e.v.a Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Kate I Luka']Kochane Wy moje do dzielenia pierwsze: mam dwie wiadomośći - dobrą i złą. Najpierw zła: tata nie wygrał :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Teraz dobra: wygrałam ja :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Co prawda tylko trójeczkę - czyli 16 zł, ale skoro zainwestowałam 4 zł, a dostaję 16 to jest to już całkiem opłacalny interes :cool3: :cool3: :cool3: :grin: wielkie gratulacje hihihi witanko:multi: Quote
Kate I Luka Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Magda-Amir']kurcze ja widze ze tu o ciezkich pieniazdach mowa :diabloti: no Kasiu jeszcze troche i wlasny biznes rozkrecisz :cool3: :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Gratuluje:multi::mutli::multi: I jeszcze raz dziękuję za śliczny banerek:Rose: [quote name='Agnieszka PPP']Witam:p OO 16zł to niezły interes-muszę ja zacząć grać:p pozdrawiamy [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no no wygrana jak sie patrzy;)...masz terazczym zainwestować dalej:razz: Witam słonecznie:multi::multi::multi: [quote name='evaxon']:grin: wielkie gratulacje hihihi witanko:multi: Hej Kobitki Kasy mam teraz że ho ho ho :evil_lol: Będę mogła tak jak Ala mówi puścić znów, może wygram :cool3: Teściowa, która wierzy w różne dziwne rzeczy i ma "swoją" właśną wróżkę karcianą bez której nie podejmuje praktycznie żadnych decyzji, powiedziała mi ostatnio właśnie że mam grać w totka. Nie mówiła o dużych sumach, ale podobno ten rok ma być dla mnie szczęśliwy. Tak więc zachęcona wczorajszą wygraną chyba w środę puszczę znów, tym bardziej że wczoraj 6tka nie padła i jest kolejna kumulacja :razz: :razz: :razz: :razz: Idę poskrobać młode ziemniaczki na obiadek :sabber: Quote
zuzolandia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 witanko złociutka;-).wowowowowoowwo jakiez tu sie wielkie pieniadze szykuja heeheheh ;-) graj graj koffana ......i wyobraz sobie te kolejki do Ciebie hehehhe;-) ....młode ziemnioleeeee hmmmmz masełkiem i koperkiem ...hmmmmm pychotka .....no nic ide zjesc jabłuszko ;-) buziaczki Quote
DORRAG Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cześć Kasiu:p [quote name='Kate I Luka']Kochane Wy moje do dzielenia pierwsze: mam dwie wiadomośći - dobrą i złą. Najpierw zła: tata nie wygrał :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Teraz dobra: wygrałam ja :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Co prawda tylko trójeczkę - czyli 16 zł, ale skoro zainwestowałam 4 zł, a dostaję 16 to jest to już całkiem opłacalny interes :cool3: :cool3: :cool3: I co Kasiu podzielisz sie wygraną :laugh2_2: prawda:cool3: Quote
Kate I Luka Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='zuzolandia'] ....młode ziemnioleeeee hmmmmz masełkiem i koperkiem ...hmmmmm pychotka ..... tak, tak - dokładnie takie były :p [quote name='DORRAG']Cześć Kasiu:p I co Kasiu podzielisz sie wygraną :laugh2_2: prawda:cool3: myślisz , że te 16zł to wogóle warto dzielić? Zainwestuje w środę, może wtedy będzie co dzielić ;) Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Kate I Luka napisał(a):tak, tak - dokładnie takie były :p myślisz , że te 16zł to wogóle warto dzielić? Zainwestuje w środę, może wtedy będzie co dzielić ;) Kasiu, jak wygrasz, to ja nie mam dużych wymagań - boksio mi starczy do szczęścia:razz: No a przy okazji domek z ogrodem i basenem, i jakąś porządną furę:cool1: Quote
a_ga.isk Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Hoho dzisiaj 16 jutro może 160... a potem kto wie ? :razz: A jaką mieliście weekendową pogodę ? :) Quote
bonita Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Kate I Luka']Kochane Wy moje do dzielenia pierwsze: mam dwie wiadomośći - dobrą i złą. Najpierw zła: tata nie wygrał :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Teraz dobra: wygrałam ja :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Co prawda tylko trójeczkę - czyli 16 zł, ale skoro zainwestowałam 4 zł, a dostaję 16 to jest to już całkiem opłacalny interes :cool3: :cool3: :cool3: Gratki Kasiu:loveu: ja mojego jeszcze nie sprawdziłam:p Witaj moja córciu piękna i szczęście mająca:loveu: Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 bonita napisał(a): ja mojego jeszcze nie sprawdziłam:p Mamcia, to sprawdzaj, bo może milionerkami jesteśmy, a jeszcze o tym nie wiemy:multi: :multi: :multi: :evil_lol: Quote
bonita Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='madzia i medor']Mamcia, to sprawdzaj, bo może milionerkami jesteśmy, a jeszcze o tym nie wiemy:multi: :multi: :multi: :evil_lol: Niestety 6 nie było ani jednej podobno:p , musimy jeszcze troszkę poczekać:evil_lol: do środy:cool3: Quote
Medorowa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='bonita']Niestety 6 nie było ani jednej podobno:p , musimy jeszcze troszkę poczekać:evil_lol: do środy:cool3: Jakoś wytrzymam do środy:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agniest Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 hej Gastonki hazardzistki :multi: w środę to ja wygrywam :diabloti: (tak naprawdę ostatni raz wygrałam w totka trójeczkę jakieś 4 lata temu...) Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 witanko:multi: a moj TZ co chwila wygrywa:razz: jakis czas temu eygral nawet 300 czy 400 pln:placz: ja tez tak chce:placz: Quote
Kitka20 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Hejka hazardzistki ja jeszcze nic nie wygrałam bo nie stawiałam, ale mój TZ bawi się w jakieś tam systemy w multilotku i chyba ze trzy razy pod rząd wygrał po 540zł Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 evaxon napisał(a):witanko:multi: a moj TZ co chwila wygrywa:razz: jakis czas temu eygral nawet 300 czy 400 pln:placz: ja tez tak chce:placz: Jest takie przysłowie, ale nie powiem:siara::siara::siara::diabloti: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 A tak wogóle to witaj siostro i siostrzeńcu:multi::multi::mutli::multi: Quote
zuzolandia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dziendoberek kochaniutka;-).ooooooojaki sie klub hazardowy zrobil ;-) słuchaj moze wymysl jakas loterie i bedziemy grały ile wlezie ;-) ten kto przegra i bedzie ostatni stawia wszystkim pifffo np ....heheheheeheheheheh buziolki dla Gastolinskiegoooooooooo!!!!!!! Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Jest takie przysłowie, ale nie powiem:siara::siara::siara::diabloti: powiedz jakie powiedz:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 evaxon napisał(a):powiedz jakie powiedz:cool3: :cool3: :cool3: Nie powiem:eviltong: Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie powiem:eviltong: :( ja bym ci powiedziała Quote
agbar Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ja tam obstawiam dwa: goopi ma zawsze szczescie:eviltong: albo kto ma szczescie w hazardzie ten nie ma w milosci:) :diabloti: Quote
Recommended Posts