Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajowa historyjka obrazkowa z udziałem mojego wnusia :loveu:
Qurcze udało by Ci się fajnie jakbyś tak szybko robotę dostała :loveu:
A rodzice z pewnością nie dadzą się Gasiowi smucić :)
Martwię się tylko żebyś nam tam w tej Anglii nie zniknęła:cool3: jak kamfora:evil_lol: musisz jakiegoś neta znależć i do dogo rodzinki pisywać:lol:

Posted

bonita napisał(a):
ylko żebyś nam tam w tej Anglii nie zniknęła:cool3: jak kamfora:evil_lol: musisz jakiegoś neta znależć i do dogo rodzinki pisywać:lol:

DoKładnie:grins::grins:

Posted

Hejka :multi:

Nie martwcie się dziewczyny, jak tylko się urządzimy, to zakładamy neta, i będę do Was zaglądać.
Z nauczeniem rodzców sztuki wstawiania fotek chyba nie będzie tak prosto.
Wielkim sukcesem było nauczenie ich obsługi tel komórkowego, wysyłania sms, mms, kręcenia filmów, robienia fot... a następnie zaznajomienie z netem, skrzynką pocztową,itd....
Jakbym im teraz miała tłumaczyć jak zrzucać foty, zmniejszać do 500x500 a potem wrzucać na serwer, to już by kręćka dostali :stupid: :stupid: :stupid: :evil_lol:

Dziś w pracy kolejny dzień po wczorajszym urwania głowy... Masa ludzi, masa spraw.. Już mam dość :-(

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Hejka :multi:

Nie martwcie się dziewczyny, jak tylko się urządzimy, to zakładamy neta, i będę do Was zaglądać.

Dziś w pracy kolejny dzień po wczorajszym urwania głowy... Masa ludzi, masa spraw.. Już mam dość :-(

I oto nam chodzi...

Pomyśl, że już niedługo będą dobre zmiany:lol: .

Posted

Cześć Kasiu :multi: dawno nie zaglądałam .... :oops: :oops: ale nadrobiłam zaległości ;)
czyli opuszczasz nas wcześniej (wiesz już kiedy dokładnie wyjeżdzasz?)...... niech ci tam się wiedzie - i szybko tego neta zakładaj :mad:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):

Pomyśl, że już niedługo będą dobre zmiany:lol: .

no naprawde mam nadzieję , że będą to zmiany na dobre... choć rozłąka z rodzinką mnie przeraża :-(
DORRAG napisał(a):
Cześć Kasiu:p

Ja dzisiaj też miałam dużo pracy i do tego wszystkiego jeszcze ten upał:shake:

Hejo :)
A dziś już znacznie lepiej z pogodą... pogrzmiało, popadało i od razu lepsze powietrze :cool3:

Agniest napisał(a):
Cześć Kasiu :multi: dawno nie zaglądałam .... :oops: :oops: ale nadrobiłam zaległości ;)
czyli opuszczasz nas wcześniej (wiesz już kiedy dokładnie wyjeżdzasz?)...... niech ci tam się wiedzie - i szybko tego neta zakładaj :mad:

Witaj :)
Jadę wcześniej... bilet na 2 czerwca już kupiony :multi:
Przedemną tylko najgorsze - ostatniejgo maja idę na rozmowę do szefa z natychmiastowym wypowiedzeniem. Ciekawa jestem co się będzie działo.... Już na samą myśl wszystko mnie boli, serce wali jak mlot, a nogi mam jak z waty... Przecież to środek sezonu, ludzi masa, pracy ogrom, a ja tak ot sobie chcę się zwolnić... Nawet o tym nie myślę, tylko odliczam - jeszcze tylko 7 dni pracy :multi: :multi: :multi:

Posted

Witaj Kasiu:multi::multi::multi::multi: rety, to już niedługo Cię z nami nie będzie, buuuuu:-(
zakładajcie jak najszybciej net żebyśmy wiedzieli co u Was słychać i jak tam Gasio się czuje:p

Posted

[quote name='Kate I Luka']

:grin: hahahahha

witanko:multi:

qrcze czemu tak wczesnie nas opuszczasz:placz: :placz: :placz: :placz: bedziemy tesknic:placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Witaj Kasiu:multi::multi::multi::multi: rety, to już niedługo Cię z nami nie będzie, buuuuu:-(
zakładajcie jak najszybciej net żebyśmy wiedzieli co u Was słychać i jak tam Gasio się czuje:p

evaxon napisał(a):
witanko:multi:

qrcze czemu tak wczesnie nas opuszczasz:placz: :placz: :placz: :placz: bedziemy tesknic:placz: :placz: :placz: :placz:

Kobitki, ja też będę tęksnić:placz: szczególnie z moją rudością. Widzę po Łukaszu, co to znaczy taka długa rozłąka z psiakiem. Co dzień ze sobą "rozmawiają" Gasiu szaleje słysząc wołania TZta, rudy mu się śni częściej niż ja :mad:
Pozatym - jakby nie było cała rodzinka, znajomi, obyte kąty zostają tu :-(

Mam nadzieję, że jakoś to będzie :roll:

Posted

Kasiu po jedno ciesze sie że już niedługo będziesz znów z Łukaszem ale po drugie zal że my tu a ty tam ...więc necik koniecznie;)...no i szybciutko Gastonek do was:loveu:

Posted

A wydawało mi się, ze tu dzisiaj byłam :niewiem:
Szkoda, że tak szybko wyjeżdżasz, nawet nie miałyśmy się okazji poznać, a ja planuję czerwiec/lipiec wyjazd do Tychów:cool3:

Posted

Cze Kasia gratki z okazji wyjazdu do TZ-ta Ty masz więcej szczęścia ja do swojego nie wyjadę (niedługo jedzie do Czech) bo nie chcę nikomu mojej psiny zostawić