Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witanko chorana Kasienko;-) .zdrowiej szybciutko bo wyjazd tuz tuz ....pomysl sobie o goracych ramionkach TZ-ka .chorobsko siem zawstydzi i pojdzie w sina dallll ;-) hheheh buziaczki złociutkaaaaa!!

Posted

cześć Kasiu :) coś ostatnio nam często chorujesz....... dbaj o siebie :)
słonecznej i pełnej wrażeń majówki życzę :) i TZ-cika pozdrów jak już do niego dotrzesz.

Posted

Cześć :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Jestem :p Wróciłam do pracy już wczoraj, ale taki zapiernicz mamy w pracy , że nie byłam w stanie nic napisać.
Czuję się troszkę lepiej, 2 dni leżałam z gorączką ponad 39 stopni. Napociłam się za wszystkie czasy pod puchowymi pierzynami, tatoniania przyjeżdżała 3 razy dziennie do Gastka i o niego dbała,a przy okazi ja miałam obiadek od mamusi podrzucany. Oj ciężko chorować jak się jest samemu w domku.
Gaston jedynie z mojej niedyspozycyjności cieszył- wreszcie mógł spać, spać i spać całymi dniami i nikt nie miał nic przeciwko :D

Dziś znów praca, popołudniu ostatnie pranie i zakupy, niedziela troszkę wypoczynku, poniedziałek do pracy jeszcze niestety, a we wtorek już leeeeeeeeeecccccccccęęęęę :multi:
Denerwuje się cholernie, mam lęk wysokości i do tej pory zawsze TZcik ze ną latał, a ja podczas startów i lądowań ściskałam go za rękę... A teraz - pozostanie mi ściskać kurczowo pasy bezpieczeństwa :roll: :roll: No ale cóż, lepiej to niż tłuc się 26 godzin busem :-o

Posted

madzia i medor napisał(a):
Witaj siostrunia:multi:
No to jeszcze trochę i się z TZtem zobaczycie:loveu::multi:
Udanej podróży:p:p:p:p

Dzięki :multi: Tak się cieszę na ten wyjazd :loveu:
Alicjarydzewska napisał(a):
Witaj Kasiu .....i nie zapomnij pozdrowić od nas Łukasza ...a w samolocie dasz rade;)

dziękuję za pozdróffka, przekażę na pewno :loveu:
DORRAG napisał(a):
Cześć Kasiu:multi:

Życzę Ci udanej podróży:p

:calus: dzięki

Posted

Kate I Luka napisał(a):

Denerwuje się cholernie, mam lęk wysokości i do tej pory zawsze TZcik ze ną latał, a ja podczas startów i lądowań ściskałam go za rękę... A teraz - pozostanie mi ściskać kurczowo pasy bezpieczeństwa :roll: :roll: No ale cóż, lepiej to niż tłuc się 26 godzin busem :-o

Kasiu, od czego wyobraźnia;) ... Dasz radę:lol: .
Życzymy Ci duuużo radości!!!

Posted

bonita napisał(a):
Alu czka Ci się troszkę :grin:

Cześć Mamcia :multi:
AgusiaTerierka napisał(a):
Kasiu, od czego wyobraźnia;) ... Dasz radę:lol: .
Życzymy Ci duuużo radości!!!

Dużo to mi się wydaje do wtorku...już się tak doczekać nie mogę ;)
evaxon napisał(a):
witanko:multi: :multi:
pamietaj KAsienko nie wracaj sama od TZta:evil_lol: :evil_lol: :loveu: :evil_lol: :evil_lol:

a Ewcik cały czas o jednym myśli :diabloti:

Mam nadzieję, że pokąpielowy Gastek nie zniknie w czeluści otchłani dogo :razz:

:ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: