak poważnie, Beta jak była szczeniakiem była identyczna ! Śliczny ten wasz Gastonek ! ;) Ps: mam nadzieję, że z tym pogryzieniem to nic poważnego Quote
DORRAG Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Kate I Luka napisał(a): A Łukasz z Gastonem właśnie pojechał do weta... Na spacerze jakis pies się na niego rzucił, Gaston nie dał sobie w kasze dmuchać , no i ma 2 dziury w szyji ... a tamten nie wiem nawet jakie szkody odniósł.... :???: :???: :???: Jak tylko twój Tz zwóci od weta to napisz co z Gastonkiem. Quote
Anecioreczek Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 co jak co ale chopak ma temperament:):) jak coś to :mad: zawsze i wszedzie :P Napewno nic mu nic jest ;) Quote
Kate I Luka Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Kasia pewnie zajęta pracą... Ja już wróciłem,lekarz dał dwa zatrzyki: Dexafort i Caporex(?-nie jestem pewien co do nazwy drugiego) Oraz tabletki:Keflex kapsułki 500mg, Metronidazol 250mg.Do tego zalecił Lakcid na osłonke.-Nie za dużo tych lekarstw? Czytałem Kasi koment i było troche inaczej (dzwoniłem,szybko mówiłem mogła nie zrozumiec) A więc: Tamten rottweiler był na smyczy Gaston bez,ale byliśmy sami na boisku aż tu nagle.... Gaston podbiegł ,juz sam nie wiem który pierwszy warknął i Gaston zaatakował...odciagając go za tylne łapy odwróciłem uwage naszego od tamtego i kły sie wbiły... Tak jak pisałem wczesniej martwia mnie te ilosci leków,oraz kurde to że nie zapytałem czy szczepiony był jego pies. Quote
Jagoda1 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Może na wszelki wypadek odszukać właściciela i zapytać o szczepienia? Na ogół szczepią, ale...Psie pogryzienia goją się gorzej, może dlatego tak go wet. "osłonił"? Quote
DORRAG Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Kate I Luka napisał(a):Kasia pewnie zajęta pracą... Ja już wróciłem,lekarz dał dwa zatrzyki: Dexafort i Caporex(?-nie jestem pewien co do nazwy drugiego) Oraz tabletki:Keflex kapsułki 500mg, Metronidazol 250mg.Do tego zalecił Lakcid na osłonke.-Nie za dużo tych lekarstw? Z tych wszystkich leków to znam tylko keflex. My go dostaliśmy jak Fiona miała ostre zapalenie uszu, tylko u nas dawka wynosiła 250 mg, i kupowaliśmy go w aptece. Quote
Recommended Posts