teqquila Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Witam Kasienko :) ja tez mam sis !! i tyz sie z nia co chwile kluce i bije :diabloti: zapytaj sie Juli :D tylko tyle ze moja siora nie lubi zwierzat a mieszka ze mna :P pod jednym dachem :evil_lol: no co sasiadom siem przydadza:):diabloti: Quote
Jagoda1 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Tak, wyjazdy, a właściwie przygotowania są denerwujące,ale przygotować się trzeba. Trzymaj się, Kasiu! :loveu: Mizianko od cioci dla Gastusia, od kuzynki buziaki. Quote
Imbirka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 teqquila napisał(a):Witam Kasienko :) ja tez mam sis !! i tyz sie z nia co chwile kluce i bije :diabloti: zapytaj sie Juli :D tylko tyle ze moja siora nie lubi zwierzat a mieszka ze mna :P pod jednym dachem :evil_lol: no co sasiadom siem przydadza:):diabloti: taaaaa, kobiety się biją :diabloti: tylko ja jestem coraz bardziej zaniepokojona... Justyna, przyznaj się co twoja siora trenuje:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Z śmieciami zawsze jest ciekawie... My zawsze wszystkie papiery targamy a raz i tak się naszego adresu dopatrzyli i... dostaliśmy do domu mandat za wyrzucanie papierów do (niby) złego kosza... :| Quote
teqquila Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 ona sobie cwiczy jeet kune do to Bruce Lee je stworzyl a i jeszcze kali vale tudo shootwrestling power kicks i boxing eh wzielam to z jej harmonogramu zajec bo tak bym nie wioedziala :) Quote
zuzolandia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Witaj KASIENKO;-) oj urozmaicone masz te ostatnie dni w ojczyznie eheh .....ale wiesz nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło....ehehh ( CIEKAWE KTO TO WYMYSLIł ?) BUZIACZKI I POZDROWIONKA PRZESYłAMYYYYYY !!!! Quote
e.v.a Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Kate I Luka napisał(a): [FONT=Tahoma]Nawet udało mi się wczoraj szybko zasnąć... Ale przez Ewcie, co mi już dziecko w brzuch wkłada - śniło mi się dziś, że urodziłam synusia :loveu: Położyli mi go na brzuchu po porodzie, ja się do niego przytulałam i całowałam, i zauważyłam, że on ma dużo włosków na całym ciele. A po chwili okazało się, że to był mały bokserek :grin: :grin: :grin: [/FONT] :grin::grin::grin: buahahhahahahaha witanko:lol: Quote
Agniest Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 hej Kasieńko :) Trzymam kciuki jutro za ciebie i twoje wypowiedzenie z pracy - a to się szef zdziwi...... Quote
Jagoda1 Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Agniest napisał(a):hej Kasieńko :) Trzymam kciuki jutro za ciebie i twoje wypowiedzenie z pracy - a to się szef zdziwi...... Pewnie będzie po tobie rozpaczał:razz: ... Quote
ferraribox Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 :lol: Mizianko dla wnusia,pozdrowionka dla Ciebie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 rety, Kasia, czy ty jeszcze żyjesz? wypowiedzenie dałaś?????:cool3: Quote
e.v.a Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Imbir1 napisał(a):rety, Kasia, czy ty jeszcze żyjesz? wypowiedzenie dałaś?????:cool3: :evil_lol: jutro ma to zrobic( chyba:hmmmm: ) :evil_lol: trzymamy kciuki :evil_lol: Quote
bonita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Hejka Kasia :loveu: Sen psepiękny :grin: Pozdrowionka ślemy Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial];)Hey Kasieńko ..trzymam paluszki... jeszcze troszkę i bedziesz z Łukaszem;) [/FONT] Quote
Kate I Luka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [FONT=Tahoma]Jestem :multi: [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Wczoraj składałam wypowiedzenie... Oj co się działo:roll: Masakra wprost. Prezes w szoku, księgowa w szoku. Kierowniczki mojego działu o mało na zawał nie wywieźli. [/FONT] [FONT=Tahoma]Jak tylko powiedziałam, że się zwalniam zabronili mi wracać do biura i dotykać kompa. Dobrze, że wcześniej pousuwałam sobie wszystjkie prywatne rzeczy, które miałam.[/FONT] [FONT=Tahoma]Niestety, durna szefowa nie podpisała mi jeszcze papierów, że mam wszystko w porządku rozliczone , i muszę się jeszcze dziś tam zjawić.[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Teraz właśnie wyszła ode mnie fryzjerka, robiłam sobie nowe pasemka na jutrzejszy wyjazd. [/FONT] [FONT=Tahoma]Dziś jeszcze ostatnie zakupy i załatwiania.[/FONT] [FONT=Tahoma]No a jutro o 13.20 wylatuję, a o 15.55 zaczynam wszystko od nowa.... [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Trzymajcie się Kobitki , niestety nie mam już dziś czasu by zalecieć do Was wszystkich. Wszystkim Wam mówię: do zobaczenia, usłyszenia, i pogadania;) [/FONT] [FONT=Tahoma]Buziaki :loveu: :loveu: :loveu: [/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]PS. Nie zapomnijcie o Gastonkach :-([/FONT] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]:loveu:Kasiu ....trzymam kciukasy z całych sił ....wszystko bedzie dobrze;)[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Aż mi się tak przykro zrobiło, jak przeczytałam, że to już jutro:oops: :oops: :oops: Pewnie, że będziemy pamiętać:multi: :multi: O siostrze i siostrzeńcu nie potrafiłabym zapomnieć:evil_lol: :loveu: :loveu: Powodzenia:cool2::cool2::cool2: Szukaj szybciutko dostępu do kompa, do Nas:p Quote
Imbirka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 buuuuuuu, Kasia, a ja już tęsknię:placz::placz::placz::placz::placz::placz: trzymaj się i jak najszybciej odezwij się do Nas Quote
teqquila Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Kasiu bedziemy o was pamietac :) ale wy tam szybko neta zalatwiajcie :) ale to szybko minelo Quote
zuzolandia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Matyldooooooooo to juz jutro ???? jak ten czas leci ;-(( .szybko se sprawcie neta bo my uschniemy z tesknoty za WAMI !!!!!!! Powodzenia !!!!!!!!!!! trzymaj sie i pomysl o nas czasami;-) Quote
Recommended Posts