Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="4"]To dogo już mnie irytuje :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy:

evaxon napisał(a):
czesc Gastusie kąpielusie:multi:

Cześć Ewusia
DORRAG napisał(a):
Widziałam fotki ślicznego Gastusia:loveu: :loveu:

Witam Kasiu:p

Hejo hejo :multi:

Dziewczyny a ja nadal źle się czuje. Katar zatyka nos niemiłosiernie, kaszel mnie męczy, chrypa taka że ledwie mówię, gardło drapie i słaba jestem... Cały tydzień biorę leki jakie mi lekarz zapisał, i nic ne pomagają pozatym, że nie mam już gorączki.
A jutro mam lecieć :shake: :shake: :shake: taka chora :shake: :shake: :shake:

Posted

Helloł Gastusie:multi: :multi:
nareszcie dogo mi was odblokowało:cool3: Gastuś w ręczniczku słodki:loveu: :loveu: :loveu:
czekamy na Wasz powrót:lol:

Posted

Kochane Kobitki, jestem :multi: ! Doleciałam :multi: ! Wróciłam :multi: ! a szkoda :-(

Wrażeń masa, przeżyć mnóstwo.
Było suuuuuuuuuuuper, ale jak miało być inaczej skoro leciałam do Kochanego TZcika :cool3:
Lot przeżyłam, angielską mżawkę i również... życie w ruchu lewostronnym ;)

Jestem wykończona bo całą noc nie spałam, byliśmy wczoraj na kręglach i zasiedzieliśmy się ze znajomyumi, a dziś rano wcześnie lot... No i właściwie spać się nie opłacało. Pokimałam w samolocie, ale chyba jednak zaraz padnę do łóżka tym bardziej że już jutro do pracy :angryy:
Gasinka ucieszona bardzo z mojego powrotu, od razu zafundowałam mu godzinny spacerek :loveu:
Teraz leży przy moich nogach ze swoją upasioną dupą :eviltong: Rodzice tak dbali o niego, żę aż mi go podtuczyli, dupka mu się zakrągliła :p

Fotki porobione, a jak...
ale płytka z fotkami została w pokoju w UK :placz: :placz: :placz: Łukasz ma mi dosłać pocztą.

Buziaki dla Was Kochaniutkie, za pamięć i miłe słówka :loveu: