Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nio to pal szesc siostrunie ;-) ..matyldooo ja tez jestem starsza od mojej sister o 6 lat ale na szczescie jestem i byłam postepowa w zwiazku z tym mamy swietny kontakt ;-) fakt w latach dzieciecych były miedzy nami starcia nawet chciałąm ja zadzgac nozyczkami po tym jak mi popisałą zeszyty szkolne ale potem to juz było z gorecki ;-)nawet na wywiadowki chodziłam hehehe gdy sister szkoliła sie w technikum eheheheh;-)
Trzymaj sie KASIENKO ...JESZCZE TROCHE I JUZ BEDZIESZ U TZ-ta;-) a jeszcze troche i GASTUS bedzie z WAMI;-)
Własnie zrob foteeeee szefostwu ehehheh ....bedzie z czego sie posmiac !!!!
buziaczki słoneczne przesyłam!!!!!!!

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kate I Luka'][FONT=Tahoma]Ello babeczki :)

Ja dziś w pracy młyn. Dziś się okazało, że 1 dziewczyna jest w ciąży i przyniosła L4. I już chyba do końca będzie je ciągła. Prezes wpadł w szał, bo sezon, bo robota... O matko, już cała chora jestem jak sobie pomyślę co będzie się działo jak ja ostatniego pójdę z wypowiedzeniem natychmiastowym, i pierwszego do pracy już nie przyjdę :crazyeye:

Wczoraj imprezka pożegnalna połączona z dniem matki nie wypadła najplepiej... Pokłóciłam się potwornie z siostrą. Dzili nas tylko 6 lat różnicy, a czasami mam wrażenie, że siostra ma 50 lat... Jej poglądy na świat są tak odmienne od ludzi w tak młodym wieku...
Nigdy nie zapomnę naszej rozmowy ileś tam lat temu, jak zwierzyłam się jej , że swój pierwszy raz mam już za sobą. Nie miałam 16stu lat,a ona zwyzywała mnie od łatwych, i że chyba nie zdaję sobie sprawy z tego, że z tego mogą być dzieci :-o
Wczoraj afera wybuchnęła jak zaczęła się wtrącać o to, że Gaston zostaje u rodziców. Niestety, jej 3 letnie bliźniaki boją się Gastka, i przez to przez 1.5 miesiąca ona nie będzie mogła do rodziców przychodzić. Zaczęła się wydzierać, że jak można w takiej sytuacji rodzinę stawiać, jak można na rodziców taki obowiązek zwalać, że to nasz pies i powinniśmy sobie sami radzić... Wogóle potem już nie miała o co się wydzierać, to zaczęła swoją starą śpiewkę, że jak można bez ślubu żyć tak jak ja z Łukaszem itd itp...
Wqrwiłam się nie na żarty, zaczęłam wykrzykiwać swoje, ona swoje.
Mama się popłakała, ojca przy tym nie było. Jak wrócił powiedziałam mu o wszystkim. Powiedział, że mam się nie denerwować, i że ona ma gówno do gadania.
Ale popołudnie upłynęło w drętwej atmosferze :shake: [/FONT]

Cześć Kasia :)

Ja myślę że siostrze przejdzie, jeszcze będzie tęsknić porządnie za Wami:loveu:
Zezłościła się bo zawsze miała luzio jak dzieci podrzuciła do rodziców - skąd ja to znam:cool3::p.

Przecież nie zostawiasz Gastusia rodzicom na zawsze:cool3: nie ma innego wyjścia na ten moment.
A tak swoją drogą , to ciekawa jestem czy tata będzie chciał Ci go oddać po tym 1,5 msc:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']A tak swoją drogą , to ciekawa jestem czy tata będzie chciał Ci go oddać po tym 1,5 msc:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pozdrawiamy, Kasiu i Gastonku:loveu:

Posted

Czesc Kasiu.
Widze ze masz podobna rodzinke do naszej :/
Wprawdzie ja nie posiadam siostry takiej (ani zadnej zreszta :P ) tylko ciotke... ale poglady to maja dokladnie te same :shake:[FONT=Tahoma] [/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']biedna Kasiusia:calus:
olej ja... zazdrosci ci poprostu!!:razz:
biedne blizniaki:placz: pieska sie boja:placz: i przez to mamusia nie bedzie mogla zostawic swoich dzieci na głowie rodzicow:placz:
[FONT="Tahoma"]właśnie-głównie chyba o to chodzi [/FONT]
ona ma dzieci a ty masz psa qtorego tez kochasz :) i z tego co piszesz to twoj tato uwielbia Gastusia :)
szkoda tylko ze to wszystko odegralo sie na oczach mamy:-( biedna nie dosc ze cora jej ucieka z polski to jeszcze sie kluci z siostra:shake: wiem jak moja mama reagowala jak sie klucilam z bratem bylo czasami jej przykro bo zawsze powtazala ze mamy sie szanowac bo jej i taty kiedys nie bedzie...
[FONT="Tahoma"]moja mama stale to samo powtarza [/FONT]
ale Kasia glowa do gory siostrze przejdzie :)

a co do pracy ...:grin: zrob fote szefa jak wreczysz mu zwolnienie:grin:
[FONT="Tahoma"]a co do szefa - to już wszyscy wtajemniczeni chcą mnie w dyktafon, i ukrytą kamerę wyposażyć :evil_lol: [/FONT]

[quote name='Kitka20']Kasieńku przykro mi ale nie przejmuj się tym, siostry starsze zawsze myślą że są nie wiadomo kim i, że lepiej wiedzą.
Ja ze swoją mam to samo nie patrzy na siebie co robiła w moim wieku, a teraz to mnie poucza, że to robie źle.
Wszystko się ułoży, a co do Gasia cóż najważniejsze, że to rodzice nie mają nic przeciwko temu, że zostawiasz Gastka u nich z tego co piszesz wygląda na to, że go lubią a przecież to ich zdanie jest najważniejsze zgodzili się co znaczy że nie mają nic przeciwko Gastkowi.

[FONT="Tahoma"]właśnie bardzo się cieszę, że rodzice po pierwszym szoku jaki dla nich był mój tekst, że chcę jechać wcześniej i Gastek ma zamieszkać u nich (i broić w ich domu) - wreszcie przeszli na moją stronę :)[/FONT]

[quote name='AgusiaTerierka']Kasiu, pęknięcia miedzy Rodzeństwem zdarzają się, ale sądzę, że jak będziecie daleko, będziecie tęsknić za sobą i dogadacie się, wierzę w to.
Masz fajnych Rodziców, chcą Ci pomóc bo kochają Cię.
[FONT="Tahoma"]Wiem, że będziemy za sobą tęsknić... tylko tak przykro na duchu się robi, że od bliskeij osoby usłyszałam tylko niemiłych słów :-( [/FONT]

[quote name='Imbir1']witaj Kasiu, trzymaj się kobieto, wiem że nerwy masz juz na granicy wytrzymałości ale jeszcze trochę.... ja się z moim bratem w ogóle nie dogaduję (być może na dużą różnicę wieku) i już nie wspomnę kiedy go widziałam:cool3: za to mam świetnego bratanka, który jest ekstra "nianią" dla mojego Imbira;):p
[FONT="Tahoma"]staram się trzymać... choć w niedzielę nie spałam do 2giej w nocy, brałam tabletki na uspokojenie... skumulowało się wszystko, i nerwy o wypowiedzenie, i jeszcze ta sytuacja z siostrą :angryy: [/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']Nio to pal szesc siostrunie ;-) ..matyldooo ja tez jestem starsza od mojej sister o 6 lat ale na szczescie jestem i byłam postepowa w zwiazku z tym mamy swietny kontakt ;-) fakt w latach dzieciecych były miedzy nami starcia nawet chciałąm ja zadzgac nozyczkami po tym jak mi popisałą zeszyty szkolne ale potem to juz było z gorecki ;-)nawet na wywiadowki chodziłam hehehe gdy sister szkoliła sie w technikum eheheheh;-)
Trzymaj sie KASIENKO ...JESZCZE TROCHE I JUZ BEDZIESZ U TZ-ta;-) a jeszcze troche i GASTUS bedzie z WAMI;-)
Własnie zrob foteeeee szefostwu ehehheh ....bedzie z czego sie posmiac !!!!
buziaczki słoneczne przesyłam!!!!!!!

[FONT="Tahoma"]a ja z siostrą zawsze miałam kiepskie stosunki... jak dzieliłyśmy razem pokój - byłam okropną smarkulą, która robiła jej stale na złość. Potem W domu się mijałyśmy, a odkąd się wyprowadziła, wyszła za mąż i dzieci dorobiła- zrobiła się z niej totalna matrona :shake: [/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Kasiu .....wiem co przeżywasz :-(.....chyba nawet cie nie potrafię pocieszyć ....ale myśl o sobie ..:razz:[/FONT]
[FONT="Tahoma"]dzięki Alutku :glaszcze: [/FONT]

[quote name='bonita']Cześć Kasia :)

Ja myślę że siostrze przejdzie, jeszcze będzie tęsknić porządnie za Wami:loveu:
Zezłościła się bo zawsze miała luzio jak dzieci podrzuciła do rodziców - skąd ja to znam:cool3:
[FONT="Tahoma"]o tak, tak - już w niedzielę wykrzyczała, że co ona zrobi z dziećmi któregoś tam czerwca, gdy mają iść na jakąś tam imprezę [/FONT]
Przecież nie zostawiasz Gastusia rodzicom na zawsze:cool3: nie ma innego wyjścia na ten moment.
A tak swoją drogą , to ciekawa jestem czy tata będzie chciał Ci go oddać po tym 1,5 msc:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT="Tahoma"]tata już po pracy jako niania szaleje za Gastkiem, a chodząc z nim na spacery idzie dumny jak paw, i nawet bieganie za ciągnącym psem go nie przeraża - jeden tekst przechodniów "oo, jakiego ma Pan ładnego psa" - rekompensuje wszystko :eviltong: :eviltong: :evil_lol: [/FONT]

[quote name='AgusiaTerierka']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pozdrawiamy, Kasiu i Gastonku:loveu:
[FONT="Tahoma"]cześć laseczki :multi: [/FONT]

[quote name='evaxon']witanko Gastusie :multi:
Siemanko Ewusio-Tigrusia ;)

[quote name='a_ga.isk']Czesc Kasiu.
Widze ze masz podobna rodzinke do naszej :/
Wprawdzie ja nie posiadam siostry takiej (ani zadnej zreszta :P ) tylko ciotke... ale poglady to maja dokladnie te same :shake:[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT="Tahoma"]no tak... z rodzinką wychodzi się dobrze na zdjęciach... a i to nie zawsze :lol: [/FONT]

Posted

[FONT="Tahoma"]Poczyniłam dziś małe wyjazdowe zakupy - nowa piżamka do spania, nowy biustonosz, i ładny komplecik bielizny (tak sexowny:eviltong: ). W końcu do stęsknionego TZta jade, nie?:evil_lol:
Jutro małe zakupy w kosmetycznym-szampon, odżywka, balsam, krem i pasta do zębów.
W czwartek zapas papierosków, literek wyborowej:cool3: ...

Od 2 tyg sprzątam namiętnie w mieszkaniu, wyrzucam wszystko to co niepotrzebne, nieużywane ciuchy, stare papiery, zepsute kasety magnetofonowe, szpargały kuchenne, i masa, masa innych bzdetów, bo chyba będziemy mieszkanie wynajmować, by niepotrzebnie kasy niepłacić za opłaty. Co wieczór jak się ściemni wywalam po 2- 3 wielkie wory na śmieci. Gdzie to się wszystko mieściło na 38m2?
[/FONT]

Posted

hohoho Kasienko jak cie TZ zobaczy w sexi bieliznie po tak dlugim czasie to ja ci mowie ... ni ewypusci sie z ramion i .... bedzie dzidzia<jupi>:evil_lol:

Posted

a_ga.isk napisał(a):
Zawsze gdzies sie miesci, bo przeciez szkoda wrzucic mimo ze nie noszone/uzywane od wielu lat :evil_lol:

[FONT="Tahoma"]no jakbym TZta słyszała... to przez niego tak chomikowaliśmy wszystko :razz: [/FONT]
evaxon napisał(a):
hohoho Kasienko jak cie TZ zobaczy w sexi bieliznie po tak dlugim czasie to ja ci mowie ... ni ewypusci sie z ramion i .... bedzie dzidzia<jupi>:evil_lol:

[FONT="Tahoma"]Ewcia :mad: kraczesz, kraczasz aż wykraczesz :roll: [/FONT]

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ojj Kasieńko, dobrze, że masz jeszcze drugą siostrę - MNIE:grins::grins::diabloti:
Witaj:p

[FONT="Tahoma"]co ja bym mła kochana zrobiła bez Ciebie??? [/FONT]
DORRAG napisał(a):
Cześć Kasieńko:p

[FONT="Tahoma"]Hejo :multi: [/FONT]
evaxon napisał(a):
kraa kraa kraaa:evil_lol:

:spam2: :spam2: :spam2: :spam2:

Posted

evaxon napisał(a):
KCM:loveu: :loveu: :loveu:

JCT :loveu: :evil_lol:

[FONT="Tahoma"]Spadam na chatę Kobitki. Dziś muszę wziąść i posegregować wszelkie płatności do jednego segregatora, jutro podrzucam to teściówce. Teraz ona będzie się zajmowała naszym mieszkankiem...
Buziaki.

PS. A dziś na obiad mam pyszne gołąbki roboty mamusi mojej. Pochawalę się troszkę :p [/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:loveu:doberek Kasiu

Kasiu nie warto się kłócić ....siostra sama kiedyś dostanie od żeycia coś co ją nauczy szanować 2go człowieka .....ja mam naprawde podobna sis:angryy:......i wiem jak to jest ...z czasem nauczysz sie z tym żyć ....choć czasem serce boli
Dasz Kasiu rade;)
[/FONT]

Posted

[quote name='ferraribox']Trzymaj się Kasiu!-Ferraroboksiki i ich pańcia są w tych ciężkich dniach z Tobą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[FONT="Tahoma"]Asiu,Kokusiu,Nomisiu,i Gasinko - dziękujemy bardzo, bardzo :loveu: [/FONT]
[quote name='olekg18']Niezazdroszcze siostry.Całe szczęscie jestem jedynakiem :P
Ale spiewke mój pies i mój problem znam na pamięć:)
[FONT="Tahoma"]No niestety, różnie bywa :roll: [/FONT]
[quote name='Agga']

Ale cudaczek kochany:loveu:

[FONT="Tahoma"]dzięki:loveu: [/FONT]
[quote name='AgusiaTerierka']Cieszę się Kasiu, że coraz masz bliżej UK..., ale czy będziesz do nas pisać?
[FONT="Tahoma"]no już bardzo blisko..i teraz zaczynam widzieć czemu Łukasz chodził przed wyjazdem taki poddenerwowany :shake: [/FONT]
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu:doberek Kasiu

Kasiu nie warto się kłócić ....siostra sama kiedyś dostanie od żeycia coś co ją nauczy szanować 2go człowieka .....ja mam naprawde podobna sis:angryy:......i wiem jak to jest ...z czasem nauczysz sie z tym żyć ....choć czasem serce boli
Dasz Kasiu rade;)
[/FONT]

[FONT="Tahoma"]dzięki Aluś za miłe słowa :loveu: [/FONT]
[quote name='Imbir1']Helloł, jak dzisiaj samopoczucie? Kasia tylko nie szalej za mocno z tymi porządkami żebyś tak jak ja nie wyrzuciła czegoś potrzebnego:cool3::evil_lol:
[FONT="Tahoma"]Nawet udało mi się wczoraj szybko zasnąć... Ale przez Ewcie, co mi już dziecko w brzuch wkłada - śniło mi się dziś, że urodziłam synusia :loveu: Położyli mi go na brzuchu po porodzie, ja się do niego przytulałam i całowałam, i zauważyłam, że on ma dużo włosków na całym ciele. A po chwili okazało się, że to był mały bokserek :grin: :grin: :grin:

A z tymi moimi śmieciami to jest jakaś porąbana sytuacja. Od kilku "wyniesień" worków na śmieci zauważyłam, że rano moich worków już nie ma. Inne śmieci są, więc to nie żadna nocna śmieciarka je podbierała.
Więc wczoraj wyrzucałam 2 worki ze staraymi papierami, starymi rachunkami itd. Wszystko dokładnie potargałam, i wyrzuciłam na śmietnik - trochę nawet wpychając za inne worki. I co? Dziś ide z Gastkiem, a qrna chata worków nie ma, przy czym inne jak zwykle leżą.
Co za pojebusy z tych moich sąsiadów. Wiem, że to sąsiedzi, bo kiedyś wyrzuciłam na śmietnik też 2 worki ze starymi ubraniami, to po kilku dniach Łukasza spotkał sąsiad, i mu mówił: Pana żona wyrzuciła takie dobre rzeczy, że sąsiadki ze śmietnika je wyciągały i do domu zabierały :wallbash: [/FONT]