gosikf & dogs Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Cześc Kasiu- orangutanku:evil_lol: Życzę zdrówka biedna ty... Jeszcze słówko do Gastonka: Oszczędzaj Pańcie, bo Pańcia chora;) Quote
zuzolandia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Witanko chorana Kasienko;-) .zdrowiej szybciutko bo wyjazd tuz tuz ....pomysl sobie o goracych ramionkach TZ-ka .chorobsko siem zawstydzi i pojdzie w sina dallll ;-) hheheh buziaczki złociutkaaaaa!! Quote
bonita Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Zdrówka Kasiu :) Serdecznie pozdrawiamy z zamulonego dogo Quote
Medorowa Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Cześć Siostra:loveu::loveu::loveu: I jak zdrówko:razz: Quote
Agniest Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 cześć Kasiu :) coś ostatnio nam często chorujesz....... dbaj o siebie :) słonecznej i pełnej wrażeń majówki życzę :) i TZ-cika pozdrów jak już do niego dotrzesz. Quote
Jagoda1 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Witaj, Kasiu z Gastonkiem, z trudem przebiłam sie do Was. Oj, biedna jesteś w tym roku:shake: . Zdrowia, zdrowia, wyjazd tuż, tuż...:lol: Quote
KarolaBox Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Cześć Gastonki !!! Widzę, że u Was kiepsko ze zdrówkiem, więc życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!! Quote
zuzolandia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 BUZIOLKI SłONECZNE PRZESYłAMY KOFFFANA!!!!! PODZDROW OD ZUZOLANDII TWOJEGO TZ-ka jak juz tam dolecisz ;-) heeheheh Quote
bonita Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Pozdrawiam jeszcze raz Kasiu z tego ledwo łażącego dogo Quote
Kate I Luka Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 Cześć :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jestem :p Wróciłam do pracy już wczoraj, ale taki zapiernicz mamy w pracy , że nie byłam w stanie nic napisać. Czuję się troszkę lepiej, 2 dni leżałam z gorączką ponad 39 stopni. Napociłam się za wszystkie czasy pod puchowymi pierzynami, tatoniania przyjeżdżała 3 razy dziennie do Gastka i o niego dbała,a przy okazi ja miałam obiadek od mamusi podrzucany. Oj ciężko chorować jak się jest samemu w domku. Gaston jedynie z mojej niedyspozycyjności cieszył- wreszcie mógł spać, spać i spać całymi dniami i nikt nie miał nic przeciwko :D Dziś znów praca, popołudniu ostatnie pranie i zakupy, niedziela troszkę wypoczynku, poniedziałek do pracy jeszcze niestety, a we wtorek już leeeeeeeeeecccccccccęęęęę :multi: Denerwuje się cholernie, mam lęk wysokości i do tej pory zawsze TZcik ze ną latał, a ja podczas startów i lądowań ściskałam go za rękę... A teraz - pozostanie mi ściskać kurczowo pasy bezpieczeństwa :roll: :roll: No ale cóż, lepiej to niż tłuc się 26 godzin busem :-o Quote
Medorowa Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Witaj siostrunia:multi: No to jeszcze trochę i się z TZtem zobaczycie:loveu::multi: Udanej podróży:p:p:p:p Quote
Alicja Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Witaj Kasiu .....i nie zapomnij pozdrowić od nas Łukasza ...a w samolocie dasz rade;) Quote
DORRAG Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Cześć Kasiu:multi: Życzę Ci udanej podróży:p Quote
Alicja Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Witaj Kasiu .....i nie zapomnij pozdrowić od nas Łukasza ...a w samolocie dasz rade;) Quote
Kate I Luka Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 madzia i medor napisał(a):Witaj siostrunia:multi: No to jeszcze trochę i się z TZtem zobaczycie:loveu::multi: Udanej podróży:p:p:p:p Dzięki :multi: Tak się cieszę na ten wyjazd :loveu: Alicjarydzewska napisał(a):Witaj Kasiu .....i nie zapomnij pozdrowić od nas Łukasza ...a w samolocie dasz rade;) dziękuję za pozdróffka, przekażę na pewno :loveu: DORRAG napisał(a):Cześć Kasiu:multi: Życzę Ci udanej podróży:p :calus: dzięki Quote
Jagoda1 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Kate I Luka napisał(a): Denerwuje się cholernie, mam lęk wysokości i do tej pory zawsze TZcik ze ną latał, a ja podczas startów i lądowań ściskałam go za rękę... A teraz - pozostanie mi ściskać kurczowo pasy bezpieczeństwa :roll: :roll: No ale cóż, lepiej to niż tłuc się 26 godzin busem :-o Kasiu, od czego wyobraźnia;) ... Dasz radę:lol: . Życzymy Ci duuużo radości!!! Quote
e.v.a Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 witanko:multi: :multi: :multi: pamietaj KAsienko nie wracaj sama od TZta:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 28, 2007 Author Posted April 28, 2007 bonita napisał(a):Alu czka Ci się troszkę :grin: Cześć Mamcia :multi: AgusiaTerierka napisał(a):Kasiu, od czego wyobraźnia;) ... Dasz radę:lol: . Życzymy Ci duuużo radości!!! Dużo to mi się wydaje do wtorku...już się tak doczekać nie mogę ;) evaxon napisał(a):witanko:multi: :multi: pamietaj KAsienko nie wracaj sama od TZta:evil_lol: :evil_lol: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: a Ewcik cały czas o jednym myśli :diabloti: Mam nadzieję, że pokąpielowy Gastek nie zniknie w czeluści otchłani dogo :razz: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: Quote
Recommended Posts