bonita Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Fajowa historyjka obrazkowa z udziałem mojego wnusia :loveu: Qurcze udało by Ci się fajnie jakbyś tak szybko robotę dostała :loveu: A rodzice z pewnością nie dadzą się Gasiowi smucić :) Martwię się tylko żebyś nam tam w tej Anglii nie zniknęła:cool3: jak kamfora:evil_lol: musisz jakiegoś neta znależć i do dogo rodzinki pisywać:lol: Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 czesc Kasiu:multi: przeszkol rodzicow zeby nam mogli Gastka pokazywac:evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 bonita napisał(a):ylko żebyś nam tam w tej Anglii nie zniknęła:cool3: jak kamfora:evil_lol: musisz jakiegoś neta znależć i do dogo rodzinki pisywać:lol: DoKładnie:grins::grins: Quote
zuzolandia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Te zabawki to wszystkie Gastusia ????? heheeheheh witanko i pozdrawianko ;-) .....Gastus wytrzyma a ile potem bedzie radochy !!!!! .ulalallalalala;-) buziaczki kochaniutkaaaaa!!!! Quote
Kate I Luka Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Hejka :multi: Nie martwcie się dziewczyny, jak tylko się urządzimy, to zakładamy neta, i będę do Was zaglądać. Z nauczeniem rodzców sztuki wstawiania fotek chyba nie będzie tak prosto. Wielkim sukcesem było nauczenie ich obsługi tel komórkowego, wysyłania sms, mms, kręcenia filmów, robienia fot... a następnie zaznajomienie z netem, skrzynką pocztową,itd.... Jakbym im teraz miała tłumaczyć jak zrzucać foty, zmniejszać do 500x500 a potem wrzucać na serwer, to już by kręćka dostali :stupid: :stupid: :stupid: :evil_lol: Dziś w pracy kolejny dzień po wczorajszym urwania głowy... Masa ludzi, masa spraw.. Już mam dość :-( Quote
Kate I Luka Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 P.S. Te zabawki w koszu to królestwo bliźniaków mojej siostry :p Biedaki tylko za każdym raziem po buszowaniu w nich Gastka mają coraz mniej sprawnych zabawek :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Kate I Luka napisał(a):Hejka :multi: Nie martwcie się dziewczyny, jak tylko się urządzimy, to zakładamy neta, i będę do Was zaglądać. Dziś w pracy kolejny dzień po wczorajszym urwania głowy... Masa ludzi, masa spraw.. Już mam dość :-( I oto nam chodzi... Pomyśl, że już niedługo będą dobre zmiany:lol: . Quote
DORRAG Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Cześć Kasiu:p Ja dzisiaj też miałam dużo pracy i do tego wszystkiego jeszcze ten upał:shake: Quote
Agniest Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Cześć Kasiu :multi: dawno nie zaglądałam .... :oops: :oops: ale nadrobiłam zaległości ;) czyli opuszczasz nas wcześniej (wiesz już kiedy dokładnie wyjeżdzasz?)...... niech ci tam się wiedzie - i szybko tego neta zakładaj :mad: Quote
Kate I Luka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 AgusiaTerierka napisał(a): Pomyśl, że już niedługo będą dobre zmiany:lol: . no naprawde mam nadzieję , że będą to zmiany na dobre... choć rozłąka z rodzinką mnie przeraża :-( DORRAG napisał(a):Cześć Kasiu:p Ja dzisiaj też miałam dużo pracy i do tego wszystkiego jeszcze ten upał:shake: Hejo :) A dziś już znacznie lepiej z pogodą... pogrzmiało, popadało i od razu lepsze powietrze :cool3: Agniest napisał(a):Cześć Kasiu :multi: dawno nie zaglądałam .... :oops: :oops: ale nadrobiłam zaległości ;) czyli opuszczasz nas wcześniej (wiesz już kiedy dokładnie wyjeżdzasz?)...... niech ci tam się wiedzie - i szybko tego neta zakładaj :mad: Witaj :) Jadę wcześniej... bilet na 2 czerwca już kupiony :multi: Przedemną tylko najgorsze - ostatniejgo maja idę na rozmowę do szefa z natychmiastowym wypowiedzeniem. Ciekawa jestem co się będzie działo.... Już na samą myśl wszystko mnie boli, serce wali jak mlot, a nogi mam jak z waty... Przecież to środek sezonu, ludzi masa, pracy ogrom, a ja tak ot sobie chcę się zwolnić... Nawet o tym nie myślę, tylko odliczam - jeszcze tylko 7 dni pracy :multi: :multi: :multi: Quote
Kate I Luka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 i taka mała rozrywka :cool3: :cool3: :cool3: : Quote
Imbirka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Witaj Kasiu:multi::multi::multi::multi: rety, to już niedługo Cię z nami nie będzie, buuuuu:-( zakładajcie jak najszybciej net żebyśmy wiedzieli co u Was słychać i jak tam Gasio się czuje:p Quote
e.v.a Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Kate I Luka'] :grin: hahahahha witanko:multi: qrcze czemu tak wczesnie nas opuszczasz:placz: :placz: :placz: :placz: bedziemy tesknic:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Kate I Luka Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Imbir1 napisał(a):Witaj Kasiu:multi::multi::multi::multi: rety, to już niedługo Cię z nami nie będzie, buuuuu:-( zakładajcie jak najszybciej net żebyśmy wiedzieli co u Was słychać i jak tam Gasio się czuje:p evaxon napisał(a):witanko:multi: qrcze czemu tak wczesnie nas opuszczasz:placz: :placz: :placz: :placz: bedziemy tesknic:placz: :placz: :placz: :placz: Kobitki, ja też będę tęksnić:placz: szczególnie z moją rudością. Widzę po Łukaszu, co to znaczy taka długa rozłąka z psiakiem. Co dzień ze sobą "rozmawiają" Gasiu szaleje słysząc wołania TZta, rudy mu się śni częściej niż ja :mad: Pozatym - jakby nie było cała rodzinka, znajomi, obyte kąty zostają tu :-( Mam nadzieję, że jakoś to będzie :roll: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Kasiu po jedno ciesze sie że już niedługo będziesz znów z Łukaszem ale po drugie zal że my tu a ty tam ...więc necik koniecznie;)...no i szybciutko Gastonek do was:loveu: Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 A wydawało mi się, ze tu dzisiaj byłam :niewiem: Szkoda, że tak szybko wyjeżdżasz, nawet nie miałyśmy się okazji poznać, a ja planuję czerwiec/lipiec wyjazd do Tychów:cool3: Quote
DORRAG Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Cześć Kasiu:p Tak szybciutko wyjeżdżasz...Będziemy bardzo tęsknić:placz: Quote
zuzolandia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Taaaaaakkkkk tesknicccccccc ;-) .witanko i przytulanko !!! Quote
Kitka20 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Cze Kasia gratki z okazji wyjazdu do TZ-ta Ty masz więcej szczęścia ja do swojego nie wyjadę (niedługo jedzie do Czech) bo nie chcę nikomu mojej psiny zostawić Quote
a_ga.isk Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Jasna meduza.... To niedługo już jedziesz... załóż sobie potem tam szybciutko neta ;P Quote
Recommended Posts