Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia To już tydzień został:placz: mi już smutno na samą myśl:placz:
OBIECAJ że będziesz do nas pisywać:cool3: że nam będziesz relacje zdawać:cool3: PLOSIMY!!!
Chociaż jakiegoś semeska narazie:cool3: ( puki nete nie macie)choćby na mój numerek 668 365 398 co? to ja tu wszystko dogo familii przekażę:cool3:.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Kasiu po jedno ciesze sie że już niedługo będziesz znów z Łukaszem ale po drugie zal że my tu a ty tam ...więc necik koniecznie;)...no i szybciutko Gastonek do was:loveu:

mi też żal :( wszystko się pomieeszało, i jest nie tak jak miało być :-(
[quote name='madzia i medor']A wydawało mi się, ze tu dzisiaj byłam :niewiem:
Szkoda, że tak szybko wyjeżdżasz, nawet nie miałyśmy się okazji poznać, a ja planuję czerwiec/lipiec wyjazd do Tychów:cool3:
buuu... Siostruni nie zobaczę :placz:
[quote name='DORRAG']Cześć Kasiu:p

Tak szybciutko wyjeżdżasz...Będziemy bardzo tęsknić:placz:
ano jadę w wielki świat ;)
[quote name='zuzolandia']Taaaaaakkkkk tesknicccccccc ;-) .witanko i przytulanko !!!
cześć Kudłatki :multi:

Posted

[quote name='Kitka20']Cze Kasia gratki z okazji wyjazdu do TZ-ta Ty masz więcej szczęścia ja do swojego nie wyjadę (niedługo jedzie do Czech) bo nie chcę nikomu mojej psiny zostawić
też nie chcę zostawiać psiura, i robie to z wielkim bólem serca... ale cóż zrobić :(
lepiej już tam zajechać, mieć pracę, znaleźć dom gdzie można mieszkać z psem, bo nie wszędzie zwierzaki akceptują, i potem tylko na gotowe Gasia przywieźć

[quote name='a_ga.isk']Jasna meduza....
To niedługo już jedziesz... załóż sobie potem tam szybciutko neta ;P
Jasna meduza-ale fajne powiedzonko :cool3:
postaramy się ucywilizować tak szybko jak tylko się da ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć kasieńko....idę dziś do pani Dyrektor:razz:
powodzenia Alu :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:
[quote name='Agniest']witajcie :) to już prawie za tydzień wyjeżdzasz ....... fajnie, że będziecie już razem :)
za tydzień ostatni dzień pracy, i w sobotę znów droga na Kraków i fruuuuuu :multi:
Mama już od tygodnia chodzi i ryczy, że jej córcia w świat wyjeżdża :placz: Tata na razie się trzyma, ale już i tak - codzień jak przychodzi do Gasia to mi jakieś pyszności podrzuca... chyba chce nadrobić na długi długi czas rozstania :-(

Wczoraj znalazłam kolejnego kleszcza u Gastka. Kurde to już 3 w przeciągu 2 tygodni :angryy: a przecież spacerujemy tylko po parku, a nie po wielkim lesie :mad: Kupiłam wczoraj znów krople i mu wkropiłam.

Posted

Witaj Gastusiowa ;-) oj pojdzie corka w swiat pojdzie ;-) hehehehh
Wiesz kleszcze sa praktycznie wszedzie .nie tylko w lesie czy na łakach ,mozna je spotkac nawet na osiedlowych zywopłotach gdzie czyhaja na potencjalna ofiare .U mnie w knajpie był swego czasu rottek własciciela i zawsze sobie lezał przy płocie pod zywopłotem przy głownej drodze .i codziennie był oblegany przez kleszcze ,srodki stosowane u niego nie sprawdzały sie ..czasami były tak napite krfffia ze same odpadały fujjjjj ......
Tak wiec kochaniutka nie dziw sie ze Gastus łapie to dziadowstwo nawet w parku ;-)
pozdrowionka !!!!!

Posted

Jak byłam w UK znaleźliśmy info o ubezpieczeniach zwierząt.
Wyglądało to tak:

Przez 10 min śmialeśmy się, że najwyższa stawka ubezpieczeniowa obejmuje psy , które jedzą Pedigree ze względu na możliwość częstego chorowania po takim żarciu. Dopiero po chwili koleżanka nam uświadomiła,że Pedigree to znaczy - psy rasowe :oops:

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Przez 10 min śmialeśmy się, że najwyższa stawka ubezpieczeniowa obejmuje psy , które jedzą Pedigree ze względu na możliwość częstego chorowania po takim żarciu. Dopiero po chwili koleżanka nam uświadomiła,że Pedigree to znaczy - psy rasowe :oops:

:grin: hahaha dobre dobre:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
witanko Kasiesieńko:multi:

Posted

[quote name='evaxon']:lol: :lol: jakies sztyczne te panie sie wydaja:lol:
sztuczne bo sztywne - od nadmiaru lakieru na włosach :evil_lol:

<><><><><><><><><><><><><><><><>

Wiecie co, albo ja jestem do tyłu, albo jakaś walnięta, ale o takim czymś jeszcze nie słyszałam:

Okulary przeciwsłoneczne dla psa
Numer katalogowy: 109
Producent: -
Dostępny w sprzedaży

Okulary przeciwsłoneczne dla psa. Idealny prezent na wakacje.

Dostępne dwa modele w trzech rozmiarach:
małe - gumowy pasek na podbródek 10-20 cm, pasek tył głowy 30-50 cm, dla psów o wadze ok. 7-11 kg
średnie - gumowy pasek na podbródek 12-28 cm, pasek tył głowy 38-63 cm, dla psów o wadze ok. 9-27 kg
duże - gumowy pasek na podbródek 15-38 cm, pasek tył głowy 45-764 cm, dla psów o wadze ok. 23-41 kg

cena:
239.00 PLN / 179.00 PLN
UWAGA: WYDŁUŻONY CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']cześć .....dyrektorka wyjechała dziś do kuratorium i doopa z rozmowy:diabloti:

a to peszek....:razz:

Posted

[quote name='Kate I Luka']sztuczne bo sztywne - od nadmiaru lakieru na włosach :evil_lol:

<><><><><><><><><><><><><><><><>

Wiecie co, albo ja jestem do tyłu, albo jakaś walnięta, ale o takim czymś jeszcze nie słyszałam:

Okulary przeciwsłoneczne dla psa
Numer katalogowy: 109
Producent: -
Dostępny w sprzedaży

Okulary przeciwsłoneczne dla psa. Idealny prezent na wakacje.

Dostępne dwa modele w trzech rozmiarach:
małe - gumowy pasek na podbródek 10-20 cm, pasek tył głowy 30-50 cm, dla psów o wadze ok. 7-11 kg
średnie - gumowy pasek na podbródek 12-28 cm, pasek tył głowy 38-63 cm, dla psów o wadze ok. 9-27 kg
duże - gumowy pasek na podbródek 15-38 cm, pasek tył głowy 45-764 cm, dla psów o wadze ok. 23-41 kg

cena:
239.00 PLN / 179.00 PLN
UWAGA: WYDŁUŻONY CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA

Muszę takie sprawić medorkowi:bigcool::bigcool::bigcool:
Witam:p

Posted

Kate I Luka napisał(a):

:lol: :lol: :lol:
A pozatym to witam ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']cześć .....dyrektorka wyjechała dziś do kuratorium i doopa z rozmowy:diabloti:
co się odwlecze , to nie uciecze ;)

[quote name='madzia i medor']Muszę takie sprawić medorkowi:bigcool::bigcool::bigcool:
Witam:p
a Dinuś to co??? :mad:
[quote name='bonita']Pędzę donieść że u nas strasznie leje, nie będzie pieczonych zimnioków na kulację
??? leje :crazyeye: u nas leje, ale upał z nieba ;)
[quote name='a_ga.isk']:lol: :lol: :lol:
A pozatym to witam ;)
a witam, witam i o zdrowie pytam :cool3:
[quote name='evaxon']ehehehehe fajne te okularki:evil_lol:
ale w tym sezonie muchy modne:razz: :diabloti: :evil_lol:
witanko:multi:
Ewcia na czasie :D

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Hejka odwiedzające :multi:

Padam...upał i gorąc u nas okropny. Gastkowi dziś odbiło, i włąśnie tata mi donióśł, że pogryzł moje klapki w drobny mak. Nigdy za buty się nie brał, więc nawet do głowy mi nie przyszło, że muszę je chować przed nim.
W biurze klima miała być założona już 2 dni temu, i do dziś ekipy montującej ni widać ni słychać :angryy:
A jescze jutro musze do pracy przyjść :placz:
Jutro po pracy do teściów na pożegnalny obiadek jestem zproszona, a w niedzielę Dzień Matki u rodziców połączony z imprezką pożegnalną :roll:

Posted

u nas tez upał na maxa:razz:
bylam z Tigra po zapas nabiału ( dla mnie:evil_lol: ) w sklepie i biedna po 10 minutach padła i nie mogla powstac:evil_lol: :shake:

Posted

evaxon napisał(a):
u nas tez upał na maxa:razz:
bylam z Tigra po zapas nabiału ( dla mnie:evil_lol: ) w sklepie i biedna po 10 minutach padła i nie mogla powstac:evil_lol: :shake:

hahaha, Gastek jak wracamy od 3 dni rano ze spacerku, po wejściu do klatki pada na chłodną podłogę, i po schodach na siłę muszę go wciągać :lol:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
hahaha, Gastek jak wracamy od 3 dni rano ze spacerku, po wejściu do klatki pada na chłodną podłogę, i po schodach na siłę muszę go wciągać :lol:

:lol: Tigra to najchetniej by zamieszkała na klatce schodowej:grin: