Kate I Luka Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Cześć dziewczyny :) a u mnie w pracy godzinę temu stanęła: i już mamy świąteczny nastrój .... Szkoda tylko, że okropna pogoda za oknem, pada i jest ponuro :( Quote
Imbirka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Rozumiem, że wy na Mikołajki się przygotowujecie:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 No, trzeba jakoś podgrzać atmosfere, bo jak na razie, to prezes chyba zupełnie zapomniał ze mamy grudzień... i jakies gifty sie należą :D Quote
Imbirka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 My sobie robimy jutro Mikołajki w pracy we własnym gronie:cool3:, nasz szef też udaje, że święta idą:cool3::evil_lol: Quote
DORRAG Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Kate I Luka napisał(a):Cześć dziewczyny :) a u mnie w pracy godzinę temu stanęła: i już mamy świąteczny nastrój .... A u nas nie ma choineczki i chyba nie będzie:-( Quote
Jagoda1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Kate I Luka - mam aktualne zdjęcia Taty i Kuzyneczki, można wstawić? Quote
Jagoda1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Tata Gaston - zdjęcia z października 2006r. kuzynka Kiri z wizytą po szaleńczej zabawie Quote
DORRAG Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='AgusiaTerierka']Tata Gaston - zdjęcia z października 2006r. Ja nie mogę -piękny:loveu: :loveu: . A dobrze zrozumiałam że to tata Gastonka? Quote
Imbirka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 wow, cudo, jaka budowa, piękne psy:multi: Quote
Jagoda1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Tak, to Tata Gastona, też Gaston, a sunieczka to moje SZCZĘŚCIE (trzecie z kolei), siostrzeniczka Gasia. Quote
e.v.a Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 piekny:iloveyou:Gastonka:iloveyou:i:iloveyou:piekna:iloveyou:kuzykna:iloveyou: Quote
Imbirka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Agusia, to ty masz tak śliczną sunie, a w avatarku masz teriera????????????:crazyeye: :crazyeye: Quote
Jagoda1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 A widziałaś brzydkiego BOKSIA:mad: , bo ja nie:evil_lol: ! Quote
Imbirka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 tu masz rację:oops: :oops: :oops: a co z tym avkiem?, czemu ludzi kołujesz?:cool3: :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Bo to było tak...:evil_lol: Adoptowaliśmy terierkę z Mielca o imieniu Agusia no i tak to się zaczęło. Pierwsza Sunia kilkanaście lat temu to była Boksia znaleziona w srodku zimy. Była z nami 7 lat (jak ja zabralismy spod olsztyńskie stacji miała ok.1.5 - 2 lat). Potem już nastepne dwie to rasowe, ale na częśc Tej, która odeszła i była najcudowniejszym psiakiem na świecie jest u nas zawsze drugi psiak, ot taka bida. A'propos, to ja jestem "Jagoda" na Boxer Forum:lol:. Pozdrawiam Quote
Imbirka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 achs, to już wszystko kumam:evil_lol: , ale nieźle zamieszałaś kobieto:evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 :razz:no to wiadomo skąd Gastonek taki przystojniak;) Quote
Jagoda1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ..."ale nieźle zamieszałaś kobieto..." na tym polega nasz babski urok, no nie?:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Jej... to ja po pracy do garów, a tu taki pięny topic się rozwinął :multi: :multi: :multi: [quote name='AgusiaTerierka']Tata Gaston - zdjęcia z października 2006r. kuzynka Kiri z wizytą po szaleńczej zabawie super, dzięki za fotki tatusia... Szukalismy jakiś foto na stronie Hodowli, ale tam jak na złość galeria Gastona seniora nie działają :shake: http://www.ferraribox.prv.pl/ [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no to wiadomo skąd Gastonek taki przystojniak;) Przystojniak nie z tej ziemi :cool3: :cool3: :cool3: [quote name='Agga']PO tatusiu przystojny:loveu: I po mamusi też :D [quote name='DORRAG']Ja nie mogę -piękny:loveu: :loveu: . A dobrze zrozumiałam że to tata Gastonka? Tak, faktycznie... Gaston senior to śliczny pies... Nie bez powodu ma na swoim koncie wiele tytułów wystawowych....GASTON z Krainy Szczęścia: Zw.Klubu Polski, Ch.Pl., Mł.Ch.Pl., HD-A Quote
Kate I Luka Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 A teraz się wszystko wydało! Już wiem po kim Gaston tak uwielbia siadać na fotelu właśnie w takiej pozycji: Quote
Jagoda1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Gasio to rozpieszczony, wspaniały "uczłowieczony" psiak, wesoły, mądry, kocha boksie (sunie, oczywiście:evil_lol: ), jest bardzo gościnny:loveu:. Gasio w towarzystwie "lasek"... Quote
Recommended Posts