DORRAG Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Cześć Kasiu:multi: Imbir1 napisał(a):moja szefowa, spędziła wczoraj kilka godzin na pogotowiu, miała kleszcza do wyciągnięcia, wbił jej się pomiędzy półdupkami:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: O kurczę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: muszę pamiętać żeby pod drzewami nie siadać:evil_lol: Quote
Agnieszka PPP Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witamy się:p U nas taka patelnia na polku ze lece Almie basenik robić:lol: Quote
e.v.a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Imbir1 napisał(a):moja szefowa, spędziła wczoraj kilka godzin na pogotowiu, miała kleszcza do wyciągnięcia, wbił jej się pomiędzy półdupkami:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :grin: buahahahha witanko :D chyba sie jeszcze nie witałam <hmmmm> biedne kotecki:shake: moze chetnych na nie znalesc??:razz: Quote
Medorowa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Imbir1 napisał(a):moja szefowa, spędziła wczoraj kilka godzin na pogotowiu, miała kleszcza do wyciągnięcia, wbił jej się pomiędzy półdupkami:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bidna:-(:-(:diabloti: Dobrze, że z Gastkiem lepiej:multi::multi::multi::multi:Szkoda kotecków:roll: Quote
zuzolandia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Dziendoberek KOFFFANI!!!! KUDłATE przylazło sie przywitac ;-) !!!! Quote
Kate I Luka Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 izka napisał(a):Witam bokserowa Rodzinkę :lol: Zdrówka Tobie Kasiu zycze i Gastonkowi:lol: Witaj Izo, dziękujemy :) a_ga.isk napisał(a):Witam ;) Co ja widzę czyżby Gastonek chorował? Nie dobrze... życzymy mu zdrówka dużo... Z gasikiem już chyba znacznie lepiej :) 2 dni już nie wymiotuje :) DORRAG napisał(a):Cześć Kasiu:multi: Cześć Fioncie :multi: Agnieszka PPP napisał(a):Witamy się:p U nas taka patelnia na polku ze lece Almie basenik robić:lol: Ale Wam dobrze, u nas wczoraj już było chłodniej, a dziś już wogóle do bani :shake: Zimno i pada :shake: evaxon napisał(a)::grin: buahahahha witanko :D chyba sie jeszcze nie witałam <hmmmm> biedne kotecki:shake: moze chetnych na nie znalesc??:razz: Biedne Koteczki już porwały baby ze schroniska, i chyba uśpią :-( madzia i medor napisał(a):Bidna:-(:-(:diabloti: Dobrze, że z Gastkiem lepiej:multi::multi::multi::multi:Szkoda kotecków:roll: Cześć Sisterko :loveu: zuzolandia napisał(a):Dziendoberek KOFFFANI!!!! KUDłATE przylazło sie przywitac ;-) !!!! Cześc Kudłatki :) Fatalna pogoda do bani :shake: Nawet Gastek rano nie chciał spacerować. Kto to widział biednego psa z pościeli na dwór wyciągać gdzie pada i wieje ;) W pracy nudy, od rana sprawdzam bilety promu i eurotunelu na przejazd TZcika w lipcu po Gasinkę... Całkiem możliwe, że będę jechała wcześniej do UK, a Gasik zostanie na troszkę u rodziców.... Quote
zuzolandia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Uuuuuuuuuuuuuuuuu to sie bidny Gastolinski nateski .......a nateskni .. Quote
Imbirka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witajcie Gastonki:multi::multi::multi: Kasiu, a może jakieś foteczki, co? Tak nieśmiało proszę:razz: Quote
Kate I Luka Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 a_ga.isk napisał(a):Dobry dzień ^^ Hello :multi: madzia i medor napisał(a):Witaj Kasieńko:p:p Imbir1 napisał(a):Witajcie Gastonki:multi::multi::multi: Kasiu, a może jakieś foteczki, co? Tak nieśmiało proszę:razz: Ceść :) Fotki będą jak wpadnę do rodziców na kompa, tam mam zgrane ;) Alicjarydzewska napisał(a)::pdzień dobry Kasiu i Gastusiu:loveu: dzień dobry, ale pada :-( Quote
Kate I Luka Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 bonita napisał(a):Witaj córuniu i Gastuniu :) :) :) Hello Mamcia, i rodzeństwo moje koffane :p dealer napisał(a):hej Kasia nie pracuj tyle bo sie spocisz:) urzyłam antyprespirantu, nie bój żaby :eviltong: madzia i medor napisał(a):Siostrzyczko:cool3: hello :loveu: Kochane :) Chciałam się pochwalić, że dziś dostałam premię za udaną sprzedaż w kwietniu :cool3: Zostałam bardzo mocno doceniona przez mojego prezesa, i moją miesięczną pracę wycenił na: 139 zł. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Quote
zuzolandia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 No tos zarobiła ze hejjjjj ;-) zarozki po pracy musisz koniecznie ta kasiorka wydac eheheheheh;-)..... dziendoberek Kasiulkowa ;-) miziu miziu dla Gastusia !!!!! Quote
Medorowa Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Gratuluję premii:multi::multi::multi::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 zuzolandia napisał(a):No tos zarobiła ze hejjjjj ;-) zarozki po pracy musisz koniecznie ta kasiorka wydac eheheheheh;-)..... dziendoberek Kasiulkowa ;-) miziu miziu dla Gastusia !!!!! Kasiorkę wydam w poniedziałek, na najbardziej niemiłą rzecz pod słońcem - idę do dentysty... Byłam w poniedziałek, dał mi lekarstwo i w poniedziałek muszę iść na borowanie :nerwy: :nerwy: :nerwy: :nerwy: :nerwy: madzia i medor napisał(a):Gratuluję premii:multi::multi::multi::evil_lol: dzięki, fajowego mam szefa, no nie :evil_lol: U nas leje. Do dupy.I zimno sie zrobiło... Rano jak spacerowałam z rudym świeciło słonko, więc jak wróciłam to zmieniałam swetr na krótki rękawek, a teraz tak mi zimno :( Quote
e.v.a Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 u mnie tez pogoda do dupy :angryy: a wczoraj popoludniu juz bylo tak fajnie:-( i slonecznie .. a dzisiaj znowu pada:placz: heloł:) Quote
drzalka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hejo.. u nas pogoda średnio na jeża.. cos sie psuje:shake: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kasiu to ja taką kase dostaję jako nagroda dyr. z okazji DEN za cały rok pracy z dziećmi :diabloti::mad::mad::mad: Quote
tygra Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ja też gratuluję premii i witam się po długiej przerwie :) Quote
Recommended Posts