Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Kasienko :)
ja tez mam sis !! i tyz sie z nia co chwile kluce i bije :diabloti: zapytaj sie Juli :D tylko tyle ze moja siora nie lubi zwierzat a mieszka ze mna :P pod jednym dachem :evil_lol:
no co sasiadom siem przydadza:):diabloti:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, wyjazdy, a właściwie przygotowania są denerwujące,ale przygotować się trzeba.
Trzymaj się, Kasiu! :loveu: Mizianko od cioci dla Gastusia, od kuzynki buziaki.

Posted

teqquila napisał(a):
Witam Kasienko :)
ja tez mam sis !! i tyz sie z nia co chwile kluce i bije :diabloti: zapytaj sie Juli :D tylko tyle ze moja siora nie lubi zwierzat a mieszka ze mna :P pod jednym dachem :evil_lol:
no co sasiadom siem przydadza:):diabloti:

taaaaa, kobiety się biją :diabloti: tylko ja jestem coraz bardziej zaniepokojona... Justyna, przyznaj się co twoja siora trenuje:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Z śmieciami zawsze jest ciekawie...
My zawsze wszystkie papiery targamy a raz i tak się naszego adresu dopatrzyli i... dostaliśmy do domu mandat za wyrzucanie papierów do (niby) złego kosza... :|

Posted

ona sobie cwiczy jeet kune do to Bruce Lee je stworzyl a i jeszcze kali vale tudo shootwrestling power kicks i boxing eh wzielam to z jej harmonogramu zajec bo tak bym nie wioedziala :)

Posted

Witaj KASIENKO;-) oj urozmaicone masz te ostatnie dni w ojczyznie eheh .....ale wiesz nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło....ehehh ( CIEKAWE KTO TO WYMYSLIł ?)
BUZIACZKI I POZDROWIONKA PRZESYłAMYYYYYY !!!!

Posted

Kate I Luka napisał(a):

[FONT=Tahoma]Nawet udało mi się wczoraj szybko zasnąć... Ale przez Ewcie, co mi już dziecko w brzuch wkłada - śniło mi się dziś, że urodziłam synusia :loveu: Położyli mi go na brzuchu po porodzie, ja się do niego przytulałam i całowałam, i zauważyłam, że on ma dużo włosków na całym ciele. A po chwili okazało się, że to był mały bokserek :grin: :grin: :grin: [/FONT]

:grin::grin::grin:
buahahhahahahaha

witanko:lol:

Posted

Agniest napisał(a):
hej Kasieńko :)
Trzymam kciuki jutro za ciebie i twoje wypowiedzenie z pracy - a to się szef zdziwi......

Pewnie będzie po tobie rozpaczał:razz: ...

Posted

Imbir1 napisał(a):
rety, Kasia, czy ty jeszcze żyjesz? wypowiedzenie dałaś?????:cool3:

:evil_lol: jutro ma to zrobic( chyba:hmmmm: ) :evil_lol:

trzymamy kciuki :evil_lol:

Posted

[FONT=Tahoma]Jestem :multi: [/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Wczoraj składałam wypowiedzenie... Oj co się działo:roll: Masakra wprost. Prezes w szoku, księgowa w szoku. Kierowniczki mojego działu o mało na zawał nie wywieźli. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Jak tylko powiedziałam, że się zwalniam zabronili mi wracać do biura i dotykać kompa. Dobrze, że wcześniej pousuwałam sobie wszystjkie prywatne rzeczy, które miałam.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Niestety, durna szefowa nie podpisała mi jeszcze papierów, że mam wszystko w porządku rozliczone , i muszę się jeszcze dziś tam zjawić.[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Teraz właśnie wyszła ode mnie fryzjerka, robiłam sobie nowe pasemka na jutrzejszy wyjazd. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Dziś jeszcze ostatnie zakupy i załatwiania.[/FONT]
[FONT=Tahoma]No a jutro o 13.20 wylatuję, a o 15.55 zaczynam wszystko od nowa.... [/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Trzymajcie się Kobitki , niestety nie mam już dziś czasu by zalecieć do Was wszystkich. Wszystkim Wam mówię: do zobaczenia, usłyszenia, i pogadania;) [/FONT]
[FONT=Tahoma]Buziaki :loveu: :loveu: :loveu: [/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]PS. Nie zapomnijcie o Gastonkach :-([/FONT]

Posted

Aż mi się tak przykro zrobiło, jak przeczytałam, że to już jutro:oops: :oops: :oops: Pewnie, że będziemy pamiętać:multi: :multi: O siostrze i siostrzeńcu nie potrafiłabym zapomnieć:evil_lol: :loveu: :loveu:
Powodzenia:cool2::cool2::cool2:
Szukaj szybciutko dostępu do kompa, do Nas:p

Posted

Matyldooooooooo to juz jutro ???? jak ten czas leci ;-(( .szybko se sprawcie neta bo my uschniemy z tesknoty za WAMI !!!!!!!
Powodzenia !!!!!!!!!!! trzymaj sie i pomysl o nas czasami;-)