Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 :multi::multi::multi:cześć kasieńko....idę dziś do pani Dyrektor:razz: Quote
Agniest Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 witajcie :) to już prawie za tydzień wyjeżdzasz ....... fajnie, że będziecie już razem :) Quote
bonita Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Kasia To już tydzień został:placz: mi już smutno na samą myśl:placz: OBIECAJ że będziesz do nas pisywać:cool3: że nam będziesz relacje zdawać:cool3: PLOSIMY!!! Chociaż jakiegoś semeska narazie:cool3: ( puki nete nie macie)choćby na mój numerek 668 365 398 co? to ja tu wszystko dogo familii przekażę:cool3:. Quote
Kate I Luka Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Kasiu po jedno ciesze sie że już niedługo będziesz znów z Łukaszem ale po drugie zal że my tu a ty tam ...więc necik koniecznie;)...no i szybciutko Gastonek do was:loveu: mi też żal :( wszystko się pomieeszało, i jest nie tak jak miało być :-( [quote name='madzia i medor']A wydawało mi się, ze tu dzisiaj byłam :niewiem: Szkoda, że tak szybko wyjeżdżasz, nawet nie miałyśmy się okazji poznać, a ja planuję czerwiec/lipiec wyjazd do Tychów:cool3: buuu... Siostruni nie zobaczę :placz: [quote name='DORRAG']Cześć Kasiu:p Tak szybciutko wyjeżdżasz...Będziemy bardzo tęsknić:placz: ano jadę w wielki świat ;) [quote name='zuzolandia']Taaaaaakkkkk tesknicccccccc ;-) .witanko i przytulanko !!! cześć Kudłatki :multi: Quote
Kate I Luka Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Kitka20']Cze Kasia gratki z okazji wyjazdu do TZ-ta Ty masz więcej szczęścia ja do swojego nie wyjadę (niedługo jedzie do Czech) bo nie chcę nikomu mojej psiny zostawić też nie chcę zostawiać psiura, i robie to z wielkim bólem serca... ale cóż zrobić :( lepiej już tam zajechać, mieć pracę, znaleźć dom gdzie można mieszkać z psem, bo nie wszędzie zwierzaki akceptują, i potem tylko na gotowe Gasia przywieźć [quote name='a_ga.isk']Jasna meduza.... To niedługo już jedziesz... załóż sobie potem tam szybciutko neta ;P Jasna meduza-ale fajne powiedzonko :cool3: postaramy się ucywilizować tak szybko jak tylko się da ;) [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć kasieńko....idę dziś do pani Dyrektor:razz: powodzenia Alu :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: [quote name='Agniest']witajcie :) to już prawie za tydzień wyjeżdzasz ....... fajnie, że będziecie już razem :) za tydzień ostatni dzień pracy, i w sobotę znów droga na Kraków i fruuuuuu :multi: Mama już od tygodnia chodzi i ryczy, że jej córcia w świat wyjeżdża :placz: Tata na razie się trzyma, ale już i tak - codzień jak przychodzi do Gasia to mi jakieś pyszności podrzuca... chyba chce nadrobić na długi długi czas rozstania :-( Wczoraj znalazłam kolejnego kleszcza u Gastka. Kurde to już 3 w przeciągu 2 tygodni :angryy: a przecież spacerujemy tylko po parku, a nie po wielkim lesie :mad: Kupiłam wczoraj znów krople i mu wkropiłam. Quote
zuzolandia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Witaj Gastusiowa ;-) oj pojdzie corka w swiat pojdzie ;-) hehehehh Wiesz kleszcze sa praktycznie wszedzie .nie tylko w lesie czy na łakach ,mozna je spotkac nawet na osiedlowych zywopłotach gdzie czyhaja na potencjalna ofiare .U mnie w knajpie był swego czasu rottek własciciela i zawsze sobie lezał przy płocie pod zywopłotem przy głownej drodze .i codziennie był oblegany przez kleszcze ,srodki stosowane u niego nie sprawdzały sie ..czasami były tak napite krfffia ze same odpadały fujjjjj ...... Tak wiec kochaniutka nie dziw sie ze Gastus łapie to dziadowstwo nawet w parku ;-) pozdrowionka !!!!! Quote
Kate I Luka Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Jak byłam w UK znaleźliśmy info o ubezpieczeniach zwierząt. Wyglądało to tak: Przez 10 min śmialeśmy się, że najwyższa stawka ubezpieczeniowa obejmuje psy , które jedzą Pedigree ze względu na możliwość częstego chorowania po takim żarciu. Dopiero po chwili koleżanka nam uświadomiła,że Pedigree to znaczy - psy rasowe :oops: Quote
e.v.a Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Kate I Luka napisał(a): Przez 10 min śmialeśmy się, że najwyższa stawka ubezpieczeniowa obejmuje psy , które jedzą Pedigree ze względu na możliwość częstego chorowania po takim żarciu. Dopiero po chwili koleżanka nam uświadomiła,że Pedigree to znaczy - psy rasowe :oops: :grin: hahaha dobre dobre:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: witanko Kasiesieńko:multi: Quote
Kate I Luka Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 evaxon napisał(a): witanko Kasiesieńko:multi: cześć Ewciu :) z lwią grzywą dziś czy bez??? :cool3: Quote
e.v.a Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Kate I Luka napisał(a):cześć Ewciu :) z lwią grzywą dziś czy bez??? :cool3: :grin: narazie jak pol dupy zaa krzaka:grin: Quote
Kate I Luka Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 evaxon napisał(a)::grin: narazie jak pol dupy zaa krzaka:grin: buahaha... Quote
e.v.a Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Kate I Luka napisał(a):buahaha... tu sie nie ma co smiac:evil_lol: tu trzeba wspolczuc:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='evaxon']tu sie nie ma co smiac:evil_lol: tu trzeba wspolczuc:evil_lol: eee tam, aż tak źle to chyba nie jest Quote
e.v.a Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Kate I Luka']eee tam, aż tak źle to chyba nie jest :lol: :lol: jakies sztyczne te panie sie wydaja:lol: Quote
Kate I Luka Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='evaxon']:lol: :lol: jakies sztyczne te panie sie wydaja:lol: sztuczne bo sztywne - od nadmiaru lakieru na włosach :evil_lol: <><><><><><><><><><><><><><><><> Wiecie co, albo ja jestem do tyłu, albo jakaś walnięta, ale o takim czymś jeszcze nie słyszałam: Okulary przeciwsłoneczne dla psa Numer katalogowy: 109 Producent: - Dostępny w sprzedaży Okulary przeciwsłoneczne dla psa. Idealny prezent na wakacje. Dostępne dwa modele w trzech rozmiarach: małe - gumowy pasek na podbródek 10-20 cm, pasek tył głowy 30-50 cm, dla psów o wadze ok. 7-11 kg średnie - gumowy pasek na podbródek 12-28 cm, pasek tył głowy 38-63 cm, dla psów o wadze ok. 9-27 kg duże - gumowy pasek na podbródek 15-38 cm, pasek tył głowy 45-764 cm, dla psów o wadze ok. 23-41 kg cena: 239.00 PLN / 179.00 PLN UWAGA: WYDŁUŻONY CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 cześć .....dyrektorka wyjechała dziś do kuratorium i doopa z rozmowy:diabloti: Quote
agbar Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']cześć .....dyrektorka wyjechała dziś do kuratorium i doopa z rozmowy:diabloti: a to peszek....:razz: Quote
Medorowa Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Kate I Luka']sztuczne bo sztywne - od nadmiaru lakieru na włosach :evil_lol: <><><><><><><><><><><><><><><><> Wiecie co, albo ja jestem do tyłu, albo jakaś walnięta, ale o takim czymś jeszcze nie słyszałam: Okulary przeciwsłoneczne dla psa Numer katalogowy: 109 Producent: - Dostępny w sprzedaży Okulary przeciwsłoneczne dla psa. Idealny prezent na wakacje. Dostępne dwa modele w trzech rozmiarach: małe - gumowy pasek na podbródek 10-20 cm, pasek tył głowy 30-50 cm, dla psów o wadze ok. 7-11 kg średnie - gumowy pasek na podbródek 12-28 cm, pasek tył głowy 38-63 cm, dla psów o wadze ok. 9-27 kg duże - gumowy pasek na podbródek 15-38 cm, pasek tył głowy 45-764 cm, dla psów o wadze ok. 23-41 kg cena: 239.00 PLN / 179.00 PLN UWAGA: WYDŁUŻONY CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA Muszę takie sprawić medorkowi:bigcool::bigcool::bigcool: Witam:p Quote
bonita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Pędzę donieść że u nas strasznie leje, nie będzie pieczonych zimnioków na kulację Quote
a_ga.isk Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Kate I Luka napisał(a): Przez 10 min śmialeśmy się, że najwyższa stawka ubezpieczeniowa obejmuje psy , które jedzą Pedigree ze względu na możliwość częstego chorowania po takim żarciu. Dopiero po chwili koleżanka nam uświadomiła,że Pedigree to znaczy - psy rasowe :oops: :lol: :lol: :lol: A pozatym to witam ;) Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ehehehehe fajne te okularki:evil_lol: ale w tym sezonie muchy modne:razz: :diabloti: :evil_lol: witanko:multi: Quote
Kate I Luka Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']cześć .....dyrektorka wyjechała dziś do kuratorium i doopa z rozmowy:diabloti: co się odwlecze , to nie uciecze ;) [quote name='madzia i medor']Muszę takie sprawić medorkowi:bigcool::bigcool::bigcool: Witam:p a Dinuś to co??? :mad: [quote name='bonita']Pędzę donieść że u nas strasznie leje, nie będzie pieczonych zimnioków na kulację ??? leje :crazyeye: u nas leje, ale upał z nieba ;) [quote name='a_ga.isk']:lol: :lol: :lol: A pozatym to witam ;) a witam, witam i o zdrowie pytam :cool3: [quote name='evaxon']ehehehehe fajne te okularki:evil_lol: ale w tym sezonie muchy modne:razz: :diabloti: :evil_lol: witanko:multi: Ewcia na czasie :D /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Hejka odwiedzające :multi: Padam...upał i gorąc u nas okropny. Gastkowi dziś odbiło, i włąśnie tata mi donióśł, że pogryzł moje klapki w drobny mak. Nigdy za buty się nie brał, więc nawet do głowy mi nie przyszło, że muszę je chować przed nim. W biurze klima miała być założona już 2 dni temu, i do dziś ekipy montującej ni widać ni słychać :angryy: A jescze jutro musze do pracy przyjść :placz: Jutro po pracy do teściów na pożegnalny obiadek jestem zproszona, a w niedzielę Dzień Matki u rodziców połączony z imprezką pożegnalną :roll: Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 u nas tez upał na maxa:razz: bylam z Tigra po zapas nabiału ( dla mnie:evil_lol: ) w sklepie i biedna po 10 minutach padła i nie mogla powstac:evil_lol: :shake: Quote
Kate I Luka Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 evaxon napisał(a):u nas tez upał na maxa:razz: bylam z Tigra po zapas nabiału ( dla mnie:evil_lol: ) w sklepie i biedna po 10 minutach padła i nie mogla powstac:evil_lol: :shake: hahaha, Gastek jak wracamy od 3 dni rano ze spacerku, po wejściu do klatki pada na chłodną podłogę, i po schodach na siłę muszę go wciągać :lol: Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Kate I Luka napisał(a):hahaha, Gastek jak wracamy od 3 dni rano ze spacerku, po wejściu do klatki pada na chłodną podłogę, i po schodach na siłę muszę go wciągać :lol: :lol: Tigra to najchetniej by zamieszkała na klatce schodowej:grin: Quote
Recommended Posts