Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześc!

Wpadłam, bo już nie mogłam dłużej czekac na odwiedziny twojej galerii!

Moje nerki odmawiają współpracy, i ciężko się z nimi żyje:cool1:
Ale to nie przeszkadza czasem wpasc(ostatnio rzadko-sorry)

Milusio całuję!
Ps. Mizianko przekazuję!

Posted

[FONT="Tahoma"][SIZE="7"]

I`m back
:loveu: :multi: :multi: :multi:

Kochane Wy moje Babeczki :loveu: :loveu: :loveu: co ja bym bez Was zrobiła??? :loveu:

Co dzień myślami byłam z Wami, i odliczałam do tego aż nam podłączą neta.
Tyle załatwiania było na miejscu, że nie sposób było najpierw o net się upominać. Ale włąśnie wyszedł od nas pan z firmy instalującej, a ja wykopałam Łukasza z kompa.

Jesteśmy wreszcie razem, choć bez Gasinki :placz: Tęsknię cholernie, codzień rodzice zdają nam relację jak synuś się miewa, rozmawiamy z Gasinką...

Łukasz pracuje, ja niestety szukam nadal pracy, bo do tej do której w sumie tu jechałam - przyjechałam trochę za późno i już przyjęli jakąś dziewczyne. Co dzień odwiedzam agencje pracy, może już wkrótce.

Przyzwyczajam się do innego życia, innego języka i ruchu lewostronnego. Łukasz śmiga autem jak szalony, bez żadnych problemów przestawił się na jazdę "w drugą stronę". A ja wyjeżdżając z każdej ulicy stale mam wrażenie , że jedziemy pod prąd.

W Polsce upały, a tu umiarkowane temperatury. Wczoraj lało jak cholerka, dziś rano słońce i krótki rękaw, a z miasta wracaliśmy w koszmarnej ulewie, a miasto obok nas - zalane jak po powodzi.

Przygotowujemy wszystko pod przyjazd pieseczka naszego. Kilka dni temu zabraliśmy się za plewienie naszego ogródka, bo był zaniedbany na maxa. Potem trzeba pomyśleć o ogrodzeniu, bo niestety nie ma, i Gasik będzie miał raj (zresztą, my też... jako mieszkający całe życie w bloku - własny ogródek to dla nas frajda).

Na każdym spacerze spotykamy Polaków, chodzimy do sklepów z polską żywnością, właśnie pijemy Tyskie :cool3:
Tylko ten język :roll: Niczym jest nauka angielskiego w Polsce w porównaniu z żywym językiem tutaj, i ze slangiem jakim się tu posługują :shake:
Od września Łukasz idzie do collegu, ja może z czasem też postaram się doszlifować język.

Jutro wstawię fotki naszego nowego domku i okolicy. Teraz muszę uciekać, bo Łukasz zrzuca mnie z fotela.

Wielkie dzięki za pamieć i milusie słowa :loveu: Buziaki, i mizianki dla Waszych czworonogów. Systematycznie obiecuję nadrabiać u Was ;) [/FONT]

Posted

[quote name='Kate I Luka'][FONT=Tahoma]

I`m back

:loveu: :multi: :multi: :multi: [/FONT]

[FONT=Tahoma]Kochane Wy moje Babeczki :loveu: :loveu: :loveu: co ja bym bez Was zrobiła??? :loveu: [/FONT]

[FONT=Tahoma]Co dzień myślami byłam z Wami, i odliczałam do tego aż nam podłączą neta.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Tyle załatwiania było na miejscu, że nie sposób było najpierw o net się upominać. Ale włąśnie wyszedł od nas pan z firmy instalującej, a ja wykopałam Łukasza z kompa.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Jesteśmy wreszcie razem, choć bez Gasinki :placz: Tęsknię cholernie, codzień rodzice zdają nam relację jak synuś się miewa, rozmawiamy z Gasinką... [/FONT]

[FONT=Tahoma]Łukasz pracuje, ja niestety szukam nadal pracy, bo do tej do której w sumie tu jechałam - przyjechałam trochę za późno i już przyjęli jakąś dziewczyne. Co dzień odwiedzam agencje pracy, może już wkrótce.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Przyzwyczajam się do innego życia, innego języka i ruchu lewostronnego. Łukasz śmiga autem jak szalony, bez żadnych problemów przestawił się na jazdę "w drugą stronę". A ja wyjeżdżając z każdej ulicy stale mam wrażenie , że jedziemy pod prąd.[/FONT]

[FONT=Tahoma]W Polsce upały, a tu umiarkowane temperatury. Wczoraj lało jak cholerka, dziś rano słońce i krótki rękaw, a z miasta wracaliśmy w koszmarnej ulewie, a miasto obok nas - zalane jak po powodzi.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Przygotowujemy wszystko pod przyjazd pieseczka naszego. Kilka dni temu zabraliśmy się za plewienie naszego ogródka, bo był zaniedbany na maxa. Potem trzeba pomyśleć o ogrodzeniu, bo niestety nie ma, i Gasik będzie miał raj (zresztą, my też... jako mieszkający całe życie w bloku - własny ogródek to dla nas frajda).[/FONT]

[FONT=Tahoma]Na każdym spacerze spotykamy Polaków, chodzimy do sklepów z polską żywnością, właśnie pijemy Tyskie :cool3: [/FONT]
[FONT=Tahoma]Tylko ten język :roll: Niczym jest nauka angielskiego w Polsce w porównaniu z żywym językiem tutaj, i ze slangiem jakim się tu posługują :shake: [/FONT]
[FONT=Tahoma]Od września Łukasz idzie do collegu, ja może z czasem też postaram się doszlifować język.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Jutro wstawię fotki naszego nowego domku i okolicy. Teraz muszę uciekać, bo Łukasz zrzuca mnie z fotela.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Wielkie dzięki za pamieć i milusie słowa :loveu: Buziaki, i mizianki dla Waszych czworonogów. Systematycznie obiecuję nadrabiać u Was ;) [/FONT]
witaj kochana!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
my strasznie teskimy za wami:loveu:
naszczescie necik masz:multi:
trzymamy kciuki zeby pracka jakas sie znalazla :razz:
no i czekamy razem z wami na Gastusia:loveu:
buziaczki:multi:

Posted

Kasiu:multi: strasznie sie ciesze ze sie podlaczyliscie:)

nic nie martw, bariere jezykowa pokonasz a jesli juz uczylas sie jezyka to bedzie z gorki:) ja jak przyjechalam do Niemiec nie znalam ani jednego slowa ale przybywanie wsrod ludzi zmusza i mobilizuje do nauki:)
powodzenia:p

Posted

[FONT="Tahoma"]Ja znów na chwile, Łukasz do sklepu pojechał ;)

A tak wogóle to co się stało z dogo, że liczniki postów się poprzestwaiały? Kurde chyba mam dużo do nadrabiania :roll: [/FONT]

Posted

Kate I Luka napisał(a):
[FONT=Tahoma]Ja znów na chwile, Łukasz do sklepu pojechał ;) [/FONT]

[FONT=Tahoma]A tak wogóle to co się stało z dogo, że liczniki postów się poprzestwaiały? Kurde chyba mam dużo do nadrabiania :roll: [/FONT]

dlatego ze ludzie nabojali sobie posty :diabloti: i edycji tez ostatnio nie
bylo:evil_lol: ojj dzialo sie dzialo:evil_lol: teraz w blozkach jest wylaczona opcja nabijania postow:evil_lol:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
[FONT=Tahoma]Ja znów na chwile, Łukasz do sklepu pojechał ;) [/FONT]

[FONT=Tahoma]A tak wogóle to co się stało z dogo, że liczniki postów się poprzestwaiały? Kurde chyba mam dużo do nadrabiania :roll: [/FONT]

achhh to cala historia nie warta powtarzania.....:) dawaj fotyyyyy jakies:)

Posted

[quote name='evaxon']dlatego ze ludzie nabojali sobie posty :diabloti: i edycji tez ostatnio nie
bylo:evil_lol: ojj dzialo sie dzialo:evil_lol: teraz w blozkach jest wylaczona opcja nabijania postow:evil_lol:
[FONT="Tahoma"]oj... dużo informacji :p [/FONT]
[quote name='dealer']achhh to cala historia nie warta powtarzania.....:) dawaj fotyyyyy jakies:)
[FONT="Tahoma"]już wstawiam :)[/FONT]
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:dzień dobry angielska Kasiu:p[/FONT]
[FONT="Tahoma"]good morning Aluś :cool3: [/FONT]
[quote name='drzalka']Hejo... super ze jest super hihi.. czekamy na foty domku :D:P
[FONT="Tahoma"]witam, witam i o zdrowie pytam :)[/FONT]
[quote name='madzia i medor']Kasiu jak sie cieszę, że znowu jesteś z nami:multi::multi::loveu:
Czekamy na zdjęcia:lol:
[FONT="Tahoma"]Cześć Siostrunia, ale ślicznego avka się dorobiłaś :loveu: [/FONT]

Posted

Kate I Luka napisał(a):
[FONT=Tahoma][/FONT]

[FONT=Tahoma]Cześć Siostrunia, ale ślicznego avka się dorobiłaś :loveu: [/FONT]

Córcia od kochanego Imbirka mi zrobiła:loveu::loveu::loveu:
Czekamy na foteczki:lol:

Posted

[FONT="Tahoma"]A teraz fotki :)[/FONT]

[FONT="Tahoma"]w sypialni (trochę bałaganu :roll: )[/FONT]

[FONT="Tahoma"]
nasz salon[/FONT]

[FONT="Tahoma"]przygotowuję obiad [/FONT]