bonita Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Kate I Luka napisał(a):[FONT=Tahoma]Jestem :multi: [/FONT] [FONT=Tahoma]Wczoraj składałam wypowiedzenie... Oj co się działo:roll: Masakra wprost. Prezes w szoku, księgowa w szoku. Kierowniczki mojego działu o mało na zawał nie wywieźli. [/FONT] [FONT=Tahoma]Jak tylko powiedziałam, że się zwalniam zabronili mi wracać do biura i dotykać kompa. Dobrze, że wcześniej pousuwałam sobie wszystjkie prywatne rzeczy, które miałam.[/FONT] [FONT=Tahoma]Niestety, durna szefowa nie podpisała mi jeszcze papierów, że mam wszystko w porządku rozliczone , i muszę się jeszcze dziś tam zjawić.[/FONT] [FONT=Tahoma]Teraz właśnie wyszła ode mnie fryzjerka, robiłam sobie nowe pasemka na jutrzejszy wyjazd. [/FONT] [FONT=Tahoma]Dziś jeszcze ostatnie zakupy i załatwiania.[/FONT] [FONT=Tahoma]No a jutro o 13.20 wylatuję, a o 15.55 zaczynam wszystko od nowa.... [/FONT] [FONT=Tahoma]Trzymajcie się Kobitki , niestety nie mam już dziś czasu by zalecieć do Was wszystkich. Wszystkim Wam mówię: do zobaczenia, usłyszenia, i pogadania;) [/FONT] [FONT=Tahoma]Buziaki :loveu: :loveu: :loveu: [/FONT] [FONT=Tahoma]PS. Nie zapomnijcie o Gastonkach :-([/FONT] Mocno trzymam kciukasy za Was :) Oby tam w tej Anglii Wam się układało córciu:loveu: I Wszystkiego dobrego z Okazji Dnia Dziecka :loveu::evil_lol: [FONT=Georgia]POWODZENIA !!![/FONT] Quote
a_ga.isk Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Szczęśliwej podróży ;) Niech Ci się w tej Angli powodzi i neta szybko sobie tam załóż ;) Quote
DORRAG Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 O Kasieńko Już wyjeżdżasz...Będziemy tęsknić:-( Ale przede wszystim to życze Ci powodzenia w nowym Kraju. Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]:loveu:Kasieńko ...trzymamy kciukasy całą rodzinką;)[/FONT] Quote
Jagoda1 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Kate I Luka napisał(a):[FONT=Tahoma]Jestem :multi: [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Dziś jeszcze ostatnie zakupy i załatwiania.[/FONT] [FONT=Tahoma]No a jutro o 13.20 wylatuję, a o 15.55 zaczynam wszystko od nowa.... [/FONT] [FONT=Tahoma]Trzymajcie się Kobitki , niestety nie mam już dziś czasu by zalecieć do Was wszystkich. Wszystkim Wam mówię: do zobaczenia, usłyszenia, i pogadania;) [/FONT] [FONT=Tahoma]Buziaki :loveu: :loveu: :loveu: [/FONT] [FONT=Tahoma]PS. Nie zapomnijcie o Gastonkach :-([/FONT] :lol: :lol: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Kasienko jestesmy z toba:multi: ja w walizce a Tigra w bagazu podrecznym (bo mniejsza):evil_lol: milego lotu:loveu: Quote
zuzolandia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 I Kasienka juz owiana mglistym welonem Avalonu ;-) ....echhh..... Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 zuzolandia napisał(a):I Kasienka juz owiana mglistym welonem Avalonu ;-) ....echhh.....[FONT=Arial]:multi:ale napewno o nas pamięta:loveu:[/FONT] Quote
bonita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Kasia :) Mamcia tęskni, daj że jaki znak:cool3::p Quote
zuzolandia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 DZIENDOBEREK ROZANOLICA NIEWIASTO AVALONU;-) Quote
DORRAG Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Kasiu szybko zakładaj Necik bo my czekamy:cool3: Quote
Mi. Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 czesc:multi: czekamy i czekamy...;) na net i zdjecia :) Quote
Iza i Fidel Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Kasia wyjechala....:placz: Nawet nie zdazylam sie z nia pozegnac.... Quote
mar....ka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Czekamy na wieści Kasiu, pozdrowienia dla Łukasza. To gdzie kochana robimy te wspólbne urodziny, u Was czy u mnie???:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Arial]:shake:dalej żadnych wieści....Kasiu buziolki:loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts