Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kate I Luka']Kochane Wy moje do dzielenia pierwsze: mam dwie wiadomośći - dobrą i złą.

Najpierw zła: tata nie wygrał :shake: :shake: :shake: :shake: :shake:
Teraz dobra: wygrałam ja :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Co prawda tylko trójeczkę - czyli 16 zł, ale skoro zainwestowałam 4 zł, a dostaję 16 to jest to już całkiem opłacalny interes :cool3: :cool3: :cool3:
:grin: wielkie gratulacje hihihi
witanko:multi:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magda-Amir']kurcze ja widze ze tu o ciezkich pieniazdach mowa :diabloti: no Kasiu jeszcze troche i wlasny biznes rozkrecisz :cool3: :evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Gratuluje:multi::mutli::multi:
I jeszcze raz dziękuję za śliczny banerek:Rose:

[quote name='Agnieszka PPP']Witam:p OO 16zł to niezły interes-muszę ja zacząć grać:p pozdrawiamy

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no no wygrana jak sie patrzy;)...masz terazczym zainwestować dalej:razz:

Witam słonecznie:multi::multi::multi:

[quote name='evaxon']:grin: wielkie gratulacje hihihi

Hej Kobitki
Kasy mam teraz że ho ho ho :evil_lol: Będę mogła tak jak Ala mówi puścić znów, może wygram :cool3:
Teściowa, która wierzy w różne dziwne rzeczy i ma "swoją" właśną wróżkę karcianą bez której nie podejmuje praktycznie żadnych decyzji, powiedziała mi ostatnio właśnie że mam grać w totka. Nie mówiła o dużych sumach, ale podobno ten rok ma być dla mnie szczęśliwy.
Tak więc zachęcona wczorajszą wygraną chyba w środę puszczę znów, tym bardziej że wczoraj 6tka nie padła i jest kolejna kumulacja :razz: :razz: :razz: :razz:

Idę poskrobać młode ziemniaczki na obiadek :sabber:

Posted

witanko złociutka;-).wowowowowoowwo jakiez tu sie wielkie pieniadze szykuja heeheheh ;-) graj graj koffana ......i wyobraz sobie te kolejki do Ciebie hehehhe;-) ....młode ziemnioleeeee hmmmmz masełkiem i koperkiem ...hmmmmm pychotka .....no nic ide zjesc jabłuszko ;-)
buziaczki

Posted

Cześć Kasiu:p

[quote name='Kate I Luka']Kochane Wy moje do dzielenia pierwsze: mam dwie wiadomośći - dobrą i złą.

Teraz dobra: wygrałam ja :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Co prawda tylko trójeczkę - czyli 16 zł, ale skoro zainwestowałam 4 zł, a dostaję 16 to jest to już całkiem opłacalny interes :cool3: :cool3: :cool3:

I co Kasiu podzielisz sie wygraną :laugh2_2: prawda:cool3:

Posted

[quote name='zuzolandia'] ....młode ziemnioleeeee hmmmmz masełkiem i koperkiem ...hmmmmm pychotka .....

tak, tak - dokładnie takie były :p
[quote name='DORRAG']Cześć Kasiu:p
I co Kasiu podzielisz sie wygraną :laugh2_2: prawda:cool3:
myślisz , że te 16zł to wogóle warto dzielić? Zainwestuje w środę, może wtedy będzie co dzielić ;)

Posted

Kate I Luka napisał(a):
tak, tak - dokładnie takie były :p

myślisz , że te 16zł to wogóle warto dzielić? Zainwestuje w środę, może wtedy będzie co dzielić ;)

Kasiu, jak wygrasz, to ja nie mam dużych wymagań - boksio mi starczy do szczęścia:razz:
No a przy okazji domek z ogrodem i basenem, i jakąś porządną furę:cool1:

Posted

Gratki Kasiu:loveu: ja mojego jeszcze nie sprawdziłam:p

Witaj moja córciu piękna i szczęście mająca:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Mamcia, to sprawdzaj, bo może milionerkami jesteśmy, a jeszcze o tym nie wiemy:multi: :multi: :multi: :evil_lol:
Niestety 6 nie było ani jednej podobno:p , musimy jeszcze troszkę poczekać:evil_lol: do środy:cool3:

Posted

[quote name='bonita']Niestety 6 nie było ani jednej podobno:p , musimy jeszcze troszkę poczekać:evil_lol: do środy:cool3:
Jakoś wytrzymam do środy:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Hejka hazardzistki ja jeszcze nic nie wygrałam bo nie stawiałam, ale mój TZ bawi się w jakieś tam systemy w multilotku i chyba ze trzy razy pod rząd wygrał po 540zł

Posted

evaxon napisał(a):
a moj TZ co chwila wygrywa:razz: jakis czas temu eygral nawet 300 czy 400 pln:placz: ja tez tak chce:placz:

Jest takie przysłowie, ale nie powiem:siara::siara::siara::diabloti:

Posted

Dziendoberek kochaniutka;-).ooooooojaki sie klub hazardowy zrobil ;-) słuchaj moze wymysl jakas loterie i bedziemy grały ile wlezie ;-) ten kto przegra i bedzie ostatni stawia wszystkim pifffo np ....heheheheeheheheheh
buziolki dla Gastolinskiegoooooooooo!!!!!!!