Imbirka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Kasiu, ja pracuję jako księgowa - płacówka i czasami to już nie pamiętam co to jest w ogóle premia:razz::angryy: dzieńdoberek:multi: Quote
DORRAG Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Cześć Kasiu:multi: Gratuluje premii:multi:..... Bo u nas premii nie dają ale zawsze chętnie zabiorą:mad: Quote
Jagoda1 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Kasiu, przeczytalam zaległości... Cieszę się, że Gastonek zdrowy, że dostałaś taaaaką premię... Quote
agbar Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 hellol Kasia z Gastkiem...jakies foty beda jeszcze?:razz: Quote
Kate I Luka Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Hej Babeczki :) Z tą premią Alu - widzisz.... na tyle cenią naszą pracę... mnie dodatkowo tak wkurzył fakt, że codzień na kasie mam utarg 5,7 czy 10 tysięcy, a premii mi dadzą 130 zł, i myślą, że będę do końca życia za to wdzięczna :angryy: Dzis urwanie głowy w pracy mam, miałam iść jutro do pracy, ale zupełnie mi się nie chce. Odpoczywam, i tyle. Będę jutro u rodziców, to wstawie jakiegoś Gastka. Już czekam na te zapowadane w przyszłym tygodniu upały. Zimno u nas, nieprzyjemnie. Niby słonko świeci, ale chłodno. Buziaki dziewczyny, miłego piątkowego wieczorku. Co niektórym smacznego piffka. Sama sobie dziś kupię cytrynowe redsy, i zaszaleję , a co ;) Quote
bonita Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Heloł córciu moja:loveu: dostałąś premię 130 złotych:crazyeye::crazyeye::crazyeye: normalnie jestem pod wrażeniem, tyle pieniędzy dostałąś:crazyeye:, co Ty teraz z nimi będziesz robić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :multi:witaj Kasiu ... u nas wychodzi słoneczko ale mi zimno:cool1:....wolałabym aby troszkę zagrzało...choć az tak ciepłolubna nie jestem... mam nadzieje ze dziś odpoczniesz;) Quote
Kate I Luka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 teqquila napisał(a):Witaj Kasiu :) hejka Justynko :multi: evaxon napisał(a):hejka Kasieńko i Gastusiu:loveu: i Ewunia przyszła, jak miło :loveu: bonita napisał(a):Heloł córciu moja:loveu: dostałąś premię 130 złotych:crazyeye::crazyeye::crazyeye: normalnie jestem pod wrażeniem, tyle pieniędzy dostałąś:crazyeye:, co Ty teraz z nimi będziesz robić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: sama nie wiem Mamcia na co to teraz wydać :p Alicjarydzewska napisał(a)::multi:witaj Kasiu ... u nas wychodzi słoneczko ale mi zimno:cool1:....wolałabym aby troszkę zagrzało...choć az tak ciepłolubna nie jestem... mam nadzieje ze dziś odpoczniesz;) no właśnie jak się obudziliśmy, to za oknem chmury i wietrzysko zobaczyłam... ale teraz wychodzi słonko, ciepełko się robi.... aż Rudy opadł z sił podczas podróży do rodziców ;) Trochę się ogarnę, i posiedzę nad fotkami do wstawienia :) Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Witaj siostrzyczko:loveu::loveu::loveu: Dawaj foteczki:p Quote
Jagoda1 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Witaj, Kasiu, witaj Gasiu:razz: ...Czekam również na foteczki. Quote
Kate I Luka Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Hejo hejo:multi: Wybaczcie, że kazałam Wam tak długo czekać... ale mam kupę spraw na głowie, dużo załatwiania... Tak jak pisałam - chce wcześniej jednak do TZta niż połowa lipca, bo pracę mogłabym dostać na już... Perspektywa zostawienia go u rodziców aż na półtorej miesiąca jest przerażająca, ale niestety nie ma wyjścia. Na wakacje do UK zjeżdża masa ludzi w poszukiwaniu pracy, i może być tak, że przez długi czas potem nie dostałabym pracy... Wiem , że Gasinka będzie u rodziców bezpieczny, jest z nimi związany, rodzice wręcz go uwielbiają... Mam nadzieję, że jego biedne serduszko to wytrzyma.... Teraz chwila spokoju, więc daję Gastka - i jego podchody do kosza z zabawkami w szafie u rodziców :cool3: , i usilna próba wyciągnięcia ukochanej piszczałki :p Quote
Alicja Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 ;)no tak wnusio u babci musi miećswój kosz z zabawkami... Kasiu nie martw się ....Gasio da rade ....;) Quote
Medorowa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Pomysłowy Gasio:evil_lol: :evil_lol: :loveu: 1,5 miesiąca szybciutko zleci:p Quote
Jagoda1 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Sprytny ten Gasio, cóż, to jest rodzinne.:evil_lol: Kasiu, praca jest najważniejsza, a Gasio będzie pod wspaniałą opieką.:lol: Quote
e.v.a Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 witanko:multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: rodzinna fota:loveu: Quote
DORRAG Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Cześć:multi: Proszę ile Gastuś ma zabawek:evil_lol: :loveu: Quote
izka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witam!:lol: super fotki :loveu: Kasiu wszystko dobrze się poukłada :lol: Quote
Recommended Posts