Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Babeczki :)

Z tą premią Alu - widzisz.... na tyle cenią naszą pracę... mnie dodatkowo tak wkurzył fakt, że codzień na kasie mam utarg 5,7 czy 10 tysięcy, a premii mi dadzą 130 zł, i myślą, że będę do końca życia za to wdzięczna :angryy:

Dzis urwanie głowy w pracy mam, miałam iść jutro do pracy, ale zupełnie mi się nie chce. Odpoczywam, i tyle.
Będę jutro u rodziców, to wstawie jakiegoś Gastka.

Już czekam na te zapowadane w przyszłym tygodniu upały. Zimno u nas, nieprzyjemnie. Niby słonko świeci, ale chłodno.

Buziaki dziewczyny, miłego piątkowego wieczorku. Co niektórym smacznego piffka. Sama sobie dziś kupię cytrynowe redsy, i zaszaleję , a co ;)

Posted

Heloł córciu moja:loveu:
dostałąś premię 130 złotych:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
normalnie jestem pod wrażeniem, tyle pieniędzy dostałąś:crazyeye:, co Ty teraz z nimi będziesz robić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:multi:witaj Kasiu ...
u nas wychodzi słoneczko ale mi zimno:cool1:....wolałabym aby troszkę zagrzało...choć az tak ciepłolubna nie jestem...

mam nadzieje ze dziś odpoczniesz;)

Posted

teqquila napisał(a):
Witaj Kasiu :)

hejka Justynko :multi:
evaxon napisał(a):
hejka Kasieńko i Gastusiu:loveu:

i Ewunia przyszła, jak miło :loveu:
bonita napisał(a):
Heloł córciu moja:loveu:
dostałąś premię 130 złotych:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
normalnie jestem pod wrażeniem, tyle pieniędzy dostałąś:crazyeye:, co Ty teraz z nimi będziesz robić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

sama nie wiem Mamcia na co to teraz wydać :p
Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:witaj Kasiu ...
u nas wychodzi słoneczko ale mi zimno:cool1:....wolałabym aby troszkę zagrzało...choć az tak ciepłolubna nie jestem...

mam nadzieje ze dziś odpoczniesz;)

no właśnie jak się obudziliśmy, to za oknem chmury i wietrzysko zobaczyłam... ale teraz wychodzi słonko, ciepełko się robi.... aż Rudy opadł z sił podczas podróży do rodziców ;)

Trochę się ogarnę, i posiedzę nad fotkami do wstawienia :)

Posted

Hejo hejo:multi:
Wybaczcie, że kazałam Wam tak długo czekać... ale mam kupę spraw na głowie, dużo załatwiania... Tak jak pisałam - chce wcześniej jednak do TZta niż połowa lipca, bo pracę mogłabym dostać na już... Perspektywa zostawienia go u rodziców aż na półtorej miesiąca jest przerażająca, ale niestety nie ma wyjścia. Na wakacje do UK zjeżdża masa ludzi w poszukiwaniu pracy, i może być tak, że przez długi czas potem nie dostałabym pracy... Wiem , że Gasinka będzie u rodziców bezpieczny, jest z nimi związany, rodzice wręcz go uwielbiają... Mam nadzieję, że jego biedne serduszko to wytrzyma....

Teraz chwila spokoju, więc daję Gastka - i jego podchody do kosza z zabawkami w szafie u rodziców :cool3: , i usilna próba wyciągnięcia ukochanej piszczałki :p