Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 evaxon napisał(a):Kasiusia no gdzies ty:-( :razz: :mad: Ja Ci powiem, ja Ci powiem - na wyspach:multi::multi::multi::cool1: Quote
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja Ci powiem, ja Ci powiem - na wyspach:multi::multi::multi::cool1: dzieki Madzia.. co ja bym bez ciebie zrobiła:cool1: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 evaxon napisał(a):dzieki Madzia.. co ja bym bez ciebie zrobiła:cool1: Spoko:cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
kingilka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Piesek jest oski, już nie pierwszy raz wpadam do Gastona! Nie umiem się napatrzeć na tego psa! On jest taaaki cuuudowny... Quote
gosikf & dogs Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Cześc! Wpadłam, bo już nie mogłam dłużej czekac na odwiedziny twojej galerii! Moje nerki odmawiają współpracy, i ciężko się z nimi żyje:cool1: Ale to nie przeszkadza czasem wpasc(ostatnio rzadko-sorry) Milusio całuję! Ps. Mizianko przekazuję! Quote
zuzolandia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 WIATNKO!!!!! zdaj juz nam relacje jak tam na wyspach ;-) bom ciekawskie i stesknione bardzooooooooooooooo!!!!!!!! Quote
Kate I Luka Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [FONT="Tahoma"][SIZE="7"]I`m back :loveu: :multi: :multi: :multi: Kochane Wy moje Babeczki :loveu: :loveu: :loveu: co ja bym bez Was zrobiła??? :loveu: Co dzień myślami byłam z Wami, i odliczałam do tego aż nam podłączą neta. Tyle załatwiania było na miejscu, że nie sposób było najpierw o net się upominać. Ale włąśnie wyszedł od nas pan z firmy instalującej, a ja wykopałam Łukasza z kompa. Jesteśmy wreszcie razem, choć bez Gasinki :placz: Tęsknię cholernie, codzień rodzice zdają nam relację jak synuś się miewa, rozmawiamy z Gasinką... Łukasz pracuje, ja niestety szukam nadal pracy, bo do tej do której w sumie tu jechałam - przyjechałam trochę za późno i już przyjęli jakąś dziewczyne. Co dzień odwiedzam agencje pracy, może już wkrótce. Przyzwyczajam się do innego życia, innego języka i ruchu lewostronnego. Łukasz śmiga autem jak szalony, bez żadnych problemów przestawił się na jazdę "w drugą stronę". A ja wyjeżdżając z każdej ulicy stale mam wrażenie , że jedziemy pod prąd. W Polsce upały, a tu umiarkowane temperatury. Wczoraj lało jak cholerka, dziś rano słońce i krótki rękaw, a z miasta wracaliśmy w koszmarnej ulewie, a miasto obok nas - zalane jak po powodzi. Przygotowujemy wszystko pod przyjazd pieseczka naszego. Kilka dni temu zabraliśmy się za plewienie naszego ogródka, bo był zaniedbany na maxa. Potem trzeba pomyśleć o ogrodzeniu, bo niestety nie ma, i Gasik będzie miał raj (zresztą, my też... jako mieszkający całe życie w bloku - własny ogródek to dla nas frajda). Na każdym spacerze spotykamy Polaków, chodzimy do sklepów z polską żywnością, właśnie pijemy Tyskie :cool3: Tylko ten język :roll: Niczym jest nauka angielskiego w Polsce w porównaniu z żywym językiem tutaj, i ze slangiem jakim się tu posługują :shake: Od września Łukasz idzie do collegu, ja może z czasem też postaram się doszlifować język. Jutro wstawię fotki naszego nowego domku i okolicy. Teraz muszę uciekać, bo Łukasz zrzuca mnie z fotela. Wielkie dzięki za pamieć i milusie słowa :loveu: Buziaki, i mizianki dla Waszych czworonogów. Systematycznie obiecuję nadrabiać u Was ;) [/FONT] Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Arial]Kasiu ...nie jest źle ale będzie lepiej;) czekamy na same dobre wieści:multi: [/FONT] Quote
e.v.a Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Kate I Luka'][FONT=Tahoma]I`m back :loveu: :multi: :multi: :multi: [/FONT] [FONT=Tahoma]Kochane Wy moje Babeczki :loveu: :loveu: :loveu: co ja bym bez Was zrobiła??? :loveu: [/FONT] [FONT=Tahoma]Co dzień myślami byłam z Wami, i odliczałam do tego aż nam podłączą neta.[/FONT] [FONT=Tahoma]Tyle załatwiania było na miejscu, że nie sposób było najpierw o net się upominać. Ale włąśnie wyszedł od nas pan z firmy instalującej, a ja wykopałam Łukasza z kompa.[/FONT] [FONT=Tahoma]Jesteśmy wreszcie razem, choć bez Gasinki :placz: Tęsknię cholernie, codzień rodzice zdają nam relację jak synuś się miewa, rozmawiamy z Gasinką... [/FONT] [FONT=Tahoma]Łukasz pracuje, ja niestety szukam nadal pracy, bo do tej do której w sumie tu jechałam - przyjechałam trochę za późno i już przyjęli jakąś dziewczyne. Co dzień odwiedzam agencje pracy, może już wkrótce.[/FONT] [FONT=Tahoma]Przyzwyczajam się do innego życia, innego języka i ruchu lewostronnego. Łukasz śmiga autem jak szalony, bez żadnych problemów przestawił się na jazdę "w drugą stronę". A ja wyjeżdżając z każdej ulicy stale mam wrażenie , że jedziemy pod prąd.[/FONT] [FONT=Tahoma]W Polsce upały, a tu umiarkowane temperatury. Wczoraj lało jak cholerka, dziś rano słońce i krótki rękaw, a z miasta wracaliśmy w koszmarnej ulewie, a miasto obok nas - zalane jak po powodzi.[/FONT] [FONT=Tahoma]Przygotowujemy wszystko pod przyjazd pieseczka naszego. Kilka dni temu zabraliśmy się za plewienie naszego ogródka, bo był zaniedbany na maxa. Potem trzeba pomyśleć o ogrodzeniu, bo niestety nie ma, i Gasik będzie miał raj (zresztą, my też... jako mieszkający całe życie w bloku - własny ogródek to dla nas frajda).[/FONT] [FONT=Tahoma]Na każdym spacerze spotykamy Polaków, chodzimy do sklepów z polską żywnością, właśnie pijemy Tyskie :cool3: [/FONT] [FONT=Tahoma]Tylko ten język :roll: Niczym jest nauka angielskiego w Polsce w porównaniu z żywym językiem tutaj, i ze slangiem jakim się tu posługują :shake: [/FONT] [FONT=Tahoma]Od września Łukasz idzie do collegu, ja może z czasem też postaram się doszlifować język.[/FONT] [FONT=Tahoma]Jutro wstawię fotki naszego nowego domku i okolicy. Teraz muszę uciekać, bo Łukasz zrzuca mnie z fotela.[/FONT] [FONT=Tahoma]Wielkie dzięki za pamieć i milusie słowa :loveu: Buziaki, i mizianki dla Waszych czworonogów. Systematycznie obiecuję nadrabiać u Was ;) [/FONT] witaj kochana!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: my strasznie teskimy za wami:loveu: naszczescie necik masz:multi: trzymamy kciuki zeby pracka jakas sie znalazla :razz: no i czekamy razem z wami na Gastusia:loveu: buziaczki:multi: Quote
agbar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Kasiu:multi: strasznie sie ciesze ze sie podlaczyliscie:) nic nie martw, bariere jezykowa pokonasz a jesli juz uczylas sie jezyka to bedzie z gorki:) ja jak przyjechalam do Niemiec nie znalam ani jednego slowa ale przybywanie wsrod ludzi zmusza i mobilizuje do nauki:) powodzenia:p Quote
Kate I Luka Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [FONT="Tahoma"]Ja znów na chwile, Łukasz do sklepu pojechał ;) A tak wogóle to co się stało z dogo, że liczniki postów się poprzestwaiały? Kurde chyba mam dużo do nadrabiania :roll: [/FONT] Quote
e.v.a Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Kate I Luka napisał(a):[FONT=Tahoma]Ja znów na chwile, Łukasz do sklepu pojechał ;) [/FONT] [FONT=Tahoma]A tak wogóle to co się stało z dogo, że liczniki postów się poprzestwaiały? Kurde chyba mam dużo do nadrabiania :roll: [/FONT] dlatego ze ludzie nabojali sobie posty :diabloti: i edycji tez ostatnio nie bylo:evil_lol: ojj dzialo sie dzialo:evil_lol: teraz w blozkach jest wylaczona opcja nabijania postow:evil_lol: Quote
agbar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Kate I Luka napisał(a):[FONT=Tahoma]Ja znów na chwile, Łukasz do sklepu pojechał ;) [/FONT] [FONT=Tahoma]A tak wogóle to co się stało z dogo, że liczniki postów się poprzestwaiały? Kurde chyba mam dużo do nadrabiania :roll: [/FONT] achhh to cala historia nie warta powtarzania.....:) dawaj fotyyyyy jakies:) Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:dzień dobry angielska Kasiu:p[/FONT] Quote
drzalka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Hejo... super ze jest super hihi.. czekamy na foty domku :D:P Quote
Medorowa Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Kasiu jak sie cieszę, że znowu jesteś z nami:multi::multi::loveu: Czekamy na zdjęcia:lol: Quote
Kate I Luka Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='evaxon']dlatego ze ludzie nabojali sobie posty :diabloti: i edycji tez ostatnio nie bylo:evil_lol: ojj dzialo sie dzialo:evil_lol: teraz w blozkach jest wylaczona opcja nabijania postow:evil_lol: [FONT="Tahoma"]oj... dużo informacji :p [/FONT] [quote name='dealer']achhh to cala historia nie warta powtarzania.....:) dawaj fotyyyyy jakies:) [FONT="Tahoma"]już wstawiam :)[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:dzień dobry angielska Kasiu:p[/FONT] [FONT="Tahoma"]good morning Aluś :cool3: [/FONT] [quote name='drzalka']Hejo... super ze jest super hihi.. czekamy na foty domku :D:P [FONT="Tahoma"]witam, witam i o zdrowie pytam :)[/FONT] [quote name='madzia i medor']Kasiu jak sie cieszę, że znowu jesteś z nami:multi::multi::loveu: Czekamy na zdjęcia:lol: [FONT="Tahoma"]Cześć Siostrunia, ale ślicznego avka się dorobiłaś :loveu: [/FONT] Quote
Medorowa Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Kate I Luka napisał(a):[FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Cześć Siostrunia, ale ślicznego avka się dorobiłaś :loveu: [/FONT] Córcia od kochanego Imbirka mi zrobiła:loveu::loveu::loveu: Czekamy na foteczki:lol: Quote
Kate I Luka Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [FONT="Tahoma"]A teraz fotki :)[/FONT] [FONT="Tahoma"]w sypialni (trochę bałaganu :roll: )[/FONT] [FONT="Tahoma"] nasz salon[/FONT] [FONT="Tahoma"]przygotowuję obiad [/FONT] [FONT="Tahoma"] w parku [/FONT] [FONT="Tahoma"]nasza ulica, i szeregowiec[/FONT] [FONT="Tahoma"]ładniejsze domki niż nasze... i dużo droższe :razz: [/FONT] [FONT="Tahoma"]burzowe chmury, nadciągaja w 5 minut [/FONT] [FONT="Tahoma"]mój driver lewostronny :D[/FONT] Quote
Recommended Posts