Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kobity jestem... wczoraj się upisłam, i szlag trafił wszystko. Komp mi się zresetował. Tak się wkurzyłam, że już nie miałam ochoty drugi raz pisać.

Ogólnie jestem nerwowa, w pracy nerwowa sytuacja, ścięłam się zaraz pierwszego dnia po powrocie z szefową, bo wróciłam a biurko zawalone robotą, którą mogły zrobić one, ale że mają lewe ręce do roboty to nie zrobiły.
Już się nie przejmując niczym wykrzyczałam jej swoje, ona mnie zwyzywała od: księżniczek na ziarnku grochu. Debilka, co to ma wspólnego z pracą? Co za głupi babsztyl!!!

Póki co trzyma mnie przy "życiu" świadomość że jeszcze tylko troszeczkę i już tu pracować nie będę.

Pozatym Gasinka coś nie tak jest, tata do niego wpadł po pracy, a w misce nie zjedzona kama, a na spacerku idzie jakby się tabletek na uspokojenie najadł, a nie jak zwykle - szapranie i ciągnięcie. Pozatym wcina trawę :shake:
Mam nadzieję, że to jakaś chwilowa niedyspozycja....

Posted

ojj biedny Gastus :shake: moze brzusio go boli
haha moja Tigra caly czas je trawe - bo lubi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a co do pracy to olej ta babe:eviltong: albo olej prace:eviltong: i tez miej 2 lewe rece:p

Posted

ta szefostwo to nieciekawa instytucja ehehheheh;-) ..ale trzymaj sie ...masz swietlana przyszłosc przed soba wiec sie nie przejmuj ..;-) Gastus pewnikiem z brzuszkiem cosik ma ....Zuzolka tez wczoraj trawsko zarła .....albo moze jedza na deszcz????? eheh taka sobie wymyslna teoria ......buziaczki przesyłamy!!!

Posted

[quote name='zuzolandia']ta szefostwo to nieciekawa instytucja ehehheheh;-) ..ale trzymaj sie ...masz swietlana przyszłosc przed soba wiec sie nie przejmuj ..;-) Gastus pewnikiem z brzuszkiem cosik ma ....Zuzolka tez wczoraj trawsko zarła .....albo moze jedza na deszcz????? eheh taka sobie wymyslna teoria ......buziaczki przesyłamy!!!
ty wiesz ze cos w tym moze byc:hmmmm: Tigra im wiecej je tym bardziej ostatnio pada:roll: :evil_lol:

Posted

Hejka:)

My przelotem u rodziców, to szybko donoszę:
Gastusia niedyspozycja była tylko chwilowa. Jak wróciłam do domku , to po osowiałym psiaku nie było śladu, znów witał mnie podskakujący i tańczący boxio. Wieczorem wtrąbił podwójną wprost porcję karmy.
Wczoraj niesety znalazłam kleszcza u Gastka. Jeszcze bardzo malutki, więc chyba po porannym buszowaniu w trawie się przyczepił. Szybko mu usunęłam, choć nie powiem że bez problemu. Nie dał się położyć, i potwornie się natrudziłam zanim się zmęczył, i padł z wywalonym jęzorem na kafelkach w łazience. Wtedy ja myk - i już po kleszczu.
Wkurzyłam się trochę o tego kleszcza bo jakieś 3 tyg temu kropiłam mu kark tymi kroplami przeciwkleszczowymi, i psinco :angryy: Mam nadzieję, że to pierwszy i ostatni raz.

Po obiadku spadamy do naszego domku, i na długi spacerek po parku. Dziś u nas prześliczna pogoda, ciepło na krótki rękaw. A na jutro zapowiadają do 30 stopni :crazyeye:

Pozdrowionka dla Was Kobitki, miłego weekendziku życzę, odpoczywajcie przed kolejnym tygodniem pracy.

Jutro do Was pozaglądam, jak durna szefowa nie będzie mi z za ramienia zerkała :mad:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Hejka:)

My przelotem u rodziców, to szybko donoszę:
Gastusia niedyspozycja była tylko chwilowa. Jak wróciłam do domku , to po osowiałym psiaku nie było śladu, znów witał mnie podskakujący i tańczący boxio. Wieczorem wtrąbił podwójną wprost porcję karmy.
Wczoraj niesety znalazłam kleszcza u Gastka. Jeszcze bardzo malutki, więc chyba po porannym buszowaniu w trawie się przyczepił. Szybko mu usunęłam, choć nie powiem że bez problemu. Nie dał się położyć, i potwornie się natrudziłam zanim się zmęczył, i padł z wywalonym jęzorem na kafelkach w łazience. Wtedy ja myk - i już po kleszczu.
Wkurzyłam się trochę o tego kleszcza bo jakieś 3 tyg temu kropiłam mu kark tymi kroplami przeciwkleszczowymi, i psinco :angryy: Mam nadzieję, że to pierwszy i ostatni raz.

Po obiadku spadamy do naszego domku, i na długi spacerek po parku. Dziś u nas prześliczna pogoda, ciepło na krótki rękaw. A na jutro zapowiadają do 30 stopni :crazyeye:

Pozdrowionka dla Was Kobitki, miłego weekendziku życzę, odpoczywajcie przed kolejnym tygodniem pracy.

Jutro do Was pozaglądam, jak durna szefowa nie będzie mi z za ramienia zerkała :mad:

Hej Kasiu moja też ostatnio złapała dwa kleszcze też ją skropiłam u weta kropelkami a wet powiedział, że jest możliwość, iż Tekla złapie kleszcza ale mam się nie przejmować bo on uschnie i sam odleci cały razem z główką. Może w waszym przypadku jest tak samo.
Pozdrowionka i mizianka dla Gasia