Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć:p

Super że Gastuś już dobrze się czuje:multi: :multi: U nas dzisiaj pogoda też piękna :multi:cały dzień byliśmy na polku z przerwami na jedzenie:evil_lol:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!

Apropo kleszczy to dzisiaj mojej Azuni wyciągałam kleszcza zza ucha!:angryy: A obróżka na szyi. Ja już nie wiem, obroże nie działają, kropelki też...

Dobrze, że Gastonek zdrowy;) Widocznie miał widzimisie z tym trawskiem. Żeby było śmieszniej moje też ostatnio żarły trawe niczym krowy.

Pozdrawiam

Posted

Kurcze...
Dziś rano Gasik znów mi zwymiotował. Nie wiem w czym rzecz, bo wczoraj wieczorem dostał normalną porcje jedzonka, a rano nie zdążyłam nawet jeszcze mu nic dać...
Już się denerwuję czy to czasem nie z tego kleszcza, choć pierwszy raz wymiotował dzień wcześniej niż kleszcza znalazłam, a był taki malutki, że nie sądzę by był już w nim od dnia poprzedniego...
Zostawiłam mu 2 miski wody tylko, tata zajrzy do niego po 14stej to zobaczymy czy wszystko z nim ok....

Posted

czesc Kasiu...co z tymi psami kurcze, Dili wczoraj zezarl chyba tone trawy, caly dzien nim rzucalo i pol nocy, ale biedny nie umial zwymiotowac....teraz w koncu spi ale cala noc wedrowal i nie spal a ja razem z nim....

Posted

Kasiu Ozzy też wczoraj i dzisiaj jadł trawe i wymiotował .Ja myślę ze moze to mieć związek z tą zmianą pogody....Ozzy zjadł przed chwilą żarełko:razz:

Posted

Imbir1 napisał(a):
Witaj Kasiu i Gastonku:multi::multi::multi:
kurcze te cholerne kleszcze, Imbir jeszcze nie miał w tym roku, za to ja tak:angryy:

hmm..u nas to samo...ja mialam Dilski nie....czuje sie atakowana:evil_lol:

aaa no i dzien dobry Kasiu:)

Posted

dealer napisał(a):
hmm..u nas to samo...ja mialam Dilski nie....czuje sie atakowana:evil_lol:

aaa no i dzien dobry Kasiu:)

moja szefowa, spędziła wczoraj kilka godzin na pogotowiu, miała kleszcza do wyciągnięcia, wbił jej się pomiędzy półdupkami:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Imbir1 napisał(a):
moja szefowa, spędziła wczoraj kilka godzin na pogotowiu, miała kleszcza do wyciągnięcia, wbił jej się pomiędzy półdupkami:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

widze ze nie bylo ci jej zal :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
widze ze nie bylo ci jej zal :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

wcale, a wcale, uśmiałam się jak nigdy dotąd:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: to są tak zwane skutki uboczne majówki:p

Posted

teqquila napisał(a):
Witajcie Gastonki :) Julia to gdzie ona siadala :D :diabloti: hm.. moze na czym :diabloti:

podobno siedziała pod dębem:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::p:p

Posted

Dziendoberek kofffaniutkaaaaaaaa !!!!!!!
Najwidoczniej kleszczc wiedział co robi ehehe ....wlazł szefowej do dooopki eheeh......ciekawe na co liczył ;-)
A moze tak w celu zabezpieczenia siem wylac na siebie taki psi preparat eheheh ....u nas na szczescie te wredoty jakos tak nie atakuja ..a my bardzooooo duzooooooo po lesie chodzimy ;-)
puk puk odpukac ;-) .....
buziaczki

Posted

Imbir1 napisał(a):

hahaha, ale się uśmiałam :evil_lol:

Witajcie :multi:

Gastek dziś zjadł normalnie, na spacerku zachowywał się ok, nie skubał trawki.
W nocy rozpychał się niesamowicie, zasypiałam na miejscu z brzegu, obudziłam się wciśnięta pod ścianę, a Gasik z brzegu, z łepkiem na mojej poduszce :cool3: Cwaniak jeden.

Dziś nasza bezdomna podwórkowa kotka, która mieszka obok naszego biura się rozmnożyła. Urodziła chyba 6 maluszków. Niestety, okropni ludzie którzy maja obok sklep chcą małe pousypiać:placz: :placz: :placz: żeby nam tu zgraja kotów nie biegała ... Nie wiem gdzie zadzownić, żeby kotki ocalić :-(