Kate I Luka Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 .............i znów poznikały poprzednie posty :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: Quote
bonita Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 No znika wszystko, kiedy to się skończy :( Gastuś śliczniusi i raneczki :loveu: Quote
DORRAG Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Widziałam fotki ślicznego Gastusia:loveu: :loveu: Witam Kasiu:p Quote
Kate I Luka Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 [SIZE="4"]To dogo już mnie irytuje :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: evaxon napisał(a):czesc Gastusie kąpielusie:multi: Cześć Ewusia DORRAG napisał(a):Widziałam fotki ślicznego Gastusia:loveu: :loveu: Witam Kasiu:p Hejo hejo :multi: Dziewczyny a ja nadal źle się czuje. Katar zatyka nos niemiłosiernie, kaszel mnie męczy, chrypa taka że ledwie mówię, gardło drapie i słaba jestem... Cały tydzień biorę leki jakie mi lekarz zapisał, i nic ne pomagają pozatym, że nie mam już gorączki. A jutro mam lecieć :shake: :shake: :shake: taka chora :shake: :shake: :shake: Quote
bonita Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Córcia tu mamusia :) Czy Ty koffana moja byłaś na pochodzie? he? ;) Quote
Jagoda1 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Witajcie, Kasiu i Gastusiu:lol: ! A moje posty gdzie?:crazyeye: Quote
zuzolandia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 .MAłY KSIAZE ;-) .eheheh .......sympatycznego i pelnego wrazen pobytu zyczymy KASIENKO !!! ;-) .BUZIOLEEEEEEE Quote
Alicja Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 :loveu::loveu::loveu:ale słodki Gaston w reczniczku Quote
Imbirka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Helloł Gastusie:multi: :multi: nareszcie dogo mi was odblokowało:cool3: Gastuś w ręczniczku słodki:loveu: :loveu: :loveu: czekamy na Wasz powrót:lol: Quote
DORRAG Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Kasieńko czekamy na Twój powrót.... i na dużo fotek:cool3: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 helo kochana ....mam nadzieje ze dobrze sie bawisz:):loveu: Quote
bonita Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Córcia dość długiego łikendowania wracaj prędko :) Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Siostra wracaj tu, bo ja już tęsknić za Tobą zaczynam:p:p Quote
e.v.a Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 no wracaj juz z ta dzidzia:loveu: :multi: :multi: :multi: heloł:multi: Quote
Kate I Luka Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Kochane Kobitki, jestem :multi: ! Doleciałam :multi: ! Wróciłam :multi: ! a szkoda :-( Wrażeń masa, przeżyć mnóstwo. Było suuuuuuuuuuuper, ale jak miało być inaczej skoro leciałam do Kochanego TZcika :cool3: Lot przeżyłam, angielską mżawkę i również... życie w ruchu lewostronnym ;) Jestem wykończona bo całą noc nie spałam, byliśmy wczoraj na kręglach i zasiedzieliśmy się ze znajomyumi, a dziś rano wcześnie lot... No i właściwie spać się nie opłacało. Pokimałam w samolocie, ale chyba jednak zaraz padnę do łóżka tym bardziej że już jutro do pracy :angryy: Gasinka ucieszona bardzo z mojego powrotu, od razu zafundowałam mu godzinny spacerek :loveu: Teraz leży przy moich nogach ze swoją upasioną dupą :eviltong: Rodzice tak dbali o niego, żę aż mi go podtuczyli, dupka mu się zakrągliła :p Fotki porobione, a jak... ale płytka z fotkami została w pokoju w UK :placz: :placz: :placz: Łukasz ma mi dosłać pocztą. Buziaki dla Was Kochaniutkie, za pamięć i miłe słówka :loveu: Quote
Recommended Posts